|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
18.12.2006 9:44:34   
malecka_mateja
ojla!
evo me pa sme spet z vami!danes sem šla zadnjič kri dat in sedaj že jem zajterk!user posted image user posted image user posted image
jaz pa sem ugotovila da če hodim 100 m me začne na desni strani zgogaj tako bolet da je to user posted image  ampak upam da bom opreživeli!
ta teden bo tako fajn ker bo hitro minil potem pa ima moj dragi dopust jupi!!!user posted image user posted image user posted image
ja metuljčica lahko se zmenimo prej na kavi vsaj z moje strani!za lulu pa nevem če nebo mela prevoza lahko grem jaz po njo tako da se bomo zmenle!
danes se tako ali tako vidimo ob 6
lulu danes se tudi zmenima da grema skupaj!ti samo reči!ja da nebos gnjavla tvojega!user posted image
ti samo povej pa ni blema!ok??

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu metuljčica27)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
18.12.2006 9:46:07   
ribicau
Dobro jutro!

Sem se ravno iz postelje skobacala!Sem upala, da ko pogledam skozi okno, da bom sneg videla, je pa še vedno tko bedasto vreme, da bi šla najrajši nazaj spat.

Včeraj smo lenarili. Nič se nama ni dalo, tko da je bil najin včerajšnji dan zabeležen na kavču. Bom danes bolj aktivna. Zdele grem malo naokrog pogledat, kjer bi dobila kakšne stekleničke za liker. Letos bova z dragim sama delala božična darila in zdej rabiva te stekleničke. A katera ve, kje bi jih dobila? Obi, Merkur...

Glede bolečin v trebuhu....jest jih nimam, samo danes zjutraj ko sem se na hitro obrnila v postelji, me je ful zagrabilo in zabolelo, ampak potem je bilo pa OK. Trebuh tudi meni sem in tja otrdi, ampak kaj čmo, mislim da to ni nič takega. Glede user posted image  - mi enkrat na teden še vedno in nimam nobenih problemov (hvala bogu)!

user posted image user posted image user posted image  Metuljčica27 za posteljico in Jasna 81 za vozek.

Neposredna povezava do sporočila: 1352
   [Brisano sporočilo]
18.12.2006 11:25:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 1353
18.12.2006 11:46:13   
ribicau
Hej Kolumbo, cotke lahko označiš z alkoholnim flomastrom! Na listek - etiketo al kako se že temu reče, napiši začetnico imena tistega, ki ti je cotke posodil....Jaz sem tko naredila in sedaj nimam problemov. Samo upam, da se ne spereuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
18.12.2006 13:09:08   
Anonimen
Jutro nosečke! Sej sem se "že" ob pol 10-ih vstala, ampak po zajtrku kr pred TV in sem se malo prej skobacala do računalnika. Niiič, ampak popolnoma nič se mi ne da! user posted image

Naj vam sporočim, da še nisem nič dobila na mail od kikiwelta user posted image , ampak ok, bomo videli do jutri zvečer, ali pa sredo zjutraj. Drugače sem pa naročila "podlogo" (beri desko) za previjalno podlogo, da jo bom lahko imela na kinderpetu ali pa v kopalnici na pralnem stroju. Komaj čakam, da jo dobim! user posted image

Jutri imam pa pregled. Komaj čakam! Komaj čakam! Komaj čakam! Da vidimo koliko je tale naš mali navihanček zrasel, koliko je težek itd...

Punce a ste že zbrale imena? Midva nimama niti enega skupnega imena... user posted image Ne vem kako bo...

Kolumbo ti se pa ne sekitar toliko - tudi mojemu ni potegnilo takoj, da bi se malo cartala (prej sem bila antitalent za romantiko) zdej, odkar sem user posted image me pa razganja. Skoz bi se cartala, lupčkala, hodila na sprehode, ležala objeta pred TV-jem, se pogovarjala...  (spet mi smajliji ne delajo, če bi delali, bi prilepila tistega, ko zavija z očmi, ker sem res nemogoča!) Sem bo februar kmalu tu... user posted image

No grem zdej spet neki papcat, pol pa moram kosilo skuhat, ker itak skoz dela do 16-ih, 17ih ali pa celo 18-ih, in imama skor večerjo, namesto kosila user posted image

Se slišimo!

