|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčki in februarčice 2006
22.11.2007 10:37:33   
natalia
zdravo,

mam malo časa.

čestitam za vse opravljene izpite, pošiljam e-vitaminčke bolančkom, suky pa čestitke za službo!!

Pri nas kahlica tudi ni aktualna. Sploh ne ve kaj bi z njo user posted image user posted image . Koliko je bila pri hoji hitra in pri hranjenju hitra, tu pa se bo vleklo.... mam občutek.

mamo nove besedne zaklade: samo probi (samo probaj), kaj je naobe? (kaj je narobe), idi deat (idi delat), nodi piso (nodi je prišel)...

spanje je še vedno katastrofalno. Uspavam jo še na rokah, zaspi okrog 22., podnevi pa tudi zaspi za kako uro, včasih 2. Zbuja se ponoči 3,4 x, živa groza, ne vem kdaj se bo porihtalo...user posted image   prav zavidam vam, punce, katerim otroci spijo... tako si želim, da bi se eno noč naspala brez bujenja..eh,no.

jaz sem še doma, iščem službo, pa mam same probleme, ker vsakič skozi padem., al dobi službo sestrična od šefa, al kolega od tete od bratranca od šefa , no taka jajca...nimam vez, pa ni važno ali si priden, al rad delaš al si sposoben, danes to ne pomeni nič. delo je izgubilo vrednoto.

no, da ne bom zatežila še vam, ampak to iskanje službe, pa čakanje pred nabiralnikom me vsaki mesec bolj frustrira,

se javim,ko bom boljše volje

čao, natalija

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
22.11.2007 13:54:51   
sazi
Lev je spet zaspal. Je prav fino, ko je spet bolje in posledično malo boljše volje, je pa malo naveličan stanovanja, tako da je bilo dopoldne prav prijetno, ko je za pol urce (med malico) k meni na kavo prišla sestra.

natalia - službo iskat je res umetnost. 1. službo sem dikaj lahko dobila (ampak kakšno in za kakšen denar se raje ne spominjam, ker mi greuser posted image ). POtem sem novo iskala 2 leti in odnehala, zanosila, potem je pa splet okoliščin nanesel, da imam zdaj to super urejeno. Mož je  2. službo iskal 3 leta (v 1. službi sva začela skupaj - torej podobenuser posted image ). Bil je na vsaj 30 razgovorih, vedni ali prekvalificiran, ali premalo delovne dobe ali pa so bile v igri kakšne veze. No, ko je službo dobil, so ga pa v istem tednu klicali še iz 2 podjetij, če pride tja. Ti želim, da ti čimprej rata najti službo.

suky - tebi pa čestitke za službo. Gaji bpo malo hudo, pa saj je bilo vsem našim otročkom, ko smo začele delat. Se morajo malo navaditi še na druge osebe, ne pa da so odvisni od mamice (zdaj, ko je bil Lev bolan, je postal spet bolestno navezan name - bo že bolje)

jer.za - kako fajn se menita tvoji punci. Pohvalno in zelo lepo od Zale, da takolekomunicira s svojo mlajšo sestrico. Pri nas o kakih dialogih ne duha ne sluha - mi včasih odgovori z ja ali ne, to je pa tudi vse, besednjak ima pa večinoma svoj. Ene besede so podobne "našim" ene so pa čisto mimo, ampak jih razumem.

srečanje - košarka je na seznamu tekem 13., torej bi načeloma lahko prišla (namreč na košarko gre moj mož ali jaz, drugipa doma čuva Leva, zato ne morem priti četudi se odpovem košarki) - imam namreč toliko enih praznovanj v decembru, da sploh ne vem, če se bom lahko z domačimi za olikokrat zmenila za varstvo. Sem že razmišljala, če bi si našla kako tako varuško, kot sem bila jaz, preko Sezama, pa mi domači vedno rečejo, da ni treba, da lahko oni pazijo - no, pa že zdaj vem, da v decembru potrebujem varstvo vsaj 6 večerov. No, bomo videli.

A dež da bo? No, če po pravici povem, me to ta vikend ne bo motilo. Lev tako ali tako še ni za bit zunaj, pa bi potem raje, da bo naslednji vikend lepo...

lep dan vsem

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
22.11.2007 21:20:32   
sarazan
Hej mamice!

