|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
21.12.2006 14:27:16   
ribicau
Zdravo!
U redu, pol bomo pa mi tud imeli umazana okna še naprej user posted image .

Evo recept za liker: 2l refoška, 80 dag sladkorja, 2 limoni, 2 pomaranči, 1 vanilijev strok, 4 dcl ruma

Limoni in pomaranči zrežemo na kolobarje debeline približno 5mm ter jih skupaj z refoškom, sladkorjem in vannilijo postavimo kuhati. Vsebino večkrat premešamo, da se sladkor stopi. Pijačo pustimo vreti približno 10 min, nakar odstavimo z ognja. Ohlajeni tekočini dodamo še rum, premešamo ter pustimo še malo stati. Na koncu pijačo precedimo v želene steklenice. Pijočo je najbolje pripravljati zvečer, da se čez noč dobro ohaldi in da se navzamejo okusi. Liker je sladekin zelo okusen. Namesto vanilijevega stroka lahko dodaš vanilijev sladkor, vendar je strok seveda boljši.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
   [Brisano sporočilo]
21.12.2006 15:16:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 1402
21.12.2006 16:34:43   
ribicau
Oj! Ja Kolumbo ne kaže drugače, kot da se midve dobiva in spijeva tvoje pire in moj liker user posted image user posted image user posted image

Vanilijev strok dobiš v trgovini na tisti stelaži, kjer imajo pecilne praške, pa vanili sladkorje, pa razne dodatke za peko (marcipan, mrvice....)! Je pa kr precej drag v primerjavi z vanili sladkorjem, ampak če sestavini zamenjaš, potem to ni več to. Če boš slučajno dala vanilijev sladkor namesto vanilijevega stroka potem moraš vanlijev sladkorjev dati več in ne samo enega!

Neposredna povezava do sporočila: 1403
   [Brisano sporočilo]
21.12.2006 17:18:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 1404
21.12.2006 17:56:57   
malecka_mateja
ojla!
tukaj smo! jaz sem glih nazaj iz nakupov za božičeka joj kak gužva!znoriš!!!!
sem utrujena ko user posted image ! kje pa so ostale ali spijo ali božička čakajo?????
mmmmmmm ta liker pa bom še jaz poskusila mor bit dober!

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

Neposredna povezava do sporočila: 1405
21.12.2006 19:17:10   
metuljčica27
halo bejbe!

Ma ste pridne! Jaz sem se pa danes cel dan spravljala postpravljat: prah obrisat, sesat, prat...Pa sem di sedaj uspela samo cote dat prat. Najune, za user posted image  še ne! Bom po praznikih.

Lulu in Malečka_mateja, kako je bilo včeraj? Ali še je kaj zanimivega povedal magister ...? Jaz nisem več zdržala. LAKOTA!!!!!!!!!!! Skoraj cel dan nissem nič jedla in mi je že tam tak krulilo. Moj pa je tak skoraj zaspal, Ma ko je bil tečen. Včasih sploh nevem ali je on noseč ali jaz. Prava tečka je.

Ja, včeraj sem bila v avstriji. Zapravla nemalo.  Jutri pa še po ostala darila v MB! Jupi!!!!! Full rada kupujem darila. Prav uživam! Za vsakega posebej si vzamem čas. Nevem, to mi je pravi filing. Lani sem bila decembra s dvema kolegica v nemčiji pri atiju in smo cel teden hodle po trgovinah. Kuferan je bil poln.
samo letos pa ni čisto pravi filing-sneg manjka.

Naj vsaka posebej poskrbi za božično vzdušje v svojem raju.

LP 

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
21.12.2006 20:40:17   
Maggie
Ovčja koža poleti otročka hladi, pozimi ga pa greje in je zato fajn. Hm, mogoče se nabira umazanija, ampak saj morate nanjo še kaj čeznjo dat. Baje, da je tud fajn jo dat pod rjuho na jogi, da otroček na njej spiuser posted image

Pa pazte na dekce, da bodo iz naravnih materialov. Pri nas je babca rekla, da je prišla enkrat k eni mamici, kjer je otrok ležal na dekci in so potem ugotovili, da je poln glivic...

