Bonnie_RR
|
Jutro! Sem potrebovala kar nekaj časa, da sem prebrala vse poste, ker sem včeraj zjutraj samo na hitro čestitala slavljenčkoma, potem pa letela v LJ... Pridne! Da najprej malo pokomentiram... oblačenje... Nik je za v vrtec oblečen v: -bodi z dolgimi rokavi -majica z dolgimi rokavi -žabice -hlače ali trenirka -za ven ima še kapo, šal in bundo;čevlje ima že pomladanske Imamo pa kar nekaj jopic, pulovrčkov in podobnega, pa sploh ne vem, kdaj mu to gor dati... Če je pa tako blesavo vreme... Zjutraj do -8, popoldne do +12! spanje... se pri nas malo umirja... Je mu (na srečo ) ful hitro pozna par ur spanja premalo in je že včeraj zjutraj potegnil spanec do 6.10, zvečer je šel ob 8h že spat, danes zjutraj je bilo enako. Saj bo... lev... je pa res revček, no! Kar naprej se ga nekaj loteva... Ena za vas... Sazi... Upam, da vam gradnja teče s čim manj motnjami in težavami in da ti do maja uspe zrihtat vse zastavljeno. Kami... Tud vi imate kar pestro...Tudi vam pošiljamo eno in kup vitaminčkov... Valentina... Ja, ja... 2 leti je že mimo... Pojma nimam, kako je lahko tako hitro tak čas naokoli... Midva tud večkrat malo obujava spomine, kako je bilo na začetku, kako je dragi takoj po porodu dobil tamalega, pa kako je bilo, ko sem se zbudila z narkoze, dobila malega, vsi zapleti potem, vse dogodivščine kasneje doma... velikokrat prelistava tud albume in malo obujava spomine, čudiva se, kako se je mali skoz neopazno spreminjal ipd. Včasih paše malo... lesen obešalnik... Po mojem ga boš sigurno našla na tržnici pri suhi robi. Js sem sicer šla včeraj mimo, ko sva šli s kolegico na kavo, pa žal nisem pogledala. No, poglej še tam, če jih drugje nimajo... poganjalčki... Nik se vsake toliko časa malo vsede gor, pa še kakšnega pliškota zraven pelje malo po stanovanju, kaj veliko zanimanja pa ni. kolo... Tinkatonka, to je pa Anej dobil res že fajn kolo! Nik ima zaenkrat še navaden tricikel. Ko bo tega fajn izkoristil , bomo pa naprej razmišljali... jer.za... No, samo, da bo računalnik kmalu zrihtan in bomo spet lahko kakšen večerni čvek udarile... ursi... U, čestitke za prihajajočega člana! Se mi zdi, da nosečke kar "kapljate". Kaj šele bo v prihodnje... Eviii... Dej ti malo možeka v roke vzemi, da bo vsaj malo doma, da bo lahko kaj akcije, no... Iz nič pa res ne more nič biti... Malo heca... Berem, da razmišljate o selitvi. Verjetno bi vam bilo tako res bolj praktično. Upam, da se vam načrti izzidejo in da boste naredili tako, da vam bo kar najlažje... Vaš Dejan gre pa po atijevih stopinjah? Bo golfist, ko bo velik? marty... Pa res! Kako je kaj? Kdaj pa ima rok? Kmalu verjetno? Joj, saj sem rekla... Je že kar nekaj novih mamic in nosečk... vrtec... Upam, da vas vse sprejmejo! jer.za., tinkatonka, sazi... Uh, še kako hitro bodo april, maj, junij... tukaj... Se pa vleče, če ima človek kaj v planu in komaj čaka na začetek. No, zdej sem pa tole klobaso (za vsak slučaj, da me ne vrže ven) že 3x dopolnila, zato bo zaenkrat dost... Se beremo... Lp
< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 21.2.2008 8:27:28 >