|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčki in februarčice 2006
30.11.2007 8:22:40   
Eviii
jutro user posted image .
kako smo kaj? vse pod kontrolo user posted image ?
tinkatonka, želim ti, da prideš čimprej k sebi po operaciji.
natalia, danes boš blestela. in sploh ne bo dvomov, da te ne bi vzeli. ok? ti se samo sprosti in vzemi to kot en pogovor o tvojih željah in pričakovanjih v prihodnosti. potem je pa važno samo to, da se to klapa z željami in pričakovanji tvojega sogovorca. približno tako kot prvi zmenek s fantom user posted image ... in to si že dala skozi, ne?
drugače je pr nas stanje viroze. jo je prnesla moja sestra domov iz ljubljane. ima vaje na kliniki in prnese vse možno domov. sm ji že rekla, nej ne hodi blizu, ko je taka. in ona valda ne more brez dejana med vikendi. v glavnem, dejan je že od sobote malo cmerav. od torka do včiri ni skori nič jedu. najprej sem mislila, da so zobki. mu še kr rinejo vn zgornje štirke (matr, ma tko velike in močne, da je kr groza videt, kako ga to matra). in včiri zjutri se obadva z možekom zbudiva z bolečim grlom. mi je blo tkoj jasno, da je viroza pr dejanu v ozadju. in sva šla k zdravnici. je bil tečen za 4. zdravnica ga je takoj skužla, da je bolan. sicer se lepo igra in je aktiven čez dan, vročine nima, samo jest ni hotu. je pa ugotovila, da mu virozica počasi načenja ušeska. da ima rahlo rožnata oba ušeska. najprej je rekla, da ne bo dala antibiotikov (in sem se popolnoma strinjala). ko pa sem povedala, da gremo v pondeljek na pot z letalom, je pa takoj napisala kaplice z antibiotikom. v pondeljek zjutri imamo spet kontrolo. upam, da se pozdravi. v nasprotnem primeru bomo mogli ostat doma. obstaja namreč verjetnost, da mu poči bobnič. in tega res noče nihče od nas. no, pa sej je rekla zdravnica, da jo bo lepo odnesu. vreme je lepo, dejan nima vročine in kot zgleda, je to samo ena blaga virozica. pa pridno mu noska pucam in dajem kaplice. včiri popoldne je bil že čisto drugi. kot da mu ni nič. upajmo, da ga ne bo ruknlo še enkrat... midva z možekom za preventivo pijeva čajčke z limono in medom, pa lekadol sva vzela. jst sm danes že ok. je pa moja mama z vročino obležala.
lep petek vam želim user posted image  in še lepši vikend.

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
30.11.2007 11:18:37   
natalia
punce danes - eh...user posted image user posted image vam opišem, ko bom boljše volje...

lp

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
30.11.2007 20:09:24   
sazi
natalia, si že kaj boljše volje?
Razgovor ni bil uspešen ali je kaj drugega?

Sem pa danes Leva peljala k frizeru in je zdaj tak navihan fantiček.

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
30.11.2007 20:25:58   
Eviii
natalia, glavo gor in gremo naprej... iz tvojega posta predvidevam, da razgovor ni šel najboljše. če je pa kaj drugega, nam pa napiši. pa upam, da ni nič hujšega, kar te spravla v slabo voljo, ampak so samo živčki zaradi današnjega razgovora.
sazi, tudi mi smo dejana pred dvemi dnevi peljali k frizerki. in zdej je spet podoben fantku. ga morem stričt na vsak mesec do mesec in pol, ker mu drugače čisto preveč zrastejo laski in je ko ena punčka user posted image .
no, zdej sm malo bolša kot včiri. in dejan tudi. upajmo, da je virozica šla mimo in da bomo v pondeljek lahko odleteli na švedsko. danes je dejan že normalno jedu, čeprou se je moja mama kr namučla z animacijo med hranjenjem. zobki ga res hudo matrajo user posted image . in pol noče jest, ker ga boli. zdej sm mu pripravla čokolinota, pa ga še ni hotu jest. bomo še malo počakali, pol pa spet probamo z vičirjo.
želim vam en lep vičir in prijeten vikend user posted image .

