|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
19.12.2006 14:31:24   
LuLu
Ojla, metuljčica27, tu sem ... čekiram kaj se bomo zmenli. Moj bo zdaj kmalu prišel, pa javim...
Kje bi se pa dobili? Metuljčica, ti razmisli in napiši, če imaš kakšno željo ali pa dobro poznaš MB... meni je vseeno kje...
Čeprav je pri meni napisano z rdečo "odsotna", to nič ne pomeni... to je samo krinka, da se ne ve kdaj sem tukaj user posted image , ker bi nekdo napisal, da nonstop čepim za PC-jem

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
19.12.2006 14:39:03   
metuljčica27
Ja Lulu reči, meni je vseeno! Kak je tebi lažje? Jaz sem rekla uro vedve pa kraj, ok?
Kaj Malečka _mateja?

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
19.12.2006 14:52:11   
LuLu
Malecka_mateja mi je prek sms-a sporočila, da ne gre danes v šolo. Tujina jo kliče user posted image
Pri idejah za kafiče sem jaz bolj boga... malecka je to imela prek user posted image  daj idejo, če si še vedno za. Boma same. Ti nisi iz MB, izbiraj... da se jaz rešim te težke naloge.

(odgovor članu metuljčica27)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
19.12.2006 15:07:02   
metuljčica27
Kaj pridem po tebe?

Ali pa se dobiva kar pred sodiščem, tam pri ZD in se bova potem zmenili, velja?

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
19.12.2006 15:14:12   
LuLu
Jaz bi raje 17. uri pred ZD? OK? Tam se bo že kaj našlo...
Čakam mojega, da pride z avtom... spet zamuja iz službe. Jaz bom tu gor cel čas. Če bom brez prevoza pa javim.

Neposredna povezava do sporočila: 1380
19.12.2006 15:28:17   
metuljčica27
Štima ob 17.00 pred ZD!
Sedaj pa grem, ker še grem prej malo po trgovinah.

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
19.12.2006 15:38:34   
LuLu
Pa smo porable tri ure od prvega javljanja, se zmenle in prišparale 20 sit za telefon. Kak je fajn ta internet in forumi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1382
   [Brisano sporočilo]
19.12.2006 18:28:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu LuLu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1383
19.12.2006 19:08:20   
Anonimen
Ojla mamike!

Kako ste kaj? Vidim, da ste ene pridne  pri pranju... Jaz sem se odločila, da bom to opravilo prestavila na naslednje leto.

Danes sem bila pri G, najin user posted image pridno raste. Težek je 1700g, G je premerila obseg trebuščka in rezultat se sklada s PDP 22.2., ko pa je premerila obseg glavice, je vrglo ven PDP 3.2. user posted image To pomeni, da ima malo večjo glavico. No, važno je da je vse ok, da ni razloga za skrbi, ampak mene ful skrbi, ker sem enkrat gledala en film, ko je otroku glava prehitro rasla... user posted image Pišuka, spomnem se na vse, kar ni ttreba user posted image

No, naslednji pregled imamo 23.1., ko bomo imeli tudi prvi CTG. A vas že naročajo na to, oz. a ga je katera že imela?

Aja, pa še to - moja G bi mi lahko prestavila PDP za par dni, oz. kvečjemu za 1 teden. Se pravi, bom pristala na zavodu 2 tedna pred PDP, ki ostaja 22.2. user posted image Nič porodniške, nič dinarčkov... user posted image Jutri se grem na CSD dokončno zmenit in oddat vso tisto papirnato solato...

