Jenki
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Sm šla prej v trgovino po sendvič (ker ne morem kuhat) pol sm pa zraven uzela še jogurt pa skuto pa 5 pirov (za mizarja seveda), pa mi trgovka reče: Ja pivo je dobro za mleko , pa kaj je mislna da bom pojedla: sendvič, jogurt, skuto, pol pa še 5 perov za desrt al kaj.... Joj joj joj! Jaz sem se skoraj polulala od smeha! Petrca24 - Tudi jaz sem danes imela prav napak joka. Danes ima hčerka rojstni dan in jo je mož odpeljal k tašči. Še jaz sem šla gor, da jo bom mirkala, ker je dragi rekel, da imata starša neke opravke. Nato se je tašča odločila, da mi odpelje tamalo nekam, kjer kadijo. Sem rekla, da naj bo doma z mano. Ne ne...naj jaz prevedem tisto, kar mi je tast dal in bo ta mala šla z njima. Sem bila jezna kot Saj je vendar MOJ otrok!! Kdaj bom dobila hrbtenico. HRRRMPH! Pridem domov, moja sestra kliče, da bi tamali voščila za rojstni dan in sem se kar orenk jokati začela. Tako osamljena se včasih počutim, da vam sploh povedati ne morem. (Sama sebi sem že zoprna.) Sem se pa boljše počutila po tistem izpadu. To je pa tudi nekaj. No tako. Zdaj grem še jaz počasi spati. Jutri bo vodovodar zamenjal en radiator, ki nekaj nagaja. Pa bom spet cel dan sama. Hvala Bogu, da so prazniki, da bomo vsaj te dni malo več skupaj. Pojutrišnjem pa pridejo tast, tašča, svak, in stara mama od dragega na praznovanje rojstnega dne od tamale. Jupi! Jutri bom spet zaposlena s pucanjem. No tako. Lahko noč punce! Pa še to, G mi je rekla, če se ne bodo ti krči pomirili, da naj grem v porodnišnico po ono aneksijo za razvoj plučk. Srčno upam, da ne bo treba. Med UZ smo ugotovili, da se tamal v bistvu "rita", ko mislim, da mi bo kar koža počila pod dojko, ker ima ritko tam in ne kolen/nog kot sem jaz mislila. Zdaj pa res grem. Adijo.
|