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 1355
18.12.2006 13:18:35   
Anonimen
Aja, metuljčica27, kar se tiče nestabilnosti Traxxa ne vem... Sem čula same pohvale na njihov račun (jaguar 3). Kolikor sma ga z dragim sprobala v trgovini, se nama zdi super.  Ja, vem, končno se tudi mojemu zdi en vozek super user posted image ! Poleg tega so mi prodajalke iz Ariela MB (ker tiste v Celju nimajo pojma user posted image ) zagotovile, da niso imele še niti ene reklamacije za traxxa, kar se ne more reči za Quinnija. Sem kar ostrmela, ker se mi je Quinny zdel vedno "višja kategorija". Pa še zadnjič sem nekje tu na forumu isto brala... Pa si ga vedi, nouser posted image

Aja, pa še to, ker moram malo pošimfat - one prodajalke iz MB Obi Ariel (upam, da veste kje) so pa res... user posted image Ženske sploh niso vedele, da pride nova kolekcijauser posted image Pa sem jim povedala, da sem čula da bodo "stari" traxxi na znižanju zaradi tega, mi je pa trdila da ni mogoče, oz. da vsaj one še niso nič čule o tem... Pa vsaj na njihovo internetno stran naj gre, da bo vedela kaj prodaja... user posted image So imeli enega bordo-vijoličnega trikolesnika tam (spredaj je imel 2 kolesi skupaj), ne vem kako se vozeku reče, in mi ga ženska ni znala skup sestavit, da vidimo koliko je velik, ko je zložen. Je poklicala kolegico, pa tudi ona ni vedela. user posted image Sma pa z mojim rekla, ok, nič hudega in sma hotla ostale stvari še prečekirat, pa je rekla vredu, nasvidenje... Kar odslovila naju je... user posted image Mariborčanke, a imate tudi ve take izkušnje s tem Arielom v Obi-ju? Ali pa jaz nisem dovolj simpatična za postrežbo user posted image user posted image user posted image user posted image

Bom pa vsekakor poročala o mojem Traxxu nekje drugo leto, ko boma z bebekom polagala ovinke po mestu in izven. Komaj čakam!

< Sporočilo je popravil jasna81 -- 18.12.2006 13:19:13 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1356
18.12.2006 13:59:52   
Jenki
a user posted image  "TO" pomeni??!! Jaz sem pa mislila, da user posted image pač pomeni, da si vesel in sem že hotela uporabiti tole ikonco. Hehehe!

Jaz se pa kar bojim user posted image , ker če se prav spomnim, zadnjič ko sem bila noseča, sva to počela par dni preden mi je voda odtekla in se kar malo sprašujem, če sva s tem porod sprožila ali je bilo dihanje na MŠ ali je bil pač čas? user posted image  

Kakšen mesec nazaj po tem, ko sva to počela, sem mislila (kot je kolumbo rekla), da mi bo tamal kar ven padel, ko sem hodila. Tak občutek sem imela ene tri dni in potem so se zadeve malo pomirile. Zato sem tudi zadnjič G povedala, da imam občutek, da se že odpiram. Je pa rekla, da ne in da je vse ok. Imam tudi srečo, da imam kar dva G-ja čez cesto, če bi karkoli bilo med prazniki. user posted image

Jasna81- kako si ugotovila, da ti plodovnica odteka? Jaz sem že imela ta občutek in si mislim, da mi najbrž samo voda uhaja.

Drugače je tamal podoben svoji starejši sestrici, ona je tudi uporabljala moj mehur kot vrečko za boksanje. user posted image  Ali pa ga čutim tik pod dojko ali malo pod rebri na desni strani. Najbrž ne bi smela ampak kar malo masiram svoj trebuh na tistem mestu, da bi tamal malo spremenil svoj položaj, ker včasih se mi zdi, da mi bo kar trebuh počil, ko začne tako pritiskati.

