|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčki in februarčice 2006
9.12.2007 21:43:02   
sazi
čer,

a smo postavile nov rekord v nepisanju? 46 ur nobenega posta? No, upam, da ste imeli lep vikend.
Pri nas je bilo pestro. V soboto dopoldne smo šli v Bohinj, popoldne pa že nazaj. Z možem sva šla na en prednovoletni žur že ob 17. uri, Lev pa je ostal pri mojih starših do danes zjutraj. Midva pa sva preživela večer na bowlingu in zabavi po njem. Je kar pasalo malo sprostitve.
Danes dopoldne sem bila jaz zmenjena z enim kolegom, da sva nekaj predebatirala okoli mojih nalog, mož pa je peljal Leva v živalski vrt.
Popoldne smo nameravali preživeti skupaj s taščo in svakinjo, pa se je pripetilo nekaj (preden koga kap, naj povem, da je konec ni tako grozen, kot začetek, ampak fajn pa vseeno ni) groznega. Moja draga 18 letna svakinja je bila ponoči nekaj bolna (vročina, bruhanje...), dopoldne je bika malo bolje in je vstala iz postelje, ko pa s eje vračala v sobo, pa je omedlela - že to samo po sebi je dokaj hudo, imela pa je tako nesrečo, da je priletela ob rob postelje, kar bo pustilo trajne posledice na njenih zobeh. So klicali rešilca, s katerim so imeli spet slabe izkušnje (res neverjetno, 3x so imeli v familiji nujen primerr za rešilca - prejšnja 2 veliko hujša in vedno katastrofalna zgodba o stanju naše urgentne službe). Po navodilu našega družinskega zobozdravnika bi jo morali peljari takon na urgenco stomatološke klinike, ampak rešilec je ni hotel peljati tja, da mora na urgenco v klinični center... No, in tako so minile 3 dragocene ure, preden so začeli reševati njene zobe. Prav žalostna sem, ker se lahko zgodi, da bo imela zaradi tega večje težave, kot če bi ji pomagali takoj, tako kot je treba. No, kakorkoli e, zdaj je doma in čaka na jutri, na nadaljne preiskave, zdavljenje...

No, sem malo zamorila, ampak tak je bil na žalost naš današnji danuser posted image . Za svakinjo mi je pa tako hudouser posted image . No, pa ne me narobe razumet - sem res vesela, da ni kaj hujšega, ampak vseeno za tako mlado punco so take stvari še večji šok in obremenitev.

Se vidimo v sredo. Načeloma ob 20ih, drugače pa katero pokličem in sporočim, da pridem kasneje.

(odgovor članu petra81)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
9.12.2007 22:00:57   
Eviii
auč, draga sazi, za tvojo svakinjo... pa so ugotovili, zakaj je sploh omedlela? kar se pa tiče tega z zobmi, ti lahko povem še eno zgodbo. moja mama je pred dosti leti, ko je bila stara približno tako kot tvoja svakinja (imela je ene par let več, mislim, da jih je imela okoli 20) s polbratom šla v ljubljano z avtom. imela sta prometno in moja mama je prletela s čeljustjo direkt v šipo. takrat so ji mogli populit vse sprednje zobe. pa čeljust so ji mogli fajn popravljat. in ji ni blo niti najmanj prijetno že pr 20-ih nosit protezo... zobi so res hudič... upam, da bojo tvojo svakinjo uspeli pošlihtat in da ne bo imela trajnih posledic.

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
10.12.2007 8:52:09   
jer.za.
Pozdravček!

Kako ste kaj? Jaz že koooooooooomaj čakam tele praznike, še 10x v službo, potem pa 12 dni doma!!!!!!!!Jupiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image  No, upam da bom dobila dopustuser posted image . Nisem še vprašala, vendar pa so bili vsako leto prosti tako da računam da tudi letos ne bo težav.