Ja, oken pa tud ne prat, pa tudi perila ne obešat tako da se stegujete, ker se zaradi tega baje lahko popkovina otročku okrog vratu ovija.

Sicer je pa naš user posted image  v 32 tednu težek 2 kg. Imela sem tud prvi ctg in je ravno kolcal, so ugotovile sestreuser posted image  Sliši se pa bitje srčka in vsakokratni premiki.

(odgovor članu metuljčica27)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
21.12.2006 21:13:24   
Anonimen
Ojla nosečke!

Kak ste ene pridne! Men se čist nič ne da! user posted image Cel dan skačem za nekimi opravki (sem se 3-krat peljala do Celja, do koder imam v eno smer 20 min, pa dvakrat od tega zastonj!) V kuhni imam polno posode, ki se mi jo ne ljubi oprat, na likalni en kup cot za speglat, pa tud ne gre, za oprat imam tudi cel kup... user posted image Da o kakšnih poticah in podobno ne govorim! Jutri vse spučem, v soboto se pa zalaufam na cooking in pacanje kuhinje. Upam da bo mission possible!

No, kar berem za popkovino, sem tudi jaz čula isto, da če se nosečnica veliko preteguje v zadnjih mesecih, da se lahko otroku popkovina ovije... Ne vem če sem vam povedala, ampak moja G je na UZ videla popkovino čisto pri bebikini glavici in je rekla, da ni sigurna al je ovita, ali ni. Boma naslednjič pogledale user posted image Me je kr strah! Aja, do sedaj sem se jaz tudi zredila za cca. 11,5 kg. Pa se mi ne zdi preveč!

Pa jutri šefa pokličem za podaljšanje pogodbe za 1 mes. Upam, da mi bo uspelo. Če pa ne - sem vsaj poskusila. Držte pesti! Poleg tega pokličem še za Traxxa (sej vem da sem že zlajnana s tem traxxomuser posted image - sorry pupe, se bom res potrudla čim manj o tem - I PROMISE!)

Spala sem od 19-h do sedaj, pojedla 1 twix, 1 jagodni fru-fru in malo čipsa. Zdej grem spit pol litra vode, ker sem žejna, pol pa pod tuš pa ajat naprej, da bo kaj energije za jutrišnji podvig!

Lep večer vsem, se slišmo!

(odgovor članu Maggie)
  Neposredna povezava do sporočila: 1408
21.12.2006 21:21:03   
Petrca24
čau punce ...spet ste tako pridno pisale, da sem rabila kar neki časa, da sem vse prebrala. Ampak sej je prou, ker nimam nič za počet oz. se mi ne ljubi, pa še nekam slabovoljna sem danes, prej sem pa mela še napad jokauser posted image  (to se mi ne dogaja pogosto, k sreči).

Jasna81 - jest mam tud pdp 22. 2. user posted image  ta datum mi je prou všeč, same dvojke...

drgač sm pa zadnč šla na pregled za sladkorno in je nimamuser posted image , bla je pa una brozga res zanič.

aja, eno vprašanje mam, če kera ve, ker obvladate o vozičkih: a na traxxa (jaguar 4) paše kera lupinca, druge firme, npr. baby comfort?

vse ste ful pridne s šopingom ..mi2 sva rekla, de bova vse kupila po novem letu, ampak zej mava že postlco,naročeno previjalno, dekco, neki cunc .. pa drug tedn grem v baby center par stvari kupit. me je šele zdej prijelo, prej še pomislila nism de bi kej kupvala, sm sam po netu mal gledala, mam kar en predsodek, de ne smem prezgodej. grozn ane?

kakšne so mako, kakšne pa tetra majčke? juser posted image a, jest o nekih stvareh nimam pojma ...

(odgovor članu Maggie)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
21.12.2006 22:27:09   
Jenki
Ojla vsem! Včeraj sem šla k sosedi zdravnici in me je poslala vodo dati, vse ok,  mene je pregledala - vse ok, ultrazvok mi je naredila - spet vse ok.

Zdaj mi pa ni jasno odkod imam take "krče" kot da bi imela vnet mehur? A je možno, da sem ga samo prehladila?