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
2.12.2007 12:53:59   
Bonnie_RR
Hej! user posted image

Imam 5 minut časa... Nik spi, js se pa že 2 uri spravljam dat perilo prat...user posted image

Midva sva z Nikom danes otvorila veseli december in delala piškote z lešniki. Se najprej kar nisem mogla odločit s čim bi začela...user posted image

Drugače smo po starem... Vsi smo ok, bolj ali manj delovno, študijsko, leteče...user posted image Teden gre mimo s svetlobno hitrostjo, med vikendom pa imamo malo časa, da zadihamo, pa je potem tud takoj sobota mimo, pa še nedelja in spet jovo na novo... Včeraj smo imeli obiske, danes gremo popoldne, ko se Nik zbudi, na kosilo s kolegoma iz LJ, potem bomo pa še videli, kakšni bodo plani...
Skratka, imamo kar pestro...

sistematski... Mi pridemo na vrsto šele nekje januarja, tako da nas to še čaka... Mi pa ni jasno, kako lahko testirajo otročke pri tako različnih starostih...user posted image Nik že itak vse, kar imajo na testiranju pri 18m (kolikor sem uspela prebrati o tem) obvlada v nulo. user posted image Brezveze no...

natalia... Glavo pokonci (predvidevam, da si razočarana zaradi razgovora) in naprej v nove zmage!user posted image Ti že ni bilo namenjeno to delovno mesto. Vse je za nekaj dobro... Verjemi!user posted image

frizura... Js morem tud že Nika počasi peljat k frizerki, ker ima že precej dolge laske in se mu zadaj na sredini skoz frcljajo...

praznovanja... Upam, da bodo imeli letos tudi kaj v vrtcu pripravljenega za otroke...Js se spomnem, da so vedno nekaj pripravljali.
Drugače pa morem malo prečekirat razne centre, pa kaj se bo v mestu dogajalo... Da se potem odločimo, kam bomo kdaj šli. Pa v LJ pridemo eno popoldne, da se malo nagledamo vseh lučk in okrašene Ljubljane, pa štantov in vsega...user posted image Smo bili že lani, ko so imel na Prešercu tud Božička in je bilo Niku zelo fajn, je kar migal v vozičku, kljub temu da je bil še majhen...user posted image

bolančki... Pošiljam vam en kup vitaminčkov! user posted image

tinkatonka... Uf, tole ti pa res nič ne zavidam...user posted image Upam, da čim prej okrevaš po operaciji in prideš malo k sebi...user posted image

No, zdej grem pa še kaj naredit, ker bo kar naenkrat treba kam it... user posted image

Lepo nedeljo vsem!

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
3.12.2007 7:53:56   
jer.za.
Pozdravčekuser posted image !

Kako ste kaj? Kako ste preživele vikend?
Jaz sem bila v petek zvečer s kolegicami (se dobimo enkrat na leto vse z vasi, da malo "počvekamo"user posted image ) v mehiški restavraciji. Pa na žalost ni bil prav posrečen večer. Mi mehiška hrana ni naredila dobro, in me je že po parih grižljajih začelo krčiti v želodcuuser posted image  Tako močno, da ko sem prišla domov sem rekla možu da če ne bo bolje me bo peljal na urgenco. Skuhala  sem si čaj, se ulegla(u bistvu sem na pol sedela), potem pa je srečo bolečina malo ponehala. V sboto in nedeljo je bilo bolje, le vsako hrano ki jo pojem me boli želodec-ne tako močno, vendar pa čutim tak neprijeten občutek. Sploh ne vem zakaj se je to zgodilo, saj nisem jedla prvič pikantne hrane. Veliko hodim v kitajsko, ki je tudi kar pikantna. Vem le, da me mehiška restavracija ne vidi večuser posted image user posted image .

No, sobota je minila v pospravljanju, pa izdelovanju venčkov, postavljanju raznoraznih božičnih stvari -(po moževo krameuser posted image user posted image user posted image  )po stanovanju. Čaka me še peka piškotov, ampak to bo čez kakšen teden. Sedaj jih je ravno tašča napekla pa nam vsak dan gor prinese malo teh dobrot-tako da moja shujševalna trenutno miruje.

SREČANJE:bom jaz rezervirala datum, povejte samo uro ki vam odgovarja. Jaz predlagam tam okoli 19.00??