Mi smo prvic od junija bolani user posted image . Sara ima spet bronhitis, kot jih je imela spomladi.
Jaz sem pa eno virozo pobrala - bruhanje in driska. Hja, ta teden bo sigurno minil z bolniško, lahko pa, da se bo potegnila v naslednji taden.

Sicer smo pa ok. Vsi v pričakovanju praznovanj. Cel kup rojstnih dnevov imamo v zimskem času in še prazniki bodo. Prve nakupe za božična darila smo že naredili. Grozljivka, kako sem zapravljiva, ko gre za otroke.

Sara že vse pove. Sicer spušča kakšne črke, vendar midve se vse zmeniva user posted image .
Zelo uživa v družbi otrok in, ko prideta skupaj s sestrično (2 leti sta narazen), se jima kar meša. Čisto izklopita svet in ga žurata po svoje.

Odkrili smo "igro brez meja" s slanim testom, plastelinom ali "das maso". Sploh si nisem mislila, da so otroci tako ustvarjalni. Tudi risanje s čopiči je Sari nora zabava. Meni malo manj, ker moram potem vse pospraviti user posted image .

Kakor je Sara še pred kratkim kazala neverjetno zanimanje za kahlico, jo je zdaj skoraj čisto minilo. Očitno je bila le muha in bomo intenzivno odpravljali plenice spomladi in poleti.

Končno so pokukali na svet vsi zobki razen petic. Upam, da bo zdaj minilo tudi slinjenje in manjša "uporaba" dude. Ja, brez dude pri nas ni življenja.
Ena mamica iz vrtca ima hčerko, ki je imela dudo non-stop v ustih. Znebili so se je v parih dneh, ko je punčka zbolela za slinovko. Zdaj baje tudi veliko bolje spijo ponoči. Sicer nočem, da Sara zboli, ampak, da se tako hitro znebimo te razvade, bi bilo pa res enkratno.

Toliko na hitro od mene.
Lepo se imejte!

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
23.11.2007 12:33:05   
jer.za.
Hoj, hoj!

Natalia: na katerem področju pa iščeš službo če ni skrivnost? Je pa čisto res kar si rekla, če nimaš vez ne prideš nikamor. Tudi jaz sem v vseh službah, kjer sem do sedaj delala, prišla noter preko vez. Žal, taka je naša država. Pa želim ti, da se čimprej uredi tole vaše spanje. Pošiljam ti user posted image user posted image , da še letos prespite celo noč.

Sazi: če prav razumem te lahko dam na seznam za srečanje 12.12.?!

Sarazan: pošiljam ti en velik koš vitaminčkov, da s Saro čiprej ozdravita!user posted image user posted image user posted image

Pri nas-nič novega. Tamali gresta danes na počitnice do jutri, midva pa uživat zvečer v atlantis, se greva malo savnat. Jutri bom pa spala do 12.00user posted image user posted image user posted image -če verjamete. Pomoje bom že ob 7.00 okol hodila in ne bom vedela kaj naj počnemuser posted image user posted image user posted image . Vam v ponedeljek poročam, kako je bilo.

Nič, en lep vikend želim vsem skupaj, jaz še nekaj naredim, potem pa se bom počasi odpravila proti domu.

papa

(odgovor članu sarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
23.11.2007 13:21:34   
katjandraž
Jer.za, jaz bi šla tudi z vami 12.12., če me vzamete???

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
23.11.2007 21:53:12   
Kami
Čao punce,

jaz sem bila danes na bolniški. Evan je bruhal včeraj in kuhal ponoči in bil ves bogi sploh in oh, ampak danes je pa že ful na spidu. V vrtcu so imeli prejšnji teden ene trebušne viroze, mogoče je njega samo oplazilo.

Sazi.... čimprej se pocajtita oba. Lev je pa res veliko bolan, ne? Tak je bil Liam pri meni. 7x na zimo vneta ušesa, 7x antibiotiki. Pa vnetje mehurja velikokorat. Men se je že kar mešalo. Ampak se je to ful popravilo odkar mu spiramo nos 2x dnevno tudi če ni prehlajen. Evan je veliko bolj odporen.