Sem ji pa rekla, da mi trebuh trd rata kar nekajkrat na dan. (Me je danes poklicala, da me je vprašala kako se počutim.) Vprašala me je, če me boli. Sem rekla, da ne in je rekla, da so to potem lažni popadki. Imam pa take čudne bolečine kot da bi me eden zbadal z iglo "tam doli". Zelo neprijeten občutek.

Sem pa tole našla na netu: A side effect of your growing belly may be low back pain and possibly some pain in your buttocks and thighs. (To je zate Kolumbo. Tebe križ boli, a ne?)

Zdaj ti je že Malecka_Mateja odgovorila zakaj je lanolin. Jaz ga uporabljam tudi za mazanje nosa, ko je tamala prehlajena. Če ga ni treba sprati preden dojiš, potem tudi ni nič hudega, če bi ga slučajno kaj polizala, a ne? Je pa tudi super za odrasle za razpokane ustnice, kožo, itn.

Kar se pa oken tiče...smo mi tudi delali fasado letos. Tako sem tudi jaz govorila...vsak dan eno okno. Aha....ja...v kuhinji sem ga pomila pa v dnevni pa so vseeno svinjska, ker so bili oni "mojstri" taki packi. Bom že preživela. 

Za podloge za previjanje uporabljam kar one v DMu, ki so pol stran za vreči. Pridejo 10 v paketu (mislim, da stanejo okoli 1.000 SIT) in so kar fajn, če greš nekam, pa ne veš koliko je tista površina čista in podlogo enostavno stran vržeš.         

Neposredna povezava do sporočila: 1410
21.12.2006 22:46:10   
Jenki
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Sm šla prej v trgovino po sendvič (ker ne morem kuhat) pol sm pa zraven uzela še jogurt pa skuto pa 5 pirov (za mizarja seveda), pa mi trgovka reče: Ja pivo je dobro za mlekouser posted image , pa kaj je mislna da bom pojedla: sendvič, jogurt, skuto, pol pa še 5 perov za desrt al kaj....

Joj joj joj! Jaz sem se skoraj polulala od smeha! user posted image

Petrca24 - Tudi jaz sem danes imela prav napak joka.

Danes ima hčerka rojstni dan in jo je mož odpeljal k tašči. Še jaz sem šla gor, da jo bom mirkala, ker je dragi rekel, da imata starša neke opravke. Nato se je tašča odločila, da mi odpelje tamalo nekam, kjer kadijo. Sem rekla, da naj bo doma z mano. Ne ne...naj jaz prevedem tisto, kar mi je tast dal in bo ta mala šla z njima. Sem bila jezna kot user posted image  Saj je vendar MOJ otrok!! Kdaj bom dobila hrbtenico. HRRRMPH! Pridem domov, moja sestra kliče, da bi tamali voščila  za rojstni dan in sem se kar orenk jokati začela. Tako osamljena se včasih počutim, da vam sploh povedati ne morem. (Sama sebi sem že zoprna.) Sem se pa boljše počutila po tistem izpadu. To je pa tudi nekaj.

No tako. Zdaj grem še jaz počasi spati. Jutri bo vodovodar zamenjal en radiator, ki nekaj nagaja. Pa bom spet cel dan sama. Hvala Bogu, da so prazniki, da bomo vsaj te dni malo več skupaj. Pojutrišnjem pa pridejo tast, tašča, svak, in stara mama od dragega na praznovanje rojstnega dne od tamale. Jupi! Jutri bom spet zaposlena s pucanjem. 

No tako. Lahko noč punce! 

Pa še to, G mi je rekla, če se ne bodo ti krči pomirili, da naj grem v porodnišnico po ono aneksijo za razvoj plučk. user posted image  Srčno upam, da ne bo treba. Med UZ smo ugotovili, da se tamal v bistvu "rita", ko mislim, da mi bo kar koža počila pod dojko, ker ima user posted image  ritko tam in ne kolen/nog kot sem jaz mislila. user posted image  

Zdaj pa res grem. Adijo.

