Anonimen
|
Aja, metuljčica27, kar se tiče nestabilnosti Traxxa ne vem... Sem čula same pohvale na njihov račun (jaguar 3). Kolikor sma ga z dragim sprobala v trgovini, se nama zdi super. Ja, vem, končno se tudi mojemu zdi en vozek super ! Poleg tega so mi prodajalke iz Ariela MB (ker tiste v Celju nimajo pojma ) zagotovile, da niso imele še niti ene reklamacije za traxxa, kar se ne more reči za Quinnija. Sem kar ostrmela, ker se mi je Quinny zdel vedno "višja kategorija". Pa še zadnjič sem nekje tu na forumu isto brala... Pa si ga vedi, no Aja, pa še to, ker moram malo pošimfat - one prodajalke iz MB Obi Ariel (upam, da veste kje) so pa res... Ženske sploh niso vedele, da pride nova kolekcija Pa sem jim povedala, da sem čula da bodo "stari" traxxi na znižanju zaradi tega, mi je pa trdila da ni mogoče, oz. da vsaj one še niso nič čule o tem... Pa vsaj na njihovo internetno stran naj gre, da bo vedela kaj prodaja... So imeli enega bordo-vijoličnega trikolesnika tam (spredaj je imel 2 kolesi skupaj), ne vem kako se vozeku reče, in mi ga ženska ni znala skup sestavit, da vidimo koliko je velik, ko je zložen. Je poklicala kolegico, pa tudi ona ni vedela. Sma pa z mojim rekla, ok, nič hudega in sma hotla ostale stvari še prečekirat, pa je rekla vredu, nasvidenje... Kar odslovila naju je... Mariborčanke, a imate tudi ve take izkušnje s tem Arielom v Obi-ju? Ali pa jaz nisem dovolj simpatična za postrežbo Bom pa vsekakor poročala o mojem Traxxu nekje drugo leto, ko boma z bebekom polagala ovinke po mestu in izven. Komaj čakam!
< Sporočilo je popravil jasna81 -- 18.12.2006 13:19:13 >
|