Vikend smo preživeli mirno, v soboto smo malo pospravili okoli hiše, jaz sem prala zavese, pomila okna, stuširala vse moje rožice,... Popoldan pa smo šli malo po obiskih. Smo bili tudi pri moji sestri, pa potem Zala ni hotela domov-je ostala pri njej do nedelje, do kosila. Midva z user posted image  pa sva si privoščila en miren večer. Nama je pa nedeljsko jutro zelo polepšala Jerca, je spala kar do 8.00user posted image user posted image user posted image .  Včeraj smo šli pa dopoldan v Lj v Mercator-so bile dvojne pike pa sva šla malo pogledat televizije, (bova eno kupila za v spalnico, ker vsak večler zaspiva na kavču, potem se pa sredi noči prestavljava vsa polomljena v spalnico)-no, na koncu sva ugotovila da je še najceneje na internetu-mimo vrste. Po kosilu sem šla pa jaz z Jerco na sprehod, Zala in možek sta pa notri risala in ustvarjala.

Sazi:upam, da bo svakinja danes uspešno opravila z vsemi pregledi in da ji ta padec ne bo pustil hujših posledic.user posted image user posted image Vsekakor pa naj bo sitna, da ugotovijo tudi zakaj je padla skupaj-naj ji pregledajo kri, pa na ščitnico naj bodo pozorni.

Eviii: uživajte še do petka na mini počitnicah.

Grem malo delat.

papa

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
10.12.2007 8:53:37   
tinkatonka
Dobro jutro!

Kako ste kaj? Pri nas je že pestro. In tudi teden bo kar naporen, se pa veselim srede, ko se dobimo in da malo počvekamo. Jaz imam moža žal v sredo Bohinju, babica ima tud eno prednovoletno žurko, pa sem se že ustrašila, da ne bo nič z večerjo z vami, no potem smo zadevo rešili tako, da bo anejev dedi, prišel k nam počuvat Aneja, da bom jaz lahko v miru klepetala z vami. user posted image

evii...nespanje čez dan je res muka. Samo pri nas je tako, da Anej vstane najkasneje ob 7h in če mi ne gre čez dan spat je to katastrofa, in ob 18h pade dol, lačen, neumit in spi kot klada. Tako je bilo včeraj. Pa sem ga dala ob 13h v posteljo, zaspanega, ker mi je predtem v avtu malo zadremal za 5 minutk in ni hotel spat in sem se več kot uro matrala, da bi zaspal pa ni hotel. No to je ponavadi čez vikend, ker se mu ful preveč dogaja in on seveda ne bi spal, da ne bi kaj zamudil. No čez teden je drugače, ker v vrtcu spi in gre nato zvečer spat med 20h-21h. Se pa strinjam, da je spanec čez dan pomemben. Mogoče bi bilo pa dobro da ga daš spat samo za kake pol urce ali uro in ne da bi spal čez dan 2 uri. Poskusi.

sazi...uf šit tole za tvojo svakinjo. Upam da ji bodo poštimal zobe, da bo imela z njimi čim manj sitnosti.

Šibam delat.

LP Tina

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
10.12.2007 20:24:48   
ninaki
Hej punce,

mene se nekaj loteva, tako da grem kar v posteljo, da bom fit v sredo. Velja za ob 20, se vidimo!

Trdozimc, cestitke!!!!!!!

Sazi, upam, da se svakinja cim prej postima in da bo vse OK z zobmi!

