|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
29.11.2006 12:19:28   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: ribicau

Mene pa zanima, če je katera razmišljala o odvzemu in hrambi izvornih celic? Stroškov je cca 1700 EUR (odvzem + 5 let hrambe)! Je kar nekaj denarja, ampak pomojem je to bolj pomembno, kot nevemkakšna previjalna, ali pa voziček!

LP

user posted image  kaj pa te to je??? Razloži malo.

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
29.11.2006 12:22:54   
LuLu

Seznam februark user posted image

01. hothien, Trbovlje user posted image
01. JA_n_JA; Ljubljana, user posted image
02. ajči, Izola ali Postojna
03. BTina, Šempeter ali Postojna user posted image
06. hgrm, Ljubljana
08. ribicau, Jesenice 
09. juorje, Celovec user posted image Gašper
09. mzupa17, Kranj user posted image
10. strommer, Novo mesto
10. Geja, Ljubljana              
10. mihi33, Murska Sobota  user posted image
12. kolumbo, Ljubljana 
12. alenkat, Ljubljana            
14. malecka_mateja, Maribor ali Ptuj,  user posted image Tjaša
16. darja.grm, Ljubljana 
18. metuljčica27, Maribor ali Ptuj
18. LuLu, Maribor user posted image
19. Tabali, Ljubljana  user posted image
21. Biba 1, Celje  user posted image  user posted image
22. jasna81, Celje user posted image
22. Petrca24, Kranj
28. sminc, Novo mesto user posted image
28. lencica, Slovenj Gradec

Pofočkanih je 23 user posted image  in 24 user posted image ! user posted image  vodijo pred user posted image     6:5

Če katere še ni na seznamu in bi rada bila, se pofočka tako:

PDP, nick, kraj poroda, user posted image  ali user posted image , če že veste

user posted image  user posted image  user posted image  

user posted image             

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
29.11.2006 12:37:59   
malecka_mateja
ja tudi mene zanima ribicau kaj je to!
no duda mora biti prozorne barve in ne rjave!ja majo isto obliko če je Nuk sem mislila ker nisem dobro prebrala da boš jih gori kupla ne od Nuka tako da če je Nuk potem je ok!kak se zabluzla!veš tudi jaz sem dobila cotike ampak sem nekaj kupila ker bi vseeno rada imela nekaj svojega!pa še če študiram bom še enega ali dva ziher imela tako da mi bo prav prišlo!tako da kr kupi kaj lepega za tvojega user posted image !

joj Lulu zaj pa si me nasmejala!ja sej ti bi bla tiho jaz pa bi izpadla vem ko eno budalo potem pa bi se ostale teple za kako! hvala da si se mi opisala pa dobro da si povedla da si noseča ker tega pa res nisem vedlauser posted image user posted image user posted image ! no upam da te prepoznam!
kak boš mi mene hmmmm... ja noseča semuser posted image user posted image user posted image  pa blond pa spodaj rdeče in spredaj lase imam tako kot na poročnih slikah! velika165cm na na kratko mala debela vesela!user posted image user posted image tudi jaz bom brez dragega bo pa z mano sestra ki je tudi noseča in je malo večja od mene pa rjave lase ima! sam ti vsaj približno veš kak zgledam v obraz tak da če me tiprej spoznaš me cukni za rokav in mi reči jaz sem tista ki si mi kako dolžna!user posted image user posted image ok??
ja zdaj pa še metuljčica mor podat svoj opis da jo bomo prepoznali!mislim pa da nekaj zagotovo vem o njej..........noseča jeuser posted image user posted image ah kriza kaj mi danes dogaja!
papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
29.11.2006 12:46:15   
malecka_mateja
aja Lulu nevem koliko naj bi nas bilo!mogoče bomo same!nebi vedla nič ni rekla!sam mislim da nekaj dosti nas nebo!bomo vidli!
aja še nekaj mela bom oblečene črne hlače in roza-vojolet majčko!za orentacijo!user posted image user posted image  ker če pridem v poročni bi me na psihiatrijoposlali tako da raje ne!

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
29.11.2006 12:54:59   
LuLu
user posted image
Hvala bogu, da si prisotna tukaj, meni tudi čas zdaj gre hitreje
Od kdaj si pa ti meni kakav dolžna user posted image
Sestra je tudi noseča? Kak lepo, v katerem mesecu pa je? A se tu tudi kaj oglaša?
Pa ne se z papa na koncu poslavljat, vedno mislim, da boš odšla, pa bo tuga tukaj.
Koooluuumbooo!!! Pa se bo že morala oglasiti... naj si pavzo naredi.
Nas je kar nekaj februarčic, pa nas je malo aktivnih pri pisanju.