Bonnie_:ja res je, dnevi in tedni kar letijo. Meni se zdi da smo ravno z morja prišli, pa je že skoraj novo letouser posted image .

Nič, treba je malo delat začet.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
4.12.2007 7:58:59   
jer.za.
Hojla!

user posted image user posted image Nobenega posta več kot 24 uruser posted image user posted image user posted image   Očitno ste res že vse v prazničnih pripravah, peki piškotov, ....

Jaz sem v službi, trenutno pri svoji prvi user posted image  . Danes moji princeski pazi ata, ker ima tašča zdravniški pregled zaradi roke, ki si jo je zlomila aprila. Sem jih zbudila ob 6.00, oblekla-no, Zala se je sama, potem sta pojedli, ob pol sedmih pa smo šli od doma-ne daleč, samo v sosednjo vasuser posted image .

Danes imamo popoldan še igralne urice v vrtcu-sem vam zadnjič pravila, da organizirajo igralne urice, pa sem šla kar osebno v vrtec in se zmenila, tako da jih bom ob torkih vozila. Vzgojiteljice delajo diplomsko ali pa magistrsko nalogo-ne vem točno, in sicer na temo Montessori vzgoje, zato so te urice tudi brezplačne. So pa namenjene izključno otrokom, ki še ne hodijo v vrtec. Ker je bilo toliko zanimanja, imajo kar dve skupini. Moji punci so razporedili v drugo skupino, kjer so zaenkrat samo fantje, da malo "rabijeta" to skupino. To bo enih fantov.....user posted image user posted image user posted image  

Tako, toliko zaenkrat. Ne vem kaj naj še napišem...user posted image

Dajte, napišite kaj da se ne bom sama s sabo pogovarjala: Bonnie_ , Sazi, Ninaki, Kami, Natalia, Petra81, Sarazan,....!!!!!!!!!!!

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
4.12.2007 10:28:03   
natalia
Zdravo!

ja sem tu.

Za službo poročilo:

pridem tja - s frizuro, poštimana, kostim vse... malo še čakam, ker je bil eden pred mano, dobro, grem noter, potem se predstavim, ona sprašuje, predstavlja delovno mesto, kaj bi naj delala - naj povem, da sem to že delala in to znam delat in mi reče, da je bilo veliko prijav, da so se prijavljali tudi z fakultetami in visoko šolo, da so se eni prijavljali, ki znajo oba jezika nemškega in angleškega - v glavnem na lep način mi je hotela povedat, da nič ne bo. Naj pčovem, da so bili razpisni pogoji: srednja ali višja šola (ne faks in ne visoka šola)  in nemščina ali angleščina (jaz sem pa aktiven anglež že 8 let) in mi je težila, da zakaj ne znam nemščine in zakaj ne grem v tečaj ipd. pa sem ji rekla, da če bom dobila službo, kjer bodo to zahtevali se bom šla učit in v tečaj, če pa ne pa ne. trenutno niti nimam denarja za kaki tečaj, ampak če pa bi dobila službo, pa bi itak šla...

tak, da zelo sem bila razočarana, ker je forsirala to visoko šolo in faks, in nemščino pa to sploh v razpisu ni bilo napisano, drugače se niti ne bi prijavla!! jaz pa sem imela tako upanje.... eh

no, mi smo vredu, še kar zdravi, imam neki manjši prehlad, Eva je pa o.k. Je zdaj v obdobju plezanja, in pleže na mizo, stole, predale, police, pa mačko lovi in jo moram non stop opominjat, da je ne drži tako grdo...

kaj boste malčkom kupili za praznike, kakšna ideja?

se še kaj javim, ok?

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
4.12.2007 21:25:43   
Bonnie_RR
Oj!

Čist na kratko...