Lahko noc, N

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
10.12.2007 21:20:17   
Eviii
'čir...
ninaki, pozdravi se čimprej...
no, mi uživamo na švedskem še zadnjih par dni. je šlo res hitro tokrat...
danes smo bli v ikei, ki jo imamo praktično za vogalom. jst bi kr vse tam pokupla, samo kaj ko pol ne morem dol privlečt user posted image . pa še žlahta nam je zabičala, naj mamo kr prazne potovalke, ker bo dejan dubu kr precej božičnih darilc...
dejan se je danes v ikei zagledal v enga povodnega moža in smo mu ga mogli kupit. to je pa samo zato, ker je nor na povodnega moža oziroma hipota. in temu je kriv video, v katerem pes in hipo pojeta the lion sleeps tonight od henryja bellafonte.
no, zdej se z možekom valjata po pojstli in upam, da dejan čimprej zaspi. danes je okoli enih oddremal eno kitico za eno urco in pol. pa kot zgleda smo spet tam ko prej. zvičir je poln energije in ne cedi... jao meni user posted image .
no, zdej si grem pa čupo oprat in pridem pol spet pogledat, če je kira mogoče za vičirni čvek user posted image .
nočko.

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu ninaki)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
10.12.2007 21:54:33   
Bonnie_RR
Čer!

Js sm si pa lase že oprala, zdejle pa malo čekiram RR, potem pa še malo tv-ja in v posteljo, ker imam jutri spet doooooolg dan (vstat moram ob 5h, da pridem do pol 7h do kolegice, da greva potem skupaj v LJ, začetek predavanj imam pa ob pol 9h)...

Mi smo imeli pa malo bolj miren vikend kot po navadi (kar se tiče obiskov in potepanj). V soboto smo malo pospravili, potem pa lenarili user posted image , dragi je šel zvečer malo na erotični sejem pogledat (pa je bilo bolj klavrno, ker se me je že po 1 uri in pol klical, da že odhajajo), midva s tamalim sva pa malo počivala, ker sva malo prehlajena. V nedeljo smo dopoldne malo okoli hiše kolovratili user posted image , Nik se je spuščal po toboganu do onemoglosti, po kosilu smo šli pa na en krajši sprehod - čist na izi. Skratka, bolj miren vikend... user posted image

Drugače pa je Nik dobil za Miklavža in god med drugim tud 2 zelo "poučni" knjigici user posted image - o tem, kako se je zajček odvadil dude in kako se je navadil na kahlico (ne vem točnega naslova ta trenutek).
No, tisto z dudo smo že prebrali in tudi poskusili. Zadnje čase se je kar navadil na dudo in jo je hotel imeti v ustih tudi, ko je sploh ni "potreboval" - potem se je pa smejal in pogovarjal z njo v ustihuser posted image .
Tako imamo sedaj tak sistem, da imamo dudo samo še za spanje ponoči in čez dan, drugače pa je ni več. Duda pride za spanje, potem pa spet gre.
Sicer smo v soboto pri dnevnem spanju poskusili iti spat brez dude, pa nikakor ni šlo. Je bil res čist bogi, pol ure jokal in stokal, čist zašvical, sploh se ni mogel pomirit. Ko je dobil dudo, ga je pa v pol minute zmanjkalo. Čez dan pa ni večjih problemov, samo vsake toliko se malo na dudo spomni in "zateži", pa mu preusmerimo pozornost in je spet ok.
Tud v vrtcu se tega držijo in je bilo danes vse ok.  Upam, da bomo napredovali...

sazi... Boga svakinja!user posted image Upam, da jo bodo čim bolj porihtali in bo imela čim manj posledic...user posted image

ninaki... Naj te bolezen zaobide...user posted image

spanje... Nik pri spanju ne dela problemov. Podnevi gre (čez vikend) spat okrog 12.30-13.00. ure, zvečer pa vsak dan okrog 20.ure. Spi pa čez dan nekje 2 uri, ponoči pa celo noč, čez teden nekje do 6. oz. 6.30. ure, čez vikend vstaneva nekje okrog 7. ure.
Si sploh ne predstavljam, da podnevi ne bi šel spat... Se verjetno vsem "sfuzla"!user posted image

eviii... Uživajte, pa srečno pot nazaj v SLO!user posted image Dejanu pa le zrihtajte kakšnega bratca ali sestrico...user posted image

sreda... Uživajte in se dodobra naklepetajte!user posted image

Lep večer in uspešen začetek tedna!