V Merkur sem šla po bolj praznično namizni prt in on prt za pod smreko. Kupila sem pa celo reč okraskov za Božic in se kar odločila, da bom še eno drevesce (tokrat umetno) postavila v sobo od ta male. Tako bo vesela. JUPI! user posted image user posted image  

No tako, zdaj pa veselo na delo s smrekico.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
   [Brisano sporočilo]
18.12.2006 14:02:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1358
18.12.2006 14:07:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Jenki

Jasna81- kako si ugotovila, da ti plodovnica odteka? Jaz sem že imela ta občutek in si mislim, da mi najbrž samo voda uhaja.

Ne vem če je to plodovnica, ali pa pač ne zadržujem vode... user posted image Sploh nisem toliko razmišljala, da bi to lahko bila plodovnica, sem se kar malo ustrašila, ko je LuLu napisala, da tudi ona ni sigurna če je voda ali plodovnica. Komaj čakam jutri, da vprašam svojo G, ker enostavno brez dnevnih vložkov ne zdržim več niti ure. Groza! user posted image

(odgovor članu Jenki)
  Neposredna povezava do sporočila: 1359
   [Brisano sporočilo]
18.12.2006 14:09:05   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1360
18.12.2006 14:11:38   
Jenki
 Sem tudi jaz hotela povedati, da sneži. Že poslušam Binga Crosbya in "White Christmas!  user posted image  Pa niti ne maram snega ampak za praznike pa res mora biti.

Joj joj joj! Drugo leto bomo že štirje ta čas. Vi pa trije....pa kakšen bo že shodil. Sem tako vesela, da mi gre kar na jok, ko pomislim na to idilo.

Neposredna povezava do sporočila: 1361
18.12.2006 14:12:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo
Gledala sm ena mal dražje za cca 20, ki so mel samodejno ugašanje (jst mam mal problemov z ugašanjem kadar se mi zjutri mudi in si samo kakšno srajco speglam, vedno pozam izštekat in je bil prižgan tut že dva dni non stop....)

Tole je pa scary+smešno... Tud jaz sem enkrat pozabila na likalnik, imamo pa muco, ki ostane sama doma, tako da sem tistih par uric imela res srečo, da ta najina kosmatinka ni obrnala likalnika na tla - bi lahko celo stanovanje zgorelo. Sem pa opazila tisti značilni vonj po peglanju takoj ko sem vstopila v stanovanje. Me je skor kap, ko sem videla, da lučka gori. Zato mam zdaj fobijo, da kadarkoli grem kam vedno dvakrat (včasih tudi večkrat) preverim štedilnik (ja, tudi to sem pustila že prižgano user posted image ), likalnik, pečko... Ful me je tega strah. Sploh odkar imama prenovljeno stanovanje!

Moj dragi včasih pravi da sem malo... V soboto smo bili v MB sem cel dan študirala na peglo in plin - a sem izklopila, al ne? user posted image Groza res!

Neposredna povezava do sporočila: 1362
18.12.2006 14:14:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Jenki

Sem tudi jaz hotela povedati, da sneži. Že poslušam Binga Crosbya in "White Christmas!  user posted image  Pa niti ne maram snega ampak za praznike pa res mora biti.

Joj joj joj! Drugo leto bomo že štirje ta čas. Vi pa trije....pa kakšen bo že shodil. Sem tako vesela, da mi gre kar na jok, ko pomislim na to idilo.

Bodi tiho, no! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vas bom pa danes cel dan citirala! user posted image

(odgovor članu Jenki)
  Neposredna povezava do sporočila: 1363
18.12.2006 14:34:36   
Jenki
Pri nas se samo obrnemo, ko se nekam odpravljamo, da preverim ali sem res zaklenila vrata. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
18.12.2006 17:08:14   
LuLu
Ojla, malecka_mateja, malo prej sem pogledala, če si tukaj... zdaj pa si. A vabilo za prevoz še vedno velja? Moj je nekje med Bistrico in Celjem user posted image  pa valjda ne bo uspel priti. Nič mi ni jasno, ovi si je izlet naredil v takem vremenu user posted image

(odgovor članu Jenki)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
   [Brisano sporočilo]
18.12.2006 20:14:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu LuLu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1366
18.12.2006 22:59:47   
Tabali