Novoletno srečanje.... če vam ne paše bolj januar, se vam bom probala 12. priključit. Ampak dvomim, da mi bo zneslo, ker imamo tisti dan v službi novoletni sejem za katerega bomo delali že nekaj dni prej. In glede na to, da zjutraj vstajam 4.45.... Ne, ni realno. Mene sigurno ne bo.user posted image

Govorjenje... Evan tudi vse pove. In še več kot to. Prava mala brbljavka je. Sem mislila, da bo kaj kasneje začel govorit, ker je Liam takšna klepetulja, da komaj kdo drug na vrsto pride da kaj pove. Ampak Evan si je izboril svoj prostor po soncem in mu uspešno parira.

Kahlica... smo jo kar preskočili in smo na stranišče. Če bi bilo poletje in bi imela dopust, bi mu gotovo plenice čez dan že kar stran dala. Se mi zdi čisto pripravljen. Skoraj vsak dan večkrat pove, da lula oz. kaka ali pa prosi, da naj ga dam na stranišče ("kolko lulu" - na školjko lulal). Tako bomo pa verjetno še kak mesec počakali, da se ga bolj "prime" zadeva.

Saražan... čimprejšnje okrevanje želim!

Suky... čestitke za službo! Za Gajo pa ne skrbi. Predvsem moraš samo sebe prepričat, da je čas, ga gre od tebe. Mislim, da je to za obe dobro. Je pa pomembno, da si ti pripravljena in odločna, ker če otrok zazna nesigurnost (in jo zazna zelo hitro!), potem je seveda tudi sam zbegan in preplašen. Kar odločna in pozitivna bodi v svojem nekajurnem odcepljanju od male.  Ko bomo v Kranjski pa te pridemo obiskat! user posted image

Novo leto...jaz sem že kar začela s pripravami. Sem jima sama naredila adventni koledar, ju bom presenetila drug teden. Pa medenjake smo spekli danes. Pa veliko daril imam kar že nabavljenih (ko med letom kaj primernega vidim, kar kupim), ker mi je res kar slabo ob misli na prepolne trgovine. Raje doma piškotke pečem. user posted image  Za maledva pa še ne vem. Odvisno kaj bo Liam na pismo Dedku mrazu napisal. Sicer pa greva z dragim 7. decembra na Dunaj (za eno noč in en dan) in bom mogoče še kako dobro idejo dobila.

Uživajte punce v prihajajočih dneh!

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
24.11.2007 18:02:57   
natalia
Zdravo,

Eva je ponoči zbolela in je imela temperaturo 39,3C, sem ji potem zbila na 38,2, zjutraj pa sva jo peljala k zdravniku in je rekla, da ima začetek vnetja srednjega ušesa. Sem imela pravi občutek, da se nekaj dogaja, ker je drugače zelo zdrava in mi je bilo sumljivo, da nima drugih znakov kot visoko temperaturo. Dobro, da sva šla še pravi čas, tako da smo na antibiotiku in Calpolu.

aja, pa rekla je, da je pretežka in da moram pazit, kaj in koliko je, tako da zdaj ful pazim, kaj poje, je pa res, da so najhujši tisti vmesni obroki, pa smoki, palčke, čokoladica ipd, pa še moja mama ji naskrivaj daje to svinjarijo, samo njej se ne da dopovedat...user posted image

se še slišimo.

(odgovor članu Kami)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
24.11.2007 21:03:55   
sazi
Čer,

bolančkom pošiljam en koš E-vitavinčkov.

Sarazan, lepo, da se spoet oglašaš, škoda le, da z ne preveč dobrimi novicami. Želim čimprejšnje okrevanje in veliko zdravja vsem.

jer.za - za srečanje me kar daj na spisek. Če kaj pride vmes, bom pa prej še sporočila. Kakšne so bile mini pošitnice? Jaz sploh še nisem bila v Atlantisu, pa nimam do tja več kot 5 min z avtom. Za savne pa itak nisem, ker imam visok pritisk.

katjandraž - bi bilo fajn počvekati tudi s tabouser posted image

kami - čisto razumem, da ti ne bo zneslo. Meni je načeloma vseeno, kdaj se dobimo. Se mi zdi, da nas ne bo prav veliko, zato januarja lahko zadevo ponovimo in pridemo iste ali pa druge. Za novoletne priprave ti kar malo zavidam, da imaš malo že pošlihtano, ostalo pa ti je v neko veselje - meni je res vse odveč.