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
11.12.2007 7:55:21   
jer.za.
Pozdravček!

Tinkatonka: vidim teuser posted image user posted image user posted image !

Kako ste kaj to torkovo jutro? Jaz že komaj čakam na jutrišnji dan, da se načvekaaaaaaaaaaaaaaaaaaamouser posted image user posted image . Bom vsem, ki se jutri dobimo danes tekom dneva poslala ZS z mojo telefonsko in priimkom, na katerega je rezervacija. A se dobimo kar pred vhodom ob 20.00?

Eviii:meni bi se trenalo že, če bi tamali še ob 21.00 okoli skakali, kaj še kasneje. Imamo red že od samega rojstva da se gre ob 20.00 spat in basta. Ker tudi midva rabiva čas za crkljanjeuser posted image . Drugače pa pri nas Jerca spi čez dan od 12.00 pa do 14.00, takrat jo pa zbudimo če se sama ne. Zala pa je nehala čez dan spati pri letu in pol(ko smo domov prinesli Jerco) in je bila nekaj dni kriza, sitnarjenje, potem pa se je vse skupaj normaliziralo. Sedaj takrat, ko Jerca spi ona usvarja-striže, riše s kredami, lepi, plastelin,....Je čisto pridnauser posted image .

Ninaki:en veeeeeeelik kup vitaminčkov da boš v sredo zddrava in fituser posted image user posted image .

Bonnie_: kje pa je bil sejem-v Avstriji a je to tudi pri nas?

Mi smo včeraj doma uvedli eno novost-sedaj, ko ne moremo biti več po cele popoldneve zunaj, se tamali kar naprej kregata, pa Zala kar naprej puli iz rok Jerci igrače, skratka včasih je prav noro, posledično še jaz živčna...user posted image user posted image . Pa sem včeraj naredila na šaleshamer razpredelnico za ZALO(Jerca se mi zdi še premajhnauser posted image ), če je čez dan pridna, uboga, NE VZEMA JERCI STVARI IN JE NE TEPE... nalimamo zvečer delfinčka, v nasprotnem primeru, ko res ne uboga dobi ČRNO PIKO. In ko smo včeraj to uvedli, smo preživeli eno tako mirno popoldne kot že dolgo ne. Pred spanjem smo se še lepo pomenili, kaj se ne sme delati, pa pohvalila sem jo za pridnostuser posted image .  No, za zbranih 10 delfinčkov brez črnih pik dobi nagrado-kakšen kinder jajček, bonbon, knigico....Če se je začel kreg, sem samo omenila črno piko in že sta bili pridni-se mi zdi da tudi Jerca ve da črna pika ne pomeni nič dobregauser posted image user posted image .

Tako, spet je ratal cel roman. Grem si še user posted image  hitro skuhat, potem se pa počasi začnejo že uradne ure.

Lepo se imejte!

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
11.12.2007 14:09:30   
jer.za.
Nas nazaj na prvo stran vlečem.

Tinkatonka pa mi je prej sporočila, da jo jutri žal ne bo na srečanjeuser posted image ker je Anej zbolel. Upam, da čimprej ozdraviuser posted image user posted image .

Jaz počasi zaključujem za danes, in šibam proti domu. Po kosilu šibamo v trgovino, možek in Jerca pa še k frizerju.

Se tipkamo in vidimo(nekatere) jutri!user posted image

papa

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
11.12.2007 20:02:50   
ninaki
Hej punce,

jaz sem oblezala z vrocino user posted image tako da se vam zal jutri ne bom mogla pridruziti user posted image Pa tako sem se veselila...

Lepo se imejte in se vidimo kdaj drugic. N

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
12.12.2007 9:55:39   
Bonnie_RR
Oj!

Js sem danes doma, ker so nam odpadla predavanja (jupiuser posted image ), drugače bi kolovratila po LJ...user posted image

Pri nas je trenutno bolj kislo vreme, namreč dežuje, pa tu in tam je vmes kakšna snežinka.