Ojla babe J
Vidim da ste kar pridne tuki gor, za razliko od mene – odkar sem at home me živ bog ne premakne, da bi prižgala računalnik. Skoz se mi neki dogaja in letam naokoli… No končno imam eno fejst novico – kupili smo avto J!!!!!!! Bravo moj mož! Se je odločil za ta pravega (zdele me popravlja – češ da sva se skupi odločila, no ja, saj ma prav ;)). Častno mesto na našem dvorišču od danes popoldan zavzema nova Toyota Corolla Verso – mmmmmmmm, res fini avtek, ta pravi za vozit. Še jaz, ki sem totalni analfabet za parkiranje, v tem avtu obvladam zadeve skor pa u nulo. Enoprostorci so res zakon!
Drugače sem pa danes bila na UZ-u v LJ porodnišnici. Naša punčka je zaenkrat v medeničnem položaju in jaz prav močno upam da ne bo lena ;))) kot jaz in da se bo pravočasno obrnila (joj kok je pusto pisat brez smajlijev, ne vem zakaj ne delajo…). V četrtek pa imam kontrolo pri svoji zdravnici, bom jo mal povprašala kako je s temi položaji. Sicer nam je naša pridna voditeljica telovadbe povedala, da baje obstajajo tudi neke vaje za »obračanje« bebic na glavo (uh, to pa je prispodoba ;))), bom bol konkretno verjetno izvedela v četrtek, ko bo na telovadbi več časa (ob ponedeljkih je ponavadi gužva). No v končni fazi pa se tolažim tudi s tem, da itak ima še dovolj časa, da se bo obrnila – nagajivka mala ;))).
Pa še nekaj – prejšnji četrtek sem bila na naši (mislim od firme) novoletni zabavi – ker jaz pač ne morem biti na feštah pri miru, sem tudi sedaj izkoristila priliko in plesala koliko mi je pač buši dopuščal in to je bilo kar veliko ;))) – smo se prav fajn meli v vsem tem rajanju ;)).
No, da ne bom več in preveč nakladala, želim vam lahko nočko, čim manj bolečin, takoh in drugačnih pritiskov. Obljubim pa, da bom, kar se foruma tiče, v prihodnje bolj pridna ;)))
papa

Neposredna povezava do sporočila: 1367
19.12.2006 8:41:30   
ribicau
Dobro jutro!

A sem pridna? Vstala sem ob 8ih, no če me dragi ne bi zbudil ne bi user posted image .

Zdej grem pa delat novoletna darilca. Stekleničke za liker sem našla v 99 cent shop, sicer na enih piše oil, ampak bom čez nalepila snežaka user posted image .

Včeraj sva šla v materinsko, kjer sem upala, da bomo imeli porod itd., no pa smo imeli nosečnost in bo porod naslednjič. Take stvari, ko so jih včeraj povedali, bi morale user posted image  poslušati v zgodnji nosečnosti. Na to bi moral G opozoriti. Zdej mi kej dost več ne nuca kaj naj jem in da naj folna jemljem, mogoče za naslednjo user posted image user posted image .  Sem pa spet gledala trebušče ostalih user posted image  in jaz imam res majhnega user posted image . Me skrbi, da naš user posted image  ne raste tako, kot bi moral. Pa še občutek imam, da so se vsi kg nabrali na moji riti in nogah in ne na trebušču in user posted image . Štajerke, kako je bilo na vaši materinski, poročajte!

Tabali poznam tvoje razpoloženje. Men se prve dni ko sem bila frej tudi ni nič dalo. Zdaj sem počasi začela funkcionirati. Dej mi povej, ko si imela včeraj UZ, koliko je mala težka? Jaz ga imam jutri, pa da lahko malo primerjam! Aja, pa user posted image  za novo prevozno sredstvo!

Cao

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
19.12.2006 8:42:44   
malecka_mateja
dobro jutro!
kako smo danes??snega še kar ni user posted image  mislim da ga mi tukaj tako kot vedno nebomo dočakali za božič!
jaz grem danes malo po šopingu za darila....
metuljčica kje si se včeraj zgubla na materinski??ti ti!!
kajvam naj še zagnjavm...hmmm
nič pišite kaj!