Nik je od naju že dobil za Miklavža in god obenem user posted image (nismo mogli skrit velike škatle...user posted image )mizo, ki ima že vgrajeno ploščo za sestavljanje kock. Taka majhna, plastična, pa stolček je zraven. Mu je kar zanimivo...user posted image

Od ene babice je tud že danes dobil darilo, ker se potem ta teden ne bomo več videli in je dobil tako mini leseno delavnico z orodjem - ampak res mini, kar mi je ful všeč, ker nimamo ravno veliko prostora... No, danes, ko sem prišla domov, je veselo prestavljal orodje sem in tja, potem mi je še vse razkazal, na konc je pa vse skupaj pospravil do jutri. Zaenkrat mu je tud to zanimivo...user posted image

Za ostalo bomo pa še videli...user posted image

natalia in razgovor... Sem brez komentarja, ker res ne vem, kaj naj ti rečem...user posted image Ne izgubi volje in energije! Ni vrag, da ti ne bo uspelo...user posted image

No, zdej grem pa hitro Hausa gledat... Že zamujammmmmmmmm....user posted image user posted image user posted image user posted image

Lp

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
5.12.2007 9:10:37   
katjandraž
Hoj!

Vidim, da se Ursi_p ni uspelo oglasit in sem ji obljubila, da se bom jaz v njenem imenu, če se ona ne bo. Namreč tudi Urša bo prišla na srečanje 12.12.user posted image  Jer.za, si rezervirala? A za ob 19h? Meni ta ura ful ustreza, ker se zna zgodit, da user posted image  ne bo uspel prestavit dežurstva na kak drugi dan in mi bo mami otroka čuvala. No, kakorkoli, se vidimo 12.!!!

LP vsem, Katja

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
5.12.2007 12:10:32   
sazi
Najprej bolančkom pošiljam elektronske vitaminčke
Eviii, upam, da ste srečno prispelina Švedsko in da ste vsi zdravi ko dren.

natalia - verjamem, da ti je zelo hudo in da si razočarana. Ne obupaj. Nekje te čaka služba. To, da imajo pa tak nastop in zahteve, je pa verjetno posledica res veliko prijav in so jim zrasli apetiti, ko so videli, da so se prijavljali tudi kandidati z višjo izobrazbo in znanjem obeh jezikov. Nikoli ne moreš vnaprej vedeti, kaj zares želijo. Mož je bil pogosto premalo, še večkrat pa prekvalificiran - uradna razlaga, seveda. Iz ene firme sem potem od ene zaposlene izvedela, da je direktor rekel, da takega, ki dela magisterij pa noče, ker se boji, da ga bo kmalu želel izriniti z direktorskega stolčkauser posted image

Vikend je bil kar naporen. Najprej sva imela v petek zvečer obiske in smo se kar pozno v noč zaklepetali - obiskovalca sta dopoldne lahko spala, naju pa je zbudil mali zahtevni šefuser posted image .
V soboto pa sva šla z možem na eno poporočno žurko. Je bilo super. Sta na poročnem potovanju fotografirala in tudi smelama kratke filmčke na fotoaparat, potem sta pa zadevo zmontirala, dodala ponekod podnapise, komentarje in glasbo in naredila 1 urni dokumentarec, najela Kinoteko, napolnila dvorano s "svati" in smo gledali njun film, potem pa še imeli pogostitev. SUper ideja.

V ponedeljek sem šla po dobrih dveh tednih bolniške v službo, kjer imamo precejšnjo gužvo. Včeraj smo imeli prednovoletno kosilo za vse zunanje partnerje in je bilo kar nekaj dela z vso organizacijo. Je bilo pa prav lušno.

V ponedeljek zvečer smo se dobili kolegi s faksa. Kakih 20 se nas nabere vsako leto decembra in zelo lepo, da prideju tudi iz Murske sobote in Krasa. Je bilo prav lušno, le midva sva zelo pozno prišla, ker je imel mož sestanek, jaz sem dala pa Leva spat, ker ga je čuvala svakinja.

Igralne urice - jer.za, fajn, da imate to možnost. Levu bi kar prav prišlo, če bi ga kam takole peljala, da bi se malo navadil na več otrok. Mogoče veste, ali imajo to vsi vrtci ali samo nekateri? Pa pojma nimam, v kateri vrtec bo Lev šel, da bi ga spomladi vsaj malo začela navajati na okolje in družbo. No, če ne drugega, bom aprila izvedela, kje bo sprejet, pa bom takrat bolj intenzivno začela iskat možnosti za druženje našega malčka z drugimi otroki.

srečanje - super, da pride še Ursa_p. Jaz za uro še ne morem zagotovo reči. Sem bila najprej zmenjena za varstvo moža, pa je rekel, da gre že v sredo na madžarsko. POtem sem se zmenila s svakinjo, kjer tako zgodnja ura ne bi prišla v poštev, nato je moja mama rekla, da je lahko pri njej in grem komot že ob 19. uri, no, zdaj pa mož kliče, da gre na pot v četrtek in da bo on z Levom doma. Skratka, pridem zagotovo, samo za uro še preverim, če bo mož zagotovo ob tisti uri doma in sporočim, kdaj pridem.

