|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
27.12.2006 11:13:08   
Anonimen
Ojla user posted image

Kako smo kaj? No, naj vam sporočim - TRAXXA BOM DOBILA!!! Kolumbo, res se mi je izpolnila želja - ga bo Božiček prinesel (sicer malo kasneje, ampak glavno da bo!) Zdej samo še čakam na podatke, pa ga gremo plačat! Računam, da ga boma imela že čez kaka 2 tedna! user posted image user posted image user posted image

A vas kaj križ in trtica bolita? No, jaz že kak teden ne spim kot je treba (od 4 zjutraj pa do 8 zjutraj user posted image ) vmes pa delam vse - peglam, brišem prah, gledam TV, berem knjigo...  Se mi bo zmešalo! user posted image Ne vem zakaj je tako, ker poroda me ni nič strah. No, mogoče je kaj podzavestno... user posted image

Zdej grema z dragim v shopping po fasungo, da lahko operem perilo - zmanjkalo mi je praška, cot pa toliko... Skor pa nimama več kaj za oblečt, ker sma oba dala bunde prat! Boma pač sedaj fancy v plaših user posted image

Kakšna ideja danes za kosilo?

Upam, da mi niste vse pobegnile kam za novo leto, kjer ni interneta! user posted image No, se še javim popoldne! Pišite kaj!

Neposredna povezava do sporočila: 1451
27.12.2006 18:00:09   
ribicau
Zdravo user posted image !

Sem se od 9.30 do zdele potepala in sem mogla pridt čekirat kaj kej dogaja, pa vidim, da ne dostiuser posted image . Ja kje pa ste vse? U glavnem meni se ni danes kaj dosti dogajalo, ampak sem celi dan samo bluzila okrog. Zdele pa gremo na eno zaključno večerjo!

user posted image  jasna81 za traxxa! Mi še vedno "razmišljamo", kaj bi kupili! No glede ideje za kosilo pa mislim, da sem malo prepozna! Če rabiš za jutri idejo, kar povej user posted image !

Cao

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
   [Brisano sporočilo]
27.12.2006 20:34:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 1453
27.12.2006 23:32:59   
malecka_mateja
ojla!
sori kolumbo ker se nisem prej javila in videla da prideš v mb amapk ful delamo na veliko na bajti in ni časa!
no jutri postavimo kinderpeta in komodo da bomo lahko začeli cotike prat tako da user posted image user posted image user posted image
pa pred tem morem pol stanovanj aobrnit da bomo meli vse kam dat!tak da bomo spet polno zaposeleni!moja pikica pa je tako zelo mirna da če bo jutri še tako bom šla malo prečekirat k g ker me že malo skrbi!samo me tišči brca pa nič!!!!
jasna bravo za traxa!
kaj vam naj še napišem!
aja lulu verjtno načrtuje kuhinjo ker jutri dobi ključe od novega domeka in še ma vso opremo za zrihtat tako da verjetno je v tem!malo ji je oproščeno!user posted image
metuljčica pa sej veste kako so metuljčki leteči!user posted image user posted image
no punce lahko noč!se še javim kaj!papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
28.12.2006 10:40:29   
ribicau
Aloha!

Vau Kolumbo, to pa je bil podvig! Jaz grem nabavit kar nam  manjka naslednji teden. Jutri grem pa celo k frizerju, a si morte mislit! V štumfku je še malo tolarčkov ostal in si bom frizerja privoščila user posted image .

Aja Kolumbo, napišem še kakšen recept, jih imam še nekaj, samo zdele grem smuk gledat po TV-ju.

Drugače imam pa vprašanje; jaz moram za našega user posted image  kupit eno zimsko kapico, tako da ko bomo šli iz porodnišnice da mu oblečem najprej eno bombažno, potem pa eno toplo za čez. Kolk številko moram kupit? Jaz nimam pojma od kapic! A jim boste ve na glavo dale samo eno kapo al kako? Dejte mi prosim pomagat!