No, grem zdej mal počivat, ker sem cel dan terenska, pa še slabe volje sem! user posted image A se samo meni zdi, al smo vse bolj zatežene? user posted image

No, da ne težim več...se beremo!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1384
   [Brisano sporočilo]
19.12.2006 21:04:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1385
19.12.2006 21:10:12   
malecka_mateja
OJLA!
evo iz avstrije!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image groza!!!!!!!!!!!!!!!!gužva pa še nič kaj pametnega nimajo!grrrrrrrr
no kupila sem samo dva bodija za enega dala 2 evra kar je ful poceni pa eno pižamico dala za njo 3 evre pa to brisačko z kapuco dala 6 evrov pa dober material tak da poceni!ostalo pa blek!nič pametnega!vidla tako lepo previjalno za 99 evrov da sem se zaljubila v njo!!!user posted image
no lulu kak je blo na materinski????in sta se sčvekale z metuljčico na kavi????
upam da nisem kaj zamudila na materinski!user posted image
sploh ni bilo v planu tujina ampak me je kolegica klicala če grem z njo!tak da se opravičujem!

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
19.12.2006 23:01:45   
Jenki
kolumbo: jaz bi tudi uporabljala Woolite, če nočes, da bi barve obledele. Za ta malo sem prala posteljno garnituro z Medvedkom Pu z Woolite, ker nisem hotela, da bi bila vsa obšlesana po prvem pranju.

Meni se kar ne da prati, ker še nisem onega likalnika dala v popravilo. Sva včeraj z user posted image  ugotovila, da imamo "likalni sistem" in ne moreš kotlička ločiti od deske. GRRRR! Jaz sem pa mislila, da sem to nadvse elegantno rešila--zapakiram kotliček, pokličem Door to Door in sem si prešparala vožnjo v Postojno. SMRK! Kako naj celo desko butasto (za katero sva že zdavnaj vrgla škatlo stran) pošljem v Postojno? UFFF! Moram jutri dol poklicati in vprašati koliko pride, če mi pošljejo serviserja. OBUP! Hotela sem reči, da uporabljam ta star likalnik od Gorenja in rabim 3x več časa in sploh se ne da tako lepo zlikati kot z onim mojim parnim likalnikom in se mi zato ne da nič peglati. user posted image  

Neka finta je v zvezi z zadnjo plačo ampak se ne spomnim. Saj smo se večkrat pogovarjale o tem s puncami v službi. Kako je že bilo? En catch je bil, da si moral biti v delovnem razmerju ali nekaj. Bom jutri kolegico vprašala.

jasna: kar se pa obsega glave tiče, se ne sekirati. Po obsegu glave tamalega, sem ravno 37. tednov, po BPDju sem v 36. tednu, po obsegu trebuha v 33. tednu, po femurju v 34. tednu, po zadnji menstruaciji pa v 32. tednu, po UZ pri nuhalni svetlini pa v 33. tednu... Tamala je imela 35 cm obseg glavice ob rojstvu, že zdaj ima večjo bučo kot jaz. Zgleda, da sta otroka to pobrala po očiju. Nas je pediatrinja napotila k nevrologu v LJ zaradi "makrokranije". Kaj so ugotovili? Nič seveda. Mislim, hallo? Sem hotela zdravnici reči, da naj že neha tamali glavo zmeriti in naj gre s tistim metrom dragemu glavo izmeriti in ji bo vse jasno! 

Mislim, da bom šla kar k sosedi v ambulanto jutri, ker sem skoraj ziher, da imam vnetje mehurja. user posted image

Nekaj sem še hotela napisati...o ja, glede bolečin, mene je pa včeraj začelo boleti v levi nogi, tam kjer ven raste, kot da bi imela živeč preščipnjeno. Dragi bo rekel, da me res EMŠO daje, če bo to prebral. user posted image  Pa še to...že dva dni samo jem. To nikamor ne pelje. Z jutrišnjim dnem se bom vzela v roke.    

No tako. Še enkrat lulati pa spati.

Lahko noč!

