sazi
|
čer, a smo postavile nov rekord v nepisanju? 46 ur nobenega posta? No, upam, da ste imeli lep vikend. Pri nas je bilo pestro. V soboto dopoldne smo šli v Bohinj, popoldne pa že nazaj. Z možem sva šla na en prednovoletni žur že ob 17. uri, Lev pa je ostal pri mojih starših do danes zjutraj. Midva pa sva preživela večer na bowlingu in zabavi po njem. Je kar pasalo malo sprostitve. Danes dopoldne sem bila jaz zmenjena z enim kolegom, da sva nekaj predebatirala okoli mojih nalog, mož pa je peljal Leva v živalski vrt. Popoldne smo nameravali preživeti skupaj s taščo in svakinjo, pa se je pripetilo nekaj (preden koga kap, naj povem, da je konec ni tako grozen, kot začetek, ampak fajn pa vseeno ni) groznega. Moja draga 18 letna svakinja je bila ponoči nekaj bolna (vročina, bruhanje...), dopoldne je bika malo bolje in je vstala iz postelje, ko pa s eje vračala v sobo, pa je omedlela - že to samo po sebi je dokaj hudo, imela pa je tako nesrečo, da je priletela ob rob postelje, kar bo pustilo trajne posledice na njenih zobeh. So klicali rešilca, s katerim so imeli spet slabe izkušnje (res neverjetno, 3x so imeli v familiji nujen primerr za rešilca - prejšnja 2 veliko hujša in vedno katastrofalna zgodba o stanju naše urgentne službe). Po navodilu našega družinskega zobozdravnika bi jo morali peljari takon na urgenco stomatološke klinike, ampak rešilec je ni hotel peljati tja, da mora na urgenco v klinični center... No, in tako so minile 3 dragocene ure, preden so začeli reševati njene zobe. Prav žalostna sem, ker se lahko zgodi, da bo imela zaradi tega večje težave, kot če bi ji pomagali takoj, tako kot je treba. No, kakorkoli e, zdaj je doma in čaka na jutri, na nadaljne preiskave, zdavljenje... No, sem malo zamorila, ampak tak je bil na žalost naš današnji dan . Za svakinjo mi je pa tako hudo . No, pa ne me narobe razumet - sem res vesela, da ni kaj hujšega, ampak vseeno za tako mlado punco so take stvari še večji šok in obremenitev. Se vidimo v sredo. Načeloma ob 20ih, drugače pa katero pokličem in sporočim, da pridem kasneje.
|