Midva s tamalim sva še kar prehlajena, malo tudi kašljava. Če ne bo danes nič bolje, bo tamali verjetno jutri in pojutrišnjem doma, da se pozdravi, pa v lekarno bom popoldne skočila, če imajo kakšno zadevščino za prehlad in kašelj.

Dragi gre danes na zaključek v Bachusa, js si morem pa kak zaključek še umislit...user posted image user posted image user posted image

V petek dobimo mojo sestro na obisk in bo ostala do nedelje. Gresta mami in ati čez vikend v Portorož, malo na oddih, mi dobimo pa novo cimro.user posted image Nik bo tako ali tako presrečen, je čist nor na njo!user posted image

Erotični sejem je bil pa ta vikend v Celju, ampak je bilo vse skupaj baje bolj klavrno. Sicer sem mislila js tud it, pa sem potem raje ostala doma. So mi pa vsi rekli, da nisem prav nič zamudila in jim kar verjamem.user posted image Ker naj bi davčna inšpekcija domov poslala vse tuje razstavljalce, je bilo menda vse skupaj daleč od podobnih sejmov v tujini...

jer.za... Super ideja tale razpredelnica! user posted image

ninaki... Revica! Držim pesti za čim hitrejše okrevanje...user posted image

Anej... Tudi ti se hitro pozdravi!user posted image

srečanje... Uživajte, čeprav v okrnjenem številu!user posted image Potem pa poročajte, kako je bilo...user posted image

Lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu ninaki)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
12.12.2007 11:10:36   
natalia
ja, pa kakšne slikice se tudi ne bi branile....user posted image uživajte!

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
12.12.2007 14:16:29   
jer.za.
Hojla!

Bonnie_:daj pošlji še v naše kraje malo(VELIKOuser posted image user posted image ) snežink, in sicer na božični večer. Bo šlo?user posted image user posted image  Malo fantaziram, ampak si res zelo želim belega božiča, da bo res tisto pravo vzdušje, pa bela snežinka po radiu, pa ....

Drugače sem pa danes kar malo žalostnauser posted image user posted image . Sedež firme se seli in tako ne bom mogla biti prosta od 22.12.dalje, ampak bomo delaliuser posted image user posted image -se selili. Bom sicer potem januarja prosta, samo takrat bo pa možek delaluser posted image  Ampak kaj čmo, služba je služba, hvala bogu da jo imam.

Komaj čakam na srečanje, da se načvekamo!!!!!!!

Jutri imamo pa spet igralne urice popoldan v vrtcuuser posted image , potem pa bo že vikend. Sem mislila, da se bomo šli malo sankat na Pokljuko, pa je ravno ta vikend tam SP v biatlonu.

Nič punce, grem si jaz še eno user posted image skuhat, da ne bom potem zvečer user posted image user posted image user posted image .

Se vidimo. Papa

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
13.12.2007 8:35:55   
jer.za.
Jutro!

Kako ste kaj?

Jaz bolj slabo danes vidim, ker so me punce včeraj malo teple user posted image user posted image user posted image  in imam levo oko čisto zatečeno-no malo heca, teple se res nismo, ampak oko imam pa čisto zatečeno, pa sploh ve vem od česauser posted image
Srečanje: bile smo štiri:Sazi, Urša_p, Katjandraž(marčica) in pa jaz. Smo se načvekale, nasmejale(Sazi, jaz se še kar smejim ko pomislim na tvoje štetjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image -saj vem, da so to resne stvari ....),  in razšle v upanju, da se drugo leto dobimo v večjem številu. Slik žal ni nobenih, ker ni imela nobena fotoaparata.

Toliko čisto na hitro, grem delat ker nekdo že trka.

papa

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
13.12.2007 9:30:10   
tinkatonka
Zivjo!

