LuLu
|
Malecka_mateja zamenjava bi lahko bila rešitev. Samo verjamem, da težko izvedljiva. Jaz pa sem tak vesela, da imam fantka, ker je prvo dete, pa naj bo muško. Če bi pa še kakšnega naredili, pa bi si punčko zaželela. Mi je takšna kombinacija, da je bratec starejši ful ok. Imam starejšega brata Ja ja šparaj jo, če bo ati za to... sem kolega srečala, ki tudi punčko pričakuje, pa je rekel, da bo s puško okli nje hodil . Moj je tudi to rekel, če bi bila punčka. Jem pa pred računalnikom, sem našla konzervo vampov, pa to zdaj jem. Ne se kremžit zdaj Moj dragec počasi prihaja domov, včasih reče. da pride zdaj, pa ga še par ur ni Ime za malega?? Uh to bodo problemi. Za punčko sem jih imela 10-20 imen, za fantka pa res niti enega. Pa sem naredila izpeljanko iz Jane, Jana mi je lepo ime, pa bo mogoče Jani. Nič ni še ziher. Jan ne bo, ker imam nečaka Iana, pa mi je preveč podobno, Janijev ni veliko, pa še takšno nemoteče ime je. No, vglavnem, do zdaj boljše variante nisma našla. Jani mi je tak nevtralno, nič posebnega, ne morem si misliti, da bi na moj karakter imela Nejca ali Gala ali Žigo,... ni mi nič všeč od modernih imen. Bo pa tak imel nenavaden, neslovenski priimek od dragega, tak da naj bo vsaj ime lahko izgovorljivo in enostavno. Kaj meniš za Janija?
|