|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
22.12.2006 23:27:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Petrca24)
  Neposredna povezava do sporočila: 1426
   RE: Februarčice
23.12.2006 11:34:48   
metuljčica27
hay!

Še malo pa darila, a ne? Komaj čakam, jaz bi jih najraje kar danes nastavila pod smrečko, oz smreko. Saj imava midva malo preveliko smreko, vendar lepo. Samo okraski na njej še manjkajo! Sedaj greva na kosilo, potem pa veselo na delo.
Danes grem tudi malo ven. Kolegica praznuje rojstni dan. Moj gre tudi malo s kolegi. Pa mislim, da bodo kar "globoko pogledali v kozarce", ker jih bom jaz vozila. Že dolgo nisem bila zunaj in me prav zanima, kako bo s tem trebuhom. Pa saj ne bom edina, bova dve!

Nekaj bi še vas vprašala.
Zanima me, če je katera kaj seznanjena s tem novim modelom od Quinny-a, v katerem ima otrok skrčene noge, tudi ko leži. Baje je to vredu za otroka. No, ta model je isti, kod tisti espritov, ki  je meni full všeč. Pa me samo to motilo na njem. Ima pa dve kolesi veliki, dve kolesi pa majhni.

LP

Lepe praznike!
Pa ne bit preveč čustvene!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
24.12.2006 12:17:33   
ribicau
Zdravo!

Joj Kolumbo oprosti, včeraj nisme imela nič časa za RR in ti nisem odgovorila. Flaške sem jaz kupila v 99 cent shop (to je bil prej 199 SIT skop)! Za Mercator in ostale trgovine pa ne vem če jih imajo! Imajo pa te flaške, ki sem jih kupila ful čudne plutaste zamaške in te tesnijo dobro, zato sva jih z dragim zalila z voskom user posted image .

Moram pa vam povedat, da naš user posted image  zadnje 3 dni noče brcat oz. se obračat tako kot prej (zadnej čase sploh ni brcal ampak sem ga čutila, ko se je samo obračal.  Tud pod razno ne naštejem 10 brc oz. karkoli že na dan. Kaj mi svetujete? A je to za paniko zagnat? No glih zdele se sicer obrača ga čutim, ampak to ni to! Pomojem bom še ene dva dni počakala, pa če ne bo bolje, grem do Jesenic pogledat!

Drage moje, lepo praznujte in se beremo!

Cao

(odgovor članu metuljčica27)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
   [Brisano sporočilo]
24.12.2006 12:56:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 1429
24.12.2006 13:52:45   
Jenki
Petrca: Mislim, da ima naš Quinny 14 kg. Dokler je otrok majhen ali se voziš po ravnem, jih definitivno ne čutiš. Ko je malo klanca ali pa otrok zraste, jih pa že čutiš ampak saj tudi to gre. Edino mi je šlo na živce, ko sem ga morala sama dvigniti in dati v prtljažnik, v katerega sem ga komaj spravila.

Kolumbo: lahko te križ boli, ker si že zmatrana ob taki uri, pa sploh, ker si zadnje čase imela toliko opravkov s čiščenjem po mizarju. Mogoče si bila tudi več sklonjena, da si lahko čistila... lahko je pa tudi pač enostavno teža otroka in pridobljenih kg. Jaz vem, da čutim, da sem dodala okoli 13 kg pa sploh ker ni enakomerno razporejeno.

Pa daj povej, a je "Operacija drevo" uspela? user posted image

Ve ste bile pa pridne. Nisem našla recepta za mamino orehovo potico user posted image  Je najbrž boljše, da ne, ker sem včeraj kupila makovo pri slaščičarju in je tako dobra, da bi jo kar naprej jedla. user posted image

ribicau:jaz sem opazila, da tamal precej brca/premika, ko sliši vodo ali pa če sedim in se malo naprej nagnem. Poskusi. Ima pa definitivno manj prostora, ker se mi zdi, da me že povsod pritiska -- na mehur, črevo... so pa manj siloviti ali sunkoviti gibi v primerjavi s prej. Če si ti bo še zmeraj zdelo, da user posted image manj čutis, pojdi k zdravniku, da boš ziher, da je vse ok.