Cao

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
28.12.2006 12:12:37   
Anonimen
Jutro punce user posted image

Evo, do zdajle mi je uspelo pozajtrkovat in kavico spit! Danes smo pač malo poležali! user posted image

Kolumbo škoda, ker nisi prej napisala, da boš v Celju, bi se lahko na kaki tortici al pa kakavu dobile. Jaz sem bila malo zasedena, ampak za kako urico bi že šlo! Sma spet morala po shoppingih, mal nabavla kar je manjkalo, si privoščila pizzo, pol pa še sladoled user posted image Se je mojemu kr čudno zdelo, ker jaz ne jem sladoleda - no, mogoče enkrat - dvakrat na leto, ko smo na morju, drugače pa... Imam raje čokolado al pa sadje. user posted image

No naj vam sporočim, včeraj sma šla plačat Traxxa! user posted image

Ribicau jaz imam splaniran en bež kompletek za iz bolnice, pa tako mehko bombažno kapico v bež barvi, povrhu mu bom pa dala modro kapico, ker paše modremu pajacku, ki mi ga je kupila mami. Spodaj bo imel žabice in body benkico z dolgimi rokavi (al kako se že tistim malim bodijem reče, ko se zapenjajo spodaj in ob strani). Št kapice imam pa eno 50, dve 56 in eno 62. Tista pletena kapica za povrhu pa nima št. Bomo videli katera mu bo prav, ker se meni zdijo razlike kr male. user posted image

Zdej pa eno vprašanje, namreč glede mleka - moja kolegica, ki je noseča 10 tednov manj kot jaz (se pravi 22 teden) že ima mleko - in to toliko, da ji včasih premoči modrc. Jaz pa spet nimam nič user posted image A je to čas za paniko, al mam še ok možnosti, da iz tehle mojih mlekarn, ki so skoraj potrojile št. priteče kaj užitnega za mojega bebeka? user posted image A že sploh ima kera mleko - razen malecke_mateje, za njo vem da ima. Pa mimogrede - mateja a ga imaš še vedno?

No, toliko za zdaj. Moj dragi je šel avto prat, pol grema pa še po mleko, ker ga je včeraj v Šparu zmanjkalo. Pol pa na kosilo k moji mamiuser posted image

Se slišimo! Dijoooo! user posted image

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 1456
28.12.2006 13:22:21   
LuLu
ojla,
res sem malo zanemarla februarčke... ma vse gre narobe. Na kratko:
- dobila virus z neko drisko ubijalsko in en dan 6x bruhala... končno se je umirilo,
- ključe za stanovanje nisma prevzela (Malecka_mateja ti to o meni tak lepo napišeš, da bi blo fajn, če bi bilo res user posted image ), tolko popravkov potrebnih, pa nova okna in balkonska vrata pokrampana, pa umazano po tleh in po oknih... a jaz naj to čistim??? saj niso normalni, pa na vratih v kuhinji menjka držalo - se stransko odpirajo, v tuš kabini ni hakla za tuš na steni, pa fleki v kotu v dnevni, še morajo pobajsati... nič mi ni blo jasno!!! Zdaj imamo rok 5.1.2007. Do 15. imajo čas po pogodbi, potem pa denarna zamudna kazen. A ima katera takšne izkušnje z stanovanji? A res tak površno dandanes delajo novogradnje - stanovanja. Se norca delajo iz nas!!!! Diham, diham, diham...
- Kuhinja: ja saj naš arhitekt ni hotel, da bi bil hladilnik v kuhinji user posted image  če damo hladilnik noter, ne moremo imeti pečice, ker jo moti ročka za izklop/vklop plina, pa preblizu sta user posted image  Je mala kuhinja, ampak boma zdaj morala imeti hladilnik v jedilnem kotu, izven kuhinje (ok, se bomo že navadli), pa zato pride zdaj več elementov v kuhinjo, pa seveda zato več denarja za njo!!! Groza!!!!!!!!!! Diham, diham, diham...
- dobra sedežna trosed - dvosed za raztegnit v ležišče je 400.000 sit!!! Diham, diham, diham...
Tak, to je na kratko vse. Nič mi ni šlo po planu, denarja bo premalo, eh... pozabite. Danes je nov lep dan, sem se naspala, jem, končno, normalno. Grem še malo kuhinje gledat,...
Kolumbo, ni me strah, da se ne bi videle... ti imaš veliko željo kavo z nami spiti user posted image  pa verjamem, da nam naslednje leto uspe. se pa strinjam, da bi bilo mogoče boljše pred PDP-ji, ker potem ne verjamem v prosti čas user posted image
Ajd, lepo se imejte...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
   [Brisano sporočilo]
28.12.2006 13:41:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu LuLu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1458
28.12.2006 13:47:03   
Jenki
Pozdravljene vse!

