Eviii
|
evo, sem našla en malo novejši seznamček. da bomo lahko spremljale in čestitale našim miškom. najprej čestitke vsem, ki ste do zdej že pihali drugo svečko: Jan, Evan, Anja, Sara, Taja, Gal . upam, da ste vsi fajn praznovali. kot vidim, imate kr težave v službi. tinkatonka, nič skrbet. bo že boljše. sicer pa itak samo še malo, pa boš šla na porodniško in boš spet malo zadihala. in mogoče našla kako bolšo službo vmes... jer.za, ti pa kar veselo na delo za novim . če ti bodo zaradi tega podalšali pogodbo, si boš samo izborila malo cajta, da boš lahko našla zamenjavo in službo, kjer te bojo potrebovali. meni se tudi obetajo ene spremembe v službi. po vsej verjetnosti bom še letos dobila službo za polovični čas. bojo našli še nekoga, ki bo prevzel en del mojega dela. ta oseba bo potem polno zaposlena, jst pa polovično. in vam povem, da mi to full paše. zraven bom pa še tečaje vodila in si bom v par dneh dobila dosti višjo plačo kot pa če bi delala polno zaposlitev. pa še z dejančkom bom lahko malo več . no, ampak te stvari moremo še vse dorečt v službi. črka l pri nas še ni na sporedu. nisem še zasledila nobene besede, kjer bi jo uporabu. drugače pa je tudi smešen, ko imenuje sebe. si reče dej-dej . zaenkrat mu uspe samo ponavljat zloge, neki konkretnih besed pr nas še ni. drugače pa govori ko strgan dohtar (le po komu ), samo kaj, ko ga ne razumemo. zdravi smo ko ribe vsi po vrsti. trkam na les... možek je še kr v turčiji in pride komi naslednjo soboto nazaj. za pusta se bo dejan obleku v levčka. sem mu ga kupla v baby centru. danes sm ga pa vidla v šparu za en evro bol poceni... no, sej bo. šibam zdej k mojemu mišku domov, da greva malo vn, dokler je še svetlo. jutri me spet ne bo vidu, ker grem v lj delat. lep dan .