Grem hitro darila zaviti dokler dragega ni doma. Potem pa prevajati naprej.

Lepe praznike vsem skupaj!

(odgovor članu Petrca24)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
   [Brisano sporočilo]
24.12.2006 15:14:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Jenki)
  Neposredna povezava do sporočila: 1431
24.12.2006 15:35:41   
ribicau
No ste me kar malo pomirile za aktivnostjo vaših user posted image . Upam, da je vse OK. Sej v sredo na pregledu je bilo vse v najlepšem redu.

...no pa še en intermeco....Kolumbo potico sva delali po istem receptu. Zakon je ta recept a ne? Moja je uspela. Zdele sem delala francosko in ob 17ih greva k mojim staršem na foncue in seveda sva zadolžena, da prineseva francosko. No zadolžila sem naju kar sama, ker mam potem slabo vest, da moja mami tko leta po kuhinji, da kr sama sebe srečava, tko da sem se hotla mal odkupit!

Lepo se imejte zvečer, pa uživajte ob vseh dobrotah!

Aja pa Kolumbo, ta z banjico je pa dobra, grem zdele mojmu povedat....

Cao

Neposredna povezava do sporočila: 1432
24.12.2006 18:50:19   
Maggie
Ribicau: ko sem jst g "potožla", da očitno res nima več tolk prostora kot prej in da ne brca tolk, me je skoraj "nadrla", da ni važna kvaliteta gibov, ampak kvantiteta in da je važno le da se jih našteje 10 na dan (kar seveda pomeni, da več gibov v roku npr. 10 min štejemo za en ib in ne več).

Se moram tudi jaz kar potruditi, da jih 10 naštejem, ker sem veliko v gibanju in takrat seveda ne čutiš vedno.

Dober tek pri večerjah in prijeten božič želim!

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
24.12.2006 18:57:39   
metuljčica27

Želim vam, da bi preživele prelep božič!

(odgovor članu Maggie)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
24.12.2006 20:13:13   
Anonimen
user posted image

Drage moje sonosečke!

Želim vam lep božični večer, pa da vam Božiček prinese kaj lepega! user posted image

user posted image

(odgovor članu metuljčica27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1435
25.12.2006 10:51:55   
malecka_mateja
dobro jutro!

VESEL BOŽIČ!!!

Kaj vam naj sploh napišem! masaža super uspela!ta masaža za nosečnice je res super tako da priporočam!po novem letu grem še enkrat ker mam potem masažo naše pupike zastojn!pa bomo probali!

no darila odvili!sem tudi nekaj za našo pikico dobila!user posted image polnočnice smo preživeli ob kuhanem vinu(jaz na soku) bilo super ker smo potem meli še ognjemet!user posted image  tako da je bilo ok!

jaz sem tudi kolumbo ugotovila da mu križ boli od prejšnjega tedna vsak dan če bolj dolgo sedim ali stojim ali dosti hodim!in to je že pravi user posted image  ker ni prijetno!ampak to je zaradi teže user posted image  ker mene od pridobljenih kg nemore bolet ker sem jih pridobila samo 4 tako da je to od user posted image  sploh če nosiš spredaj tako kot jaz! tako da je čist normalno!
no tudi jaz ne naštejem 10 gibov ker je to res bolj obračanje in pritiskanje z nogico!evo pravkar mi v rebro nogo tišči!sedaj pa nevem ali to štejem ali ne če tega ne štejem jih nimam 10 če pa jih te zraven štejem pa jih je 10!
amapk dokler je moja tako aktivna te dni sem prav vesela!božiček je pa je tudi ona vesela!

Hothien se je vrnilauser posted image user posted image user posted image smo te že pogrešali  malouser posted image

no srečke nosečke lep dan pa veliko lepih trenutkov!
papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
25.12.2006 11:19:44   
ribicau
Dobro jutro!