Ribicau: Tudi jaz bom imela dve kapi prštimani za domov iz porodnišnice. Samo poiskati moram tiste, ki jih je imela ta mala. Drugače pa ga bom napravila v žakelj in bo imel glavico notri tako, da ne vem, če jo bo res rabil?

jasna81: mleko je uganka. Ni rečeno, da ga ne boš imela, če ga ne vidiš zdaj. Pri tamali sem tudi imela take rumenkaste kristalcke, kot jih imam zdaj, in nisem nikoli imela vec kot 60 ml. Tako ali tako pravijo, da pride ta pravo mleko šele ene 3 dni po porodu...jaz upam, da ga bomo vse imele oziroma, da ga bo imela vsaka od nas, ki želi dojiti. Se spomnim na MŠ, ko so razlagali o Aptamilu in vsem tem in sem si jaz mislila, "Meni pa res ni treba tega poslušati, jaz bom dojila." A žal, se niso stvari tako izšle.

Lulu: Vem kako se počutiš. Sem sama bila precej razočarana, ko sem se vselila v novogradnjo v LJ. Še plesen smo imeli in šele po štirih letih smo ugotovili od česa. Strop je puščal v dnevni. To so popravili, ker je voda šla noter pri zgornjem balkonu, ker so pozabili namazati s silikonom. Potem v spalnici je bila tudi plesen in smo šele kakih 6 mesecev preden sem se izselila ugotovili, da je streha puščala. Glej, da boš pozorna, ker imaš rok za reklamacijo. Vse preglej. Če imaš parket, ga preglej. Pri meni niso bila estrihi suhi, ko so ga položili in sčasoma je postajal črn in ker ni bil pravilno skladiščen medtem, ko so se estrihi sušili, je bil tudi črviv ampak to smo šele videli preden smo se odselili. user posted image

Orenk si preglej zadevo in zapiši vse na primopredajni zapisnik, če ne bo kakšna stvar do takrat odpravljena. Če boš prej prevzela stanovanje, sestavi dopis v katerem navedeš vse pomanjkljivosti ali reklamacije in ga pošlji priporoceno s povratnico. Po pogodbi imajo najbrž rok v katerem jih morajo odpraviti, če ne, mislim, da je pa tudi zakon o tem v kolikem času jih morajo odpraviti. Drugače pa, sem videla v nekih prospektih, da so pečico dal kar na pult, kar mi je bilo všeč. Bi še vedno imela dosti delovne površine? Mislim, da boš vsakič klela, če ne boš imela hladilnika v kuhinji. Dobro premisli.

Virus sta pa tudi moja sestrična in njen mož fasala. On je shujšal 4 kg odkar ga ima, ker sta nonstop na stranišču. Poskusi pojesti kakšno banano, ker si sigurno veliko mineralov zgubila, pa pij po malem, da ne boš dehidrirana. Je pa tudi hči od sestrične dobila ta virus in ima novorojenčka tako da je morala par dni dodajati, ker ni imela dosti mleka, ker je bila tako izčrpana. Upam, da je vse ok.

Jaz bi tudi šla v Maribor ampak se bojim, da bi po poti imela obvoz in pristala v Rim. user posted image

No, zdaj grem omaro pobrisati in likati cote za tamalega, da jih bom lahko začela pospravljati.

No tako. Fajne bodite.