Neposredna povezava do sporočila: 1387
20.12.2006 2:08:22   
LuLu
Ojla, ja seveda lahko spim... nič lažjega! user posted image
Meša se mi, ne najdem položaja, zgaga zajebava, nos imam zamašen,... AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!! Ma glih zdaj bom prvič v življenju začela tablete za spanje jesti! Groza!
Kolumbo ti nas štajerke rada malo zezaš, a ne? Priznaj, da te mika v MB user posted image

Jenki, to z glavo od tvojega si me pa nasmejala. user posted image

Malecka_mateja lokal našle, pijačo spile, v razredu bile pridne, sem se pa spomnila, da sem pozabla na tebe in sekico, pa bi vama lahko vzela neke liste, ki smo jih tam doble... ti prinesem danes, da vidiš kaj smo dobli... seznam, pa še nekaj... smo previjali, nam je razložla kak novorojenček izgleda (seveda ni lep user posted image ), videz, refleksi, obnašanje,... kaj je normalno, kaj ni,... eh, ti to tak po moje vse že veš.

Meni je tudi, ko je malemu merla obseg glave, trebuščka, pa dolžino,... prišla do različnih tednov...
Ejte, meni nekaj ni jasno... danes na materinski (no, včeraj) sem si zelo dobro zapomnila stavek, da ni potrebno likati stvari za novorojenčka... zakaj potem vse s takim "veseljem" likate??
Danes pregled pri g.
Ajd, kak sem vam fauš, ziher zdaj tak mirno spite... jaz grem igrco igrati na računalnik.
No, ko boste čekirale to stran,... dobro jutro vsem user posted image

(odgovor članu Jenki)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
   [Brisano sporočilo]
20.12.2006 9:00:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu LuLu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1389
20.12.2006 9:24:56   
malecka_mateja
dobro jutro!
še jaz se vama pridružujem pri nespanju!ponoči tak me user posted image  preganja zjutraj pa me že kolki bolijouser posted image !
upam da vse to že vem!no previjanje ....mam v malem prstu lulu tako da zato se ne sekiram !user posted image user posted image
lulu že veš kaj za stanovanje?????javi kak je blo pri g!
jaz ga mam 3.1 komaj tak da še je tak dolgo mislim pa da tudi ctg počasi!bomo vidli!
zdaj pa se z grisom bašem sem si ga skuhala ker se mi je zluštalo!njmmmmmmm
kolumbo potem pa avto in brž v mb me te bomo že povable na kavo in tortico ti samo pridi!pa rdeče cotike bomo šle iskatuser posted image user posted image enkrat namesto izleta v lj narediš izlet v mb!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1390
20.12.2006 9:33:14   
Jenki
Lulu: Tudi meni se je zdelo smešno. Najbrž mi bo malo manj smešno, ko bo treba tako glavo ven spraviti!! user posted image  No ja, ven bo moral tako ali pa drugače.

Jaz definitivno NE likam z veseljem. Raje pucam sto stranišč. Likanje pa pomivanje oken. user posted image user posted image  Ne bi smela tega povedati, bote vse šle gledati moja okna, če boste kdaj pri meni. user posted image   

Zaradi likanja pa se ne spomnim več kje sem slišala, da je treba likati zaradi nezaceljenega popka. Drugače definitivno ne bi likala. Čeprav z onim Batagelom mi je bilo likanje kar sprejemljivo. Enkrat si šel čez blago, ne glede na to koliko je bilo zmečkano, in je bilo že lepo zlikano. Kuhinjske krpe likam, ker so drugače videti kot da bi jih potegnila iz zadnjice ven in se mi kar zdi, da potem ne zgleda, da bi bila krpa čista. Me pa dragi zafrkava, ker posesam kuhinjo in jedilnico, da poberem tiste drobtine in delce praha in lase, preden tla pomijem. Itak prav, da sem obsedena s sesalcem.

Imam pa en tak fini žameten žakelj v katerem mislim tamalega domov peljati in mi je kar hudo ga prati, ker vem, da ne bo nikoli več iste barve in tako mehak. user posted image   

Ufff. Čutiti je kot da mi tamal dela prevale v trebuhu.  Mehur je našel. Moram iti. Adijo!

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
20.12.2006 11:13:33   
Anonimen
Ojla punce!