Komaj čakam, da bo konec teh praznikov user posted image , povsod sama hrana. Pomojem bom v enem tednu pridelala ene 4 kg! Te večerje so noro dobre, pa kamorkoli grem so same sladice....piškoti na 1001 način, pa taka in drugačna potica...njami!

Hothien enako tudi tebi in me veseli, da si še z nami. Sem že mislila, da si šla predčasno v rim user posted image !

Jest sem včeraj naštela 6 x akcijo v mojem trebuhu, zdej pa res ne vem kaj naj! Aja pa še to, od tega je bilo 3x kar aktivno, 3x pa sem komaj vedela! user posted image  Bom še kakšen dan počakala! Če se ta številka zniža, grem na čeking!

Uživajte!

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
25.12.2006 11:54:25   
Anonimen
A da ste me pogrešale? user posted image  Se že posipam s pepelom. user posted image  Seznam lepo vodite naprej, to sem videla user posted image , sicer pa ni pri nas nič novega, pritisk se mi je malenkost umiril, zgaga še vedno peče kot za stavo, že zjutraj na tešče user posted image , križ me boli, da tud po štacunah ne morem hodit in počasi že stopam v zadnji  mesec user posted image . Trenutno si ne predstavljam, vendar verjamem, da bom bušija res pogrešala, sploh pa brce. user posted image  Ampak komaj pa čakam, da vidim najino user posted image . Najbolj od vsega me zanima kakšna je. user posted image  
Drugače pa mi je G rekel na zadnjem pregledu, da je MV sicer še zaprt, vendar zmehčan, kar je super napoved za odpiranje pri porodu! user posted image  Upam, da res!
Končno smo tudi imeli in zaključili šolo za bodoče starše, sicer veliko novega res nisem zvedela, ker dosti stvari vem pač že od prej, tud iz RR. user posted image
Nakupljeno imamo tudi že skoraj vse, razen banjice in podloge za previjalno mizo, pa Pamperske in ostalo kozmetiko za user posted image  še kupiva v januarju.
Toliko zaenkrat, se še kaj javim. Danes pa lepo uživajte v družinskem krogu! user posted image

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 1438
   [Brisano sporočilo]
25.12.2006 15:11:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1439
25.12.2006 15:31:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

JuTri bOVa šla na kakšen izlet, men bi zelo pasal kakšen Vršič, mogoče peš v Tamar, skratka šla bi nekam na SNEG,.....edin kombinezon mi ni več pravuser posted image .

Živjo Kolumbo!
Mislim da bo dost, če se boš fjst toplo oblekla, ker v našem koncu ni nič snega no je vsaj v Tamarju ne, Vršič bi pa že skoraj mogu imet kej za vzorc. Tako da se ne boš mogla po tleh valat torej tudi kombinezona ne potrebuješ user posted image . Škoda ampak tko je, upam pa do nas kmal zamede, čeprav slabo kaže.

Pa vseeno velik užitkov na svežem zraku in sončku user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1440
25.12.2006 20:08:54   
Anonimen
Čer drage moje user posted image !

NAJPREJ VESEL BOŽIČ VSEM! Se opravičujem, ker nisem prej prišla do računalnika - imela sva neke virusne napade, pa je vse šlo po gobe... No zdej imava vse na novo inštalirano, tako da sem rekla, da moram prvo vas pozdravit!

Kar se tiče brcik, so tudi moje malo umirjene. Čutim obračanje in nežno tiščanje, tistih intenzivnih in hitrih gibov ni več toliko. No, zgleda da je to normalno, če tako tudi ve pišete. Sem se pa odločila, da dokler od zjutraj pa do zvečer naštejem vsako uro vsaj en premik, je vse ok in ne bom paničarila.