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
   [Brisano sporočilo]
28.12.2006 13:48:47   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1460
28.12.2006 14:31:59   
LuLu
Jenki, ja, saj so me pripravli, da bomo imeli probleme s stanovanjem, ker pač na hitro vse delajo in poceni seveda. Baje je marsikje tako z novogradnjami, žal. Smo pa mi tudi imeli plesen na eni steni, pa so govorili tri mesece, da jo bodo menjali, na koncu pa smo jo sami  zbrcali, tak, da so jo res morali menjati. Plesen je hudič za zdravje, pa bebica naj tam diha?? Jo je bilo fajn rušit user posted image , eh, pa saj smo tak stanovanje že v celoti izplačali, tak , da smo svoje rušli user posted image  samo **** pa ful... najbolj me je strah te plesni oz. vlage nasploh... pa tudi parket imamo, ja... bo res potrebno vse temeljito pregledat...
Pečice ne morem dati na pult... je tak kuhinja nareta na L , pa še okno je vmes,... eh, na primer barovci so v stanovanju tudi imeli hladilnik nekje drugje user posted image  mi ga bomo imeli tik za drsnimi vrati kuhinje... raje tako, kot pa da pečice nimam user posted image
Nekaj časa bo moralo biti tako, potem pa tak (upam) v večje stanovanje... ma saj se tolažim vsake 5 minut, da pa bo vse skeširano, da nimamo kreditov, ne posojil, nobenemu nič dolžni, končno se rešima najemnin,... nekaj prednosti sigurno je... ni pa popolno user posted image  Samo, da bo mali zdrav in lep user posted image
K vragu pa materialne skrbi, pa pohištvo, nimam več energije... vsaj cene za malega me ne morejo presenetiti, ker to pa res imam vse preštudirano user posted image
Kar se brcanja tiče... pri nas tudi še brca, bo pa vedno manj, ker ne bo imel prostora, tak da punce ne se vstrašit... sem malo januarčice pred časom brala, pa vsaka zaskrbljeno piše, da ne brca več toliko. Drugače pa imam probleme z zgago, peče kot hudič, rupurut jemljem, pa po 7. uri zvečer naj ne bi več jedla, ker to poveča problem.
kolumbo, ko sem jaz moji g. omenla, da včasih spijem mleko proti zgagi, mi je rekla, kdo pa vam je rekel, da lahko mleko pijete user posted image  Jaz pa sem ga skoraj vsak dan liter spila ali pa v čokolinota dala... svašta...
Meni tudi mleko ne teče, pa hvala bogu, naj le teče na "ukaz", ni treba, da mi zdaj brezveze curi ven user posted image  Lahko pa se naši gospodje naredijo mali, pa jih probamo podojit user posted image  user posted image  Kolumbo, mogoče ti bo takrat priteklo user posted image  
Ajd, grem ven, lesene izdelke gledat ... vraga, z malo znanja in eno veliko delavnico, bi si najraje sama naredila pohištvo po meri... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1461
28.12.2006 15:40:11   
ribicau
Oj!

Ja res najboljš, da v trgovini vprašam koliko mora biti kapica velika! Drugače pa imam jaz tudi en tak pajecek, ki ima kapuco zraven, a mislite da bi bila bombažna kapica in kapuca dovolj? Pajec je drugače iz velurja, spodaj pa mislim user posted image  oblečt še v bodi, žabice, kavbojke in jopico! Pa potem ga v lupinici pokrit z eno odejico....

No zdej pa recepti:
POMARANČNI LIKER

1 l belega vina 
1 kg sladkorja 
2 dl ruma 
4 pomaranče 
žlička klinčkov 
1 vanilijev sladkor 
1/2 cimetove palčke (skorje)

Pomaranče dobro operemo, jih zrežemo na kocke (z olupkom vred), dodamo vse ostale sestavine, nalijemo v steklen kozarec (dovolj velik) ter ga pustimo stati 24 ur na dokaj toplem prostoru ali še bolje, na soncu. Vmes nekajkrat premešamo ali pa dobro pretresemo kozarec, da se sladkor lepo raztopi. Naslednji dan precedimo, nalijemo v čiste steklenice in zapremo. Ponudimo močno ohlajeno.

