LuLu
|
Jenki, ja, saj so me pripravli, da bomo imeli probleme s stanovanjem, ker pač na hitro vse delajo in poceni seveda. Baje je marsikje tako z novogradnjami, žal. Smo pa mi tudi imeli plesen na eni steni, pa so govorili tri mesece, da jo bodo menjali, na koncu pa smo jo sami zbrcali, tak, da so jo res morali menjati. Plesen je hudič za zdravje, pa bebica naj tam diha?? Jo je bilo fajn rušit , eh, pa saj smo tak stanovanje že v celoti izplačali, tak , da smo svoje rušli samo **** pa ful... najbolj me je strah te plesni oz. vlage nasploh... pa tudi parket imamo, ja... bo res potrebno vse temeljito pregledat... Pečice ne morem dati na pult... je tak kuhinja nareta na L , pa še okno je vmes,... eh, na primer barovci so v stanovanju tudi imeli hladilnik nekje drugje mi ga bomo imeli tik za drsnimi vrati kuhinje... raje tako, kot pa da pečice nimam Nekaj časa bo moralo biti tako, potem pa tak (upam) v večje stanovanje... ma saj se tolažim vsake 5 minut, da pa bo vse skeširano, da nimamo kreditov, ne posojil, nobenemu nič dolžni, končno se rešima najemnin,... nekaj prednosti sigurno je... ni pa popolno Samo, da bo mali zdrav in lep K vragu pa materialne skrbi, pa pohištvo, nimam več energije... vsaj cene za malega me ne morejo presenetiti, ker to pa res imam vse preštudirano Kar se brcanja tiče... pri nas tudi še brca, bo pa vedno manj, ker ne bo imel prostora, tak da punce ne se vstrašit... sem malo januarčice pred časom brala, pa vsaka zaskrbljeno piše, da ne brca več toliko. Drugače pa imam probleme z zgago, peče kot hudič, rupurut jemljem, pa po 7. uri zvečer naj ne bi več jedla, ker to poveča problem. kolumbo, ko sem jaz moji g. omenla, da včasih spijem mleko proti zgagi, mi je rekla, kdo pa vam je rekel, da lahko mleko pijete Jaz pa sem ga skoraj vsak dan liter spila ali pa v čokolinota dala... svašta... Meni tudi mleko ne teče, pa hvala bogu, naj le teče na "ukaz", ni treba, da mi zdaj brezveze curi ven Lahko pa se naši gospodje naredijo mali, pa jih probamo podojit Kolumbo, mogoče ti bo takrat priteklo Ajd, grem ven, lesene izdelke gledat ... vraga, z malo znanja in eno veliko delavnico, bi si najraje sama naredila pohištvo po meri...
|