Spiranje noska - Levu ga že celo večnost vsak večer močno očistim tudi, ko je zdav. Zna zelo močno pihniti in se res fajn spuca. Še sam potem ves navdušen (zdaj, ko jeimel malo zamašen nos) reče ni-ni, ko res sprazni nos in lepo zadiha. No, ko je bolan, mu nos seveda večkrat na dan spiram.

natalia - tudi vam želim, da se Eva čimprje pozdravi. Jaz o Levovih merah nimam pojma. Ima okoli 11 kg in če kmalu ozdravi, potem bomo celo imeli pregled in cepljenje še letos.

spanje - zadnje dni, od kar je bolan, sem malo bolj zombi, ampak upam, da se spet unese na stara pota, ko bo zdrav

Danes je tako naneslo, da je moja mama prišla k nam, ko je Lev zaspal (popoldne) in sva šla z možem oba na Olimpijino tekmo - kakšna žalost. Čista katastrofa. SO imeli 2 super prebilska pred nekaj tedni, zdaj pa je vsakič slabše. No, upam, da se jim igra izboljša in da bodo še dobre tekme.

Mož je šel na eno 30-letnico, meni pa se ni dalo it toliko, da bi še varstvo za Leva iskala - se niti ne počutim najbolje, pa še praznuje njegova sošolka, ki jo komaj poznam, pa nas se lepo sam s sošolci meni.

Lep večer in lep preostanek vikenda vam želim

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
25.11.2007 23:35:06   
petra81
Nas spet na prvo stran mečem!!

Lahko noč

Petra

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
26.11.2007 8:16:24   
jer.za.
En prav lep ponedeljkov pozdravček vam pošiljam!

No, najprej naj vam povem, da sva z dragim preživela en prelep petkov večer. Šla sva v savne v Atlantisa- jaz sem bila prvič in zelo, zelo priporočam. Imajo veliko različnih savn, med savnanjem zelo lepo urejene prostore za počivanje, pestro prehrano, čaj in sadje sta na voljo ves čas brezplačno. Jaz sem se čisto odklopla, pozabila na vsakdanje stvari,....res je bilo super. Sva se z dragim odločila, da bova hodila enkrat mesečnouser posted image . In ko sem ga vprašala, kaj naj mu kupim za Miklavža, je rekel naj ga peljem v savnouser posted image . No, domov sva prišla okoli enih ponoči, pa sem mu pred spanjem rekla naj me zjutraj pusti da se naspim..............no, zbudila sem se malo čez sedem spočita kot rožicauser posted image . Toliko o tem, kako bom spalauser posted image user posted image . No, v soboto sva šla pa malo po trgovinah. Kupila sem si nove zimske čevlje-sem jih dobila v Bati 50% znižaneuser posted image , pa Miklavževe nakupe sva opravila. Kaj boste ve svojim user posted image  podarile za praznike?

Sazi:ali imaš podedovan visok pritisk? Moraš jemati tablete ali se samo paziš? Ali imaš zraven tudi kombinacijo visokega pulza? No, če te karkoli zanima v zvezi s tem, mi lahko pišeš na ZS, saj je to moje področje v službi. Kako pa je kaj Lev?

Kami:vse pohvale glede novoletnih priprav. Res si pridnauser posted image . Jaz vem da bom piškote pekla zadnji teden-ponavadi naredim kar linške oči, ker jih imamo vsi najraje. Mi je pa tašča naredila okvir za venček iz storžev, jaz ga moram pa še okrasiti. Imamo vsako leto doma narejene venčke. Adventni koledar bomo letos izpustili, ker bo itak že toliko sladkarij, da bo vsega preveč. Sem pa mislila, da bi poiskala 30 kratkih pesmic, pravljic, in potem bi vsak dan prebrali/se naučili enouser posted image  Ampak moram še malo razmislit, kako točno naj to izpeljem, da bo še malima zanimivo. Pa lep izlet vama želim!