Bonnie - sem tudi jaz gledala Hausa - je mogoče gledala katera gospodinje v ponedeljek? Sem zamudila pa če se kateri da napisat, kaj se je dogajalo...

LP

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
5.12.2007 13:53:52   
jer.za.
Hojla!

Naprej poročilo z včerajšnjega obiska vrtca: tamali sta se zelo lepo vživeli v novo okoljeuser posted image . V pestri izbiri igrač jima je bilo najbolj všeč risanje s temperami na slikarskem stojalu, pa idelovanje snežakov, kač,.. iz fimo mase, pa lepljenje pisanih krogcev z lepilom na papir-torej moj povzetek je: zanimivo je vse, kar se čimbolj paca in kar ni vsakodnevno doma na doseguuser posted image user posted image . Igrali so se slabo urico, potem pa so mogli pospraviti vse igrače. Nato smo stopili na črto (krog) in hodili po črti, zraven ploskali, skakali,... Sledilo je sedenje na tleh, na omenjeni črti, kjer smo zapeli še nekaj pesmic-poanta tega je, da se otroci znajo umiriti ter biti na miru. Za konec je sledilo še umivanje rok in malica-suho sadje, mandarine, rozine, slaniki-poudarek na tem, da otrok sedi lepo za mizo na enem mestu in v miru poje. no, tu sem se neskončno nasmejala-namreč pri nas doma ne pijeta vode, bolj sokove. V vrtcu pa so dobili vodo in je Jerca prvi požirek izplunila venuser posted image user posted image user posted image  , no počasi se je na okus navadila in je spila vodo brez problema.
No, bilo je zelo pozitivno.

Sazi, ne vem kako je kaj v drugih vrtcih. Najbolje da malo pokličeš pa povprašaš.

Natalia: naj te optimizem in samozavest vodita naprej novim izzivom nasproti. Boš videla, tudi zate se bo prej ali slej našla služba. Ne obupaj!

Miklavževa darila: mi smo že čisto v pričakovanju današnjega Miklavža. popoldan gremo v Kranj na Miklavžev sprevod, vmes pa jima bo doma pustil Miklavž darila-Zali kuhinjo, Jerci pa dodaktično kocko-na njej so zvončki, ura, tabla,... Teta jima bo prinesla risanke na DVD-ju, drugod pa ne vem kaj bosta dobile. No zvečer pa nas pride obiskat Miklavž še na dom-pri nas na vasi je še vedno tak običaj-se spomnim starih časov, kako sem molila, pa se skrivala pred parkeljni, to so bili res lepi nepozabni časa, sploh ker je bil eden izmed parkeljnov moja prva velika ljubezenuser posted image user posted image user posted image . Tako da bo še zelo pestro danes. Me je pa prejle klicala tašča, je rekla da Zala že cel dan vadi "sveti angel", da bo lahko zvečer molila.user posted image user posted image

SREČANJE: jutri bom klicala v Kavala, rezervirala bom za ob 19.00!!!!!!!!

Šibam ker nekdo trka...se še tipkamo

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
5.12.2007 14:26:01   
jer.za.
Ravno pišem seznam:
Srečanje v sredo, 12.12. ob 19.00 v Kavalu - Ninaki, Tinkatonka, Sazi, Katjandraž, Urša_p, jaz-sem še katero po pomoti zgrešila????
Torej nas je skupaj šest.

Lp

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
5.12.2007 20:03:25   
ninaki
Hej punce,

jaz sem bila spet na sluzbeni poti, zdaj sem pa spet doma. Pa se ni konec. Se mi zdi, da sem zadnje case vec v zraku kot na zemlji user posted image

Sporocam vam, da mi ustreza Kaval ob 19h! Komaj ze cakam, da mal v zivo pocvekamo!

