sazi
|
Najprej bolančkom pošiljam elektronske vitaminčke Eviii, upam, da ste srečno prispelina Švedsko in da ste vsi zdravi ko dren. natalia - verjamem, da ti je zelo hudo in da si razočarana. Ne obupaj. Nekje te čaka služba. To, da imajo pa tak nastop in zahteve, je pa verjetno posledica res veliko prijav in so jim zrasli apetiti, ko so videli, da so se prijavljali tudi kandidati z višjo izobrazbo in znanjem obeh jezikov. Nikoli ne moreš vnaprej vedeti, kaj zares želijo. Mož je bil pogosto premalo, še večkrat pa prekvalificiran - uradna razlaga, seveda. Iz ene firme sem potem od ene zaposlene izvedela, da je direktor rekel, da takega, ki dela magisterij pa noče, ker se boji, da ga bo kmalu želel izriniti z direktorskega stolčka Vikend je bil kar naporen. Najprej sva imela v petek zvečer obiske in smo se kar pozno v noč zaklepetali - obiskovalca sta dopoldne lahko spala, naju pa je zbudil mali zahtevni šef . V soboto pa sva šla z možem na eno poporočno žurko. Je bilo super. Sta na poročnem potovanju fotografirala in tudi smelama kratke filmčke na fotoaparat, potem sta pa zadevo zmontirala, dodala ponekod podnapise, komentarje in glasbo in naredila 1 urni dokumentarec, najela Kinoteko, napolnila dvorano s "svati" in smo gledali njun film, potem pa še imeli pogostitev. SUper ideja. V ponedeljek sem šla po dobrih dveh tednih bolniške v službo, kjer imamo precejšnjo gužvo. Včeraj smo imeli prednovoletno kosilo za vse zunanje partnerje in je bilo kar nekaj dela z vso organizacijo. Je bilo pa prav lušno. V ponedeljek zvečer smo se dobili kolegi s faksa. Kakih 20 se nas nabere vsako leto decembra in zelo lepo, da prideju tudi iz Murske sobote in Krasa. Je bilo prav lušno, le midva sva zelo pozno prišla, ker je imel mož sestanek, jaz sem dala pa Leva spat, ker ga je čuvala svakinja. Igralne urice - jer.za, fajn, da imate to možnost. Levu bi kar prav prišlo, če bi ga kam takole peljala, da bi se malo navadil na več otrok. Mogoče veste, ali imajo to vsi vrtci ali samo nekateri? Pa pojma nimam, v kateri vrtec bo Lev šel, da bi ga spomladi vsaj malo začela navajati na okolje in družbo. No, če ne drugega, bom aprila izvedela, kje bo sprejet, pa bom takrat bolj intenzivno začela iskat možnosti za druženje našega malčka z drugimi otroki. srečanje - super, da pride še Ursa_p. Jaz za uro še ne morem zagotovo reči. Sem bila najprej zmenjena za varstvo moža, pa je rekel, da gre že v sredo na madžarsko. POtem sem se zmenila s svakinjo, kjer tako zgodnja ura ne bi prišla v poštev, nato je moja mama rekla, da je lahko pri njej in grem komot že ob 19. uri, no, zdaj pa mož kliče, da gre na pot v četrtek in da bo on z Levom doma. Skratka, pridem zagotovo, samo za uro še preverim, če bo mož zagotovo ob tisti uri doma in sporočim, kdaj pridem. Bonnie - sem tudi jaz gledala Hausa - je mogoče gledala katera gospodinje v ponedeljek? Sem zamudila pa če se kateri da napisat, kaj se je dogajalo... LP
|