No, naj vam še povem, da so mi pisali iz kikiwelta, da so našli še enega traxxa v skladišču in če sem še zainteresirana - jaz sem pa šele danes videla ta mail user posted image Valjda sem jim takoj odpisala, ampak njihov mail je bil poslan 22.12. ob 23h zvečer user posted image Sedaj pa čakam... Aja, pa za rezervo mam zmenjeno v MB tudi! user posted image

Evo, zdej me pa moj dragi kliče, da greva kavico spit (ob tej uri bi mi bolj pasal čaj, ampak ker je on skuhal, in ker sem samo zjutraj eno spila, naj mu bo user posted image )

Se še javim! Uživajte!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1441
25.12.2006 20:14:37   
Jenki
Ho ho ho! Merry Christmas! user posted image user posted image

Ta mala je čisto ponorela pri odpiranju daril. user posted image  Še pustila sem nekaj drobtinic piškotov na krožnik in prazno skodelico in ji rekla, da je Božiček piškote pojedel in mleko popil. user posted image  

Tudi jaz sem začela šteti koliko dni imam do naslednjega pregleda, pa če bom od jutri pridna, če se bo na tehtnici poznalo koliko sladic jem te dni... Saj me niti ne skrbi toliko zaradi samih kil, ampak da ne bi res fasala kakšne sladkorne. Tega se bojim. user posted image

Ta mala že spi, je bila fejst zaspana. Bomo videli, če bo zdaj celo noč spala ali samo malo zakinkala...

Zdaj grem gledati National Geographic naprej. Imajo oddajo o oploditvi jajčeca in kako se dojenček razvije. Prav zanimivo.

Lep pozdrav vsem in vesel Božič!

Neposredna povezava do sporočila: 1442
   [Brisano sporočilo]
25.12.2006 21:00:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Jenki)
  Neposredna povezava do sporočila: 1443
26.12.2006 10:22:59   
ribicau
Dobro jutro!

Jest sem "že" pokonc. Naš user posted image  pa je včeraj popoldan in zvečer več brcal, tko da ni več panike. Danes se je pa tudi že oglasil. Sicer ne brca 10 min skupaj, ampak če ga začutim je to zame že nekaj.

Zdele pa papcam potičko in kakao. Prej jo zmanjka, prej bom brez slabe vesti user posted image . Danes bom za kosilo pogrela samo govejo juhico pa kakšne žličnike bom notri zakuhala, ker greva potem k starem atu od  user posted image  in bo imel želodček, pa zaušnik...pa še 1001 dobroto....Težko nam! Jutri pa upam, da bomo začeli normalno funkcionirati!

hm zdele se je pa moj dragi zbudu, tko da grem....cao

Neposredna povezava do sporočila: 1444
26.12.2006 10:39:10   
Anonimen
Jutro!
U jaz bom tud zdele šla potičko papat, pa kakav. user posted image  Mmmmmm, je mami tok dobro spekla! user posted image  Pa je orehova, ampak jo je naredila s prižganim cukrom, da nič zgaga ne peče po njej! user posted image
Sem pa danes ugotovila, da so mi začele noge zatekati. user posted image  Sej se mi je vsak dan poznala črta od nogavic, pa ni važno kako ohlapne sem mela, ampak danes mam pa že zjutraj čist buhteljnaste. user posted image  Kaj bo šele zvečer! user posted image
Kaj bova pa za kosilo danes jedla, pa nimam pojma, mora bit neki lahkega, ker greva potem na večerjo, na en rojstni dan in se bomo itak spet preveč najedli.
Pa še na pokopališče moram danes it, ker je danes druga obletnica, odkar je umrla ena meni zelo draga oseba.
Tko, zdej grem pa po potičko. user posted image

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 1445
26.12.2006 10:57:25   
Jenki
Dober dan!

Ta mala se je zbudila pred 6. uro zjutraj, jaz sem pa budna od 5. Če bi bila pametna, bi šla še jaz zdajle ležati.

hothien: ja, tudi meni so začele noge zatekati. Sem poskusila imeti nogavice od dragega, da bi bile bolj ohlapne, pa tudi to nič ne pomaga. Predvčerajšnjim sem imela tak krč ponoči, da kar šepam, ko hodim, ker me leva noga tako boli. 