Neposredna povezava do sporočila: 1411
22.12.2006 8:54:05   
malecka_mateja
dobro jutro babnice!
jaz pa nič spala in sem ko zombi danes!kriza!
smo meli neke družinske prepire ponoči eh sploh ne sprašujte!sem bla tak razburjena da sem se kuj pajtlala pa jokala...mala pa je tak bincala da sem se pomet mogla umirit! pol pa celo noč nismo spali!
sej bo boljše!

petrca mako majčke so tiste na preklop tetra pa ki niso!user posted image mislim da je tak no vsaj pri nas tak rečemo!

ki te štajerki sta???lulu se je tak zgubila ker ima tolko opravkov z kuhinjo zdajuser posted image

moj dragi pride danes domov in že komaj čakam da se pocartama!

JUTRI PA UŽIVAT NA MASAŽO!!!!user posted image user posted image hehe mi je kera fauš
kak bo fajn!pol pa je že tak božiček!jupi!sem včeraj vsa darila zavila tako da imam že vse perajt!samo smrekico še postavim pa je to to!

omete že imam skoraj gotove tako da smo tudi tega že skoraj rešeni!user posted image  še malo pa bo!

no zbudite se da nebom sama bluzla!

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Jenki)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
22.12.2006 9:31:04   
ribicau
Dobro jutro!

Tudi jaz sem že en čas pokonci, samo se nisem mogla k računalniku pravit.
Tisti liker pa le naredite, res je dober.

No včeraj sva bila zadnjič v materinski šoli, tko da sva z dragim dobila potrdila. Glavno da ga je on dobil, mene morajo itak vzet user posted image .
Smo imeli porod in me je kr minilo. Sam kaj k zdej ni več poti nazaj. Pa k smo vse to gledal mi je šlo kr na jok, pa sploh ne vem zakaj. Pol smo se pa še dihat učil in mi je šlo tko na smeh, da sploh nisem mogla. No sej potem sem se skulirala in je šlo. user posted image

Jest mam tud darilca finito, danes po stanovanju malo pospravim, zvčer zamesim za potičko, jutri zjutraj jo dam v pečico.....potem pa lahko obiski pridejo. V nedeljo greva k mojim staršem na večerjo, čeprav je to najin prvi božič v svojem stanovanj in zadnji, ko sva še sama in bi najrajše videla, da sva sama. Samo če rečem da bova sama, bo pri naši mami tak dolg nos, pa pol kr joka, pa...za znoret. Včeraj je rekla, to bomo nestrpni tistih par urc ko bomo čakali kdaj boš rodila. Sem samo rekla, ja kako boš pa vedla da rojevam (jest ne mislim nobenega obveščat o tem) in je planila v jok in rekla, sej pol pa najbolj da mi šele čez ene tri mesece poveste da si rodila itd.- no comment!!! Zaradi ene take malenkosti še meni živce načne.

Je pa moj zlati dragi tašči dopovedal, da nima kej pri naju iskat in jo res že cel teden ni bilo na spregled user posted image . Naj le tako ostane!

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
   [Brisano sporočilo]
22.12.2006 10:00:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 1414
22.12.2006 11:51:11   
Anonimen
Ojla punce!

Se je že začelo bedenje, a ne? Tudi jaz se zbudim okoli 3-4h zjutraj, grem jesti al pa pred TV za kakih pol urce, pol pa nazaj. Pol me pa še dragi zbudi ko gre v službo... Še sreča da ne delam, pa lahko popoldan malo oddremam.

No naj vam sporočim, da sem danes klicala direktorja, če bi mi podaljšal pogodno za 1 mesec, in je rekel "NAČELOMA JA, AMPAK VAS POKLIČEM ČEZ 15 MIN" in to je bilo pred točno 45 min. Zdej pa čakam, čakam, čakam user posted image Me je pa klicala poslovodkinja, in je baje njej sporočil, da mi bo podaljšal, ampak kaj, ko jaz ne verjamem dokler nimam črno na belem! Sem pa seveda fuuuul vesela (sam nesmem preveč upat, tako da do sedaj samo ve veste za to novičko - in moj dragi seveda!)user posted image Komaj čakam, da me pokliče že enkrat!

