ninaki
|
Hej punce, spet se vam moram opraviciti, da bom kratka in da ne bom prav veliko tem komentirala. V 2 tednih me caka zelo veliko stvari, tako da sem cisto na speedu. 100 000 listkov z vsem kar me caka za narediti, v glavi ogromno informacij. Komaj cakam, da mine in bom spet malo zadihala. Moji ucni grehi se spet nikamor ne premaknejo - vcasih sem res jezna sama nase, da se ne drzim prioritet. Ampak sej bo, nic ne jamram, samo povem Tinkatonka, zdrzi se malo. Najhujse je za teboj. Vsak dan se bos bolje pocutila. Misli na to, da se ti bo obrestovalo v prihodnosti. Natalia, ne pozabi, da si mocna in samozavestna in da bos vsemu kos. Ne razmisljaj prevec kaj bi rekla - to bo odvisno od situacije. Bos videla kako bo razgovor potekal. To je tvoja priloznost, da se predstavis in jo izkoristi. Noben odgovor ni napacen - razumevanje odgovora je odvisno od ljudi, ki sedijo pred teboj. Ce bi jaz vodila razgovor bi mi bilo pomembno to, da vidim, da oseba ne "hvata krivine" in da razmislja s svojo glavo. Tudi, ce ne bi znala odgovoriti na kako zastavljeno vprasanje - bistvo bi mi bilo, da vidim, da skusa, da se trudi, da isce odgovor, ceprav ga ne najde. Da povezuje znanje, ki ga ima, da je odprta tudi za nova izobrazevanja. Ker slej ko prej se da vse nauciti. Seveda je prednost, ce nekdo znanje ze ima. Vendar bi jaz, ce bi izbirala med nekom, ki isce vse mozne izgovore in ima znanje in nekom, ki znanja se nima, je pa priden in prizadeven, izbrala drugega. Zato kar glavo pokonci in go for it! Nimas kaj izgubiti, lahko pa veliko pridobis. Na to glej kot moznost, da se lahko predstavis. In to tudi izkoristi. Predstavi svoje prednosti, ki so povezane z delom, ki ga iscejo, ne bodi preskromna, povej tako, kot je. Mi pa drzimo pesti, da bo jutri tukaj gor en juhuhuhuhuuuuuuu!!!!! Za srecanje se vedno velja! Ceprav se bolj malo oglasam, imam datum ze rezerviran Mi smo drugace dobro. Enej je zacel zelo lepo ponavljati besede. Seveda je vmes se veliko takih, ki jih samo bliznji razumemo Tudi mi smo prestavljali cepljenje in ga koncno docakali. Jok in stok na visku. Kahlica "deluje", vendar samo, ce ga na vsaki 2 uri jaz spomnim. Trenutno vsake toliko pove, da se je pokakal (ceprav po navadi takrat, ko ga zavoham na km in vprasam, ce se je pokakal). Potem veselo vpije Piki, Piki (to je kahlica). Ni panike, pocasi bo ze. Jer.za, zobarca niti ni dobro pogledala vseh zob, saj je bilo prevec vika in krika. Tako bolj od dalec, pa na hitro. Ga ni silila. Darila in praznicno vzdusje, vzdusje me ne gane, darila pa Imam pripravljena darila za dragega in Eneja. Za ostale pa se moram. Ideje ze imam, samo se sezname naredim, da cesa ne pozabim. Bom pa to urejala kasneje, sedaj nimam ne casa ne energije. Lepe sanje vam zelim. Moram sibat. P.S. Pa niti ni bilo tako kratko
|