Natalia: kako je Eva? Bodi zelo vztrajna pri sorodnikih, da ji ne dajejo palčk,... Pogovori se z njimi, povej kakšna je situacija, če že morajo nekaj dati naj ji raje dajo kakšno sadje. Vem da bo težko, ampak se da. Tudi pri nas je tašča pri Zali kar naprej imela ene posladke zanjo, sva bila z dragim zelo vztrajna in ji govorila da ne, da ti ni za vsak dan,.... no ko je začela Jerca jesti vse te stvari, pa naju za vsako stvar prej vpraša če lahko dauser posted image . Medtem ko drugega vnuka kar naprej "fila" s temi svinjarijami, ker nobeden od staršev ne prepoveduje.

Katjandraž:vesele bomo tvoje družbe.

Mi smo bili včeraj na enem rojstnem dnevu. Bilo je skupaj 10 otrok starih od 1 do 3,5 let. So se res zelo lepo igrali, bilo je super. no rezultat tega je bil tudi, da sta danes ko sem šla zjutraj od doma, še obe spaliuser posted image . Imamo pa v decembru še en kup praznovanjuser posted image .

No, kava je prazna, in to je znak da je treba začet delat.

SREČANJE: NINAKI, TINKATONKA, SAZI, KATJANDRAŽ, JAZ. - kaj pa ostale????

(odgovor članu petra81)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
26.11.2007 8:17:10   
jer.za.
Spet je nastal cel romanuser posted image user posted image . Upam, da se vam bo dalo brati...

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
26.11.2007 11:10:32   
Bonnie_RR
OJ!user posted image

Še js na kratko...

Midva z dragim sva si v soboto tudi malo privoščila... Me je za RD peljal na 90-minutno aromaterapevtsko masažo celega telesa v Harmonijo v Mengeš. Punce, to je pa res užitek in razvajanje na celi črti!user posted image Res fajn!user posted image Sva bila nazaj grede ko 2 "putrčka" - čist mehka...user posted image Priporočam!user posted image

Drugače pa ni nekih posebnosti pri nas... Vse je vredu, smo zdravi (trkam!!!), upam, da tako tud ostane.

Se beremo...

LP

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
26.11.2007 21:03:20   
Bonnie_RR
Spravljam nas nazaj na 1. stran...

Lep večer!

Neposredna povezava do sporočila: 3288
27.11.2007 8:00:30   
jer.za.
Čveke, kje ste vseuser posted image

Jaz sem že pridno v službi, pijem svojo prvo user posted image . Še pol šalce, potem pa bo treba začet malo delatuser posted image .

Danes takoj po službi šibava z Zalo v trgovino v nabavo-torek je, pa je treba popust od prejšnjega tedna izkoristit pa za naslednji teden si ga priborituser posted image . Potem ima pa Zala še zobozdravnika.

Jutri ima pa Jerca končnoooooooooooo sistematski pregled in cepljenje pri letu in poluser posted image . Si je user posted image  vzel dopust, je rekel da jo bo on peljal, potem pa bosta šla še malo pohajkovat po trgovinahuser posted image user posted image . Kar se tega tiče, imam kar srečo, saj tudi možek zelo rad pohajkuje po trgovinah, velikokrat mi celo svetuje kaj naj kupim za oblečtuser posted image .

Tako, šalca je prazna, delo kliče..................

papa

Neposredna povezava do sporočila: 3289
27.11.2007 14:08:31   
jer.za.
Nas vračam nazaj na prvo stran.

Kje ste vseuser posted image

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
27.11.2007 19:29:13   
natalia
kje ste, kje ? gor nas vlačim..user posted image

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
28.11.2007 8:26:36   
Bonnie_RR
Js tud...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
28.11.2007 14:00:55   
sazi
Dan

kaj nas vse samo gor vlačte - napišite še kaj. Na 2. stran znam tud sama pogledat. Sem vedno vesela, ko vidim, da je nova objava, potem pa piše samo, da nas vlečete goruser posted image .
No, brez zamere. Nisem tako huda, kot se bereuser posted image .

Lev je precej bolje, sva pa še doma, ker je velika vrejetnost, da bi pri varuški spet pobral nov virus. Upam, da bo do ponedeljka toliko dober, da ne bo pobrel prvega mimoprišlega virusa.