Liker bom tudi jaz naredila, sam potica... user posted image Vedno je taka, da moj ati komentira, da če bi jo kdo s Triglava odkotalil, da bi prišla v dolino še cela! user posted image user posted image user posted image user posted image

Pojma nimam kaj čaram, nikoli mi jo ne uspe narediti kot je treba, pol pa se pri mami švercam. user posted image

No, grem mal pogledat kaj naj danes naredim za kosilo, ker moj dragi pride ob 13h domov! user posted image Ne morem verjet!!!

Lep dan vsem, se slišimo še zvečer, ko bom spet sama, ker zvečer pa gre na zaključek. user posted image

Ma bomo že preživeli... Dijoo!

Neposredna povezava do sporočila: 1415
   [Brisano sporočilo]
22.12.2006 12:36:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1416
   [Brisano sporočilo]
22.12.2006 12:38:40   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1417
22.12.2006 13:14:45   
Jenki
Toliko je že govora o teh poticah, da ne vem, če jo ne bom še jaz spekla. Samo poiskati moram svoj recept. Sem jih 16 spekla za sestrino poroko pred osmimi leti. Od takrat sem samo eno spekla. Izgleda, da sem jih imela dovolj. user posted image

Makovo sem narocila pri kolegu slaščičarju, ker imam tremo, da mi makova ne bi ratala prvič, ko bi jo naredila in ne vem, če bi se mi dalo dve zamesiti...(pa bo treba jutri iti k njemu po torto za tamalo)

kolumbo: Mi smo zamenjali radiatorje letos in je bilo treba stemati in ne vem kaj vse. Jaz sem pridno vse pokrila s plastiko, pa čez dva dni je bilo glih tako kot da ne bi, ker ta fini prah gre v zrak in se šele pol usede. OBUP!

Jaz se še nisem lotila čiščenja. Sem bila tako povožena, da danes sem prvič šla nazaj ležati, ko sta dragi in ta mala odšla.  Pol sem prevajala, pogledala malo TV (Sodnica Amy) in zdaj jem. Pol še malo prevajanja, čiščenja pa v trgovino. Sva z dragim rekla, da ne moremo samo torte ponuditi in mi je rekel, da naj narezek kupim. Malo mi je nerodno, da ne bom nič skuhala ampak saj bodo itak prišli po južni.

No tako. Adijo! 

Neposredna povezava do sporočila: 1418
22.12.2006 13:48:37   
Anonimen
No evo, sem se glih najdela, pa še dragi je doma! user posted image

Kolumbo hvala za recept, grem zdaj v trgovino po orehe, ostalo imam, pol pa na delo veselo. In če bo jutri ok, jo bomo pa še enkrat naredli!  Držite pesti!

No, naj vam še sporočim eno novičko: DOBIM POGODBO ZA 25 DNI, kar je čisto dovolj, da bom zaposlena 25.1. in tedaj nastopim porodniško! user posted image user posted image user posted image Sem skor skupi padla od veselja. Pa še otroček brca ko zmešan - je še on vesel! user posted image

Končno dobre novice tudi zame... user posted image

Se še javim kasneje. Pište kaj, ne samo pucat! user posted image

(odgovor članu Jenki)
  Neposredna povezava do sporočila: 1419
   [Brisano sporočilo]
22.12.2006 14:34:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1420
22.12.2006 18:47:55   
sminc
Bok. Ste res pridne v pisanju, ceprav ste ene bistveno vec na ringi kot druge.  Se spomnim.... predlani sem bila tud jaz skoz gor. Zdaj pa nimam vec casa, mam enga 20 mesecnika doma, ki ne razume da mami ne more. Pa se kar crkljamo. Me je kar strah kako bo ko pride se en clan.
Se bo moral navadit. Drugace pa jaz se nic ne pripravljam...ker mam bolj ali manj vse se od Jakoba in pri njem je blo vse novo tako da ne bo velike razlike. Kupila bova le posteljico 140X 70 za Jakoba ker se mi zdi se ppravo posteljo. Tudi tisto obrobo bom mogla vzet ker uziva ko se bucbuca in na pojstru se zlozi počez in počez. Ves dnar od paketa bo sel za to in se za jogi bo zmanjkalo. No to bo pa zdajle največji denarni zalogajuser posted image user posted image . Cunjice bom prala januarja, po eni straniuser posted image user posted image za se enga fantka, ker mamo cunje pretežno zauser posted image . Med imeni se odlocava med Vasjo in Aljažem.