Jaz sem nazaj v sluzbi. Ja tako kot je napisala jer.za mi je Anej v torek zakuhal. Cel dan je imel dokaj visoko temperaturo in enkrat je tudi podriskal. Potem pa celo noc in vceraj cel dan nic vrocine, razen tega,da mi je kazal da ga v ustkih boli = zobki (petice). Ker je bil drugace dobro razpolozen in razen "tekočega noska" in to, da zakašlja sem ter tja (se lepo dokašlja) je ok, sem ga danes zjutraj peljala v vrtec. Pa še dedka mraza imajo danes (še dobro, jaz sem mislila, da so ga imeli včeraj in da ga je zamudil, no mogoče so pa na Aneja čakali user posted image ). Upam da bo ta kalvarija z zobkom kmalu konec. Ko sem ga dala čez dan spat se je premetaval po postelji in govoril au, au in si tlačil pleničko v ustka. No potem sem mu dala Calpol in namazala s Calgelom, da je zaspal. Potem je spal do 17h in seveda zaradi tega šel zvečer šele ob 22h spat. Ponoči okrog treh pa mi je prišel delat še družbo v posteljo (mož je v Bohinju).

srečanje...mi je ful žal da nisem čvekala z vami, ampak je bila prisotnost mamice doma nujno potrebna. Sploh ker je bil zaradi bolečega zobka bolj crkljiv in občutljiv. Upam da se kmalu spet kaj dobimo.

Šibam delat...pa se mi tok ne da.

Lp Tina

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
13.12.2007 11:42:25   
tinkatonka
Oj punce...moram se mal skašlat. Sem tok jezna, da mi gre kr na jok. Razočarana nad folkom totalno.

Da razložim...

Najprej sem bila na študijskem dopustu, ki mi pripada po zakonu, da sem naredila strokovni izpit, ki sem ga morala opravit in ga nisem šla delat na lastno željo. Potem seveda operacija, da bo ja konec angin in spet seveda 14 dni doma, in po dveh dneh službe mi zboli Anej. No in danes izvem, da me ima naša direkotirca na piki, da je dala spet izpisat mojo prisotnost v službi, da ji je sumljivo, kje sem tok časa, kot da men je pa ful fajn, ko imam bolnega otroka, da izvem, čisto slučajno, da mi niso skrajšali pripravništva, za ****user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Nič večje plače, nič dodatkov za uspešnost, nič dodatkov zaradi predsedovanja, ker kot pripravnica do tega nisi upravičen, kljub temu da delaš toliko in še več kot ostali, ki vlečejo 40% dodatke na plačo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Tok sem jezna, da mi gre že kr na jok, ker sem tako prekleto naivna in mislim, da z dobrim delom (slabo delo mi noben ne očita) lahko daleč pridem, da me imajo zaradi moje pridnosti in zanesljivosti v službi za dobro uradnico. Mah drek, jebeš vse po vrsti (pa sory izrazu).

user posted image user posted image

Tina

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
13.12.2007 11:46:28   
jer.za.
Tinkatonka:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  daj se malo pozanimaj okoli ali se to sme, ali je to kje z zakonom določeno da ti lahko podaljšajo pripravniško?

lp

Neposredna povezava do sporočila: 3342
13.12.2007 12:48:10   
jer.za.
Tinkatonka:kaj pa če se poskusiš osebno pogovoriti z direktorico?

Jaz pa šibam domov, me vedno bolj boli oko, ravno prejle je bila pri meni direktorica pa je rekla da naj grem kar domov.

Tako da se tipkamo jutri-bom sigurno v službi ker imam en nujni sestanek.

LPuser posted image

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
14.12.2007 8:21:38   
tinkatonka
HOJ!