Danes dopoldne sva šla prvič nekam (od zadnjih 14 dni, ko je zbolel). Sva šla na obisk k prijateljici, katere 3-letna hčerkica je imela raka. Sva se odpravljala tja že 2 meseca, pa si nikoli nisem upala, ker mala ob veh kemoterapijah, ki jih ima in nič imunskega sistema, absolutno ne sme zbolet. In ker je pediatrinja v ponedeljek potrdila, da je Lev zdrav in da je bolj nevarnost, da za čim zboli on, sva se končno odpravila tja. Bilo je prav lušno, le v začetku malo zadrege, ker se je Lev punce bal, ker je brez las - no, pa se je hitro navadil.

Naša hiša počaaaasi napreduje. Zdaj čakamo, da naredijo omete - to bo res upam, še letos, estrihi pa zagotovo ne. No, bo že. Pa zdaj so vsi navalili z računi (no, saj sem pričakovala), ker so zdaj vsi, razen centralne kar delali in ko sem jih spraševala za plačilo, so vedno rekli, bomo že poračunali. No, zdaj pa dežujejo računi vsak za nekaj tisoč EURuser posted image .

jer.za - kako je bil sistematski? Mi bomo spet malo čakali, da si opomore, potem pa hitro na pregled in cepljenje.

jer.za - hvala za skrb glede mojega visokega pritiska. Sem pred 10imi leti 4 leta jedla tablete, potem pa v enem letu postopno nehala ob spremljavi homeopatije - pač ni bilo normalno, da se od svojega 20. leta filam s tabletami, zdravniki pa ob vseh mogočih možnostih, da se še poviša rečejo samo, ja bomo pa povečali dozo. Zdaj je tlak v mejah normale. SIcer bolj na zgornji meji, pa vendar ni panike. Po porodu je bila pa kriza. Vsakj, ki mi je prišel merit pritisk (v porodnišnici) je ugotovil, da je zagotovo narobe in da bo še 1x, pa sem jim lepo razložila, da mi vsak nameri čez 170/115. Nekaj tednov po porodu, se je stabiliziral pri zdajšnjih 130/80 ali tam nekje.

prazniki - pri nas je osnova praznikov Novo leto. Prej praznujemo še babičin rojstni dan, za božično kosilo pa se dobimo pri moževem dedku in babici - Miklavž gre pa kar mimo - niti ne vem, da je.

služba in moje naloge - mi tole, da sem že 2 tedna doma hodi kar hudo narobe. Brez veze, da razlagam detajle, ampak že tako mi voda v grlo teče, tedni in meseci pa kar bežijo mimo.

Lev spi, pa grem še izkoristit proste roke. Lep dan vsem

Neposredna povezava do sporočila: 3293
28.11.2007 15:19:38   
natalia
zdravo,

huda Sazi! user posted image
Imama
no, pa napišmo kaj,

Eva je spet nazaj na istih tirih, nespanje , sitnarjenje in dretje, če ji kaj ni prav. aja, in obsedenost z Nodijem.

Jaz sem dobila povabilo na razgovor za službo v petek in mam ful tremo. Že dolgo nisem bila na razgovoru in jih nisem vajena. Pa zelo si želim te službe, bil je razpis za kadrovskega referenta in mi je to pisano na kožo. Imam vse pogoje, samo kaj, ko pa se vedno pojavi kaka sestrična od **** šefa, al pa ne vem prababica od onega, pa tako...user posted image in vedno izpadem, sploh ne pridem do razgovora, grdo, no!

Na hiši nama trenutno kitajo in barvajo, polagali so nama tudi ploščice na stopnišču in hodniku, danes grema naročit kuhinjo, Aida - Gorenje, majo akcijo, če vzameš 3 gorenjeve aparate, ti dajo nek popust, pa tak..

joj, kar pritisk mi naraste ko se spomnim na razgovor...

se še kaj beremo,čao

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
28.11.2007 15:24:47   
jer.za.
Hojla!

Sazi, kako lepo je brati take dolge poste. Sem imela zadnje dva dni občutek da se sama s sabo tukaj gor pogovarjamuser posted image user posted image .

Sistematski pregled:user posted image  in Jerca sta uspešno danes opravila celoten pregled. Jerca je velika 86 cm, težka pa je 14 kg!user posted image  Je bila zelo pohvaljena. Je pa mož pokazal pediatrinji tudi otiščanec na palcu, ki ga ima zaradi cuzanja prstka, pa je rekla da naj jo sicer poskušamo počasi odvaditi oz. preusmerjati pozornost v druge stvari. Je pa še rekla da če ga ne vleče ponoči-celo noč, da ni problema. Ko je bila cepljena je malo zajokala, pa je rekel mož da jo je en komarček pičil, pa je samo odvrnila "ti ti maček"(ti ti komarček) in nehala jokati user posted image . Tako da smo vsi zelo zadovoljni danes, ker je tole cepljenje končnooooooooooo za nami.

