LuLu
|
Ojla, ja seveda lahko spim... nič lažjega! Meša se mi, ne najdem položaja, zgaga zajebava, nos imam zamašen,... AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!! Ma glih zdaj bom prvič v življenju začela tablete za spanje jesti! Groza! Kolumbo ti nas štajerke rada malo zezaš, a ne? Priznaj, da te mika v MB Jenki, to z glavo od tvojega si me pa nasmejala. Malecka_mateja lokal našle, pijačo spile, v razredu bile pridne, sem se pa spomnila, da sem pozabla na tebe in sekico, pa bi vama lahko vzela neke liste, ki smo jih tam doble... ti prinesem danes, da vidiš kaj smo dobli... seznam, pa še nekaj... smo previjali, nam je razložla kak novorojenček izgleda (seveda ni lep ), videz, refleksi, obnašanje,... kaj je normalno, kaj ni,... eh, ti to tak po moje vse že veš. Meni je tudi, ko je malemu merla obseg glave, trebuščka, pa dolžino,... prišla do različnih tednov... Ejte, meni nekaj ni jasno... danes na materinski (no, včeraj) sem si zelo dobro zapomnila stavek, da ni potrebno likati stvari za novorojenčka... zakaj potem vse s takim "veseljem" likate?? Danes pregled pri g. Ajd, kak sem vam fauš, ziher zdaj tak mirno spite... jaz grem igrco igrati na računalnik. No, ko boste čekirale to stran,... dobro jutro vsem
|