Jest sem spet tečna pa slabe volje. Bogi moj user posted image ko me mora prenašat! Danes niti na malico ne pride domov, toliko dela ima, pol mu pa še jaz težim po telefonu. A vete kaj se mi je zgodilo??? TRAXXA SO MI PRODALI NA KIKIWELTU! user posted image user posted image

Kar se pa tiče porodniške, nimam še 12 mesecev delovne dobe, tako da mi zaradi tega nič pomaga, razen če bi me sedaj kdorkoli zaposlil za 1 mesec, da bi bila ob času nastopa porodniške zaposlena. Seveda s tem nebi imel nobenih stroškov z mano (razen papirja in črnila), ker sem že skoraj 1,5 mes. na bolniški - štroške seveda po polnem mesecu bolniške plačuje država. Ne vem kaj naj...

Aja, no vsaj regres sem včeraj dobila (pošto, ne še denarja).

No, grem zdej mal na sprehod, ker sem grozna. Bogi moj otroček, kako se mora počutit v mojem trebuhu, ko sem tako tečna. user posted image

No, se slišimo!

(odgovor članu Jenki)
  Neposredna povezava do sporočila: 1392
   [Brisano sporočilo]
20.12.2006 12:39:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1393
20.12.2006 14:11:36   
ribicau
Zdravo!

Ste bile tako pridne, da sem kar nekaj časa rabila, da sem vse prebrala, tko da ravno na vse ne bom odgovarjalauser posted image .

Punce ne biti slabe volje! Pojdite malo na zrak, pa vmes na kakšno vročo čokolado, vam povem, pomaga.

Mi smo pa danes imeli pregled pri G. Moj user posted image  nje šel zraven, ker mi je obljubila UZ. No saj za UZ je bil že čas, ker sem zadnjega imela v 21 t. Rezultati UZ so bli zelo dobri. user posted image  ima že 2300g! To je za 34t, jaz pa sem sedaj v 33t. Glavico in ostalo pa ima tudi za 33-34 t, kar je OK. Plodovnice je veliko in tudi posteljica je OK. Posteljico imam spredaj, čeprav nimam nič trebuha in je G rekla, da user posted image  dobro skrivam user posted image . No meni se zdi fajn, da lahko normalno migam še naprej, saj me je najbolj skrbelo, da mali ni dovolj velik in bom morala počivat. Aja, pa obrnen je že z glavico navzdol tko da upamo, da bo tko ostal. Kri je OK, samo je rekla, da moram več tekočine popit. Urina mi pa ni pregledala,ker jim je - a si morate mislit- listkov zmanjkalo (sej veste tistih, kateri se obarvajo...) no comment. No sem pa težka in sicer sem se do sedaj zredila cca 10 kg. Pa dons bom še kakšen kg pridobila, ker si pečem pico zdele za kosilo ha,ha! Pa otrokove pretoke je tudi pregledala in je rekla, da je vse odlično! No to je pa to.
Aja a veste kaj se mi ful čudno zdi, nič mi ni izmerila materničnega vratu! Sej to je vaginalni pregled a ne? Meni je samo UZ delala user posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 1394
20.12.2006 16:05:26   
LuLu
Ojla,
Nič še nisem spala, sem imela pregled, pa laufarija na Center in občino... malo prej prišla domov. Zdaj pa grem spat.
Ja ja vsi pridite v Maribor, pri nas se vse dobi user posted image  
Kolumbo, kaj Jasno81 prepričuješ, da pride v MB po traxxa? user posted image  
Ni ti sami sem za hodit, a ne?
Pregled ok, neko kovino mi je not tišala, nič kaj ni komentirala zraven, srček ok bije, še vedno je na glavo postavljen user posted image ... sem jo vprašala za "uhajanje plodovnice po kapljicah"... ma sploh se noče pogovarjati o nekih problemih. Kar na smeh ji je šlo. Njej je lahko smešno, ko vse to ve, kako in kaj... v glavnem, to se tako redko zgodi, da spet ni omembe vredno... nonstop mi na neprijazen način povdarja, da imam normalno nosečnost in da ni razloga, da bi spadala v te razne rizične skupine. Pa saj po eni strani me pomiri in res več ne razmišljam potem o nekih težavah v nosečnosti.
Še zadnjič dala kri za tokso. Joooj komaj gledam. Grem spat. Zdaj sem komaj vidla, da nimam sploh več dosti časa... materinska ob 18h.
Malecka_mateja potrdila danes dobimo.
Ajd... kasneje spet... pa prite v ta naš Maribor, kar vse iz seznama user posted image