Me je pa resnično strah prezgodnjega poroda. Včeraj sem gledala in sem skoraj prepričana, da se mi je trebuh že dol spustil, kar mi ni niti malo všeč. user posted image  Srčno upam, da se motim.  Že dva dni sem se zbudila  s krči podobni menstruacijskim. Ne vem kaj si naj mislim. Nekje sem pa brala, da tisto zbadanje, ki sem ga čutila je lahko znak, da se je začel MV odpirati. user posted image

Mi je že nerodno iti še enkrat k zdravnici čez cesto. Sem pa sestrični (tisti, ki je babica) včeraj napisala SMS, pa mi še ni odgovorila.

Se trudim, da bi se malo pomirila ampak precej neuspešno.

Se slišimo kasneje.

Lep pozdrav.   

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
26.12.2006 12:01:09   
Anonimen
Zdravo februarčice!

Sicer sem jaz marčica, pa pridem vsake toliko pokukat k vam, da vidim kaj me še vse čaka.

Jenki, samo to sem ti hotela napisati, da kadar te zagrabi krč v nogo, moraš stopalo potegniti k sebi navzgor, da imaš napete mišice. Takrat to boli kot hudič, ampak pomaga, da potem ne šepaš kot ti danes in tudi mišica te naslednji dan ne boli.

Lp, jjasna

(odgovor članu Jenki)
  Neposredna povezava do sporočila: 1447
26.12.2006 12:24:06   
Anonimen

user posted image        user posted image        user posted image

01. hothien, Trbovlje user posted image
01. JA_n_JA; Ljubljana, user posted image
02. ajči, Izola ali Postojna
03. BTina, Šempeter ali Postojna user posted image
06. hgrm, Ljubljana
08. ribicau, Jesenice 
09. juorje, Celovec user posted image Gašper
09. mzupa17, Kranj user posted image
10. strommer, Novo mesto
10. Geja, Ljubljana              
10. mihi33, Murska Sobota  user posted image
12. kolumbo, Ljubljana 
12. alenkat, Ljubljana
13. Jenki, Jesenice user posted image            
14. malecka_mateja, Maribor ali Ptuj,  user posted image Tjaša
15. Maggie, Ljubljana user posted image
16. darja.grm, Ljubljana user posted image
18. metuljčica27, Maribor ali Ptuj
18. LuLu, Maribor user posted image
19. Tabali, Ljubljana  user posted image
21. Biba 1, Celje   user posted image   user posted image
22. jasna81, Celje user posted image
22. Petrca24, Kranj
28. sminc, Novo mesto user posted image
28. lencica, Slovenj Gradec

Pofočkanih je 25 user posted image  in 26 user posted image ! user posted image  vodijo pred user posted image    8:6

Če katere še ni na seznamu in bi rada bila, se pofočka tako:

PDP, nick, kraj poroda, user posted image  ali user posted image , če že veste

user posted image    user posted image   user posted image    user posted image  user posted image

user posted image                   

user posted image

(odgovor članu LuLu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1448
   [Brisano sporočilo]
26.12.2006 18:31:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1449
26.12.2006 21:06:11   
Jenki
jjasna: Hvala za nasvet. Ravno to sem pravzaprav sva naredila ponoči. Mož je moral moje stopalo gor potegniti, ker jaz sem tako zvijala od bolečin in mislim, da tudi ne dosežem več svojih nog? user posted image  Sicer pa raje imam krče vsako noč kot pa da grem zdajle roditi...

Bravo kolumbo! Uživaj jutri v Mariboru. Sem ti kar fovš. user posted image  Jaz bom pa začela jutri stvari skupaj spraviti, če bomo šli predčasno roditi. Ker mislim, da user posted image  ne bi sam vsega našel.

Jaz pa mislim, da grem kar zobe umiti pa počivati, ker user posted image  že noro dol pritiska.

Lep večer še naprej in lahko noč.  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.