TERANOV LIKER
2 l terana 
1,5 kg sladkorja 
300 g borovnic (lahko zamrznjenih) 
4 dl ruma (40%)

V teran stresemo sladkor in zavremo. Dodamo borovnice in pustimo vreti še 5 minut. Ohladimo, precedimo in prilijemo še rum ter napolnimo steklenice. 
ČOKOLADNI LIKER
1,5 l alpskega mleka (liter in pol) 
75 dag sladkorja 
20 dag čokolade v prahu 
2 čokoladna pudinga 
2 vanilijeva sladkorja 
1/2 l ruma ali več po želji

V mleku skuhamo puding in sladkor. Mešamo, dokler se ne ohladi (postavimo v mrzlo vodo). Še mlačnemu pudingu dodamo vanilijev sladkor in čokolado v prahu. Ko se popolnoma ohladi dodamo še rum in ga vlijemo v steklenice.

Drugače pa tudi pri meni ni ne duha in sluha o mleku. Upam, da ga bom imela dovolj, ker bi res rada dojila!

< Sporočilo je popravil ribicau -- 28.12.2006 15:42:00 >

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
28.12.2006 16:11:44   
Jenki
ribicau: jaz se kar oblizujem, ko berem tvoje recepte. Njami! Tele likerje bo pa res treba sprobati.

Drugače je pa dragi končno mami vprašal kje je naročila peno za zibelko. Rekla je, da ji jo je en tapetnik, ki je doma med Gorjem in Pokljuko, naredil. Je pa dodala, da jo naj bi lahko naredil vsak tapetnik, ki dela sedežne...

O kolostrumu sem pa to našla: It is possible for a woman to start producing 'colostrum' any time after about 14 to 16 weeks of the pregnancy. Colostrum is the first fluid a woman's breasts produce and is a clear or creamy-yellow substance that is syrupy in consistency.  (Be aware that leaking colostrum during pregnancy does not happen for every woman and your milk may not become obviously noticeable until after your baby is born.) If you are leaking colostrum and it is becoming annoying, you may need to wear breast pads inside your bra.

Lulu: Naj te potolažim. Jaz sem se tudi sekirala zaradi vlage v stanovanju ampak do zdaj je bila tamala bolna z vročino le dvakrat. Vsi pravijo kako so otroci manj bolani, če so dojeni. Jaz sem komaj imela 60 ml na 3-4 ure (ne vem, če to lahko šteje za dojenje ali ne) in razen tega, da ji je mogoče 4 krat teklo iz nosa, je zdrava. Jaz sem imela bronhitis v onem stanovanju in se ga ni nalezla. Ko smo bili na obisku pri mojih, je bila tamala stara 10 mesecev, smo en za drugim zboleli z gripo...le tamala je ni dobila. Tašča je prepričana, da je tamala tako zdrava, ker veliko časa preživi zunaj. Če, seveda, ni pod nulo.   

Zakaj pa ne bi smele mleka piti?? user posted image Karkoli berem po internetu piše kako je pomembno, da nosečnica dobi dovolj kalcija. 

no tako. dovolj bo za zdaj. Uživajte.

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
28.12.2006 20:03:05   
malecka_mateja
ojla!
evo kinderpet šerajt za tamalo! komoda sestavljena!samo cotike še oprem in je to to in potem samo še čakamo na nekoga da to sproba!

no pri nas pa je sedaj prišlo do komplikacij z imenom!bili skoraj prepričani za ime Tjaša sedaj pa imamo še Klara! kaj vam je bolj všeč??????

joj danes sem se tako praha najdel ako smo vse omare in postelje mogli prestavit da smo to skuapj spravli da imamo zdaj ok sobo!user posted image user posted image pa sej bo bolje!

mene pa tako zelo grlo boli pa vsaka kost posebej tzako da mislim da bom tudi jaz nekaj fasala!upam da ne!!!!

jaz še vedno imam mleko glih kar imma spet flek na majci!kriza!upam da ga bom imela tudi po porodu! ni nujno da če ga zdaj nimaš ga tudi potem neboš imel!
lahko da vam kdaj steče kakšna kaplijca pa sploh neveste ali pa steče ko se tuširate!tako da nič bat!

moj dragi mam dopust ima sma res leteča amapk sedaj pa pride malo počivanja!jutri grema še po kozmetiko za tamalo potem pa res počivanje!do konca dopusta!

