sarazan
|
Hej mamice! Sem si kar vzela čas, da se malo javim. Priznam, da prav nič ne berem vaših dogodivščin in uspehov vaših malčkom. Žal mi zmanjka časa. Verjamem, da ste in nekateri še boste imeli super zabave za 2. svečko na tortici. Pri tem želim vsem malčkom zares čimveč zdravja in veselja še mnogo let . Naše RD zabave (bilo jih je kar nekaj, ker vseh naenkrat nisem uspela zbrati na kup, pa tudi prostora nimamo toliko, čeprav smo v hiši) so že za nami. Daril je bilo čisto preveč. Sara se je najbolj navdušila nad sestavljankami (puzzle) in je čist nora nanje. Sicer so trenutno zelo popularni tudi dojenčki (lutke!!!) in previjanje pa hranjenje (s tem kuhanje), kot da bi mi Sara hotela kaj povedat . No. Zaenkrat bo še kar edinka. Nimamo v planu dojenčka še vsaj eno leto. Ne boste verjele, ampak uspelo nam je uničiti kahlo. Sara jo tako pridno uporablja, da je plastika kar počila. Zdaj ima že novo in ravno včeraj ji je uspelo spet tudi kakati. Tako je bila ponosna, da je še cel večer govorila, da je naredila "baso" (to je klobasa - kakec). Vrtec je super. Nimamo nobenih težav, če odštejem, da ponavadi noče domov in jo prepričam samo, če ji obljubim, da greva še v živalski vrt. In tako sem skoraj vsak dan v zoo. Še dobro, da smo blizu doma in mi to ni nek ovinek. Seveda ne greva čez vse živali, ker bi se prej znočilo. Najraje gleda race in gosi, koze, morskega leva, slona in noja. Ostalo jo pa niti ne zanima. A ja, ne smem pozabiti na otroško igrišče. To je še posebej zanimivo, sploh če je tam veliko otrok. Aktualne so tudi risanke. Najpogosteje gledamo Nodija, Fifi in cvetličnike, Čebelico Majo, Miki miško in Kravico Katko. Iz teh risank si je najbolj zapomnila pajkovko iz Čebelice Maje in je trenutno ta pajek najbolj grozna stvar na svetu. Prav hecno, v Fifi je tudi ena pajkovka Neža, pa se je ne boji. Zimske počitnice so tudi za nami. Prav veliko nismo imeli od snega, ker nas je najprej zalival dež, potem je pa ful snežilo. Sara se je sicer malo sankala, vendar ji je bilo bolj zanimivo delat kepe in jih metati v mamico. Še posebej, če je očka pomagal. Smo imeli pa v hotelu tudi bazene in Sara je uživala tudi v vodi. O kakšnih obročih, rokavčkih ali drugih pripomočkih sploh noče slišat, ker je najraje prosta, da se šprica, potunka in podobno. V globoki vodi pa jo seveda eden od naju drži. Žal mi je, da sem zadnja srečanja zamudila. Upam, da bom naslednjič lahko prišla. Če bo vreme še naprej tako lepo, bi se kmalu lahko dobile kakšno sobotno dopoldne v Tivoliju ali pa v Bizoviku. Toliko od mene in upam, da se kmalu spet oglasim.
|