Moram pa pohvaliti še Zalo, je bila včeraj zelo pogumna pri zobozdravniku-ji je zobarca premazala zobe s fluorovim premazom, pa je bila čisto pri miruuser posted image user posted image . Pa tudi po tem je lepo zdržala še dve uri brez hrane in pijače, pa čeprav jo je doma čakal krof, ki ga obožuje.

Toliko na hitro od mene.
Sem še v službi, sedajle šibam še v Šiško, ker imamo eno predavanje.

Lp

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
29.11.2007 9:52:55   
tinkatonka
HOJ!

Samo na hitro...sem pri tastu pa sem za pet minut skočila na računalnik.

Jaz sem bedno. Če bi vedla da operacija tako boli sploh ne bi šla, da ne govorim o komplikacijah po operaciji, ki mi podaljšujejo okrevanje. Težko govorim, težko požiram, jemljem močne protibolečinske tablete, da sem sploh funkcionalna, vglavnem tuga od tuge. resnično upam, da bo potem kaj bolje in da bom bolj zdrava. zdaj pa šibam nazaj počivat. Upam da ste zdravi in srečni. Se vam javim ko bom spet nazaj v službi (konec naslednejga tedna upam)

Lp Tina

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
29.11.2007 14:17:57   
jer.za.
Hojla!

Pa kje ste vse čvekeuser posted image

Tinkatonka:lepo te je brati. upam, da se tole tvoje zdravstveno stanje čimprej popravi, ter da bo potem od te operacije tudi kakšne učinekuser posted image user posted image user posted image .

Natalia:jutri dobro opravi na razgovoru!user posted image  Pa poročaj, kako je bilo!user posted image

No, sedaj pa ne vem več kaj naj napišemuser posted image  Ni nobene debate, da bi lahko še kaj več komentirala.

Aja, pri nas v vrtcu so po ta novem enkrat tedensko igralne urice. Ravno prejle sem poslala mail, da izvem dodatne informacije, ker bi rada kar obe tja vozila. Je pa baje brezplačno.user posted image

Tako, šibam počasi proti domu.

Ve pa kaj pišite, pišite, pišite......

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
29.11.2007 15:12:31   
natalia
zdravo,

Tinkatonka: čimprej ozdravi in pridi k sebi! user posted image

Joj, punce, jaz mam tako tremo, ne vem če sem tako že imela. Ne upam niti pomislit na jutri, ker že itak vem, da bom vse zaj*user posted image ! Že takoj ko ponavadi vstopim noter in vidim več ljudi, ki me ocenjujejo, opazujejo vsako mojo kretnjo... groza, ne vem če bom preživela. pa tako si želim te službe...user posted image Ponavadi mi takoj vse zablokira in sem tiho in čakam, da me kdo kaj vpraša, pa ponavadi še kakšno neumestno bleknem... res, sem pravi idiot in mi je ful žal, ker sem res delovna in pridna., redoljubna in resna...

ma katera kaj proti tremi?

no se še slišimo, malo mi odleže če sem na RR...

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
29.11.2007 20:04:13   
ninaki
Hej punce,

spet se vam moram opraviciti, da bom kratka in da ne bom prav veliko tem komentirala. V 2 tednih me caka zelo veliko stvari, tako da sem cisto na speedu. 100 000 listkov z vsem kar me caka za narediti, v glavi ogromno informacij. Komaj cakam, da mine in bom spet malo zadihala. Moji ucni grehi se spet nikamor ne premaknejo - vcasih sem res jezna sama nase, da se ne drzim prioritet. Ampak sej bo, nic ne jamram, samo povem user posted image

Tinkatonka, zdrzi se malo. Najhujse je za teboj. Vsak dan se bos bolje pocutila. Misli na to, da se ti bo obrestovalo v prihodnosti.