Jaz sem tko zaspana. Anej ni nič spal ponoči, ga tile zobje tok matrajo, da se skoz premetava po postelji in pojokava, pa zaspi za 15 minut pa spet jok in premetavanje. Sem mu dala ponoči Calpol, da mu je bilo vsaj malo boljše in zjutraj prec pokaže na kremo za zobke, saj mu poleg okusa paše najbrž tudi blagodejni ućinek na bolečino. Predstavljajte si kok sem zmatrana, če sem bila budna na 15-20 minut, vmes pa komaj dobro zaspala, ko me je že spet prebudil. Oh ja. Danes bo dolg dan, pa še kave mi je zmanjkalo in bom ravnokar butnila z glavo ob tipkovnico, tako sem zaspana.

služba...ma drek je. Ampak oni so zaščiteni, ker niso dolžni skrajševat pripravništva čeprav je bilo obljubljeno, ampak so zgubili oz. pozabili na dopis, kjer za skrajšanje zaprošamo. In sem jezna kot pes ker mi noben ni povedal, jaz pa mislim, da nisem več prirpavnica in se veselim višje plače in ne vem kaj vse. Ma drek je vse skupaj. Če bi imela možnost vprašanje če ne bi menjala službe v tem trenutku, tako sem besna.

Šibam na avtomat po kavo, da me bo vsaj malo pokonc držalo.

Lp Tina

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
14.12.2007 8:28:37   
jer.za.
Jutro!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image -takole zgledam danesuser posted image . Smo imeli budnice ponoči, je bila Jerca kar dve uri zbujena-razlog: spodnja leva petica je čisto zatečena. Se mi tako smiliuser posted image . Sem jo namazala s calgelom, pa ni pomagalo, potem je pa kar pri nama spala. Okoli štirih je še Zala prilezla k namauser posted image user posted image ,in po parih minutah premetavanja sta šli obe nazaj v svojo sobo in spali do jutra.

Mi smo imeli včeraj igralne urice. Jerca se je ves čas igrala z vodo-polivala, prelivala, umivala dojenčka,....Zala pa je strigla. Je pa rekla vzgojiteljica, da sta tako zečlo družabni, nič boječi, da jeseni ne bo problema z uvajanjem v vrtec (upam, da bo res takouser posted image ).

Drugače pa nič novega. Danes bom do 12.00 v službi, potem pa šibam na sestanek. Zvečer gremo pa malo ven, po besedah mojega dragega "od gostilne do gostilne"user posted image user posted image user posted image . Je namreč prišel najboljši kolega na dopust(je na Kosovu v vojski), pa grejo desci pit, ženske bomo pa šoferkeuser posted image user posted image . No, jaz btukaj pravim hvalabogu da se tako zmenijo, ker mi res ni problema vozit. Raje to pa da sem jutri neprespana kot pa da sami vozijo. Tako da user posted image  za mojega moža in tako idejo.

Jutri gremo pa na en rojstni dan-Zalin in Jerčin prijatelj praznuje 4. roj. dan. Kakšna ideja, kaj naj mu kupim?????

No, toliko na hitro. Se mogoče še potem kaj tipkamo, če ne pa v ponedeljek.

papa

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
14.12.2007 8:31:16   
jer.za.
Tinkatonka:razmišljam, kaj če sta se včeraj Anej in Jerca kaj naskrivaj družila in se zmenila da ne bosta spala ponočiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
14.12.2007 10:53:44   
tinkatonka
Oj punce!

Ravnokar je tak lep sonček posijal skozi mojo okno v pisarni in bom šla najverjetneje malo ven na sprehod namesto malice, potem pa hitro domov, če se bo dalo že ob pol treh.