Jaz sibam dati Eneju za jesti, pol se pa se mal pocrkljati, pol bo pa ze cas za posteljo (Enej), jaz pa v kopalnico, pripravit vse za jutri in kar spat. Vceraj sem spet pozno prisla s sl. poti, danes pa zgodaj v sluzbi in sem kar zmatrana. Cel dan sestanek, pol pa vecerni let in pozen prihod domov me kar zmatrajo.

Mirno noc vam zelim!

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
6.12.2007 11:40:17   
jer.za.
Hojla!

SREČANJE: rezervacija je potrjena, vendar za ob 20.00 . Upam, da vam tudi ta ura ustreza. Za ob 19.00 so imeli žal vse že polno.

Se vam še kasneje kaj javim, ker imam kar precej dela.

papa

(odgovor članu ninaki)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
7.12.2007 8:00:37   
jer.za.
Jutro!

Punce, kje ste vseuser posted image

Jaz sem danes malo user posted image user posted image , sem prišla z avto v Ljubljano, sem porabila točno 1 uro in 15 minutuser posted image user posted image . Živa groza je z Gorenjske priti v center Lj. Ampak, sedaj sem v službi, in že komaaaaaaaaaaajjjjjjjj čakam da bom šla domov in da se začne vikend.

Pri nas nič novega. Miklavž je nanosil še in še stvari. Zelo se igrata s kuhinjo, pa s kocko-in to obe. Zraven gledata ta Miklavževe DVD-je. Čokolade, bonbone,... sem pa kar malo skrila, ker drugače je teh sladkarij čisto preveč.

Sem ravno včeraj popoldan generalno pospravila kuhinjo od znotraj-sem najdla še ta lanske sladkarije, pa še in še.....se nabere robe noro. V smeti sem nesla eno vrečko za smeti pretečenih stvariuser posted image . A se pri vas tudi take stvari dogajajo? Kolikokrat na leto imate res tisto pravo generalno-od znotraj?

Nič, telefoni že zvonijo, šibam delat.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
7.12.2007 8:03:44   
tinkatonka
Hej punce!

I am back to work!

Kaj več kasneje, zdaj me čaka setanek, da mi poročajo, kaj vse moram naredit.

Lp Tina

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
7.12.2007 8:22:15   
tinkatonka
Zivjo !

No torej malo dajše sporočilo od mene…

Zdravje…kr ok, čeprav je bilo kruto. Doktorca je včeraj rekla, da sem lahko še doma, jaz sem pa sita bit doma in sem prosila, da mi zaključi bolniško, tako da danes že delam. Mal še praska po grlu, ampak je dosti boljše kot je bilo.

Miklavž….pri nas je bil Miklavž radodaren. Knjižica Maček Muri, delavnica z vsem potrebnim orodjem, spomin kartice. Za novo leto oz. Božička imamo namen kupit še lego kocke in tepih z avtocesto. Pa seveda kaj lepega za oblečt imamo še v planu, pa nove copatke za v vrtec, ker mu bodo stare vsak čas premajhne,…

Duda….zdaj ko sem doma, sem se odločila, da aneju ukinem dudo, ki jo je imel samo ponoči drugače, ampak mi je šla že pošteno na jetra. Pa še potuha za naju je bila, ker ko se je ponoči zbudil, al pa ko je bilo treba spat, smo mu to dudo skoz tlačil notr, da bi ja zaspal. No jaz sem se odločila, dude zmetala stran, dva dni je bilo malce več joka, zdaj je pa normalno, še vedno se zbudi ponoči, ampak ga raje malce pobožamo, mogoče traja tolaženje kakšno minuto več, ampak dude zdaj končno nima. user posted image

Anej drugače….je kr vredu. Sicer trmast z občasnimi napadi histerije, ampak drugače pa zelo luštkan fantek, ki vse kar rabi je malce družbe za igranje ter glasbo. Vglavnem dogajat se mora. Ko je pa žalosten, utrujen, ali pa kr tako, pa se pride tako lepo stisnit v objem, polubčkat, vglavnem moj mali sonček. Komaj čakam, da bo imel družbo, že odštevam mesece in dneve ko bomo lahko začeli na tem tudi delat.

Stanovanje…uživamo 100 na uro, čeprav je še OGROMNO za postorit. Včeraj sva dobila še tel.številko (telekom), zdaj bom naročila še T2.