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
   [Brisano sporočilo]
20.12.2006 22:53:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu LuLu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1396
   [Brisano sporočilo]
21.12.2006 7:11:27   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1397
21.12.2006 9:18:31   
ribicau
Hoj Kolumbo! Nisi več sama...

Jest pa dobro da bi okna pomila, mam taka, da lahko skoz upam na oblačo vreme, ker če sonce notri posveti me je sram....ampak jest mam toliko oken, da se mi čisto nič ne da k delu spravit!

Jest sem tud razmišljala o potici in jo bom zamesila v petek, spekla pa v soboto! To ima moja mami en tak recept in je vedno dobro. Upam, da tudi meni uspe. Drugače sem pa mislila, da jo sploh ne bom pekla, ker moj dragi sladkega skoraj ne je, zame pa tudi ni priporočljivo, da se bašem z njo. Verjetno jo bom delala s polovične mase.

Včeraj sem dokončala darilca, tako da je ena stvar za mano. Sem mislila, da bo zadeva en, dva, tri gotova, mi je pa vzelo tri dni.....Za moške sva naredila refoškov liker, za ženske pa vrečke iz flisa, napolnjene s bomboni, piškoti itd in potem za zavezat vrečko pa sva naredila pujske iz flisa - ful dobro zgledajo!

Danes imava zadnje predavanje v materinski! Končno! No sej sem jih polovico prešpricala, ampak na določenih predavanjih nisem nič pametnega zvedela!

Se pišemo!

Neposredna povezava do sporočila: 1398
21.12.2006 9:21:21   
malecka_mateja
dobro jutro!
kolumbo če imaš trdo košaro ne rabiš koce spodaj ker ga tak maš v kombinezonu!!!!!ga boš pregrela!jaz mam samo zimsko vrečo pa kombinezon in adjo!sej ga spodaj oblečeš dobro!

lanolin je za prsi če imaš ranjene bradevice ali vnete....ni za bebeka!pa bebek lahko kr dojiš s tem nerabiš spirat!
jaz pa sem se odločila za pranje po novem letu ker zdaj res nimam časa!
evo zdaj grem kolegico poštrihat potem pa v mesto po darila!
sploh nimam filinga da je božič!nevem zakaj me nič ne pipa!user posted image
joj ponoči me je zfrabo krč v nogo in user posted image  ni spustil kakih 3 minute sem že user posted image  tak je bolelo! kriza ker včeraj nisem spila magnesola in sem zdaj dobila svojeuser posted image !

aja te ovce tudi niso po eni strani ok ker se ful prah in vse not nabira in ni dobro glih za bebija!tak da mi je nebom omeli čeprav ma moj ovce doma in dobim kožo lahko zastojn amapk sem rekla da tak ppreveč svinjerije dobijo mali v usta zakaj bi še mogo o d tega!moje mnenje!

v teh torbah NNNNNNNNIIIIIIII nič!
pač so torbe ki so svinjsko drage za vozek!tak da če maš doma puno torb tega ne kopuj!je pa ok da maš previjano podlogo in to je vse! samo nivea nahrbtnik ma kometiko not ostali pa so prazni sploh te torbe!

no sedaj pa nebom več blčuzla!

dobro jutro!

Neposredna povezava do sporočila: 1399
   [Brisano sporočilo]
21.12.2006 11:08:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu malecka_mateja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.