joj lulu upam da se bo vse porihtalo in da te tamali nebo prej prehitel!nesme!kdaj grema v šoping???user posted image user posted image user posted image

oridne bit!papa

(odgovor članu Jenki)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
28.12.2006 21:05:03   
LuLu
Ojla,
jaz sem fasala rota virus... se reče. En dan bruhanja, tri dni driske. Saj bi šlo, če ne bi imela še druge stvari za urejat. Ni take panike. Ni bilo vročine, nič bolečin...
Malecka_mateja, če že za ime sprašuješ... meni je Tjaša lepše, sem se že navadla user posted image  Klara mi je malo starinsko in preveč resno. Pa saj veš, pri imenih boš vedno dobila 50:50 mnenj.
Šoping za malega bo ziher naslednje leto user posted image  Prva tedna januarja bom verjetno porabla za pohištvo in prevzem in jezo s stanovanjem. Ko pa vse to kupimo oz. vsaj naročimo, pa mirno in z veseljem v nakup za malega. To bo tak prvo posteljica z vso opremo, cotike in kozmetika, pa lupinica. To kar je nujno... Potem pa bom februarja videla kaj še manjka oz. izbrala dokončno voziček, počakala na novo kolekcijo...
Malecka_mateja, ki si ti videla tisto previjalno, ki se da na posteljico?

Neposredna povezava do sporočila: 1465
   [Brisano sporočilo]
28.12.2006 21:11:48   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1466
28.12.2006 21:35:06   
malecka_mateja
lulu torej boš ti že vse v evrih kupovala!user posted image

ja potem pa nekje konec januarja gremo v šoping upam da nebom prej rodila!user posted image
mislim da sem vidla v baby centru!user posted image sam nisem ziher daj tu gori vpraši punce ziher vedno kje jo majo!

ja sej vem da bom dobla tisoč mnenj za ime sam vseeno sem mola vprašat! saj veš firbecuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1467
28.12.2006 21:52:02   
LuLu
POMAGAJTE, punce, kje naj to najdem??? user posted image
(BTW, iščem neke vrste previjalno desko, podlago, ki se da na posteljico)

Malecka_mateja si mislila naj tukaj vprašam punce ali na čveku v tri dni? Tam se samo kregam, tukaj sem bolj zabavna in resna user posted image
Ti vseeno še malo prebrskaj po PC-ju in mi najdi link ali slikico... pliiiiz user posted image Evri, evri... samo še evri mi grejo po glavi user posted image ... samo ne vem, če jih bo kaj ostalo februarja.

< Sporočilo je popravil LuLu -- 28.12.2006 21:53:46 >

Neposredna povezava do sporočila: 1468
29.12.2006 7:31:57   
LuLu
Ojla, pa da začnem današnji dan... da vam pojamram seveda malo (komu pa naj? user posted image )
Spala samo eno uro, pa spet bruhala in spet driska user posted image  Sem čekirala pri Pušenjaku, kako je z rota virusom pri nosečkah in me je hvala bogu potolažil. Ni nevarnosti za plod, ker virus ne gre v kri, ostane v črevesju. Treba je paziti, da dovolj tekočine spijem, voda ali kamilični nesladkan čaj je baje najboljše, da ne pride do dehidracije. Koliko gre ven tekočine, mora iti najmanj toliko nazaj noter. Torej imam 1,5 l vode in 2 l čaja ob računalniku... lep začetek dneva. Pa tak sem se veselila zajtrka in francoske solate... Da pa ne pride do okužbe pa je potrebna higiena, umivanje rok pred vsako jedjo in ne rok v usta dajat. Je zelo kužen virus, prek dotikov in tudi po zraku. Jaz sem se pač s tastom kušnila za slovo in fasala virus user posted image  Torej tudi pri kuševanju pazit. Traja pa lahko samo en dan ali pa če imate nesrečo, tako kot jaz še kak dan več...
Malo sem vam napisala o tem, ne da bi vam pokvarla dan, ampak, če ga katera slučajno dobi, da ne bo panike in laufarije k doktorjem in g. ali pa iskanja po netu...
Drugače pa je počutje ok... zadaj malo peče user posted image
Včasih sem, butelj jaz user posted image , hotla dobit take viruse, da shujšam... ker so baje kolegice na trebušnih gripah shujšale tudi do 5 kg na teden... pa sem bila zdrava 15 let. Nobenih vročin, viroz, prehladov,... Zdaj, ko pa je najmanj treba teh nadlog, pa jo imam... pa še hujšat ne želim.
Ok, dovolj o tem... grem kasneje še malo kuhinje gledati, sem v Lesnini našla eno kuhinjo, ki mi je bolj všeč, pa še 20 tisoč sit je cenejša user posted image
Odločla sma se, da boma imela posteljo z jogiji v sobi. Bo mogoče malo tesno, obiski bodo ležali ne sedeli user posted image  ampak za dobro spanje raje to kot pa neki poceni trosed - ležišče. Za dober kavč (400 tisoč sit) pa ne dam, mi za kuhinjo nič ne ostane, pa ki so še omare, pa kopalnica,... kaki dvosed in fotelj bomo že stlačli v sobo...
Ajd, pa zbudite se in kaj napišite, ker še ne grem zdaj ven, bom še tu za PC-jem malo...