Drage februarcice, vabim vas na glasovanjeuser posted image user posted image .  Aja, se neki ...ena je sprasevala za razliko med mako in tetra majckami. MAKO so tiste na preklop, TETRA pa so iz takega materiala kot npr plenicke. Malce so krajse- do popka in so take da ne dražijo le tega dokler se celi. Pa jih lahko komot sam v mako date ali pa bodi. Jaz sem mela obojne ker  sem bla cist obsedena z nosečnostjo... nonstop v cajtngih, knjigah ouser posted image , na internetu. Sam mi je pol pomagalo pri porodu, ni me blo strah, zastopla sem babce ki so se med sabo menile... je pa res da je blo vse hitro in skoraj neboleče ( EA ) Voda mi je odtekla ob 4 zjutraj, ob 6 sem sla v porodno, ob 9.03 pa smo se ze crkljali. Upam da tokrat ne bo dosti drugace.

Mal sem vam naložila, pa ne zamerite. Lp

Vse veselo pričakovanje te ne pripravi na resničnost- na drobno, popolno bitje v tvojem naročju.Na ta strah pred odgovornostjo. Na brezmejno ljubezen.

Jakob Enej 15.04.2005
Aljaž 01.02.2007

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
22.12.2006 20:38:19   
Petrca24
Halo punce.

Dejte mi prosm povedat mnenje o vozičku traxx marlin 3 navy... če kera kej ve, al pa če ga ima.. k je v akciji v arielu. men je ful dobr, problem pa je, ker me je zadnč prjatlca čist zastrašila oz. nadrla, de so trikolesniki čist preveč nestabilni, de se tak vozek prevrne na najmanjšem robniku oz. ko se user posted image stega čez, če voza ne držiš ful močno ...user posted image  a  kera kej ve o tem al pa ma kšne izkušnje ...?

držte se srečke user posted image , zdej lohk še uživamo, zadnji mesc bo pa kriza, vsaj pr men, ker mam že zdej tok velk trebuh pa teeeežke noge ...

(odgovor članu sminc)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
22.12.2006 22:10:39   
Jenki
Petrca: ne vem za Hauckov voziček ampak mi imamo quinnyev voziček na treh kolesih in ga ne moremo prehvaliti. Tamala je imela cca. 14 kg, ko sem jo nazadnje uporabila in tudi takrat nisem imela občutka, da bi se voziček prevrnil. Je stabilen in oh in sploh.

Preden se je tamala rodila, sva kupila en drug voziček v Avstriji in šele potem, ko sva peljala otroka na prvi sprehod, sva ugotovila, da čeprav ni bil drag voziček, je bila škoda tisti denar, ki sva odštela zanj, ker je bil obupen za peljati.

Je pa Quinnyev tudi sam od sebe dosti težek. Mogoče je pa tudi zaradi tega bolj stabilen? Ne vem. Ti najbrž nisem bila dosti v pomoč. user posted image   

(odgovor članu Petrca24)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
22.12.2006 22:33:43   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: Petrca24

a  kera kej ve o tem al pa ma kšne izkušnje ...?

Ojla, na hitro, grem ven malo... tu je naša metuljčica27 spraševala za trikolesnik...
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1201039&mpage=1&key=&#1201039
Petrca na Traxxa - Jaguar 4 bi naj pasala tudi lupinica od Maxi-cosi. Samo prodajalke o tem nič ne vejo user posted image  pri novi kolekciji 2007 pa bi naj bil neki nastavek in bi vse pasalo.

(odgovor članu Petrca24)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
22.12.2006 22:36:28   
Petrca24
Hvala Jenki. Mi že to pomaga, če rečes, da si bla ti zadovolna. Drugače bom pa šla ta voziček še gledat, pa lubi bo šou z mano, de bo še on pokomentirou:)
Mislim pa de ma ta voziček 11 kg. A je to velik.. ne ane?
Lp.

(odgovor članu Jenki)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.