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
19.12.2006 9:12:58   
malecka_mateja
ribicau bile v materinski amapk nič pametnega niso povedali pol pa smo melli posvet z ginekologom ki je na vsako vprašanje odgovoril v prevec lepi obliki oz sploh ni znal odgovarjat!kr nekajuser posted image

tabali user posted image za novi avto končno!

ribicau glej to maš mali trebušček pa se res nesmeš sekirat ker to pomeni da nosiš v križu in zato se ti tudi kile bolj na ritki in nogah poznajo!verjemi res je! naša lulu ima tudi manjšega kot jaz samo zato ker nosi v križu!
pa še to da takrat so ponavadi fantki če nosiš v križuuser posted image user posted image
žtak da nič bat vse je ok!

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
   [Brisano sporočilo]
19.12.2006 9:13:22   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1371
19.12.2006 10:04:36   
Jenki
Jaz sem pa glih hotela napisati, da bo ribicau ziher imela punčko, če ima majhen trebuh in se ji drugje nabira. Taka sem bila jaz s tamalo.

Zdaj zgledam kot da bi pojedla ono napihljivo žogo za na morje, ker nosim vse spredaj! user posted image   

tabali: bravo toyota! Midva že en lep čas sanjava o Avensisu. Ampak to bo pol....ko bo več "časa". user posted image   Toyote so nama itak oh in sploh.

kolumbo: moja mama misli, da bomo vsi skočili, ko ona kaj rabi. Mislim, da je malo ljubosumna na mojega user posted image  ampak tega ne bo nikoli priznala. Ne se preveč obremenjevati. Vem, da je lažje reči kot pa narediti. Predvčerajsnjem sta me moja dva spravila v jok. Sem bila jezna ko user posted image  ampak sem si včeraj rekla, da nima smisla, ker jih tako ali tako ne morem spremeniti in se mi bo samo  user posted image , če se bom trudila. Želim ti pa čimbolj miren dan. Pa en kup snega. user posted image   

Neposredna povezava do sporočila: 1372
19.12.2006 10:11:52   
Jenki
Tabali: drugače pa Pušenjak ročno obrne otročička, če ženski še ni voda odtekla.  Ne vem pa ali to dela tik pred porodom ali kdaj...user posted image  

Pa saj imajo naši user posted image  še caš, da se pripravijo.

Spomnila sem se, da sem nekje brala, da toli naši user posted image hormoni zrahljajo sklepe, da bi user posted image  imel/a čimlažji prihod in raznorazne bolečine v sklepih so lahko tudi od tega. Tolažim se, da me kolki bolijo zaradi tega in ne zaradi EMŠA kot bi pripomnil moj dragi.     user posted image

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
19.12.2006 12:29:39   
metuljčica27
Joj, jaz  pa sem pozabila včeraj, da imamo šolo z.b.s.! Oziroma mualila sem da jo imamo danes, jutri in v četrtek. Oni listek,ko pišejo termini,  pa sem izgubila. Čisto meni podobno!user posted image

Ja kaj zdaj Malečka_mateja in Lulu, velja za danes? Lulu, jaz te lahko tudi poberem! Samo moraš mi povedat kje! Torej ob 16.30, vendar, povejta vidve.

Moram vam povedat, da nisva vzela včeraj posteljice. Ma ko sem jo malo boljše pogledala, sem opazila, da pa le ni vredna tistih 200 eurov, žal. Vendar sva zabušla cel dan. Moj je skoraj živčnega dobo. Na koncu pa sva šla v baby center in sva se odločila za eno lipovo posteljico (takšno, ki se spremeni v mladinsko posteljo)!

Danes sem bila tudi pri G, in mi je podaljšal bolniško. Rekel mi je tudi, da te bolečine so dokaj normalne in da bo vedno huje! Sedaj sem vsaj pomirjena! Dal mi je tudi oni list za paketek.

Ali mogoče katera ve, kdaj dobiš denar, če se za njega odločiš?

Nič te, lepo se imejte.

Lulu in Malečka_mateja javita!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

(odgovor članu Jenki)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
19.12.2006 13:49:32   
ribicau
Ja punce nadvse upam, da je naš user posted image  normalno velik. Hm, ena poveduje user posted image , ena pa user posted image .....bomo februarja videli, katera je imela prav user posted image .

Metuljčica 27 paket oz. denar dobiš na CSD-ju. Listek o PDP-ju, katerega ti je dala G odnesi na CSD in ti bodo tam vse povedali!

Cao

Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.