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
29.12.2006 8:35:30   
malecka_mateja
ojla!
to šmentana muha si pa res boga lulu! jaz pa sem celo noč vstajala in se hodla izkašnjevat in bom zgleda kako gnojno angino fasasla ker tile izpljunki niso bili nič lepi!user posted image
grlo me tako boli in peče da bom popizla pa še požiram komaj!
bom probala najt na netu lulu ono ampak mislim da ni na netu slikice ker jaz sem to v živo vidla!
ja sem milsa na onem čveku!
no sedaj pa grem dokler še lahko hodim po kozmetiko za malo in domov  v postlo!
sem tudi dragega okužlauser posted image user posted image  zaj bo mogo poleg mene ležat in švicat  z mano!user posted image user posted image

luliu za posteljo pa le tako naredi kot si rekla ker drugače ti bo žal!za obiske se ne sekiraj če bom jaz prišla na kavo bom ti dala malo jaz pa bom malo zadremala ker verjetno doma nebom kaj dostiuser posted image user posted image
ne res bolje vajino spanje kot pa mnenja drugih!

grem zaj se tipkamo ko pridem nazaj!papa

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
29.12.2006 12:20:03   
Tabali
Helou punčice user posted image !
No, danes sem spet z vami. Ma vam povem, da, odker sem doma, računalnika še povoham neuser posted image  (če po pravici povem, niti nimam preveč časa, skoz neki dogaja, pečemo pecivo na full, kuhamo, beremo, se obiskujemo, jemo pa še bolj user posted image , tako da... mogoče bom pa v porodnišnico šla z jubilejnim številom kilogramov user posted image user posted image . Hecam se, sam niti ni tako daleč od resnice.)
Drugače pripravljamo cotike, danes smo bili v Tosami, z dragim sva kupila vse kar zadeva plenic (bombažnih, povijalnih ipd), za tiste za vsakdanjo uporabo pa še se odločam. Najverjetneje bom uporabljala bambino mio (nekako se mi zdijo najbolj mehke, od teh bombažnih). Bomo še videli... Posteljica pa čaka za sestavit za drugi teden, se pravi po praznikih. Med tem, ko sem doma sem za našo bebico že spletla en šalek, zdele je na vrsti še kapica, tako da bo kompletek upam ready, ko bomo šli iz porodnišnice. Uh kako brcauser posted image user posted image user posted image , se mi kar cel trebuh premika sem in tja.
Lulu, upam, da se stvari glede zdravja umirjajo in da tudi stanovanjske probleme uspešno rešuješ. Ti pa svetujem, da vztrajaš pri odpravi napak in ne podpisuješ prevzemnega zapisnika za stanovanje preden bodo le te odpravljene kvalitetno in po predpisih (tako kot mata navedeno v pogodbi oz. v splošnih pogojih nakupa). (Saj vem, da se vama verjetno mudi s selitvijo, samo... boljše je vztrajati pri svojem na začetku, ker verjemi, da ni preveč luštno imeti mojstre, ki se potikajo po stanovanju in odpravljajo pomanjkljivosti v reklamacijski dobi). Vztrajaj tudi pri penalih in seveda pri eventuelni odškodnini (vsa dokazila o nastali škodi - tudi če se ti zdijo še tako banalna, so dobrodošla (npr. izguba časa, kolikokrat sta mogla zaradi njihovih napak it pregledat stanovanje ipd.) Je pa res to, da je današnja izvedba gradbenih pri stanovanjski gradnji (pa ne samo pri tej) del bazirana na čim krajših, skorajda nemogočih rokih, s čem se pa seveda zelo izgublja na kvaliteti...user posted image .
Vidim da debatirate o mleku... hm... pri meni še nič ne kaže da bi ga kaj bilo user posted image , samo... Pamela Anderson se pa res lahko skrije pred mano in mojimi user posted image user posted image , končno imam tako velike, kot smo si želeli user posted image , upam da bo tudi kaj notri, ko bo to potrebno...
No, zdele pa mora it, me moj lubi podi z računalnika (češ, da ni zdravo za oči user posted image )
Ajd, punce, se beremo. Če ne pred Novim letom pa pol. Vsekakor vsem skupaj veliko zdravja, ljubezni ion sreče, pa zdrave in lepe bebice user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1471
29.12.2006 19:50:51   
Anonimen
Pozdravljene vse!