Darila...nismo še nič bolj konkretno pisale, kaj smo si letos kaj zamislile za darila. Bi blo fajn vidt kaj boste kaj kupovale, da mogoče druge dobimo še kako idejo. Jaz bom staršem kupila najbrž nogavice, ker sta mi dala vedt, da jih potrebujeta, pa si jih sama kr ne gresta in ne gresta kupit, bratu kravato, ker je businessman, možu usnjeno poslovno mapo in nož za odpirat pošto, naj prijateljici garnituro kuhinjskih pripomočkov, ker se ravno seli, Aneju tepih s cesto, lego kocke, nove copatke, moževu nečaku komplet za risanje in risalni blok ali pa kakšno poučno revijo oz. naročnino nanjo, pojmam nimam kaj naj kupiva tastu in tašči. Tukaj bi pa rabla kako pomoč oz idejo. Nimata hobijev. Ona je na vozičku, on je ostal doma, da skrbi zanjo, čez dan gledata TV, bereta časopise (revij ne), firbcata kaj ostali počnemo, radia ne poslušata, videokasete in dvd-jev ne gledata, tako da to odpade, hrane in sladkarij ne bi kupovala, kuh.pripomočke imata že vse, vglavnem nemogoč nakup. Se mi zdi, da se ne bi ničesar res razveselila, ker sta popolnoma nezahtevna in ne potrebujeta nič. Kakšna ideja??

Lp Tina

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
14.12.2007 16:53:57   
natalia
Zdravo,

me veseli, da je srečanje uspelo!

mene je v križu vsekalo, ampak sem vas prišla vseeno malo pozdravit, pa 3 dni sem zdaj hodila k zobozdravniku, ker mi je modrostni zob ven rasel, pa ni blo prostora, pa mi je malo dlesen prerezala in dala noter neke grozno smrdljive trakce, no pa je zdaj boljše, ampak ta križ...

Tinkatonka: ne pusti se jim! drži se!

vsem pozdravčke in lep sneženi vikend! se še kaj beremo..

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

Neposredna povezava do sporočila: 3348
14.12.2007 17:17:59   
Valentina76
lp

O natalia ti si pa na istem kot jaz. Že tri tedne me boli križ ker me je vsekalo. In ker malega non stop nosim mi sploh ne more bit boljše. Boli ko user posted image . in tudi zob me je bolel kot tebe a sem šla k zobozdravniku in je sedaj ok. že trkam....sedaj si nekega kiropraktika rihtam.

mi smo že kar v božično novoletnem vzdušju. jošt je čisto nor na adventni koledarček in vsak dan čaka tisto čokoladico kot pes na kost. smo pa strogi in lahko poje samo eno na dan. tako kot mora bit. to ga malo jezi.

je pa že pravi "odrasel" malček. res. ful govori in vse razume in z njim že kar fajn sodelujem ko sem sama z njim in jašo in je treba ta malega uspavat. mu razložim naj bo tiho in počaka da jaša zaspi in on šepeta in čaka da jaz ta malega porihtam. angelček. jaša ziher ne bo tak priden. je žezdaj pravi user posted image -ek.

grega ma še ful dopusta in še drug teden samo dva dni dela. jupi. potem pa smrečka in božič in darilca. lepo.

danes grem na službeno čago. komaj čakam da vidim sodelavce. po dveh letih mi je že zeloooooooooooo dolgčas po službi.

ok grem ...jaša gnjavi

lepo bodite

tina

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
16.12.2007 21:32:55   
Kami
Punce, čao, čisto na hitro še pozdrav od mene.
Sam toliko, da veste, da sem živa in zdrava user posted image  (no, o utrujenosti pa ne bi) in da me zdeluje čas v temle decembru. Veselim se prostih dni, kolikor jih pač bo (kar pa ta hip še ne vem, seveda user posted image ) in se vam takrat kaj javim. Pogrešam čvekanje na RR. . A se zavedate, da bo čez slab  mesec Evan star že 2 leti! Pa kam gre ta čas! user posted image
Čuvajte sebe in svoje velike malčke!

(odgovor članu Valentina76)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10. Teden pisanja z roko: Ko spomini zadišijo
Pridružite se jubilejnemu 10. Tednu pisanja z roko, ki bo potekal med 20. in 24. januarjem 2025. Letos z osrednjo temo »...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?