Natalia, ne pozabi, da si mocna in samozavestna in da bos vsemu kos. Ne razmisljaj prevec kaj bi rekla - to bo odvisno od situacije. Bos videla kako bo razgovor potekal. To je tvoja priloznost, da se predstavis in jo izkoristi. Noben odgovor ni napacen - razumevanje odgovora je odvisno od ljudi, ki sedijo pred teboj. Ce bi jaz vodila razgovor bi mi bilo pomembno to, da vidim, da oseba ne "hvata krivine" in da razmislja s svojo glavo. Tudi, ce ne bi znala odgovoriti na kako zastavljeno vprasanje - bistvo bi mi bilo, da vidim, da skusa, da se trudi, da isce odgovor, ceprav ga ne najde. Da povezuje znanje, ki ga ima, da je odprta tudi za nova izobrazevanja. Ker slej ko prej se da vse nauciti. Seveda je prednost, ce nekdo znanje ze ima. Vendar bi jaz, ce bi izbirala med nekom, ki isce vse mozne izgovore in ima znanje in nekom, ki znanja se nima, je pa priden in prizadeven, izbrala drugega. Zato kar glavo pokonci in go for it! Nimas kaj izgubiti, lahko pa veliko pridobis. Na to glej kot moznost, da se lahko predstavis. In to tudi izkoristi. Predstavi svoje prednosti, ki so povezane z delom, ki ga iscejo, ne bodi preskromna, povej tako, kot je. Mi pa drzimo pesti, da bo jutri tukaj gor en juhuhuhuhuuuuuuu!!!!! user posted image

Za srecanje se vedno velja! Ceprav se bolj malo oglasam, imam datum ze rezerviran user posted image

Mi smo drugace dobro. Enej je zacel zelo lepo ponavljati besede. Seveda je vmes se veliko takih, ki jih samo bliznji razumemo user posted image Tudi mi smo prestavljali cepljenje in ga koncno docakali. Jok in stok na visku. Kahlica "deluje", vendar samo, ce ga na vsaki 2 uri jaz spomnim. Trenutno vsake toliko pove, da se je pokakal (ceprav po navadi takrat, ko ga zavoham na km in vprasam, ce se je pokakal). Potem veselo vpije Piki, Piki (to je kahlica). Ni panike, pocasi bo ze.

Jer.za, zobarca niti ni dobro pogledala vseh zob, saj je bilo prevec vika in krika. Tako bolj od dalec, pa na hitro. Ga ni silila.

Darila in praznicno vzdusje, vzdusje me ne gane, darila pa user posted image Imam pripravljena darila za dragega in Eneja. Za ostale pa se moram. Ideje ze imam, samo se sezname naredim, da cesa ne pozabim. Bom pa to urejala kasneje, sedaj nimam ne casa ne energije.

Lepe sanje vam zelim. Moram sibat.

P.S. Pa niti ni bilo tako kratko user posted image

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
29.11.2007 20:55:50   
sazi
tinkatonka - želim čimhitrejšnje okrevanje

natalia - držim pesti za jutri, nasveta ti pa ne znam dati drugega, kot da se probaj skulirat n se normalno pogovarjat, ampak je to lahko reči, narediti pa težje, če te zdeluje trema
ti bom tu napisala - o notranjih vratih ne vem še veliko; zaenkrat sva gledala Lip Bled. So nama pa zelooo všeč tista vrata s skirimi panti, ampak so draga kouser posted image , tako da jih ne bomo imeli

jer.za - prav velika punca tvoja Jerca

ninaki - ne, ni bilo kratkouser posted image . Ti želim, da izpolneš vseh 100.000 stvari. Jaz jih imam tudi približno toliko.

danes sem bila na pregledu pri novi G - sme zamenjala prejšnjega, ker se mi je ful zameril med nosečnostjo - s to sem zaenkrat zelooo zadovoljna

Lev je že pravi dolgolasec, zato ga danes peljm k frizerju.

srečanje - velja za 12.12. - kaj pa ura? Se dobimo tako, da damo otroke same spat ali prej? Pa kako je z rezervacijo? Boš poskrbela tudi za to, jer.za?
srečanje z otročki - ima katera kako popoldne naslednji teden kaj časa za druženje v Koloseju? Nisem frej vsak dan, ampak če bi katera prišla, bi bila pa vesela malo družbe za Leva (in zase, seveda).

Mi kruli v želodcu...

(odgovor članu ninaki)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?