Brala nisem nič za nazaj, razen tega, da je večerja naslednji teden. Meni datum in ura odgovarjata, (katjaandraž….a bomo šle jaz, ti in urša skupaj??)

Se vidimo in beremo.

Lp Tina

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
7.12.2007 9:16:15   
sazi
Ker tole pišem na lastno pest, brez kakšne pooblastitve, samo na kratko sporočam, da trdozimc ni več nosečka, ampak se že carta s svojim drugim otročkom. user posted image user posted image user posted image In ker je z obema vse v redu, ju doma fanta kmalu pričakujeta.
Kaj več bo verjetno napisala sama, ko bo utegnila, za zdaj pa je itak še v porodnišnici.

Neposredna povezava do sporočila: 3319
7.12.2007 9:24:14   
jer.za.
user posted image user posted image user posted image  trdozimcuser posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
7.12.2007 9:30:23   
Bonnie_RR
Čestitke, trdozimc! user posted image user posted image user posted image Pa lepo se cartajte!user posted image

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
7.12.2007 9:33:33   
natalia
čestitkeeuser posted image user posted image

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
7.12.2007 9:41:22   
tinkatonka
user posted image user posted image  ČESTITKE TRDOZIMC!!!user posted image user posted image

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
7.12.2007 23:23:24   
petra81
ČESTITKE TRDOZIMC!!!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3324
9.12.2007 21:39:23   
Eviii
čestitke, trdozimc user posted image user posted image user posted image .
kira je zdej na vrsti? mislim, da ima nuka rok februarja. al sem kiro še spustila? no, jst sm prva načela to temo, da bi radi še enga user posted image , pa smo malo spremenili plane. moj možek si sicer to želi, ampak ni še čisto prepričan. jst sm pa zgubla voljo. tko da bomo očitno ostali samo pri dejanu. pa mi je ok tudi tako. sej je dejan izjemen fantek.
no, mi smo srečno prispeli na švedsko. dejan uživa ko nor. pot je bla sicer dolga in naporna, ampak dejan se je super držal cel cajt. tukaj ga vsi enostavno obožujejo in se ga kar ne morejo nagledat. zdej je že pravi mali frajerček, ki zna vse lepo zabavat. v petek pa že gremo nazaj proti domu. smo imeli samo ene mini počitnice, ker pač nimam več dopusta letos. sem ga kr neki porabla za dokončanje doktorata in za zagovor. pa tudi poleti smo bli tle dva tedna in pol.
moj možek je vmes fasal rota virus in je bil dva dni full bogi. sem se bala, da bova tudi midva z dejanom deležna tega virusa, pa sva se mu k sreči izognla. smo možeka za par dni izolirali v drugo sobo in smo jo dobro odnesli.
preden smo šli, smo postavli tudi smrekco. in valda je to dejanu največja zabava. puli dol krogle in se igra z njimi po celem stanovanju. o njegovem darilu še nisva kej preveč razmišljala. verjetno mu bova z možekom kupla mizo delavnico z vsem orodjem. tko ima rad šraufencigre in podobno orodje. pa ga bova verjetno s tem razveselila.
sem pa opazla še neki. naš dejan je hiperaktiven. energije ima za izvoz. po novem ne spi več čez dan. niti minute. če ga dam spat okoli dvanajstih, spi ene dve urce (včasih tudi tri) in je pol pokonci do enajstih al pa še več. zdej ga pa ne pustim več spat čez dan (danes je vstal ob desetih in se mi ni zdelo smiselno ga čez dve ure dajat spat) in je ob osmih v pojstli. zdej pa res nisem več pametna user posted image . ne vem, kaj nardit. vem, da rabi spanec tudi podnevi, samo mi je pa tudi neumno ga dajat spat ob treh popoldne, pa še takrat ne kaže znakov zaspanosti. ponavadi začne okoli ene šestih malo tečnarit in čez ene dve uri potem zaspi.
no, zdej pa grem počasi še kej nardit oziroma v mižule.

(odgovor članu petra81)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10. Teden pisanja z roko: Ko spomini zadišijo
Pridružite se jubilejnemu 10. Tednu pisanja z roko, ki bo potekal med 20. in 24. januarjem 2025. Letos z osrednjo temo »...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?