Moram vas pohvaliti, ste bile kr pridne. Komi sem vas prebrala vse! user posted image

LuLu ne se sekirat glede stanovanja, boš videla da se bo vse uredilo. Malecka_mateja jaz navijam za Tjašo. Klara= Jasna in sem se tega imena malo preobjedla user posted image

No, kar se tiče mleka ste me malo pomirile. Sem že pri mami delala povpraševanje in pregled user posted image Mi je rekla kok sem hecna, češ saj to pride pol, ko bo bebica. Sem rekla a nič prej? Je pa rekla da ne, vsaj pri njej je bilo tako, da ko sem hotela jesti, je imela mleko, prej pa nič. Čuda dela tale narava... user posted image

Previjalno mizo za na posteljico sem jaz videla in v Arielu in v Baby centru. Jaz sem kupila tako v Arielu z eno izjemo - moja je bila taka mehka, kar za na postejo, pa sem dala enemu mizarju izdelat ploščo, ki bo tako velika kot tista nepremočljiva podloga, ki je sicer tudi oblazinjena, tako, da mi bo dragi potem samo še tiste štofelčke privil spodaj, da jo bom lahko dala na kinderpet brez strahu, da bi mi zdrsnila. Ko pa jo ne bom rabila, jo bom pač dala zraven posteljice. Se mi zdi kr praktično, če nimaš prostora za pravo previjalno. Poleg tega lahko tole še nesem v kopalnico na pralni stroj in jo uporabim po kopanju.

No toliko za sedaj, grem neki skuhat, smo lačni! Spet! user posted image Se mi kr ok zdi, da imam 11,5kg več kot na začetku, čeprav sedaj jem za 3!

No, se slišimo spet.

(odgovor članu Tabali)
  Neposredna povezava do sporočila: 1472
   [Brisano sporočilo]
29.12.2006 20:51:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1473
30.12.2006 15:40:44   
malecka_mateja
ojla!

morem vam povedat da sem celo noć prebedela ker so me tako pljuča bolela da sem že hotla k zdravniku!pojedla sem lekadol pa ni bilo boljše!slabo mi je bilo pol nos eno smao kašlanjeuser posted image !

sedaj sem že celi dan v pojstli in ležim pljča so malo nehala bolet!
oprala sem že vse cotike razen  plišastih!pol pa imam še posteljnino pa brisačke!
speglala sem že vse pleničke in zložla v omaro pa coknčki so tudi že skoraj vsi v predalu!user posted image
zaj pa sem grem nazaj cartat k moemu v pojstlo ker to že celi dan delama!
papa

Neposredna povezava do sporočila: 1474
   [Brisano sporočilo]
30.12.2006 17:19:48   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.