Neposredna povezava do sporočila: 1080
29.11.2006 12:56:39   
LuLu
user posted image  ti si pa dobra, a že veš kaj boš imela oblečeno?? user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
29.11.2006 13:50:12   
Tabali
Jooooooooj punce, se mi kar smeji, ko vas berem user posted image . Verjetno si vsi okoli mene mislijo da sem mal tko user posted image user posted image , še sreča, da se lahko zgovarjam na nosečniške hormone user posted image . Prav fajn ste!! Enostavno ne morem, da ne pokukam vsaj enkrat na urco na februarčice... danes mi je koncentracija za delo totalno popustila. In se prav fino počutim zaradi tega user posted image .
No kar se nakupov tiče - naju čakajo še vse velike stvari, sicer mava ogledano, ampak še nisva prišla do finala. Še zmer si kar naprej samo avte ogledujeva user posted image , verjetno bi že lahko kakšen prodajni center za avte odprla tok obvladava (no ja... jaz sicer ne toliko, je pa zato user posted image  toliko bolj podkovan... hahahaha). Kar se tega tiče, mirno lahko rečem da sva preterala user posted image , ampak... važno da se mava fajnuser posted image .
Res kaj dogaja danes s Kolumbom - a se je čist v znanost vrgla? Kolumboooooooooooo, daj mal poročaj kako napreduje diplomska.
No še nekaj vam moram povedati - namreč včeraj sem "ugotovila", da bodo zgleda najini user posted image  odgovarjali športi z žogo, hahahahaha - je ful brcala pri včerajšnjih nogometno rokometnih prispevkih na športu po dnevniku, pri teku na smučeh pa se je čist umirila, hahahahahaha. Prav hecno.
No tako, dosti bluzenja user posted image , grem mal naokoli, ker itak ne morem več sedet.

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
29.11.2006 14:15:59   
ribicau
Joj bejbe, jest vas sploh ne dohajam. V službi sem še danes in pa jutri ter petek, pa se mi sploh ne da nič delat, pa mam še ful za narest.

No kaj je odvzem matičnih celic? Vama pošljem na ZS, ker je kar nekaj za prebrat in bi me iz RR-ja dol vrgl, če bi vse sem prilepila! Ne morem vama poslat, tud če kopiram samo tekst! Lahko mi na ZS pošljeta e-mail, pa vama mailam!

< Sporočilo je popravil ribicau -- 29.11.2006 14:19:21 >

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
29.11.2006 15:28:40   
malecka_mateja
evo sem že med živimi nazaj sem malo ajala ker sem bila tak utrujena!
ja Lulu vem kaj bom mela oblečeno zato da me neboš zgrešila!user posted image kako sem ti dolžna od takrat ko si mi eno temo iskala na RR!pa si napisala da sem sama prelenauser posted image pa sem ti kavo obljublauser posted image
sestra je en mesec za nami ma rok 12.3 in ne hodi na RR!nevem zakaj ne!amapk ok!
ko sem jaz povedala da sem user posted image  se je ful norca delala da zdaj nebom mogla več nikam brez malega.....potem pa me čez en teden kliče in mi pove da je nosečauser posted image user posted image user posted image vse se vrača!
Ribicau moj email se glasi dejan.pos@siol.net
ni nobena skrivnost tako da mi lahkopošlješ!je pa od moža ker meni moj nekaj ne dela!ampak njega tak ni tako da jaz prejemam pošto namesto njega!user posted image
KOOOOOLLLLUUUMMMBBBOOO pa se je res zgubla!
Tabali sta že kaj bližje odločitvi avta???
povejte nekaj punce!

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
29.11.2006 15:46:35   
LuLu
Malecka_mateja zdaj se spomnim te kave... user posted image
Čestitke sestri, a ona že ve spol?
Ma jaz že celi dan sedim za računalnikom, me že rit boli. Dragi neki avto kolegu šraufa, tak da sem sama doma in mi je tečno.
Sem se prej celo zapletla na čveku v tri dni, pa ko raje ne sodelujem v takih debatah, ker tak ni konca, ko vsak po svoje razmišlja... mi pa je čas hitro minil.user posted image
Zdaj pa se je tudi meni začelo malo dremati... grem nekaj pojesti, pa potem spet za to kišto čekirat, če je kaj novega user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1085
29.11.2006 16:00:43   
malecka_mateja
no potem pa si iz te kave ven dobila kako!user posted image
ja sestra pa si ful želi pupo ampak ima fantekauser posted image  tak da obe nimam tisto kar bi si želele čeprav sem rekla samo da bo zdravo! smao ona pa j eful razočarana ker je bla prepričana da ma pupo!in se še ni navadla misli da ma fanteka!
sem rekla da boma menjaleuser posted image user posted image user posted image (sej ne moje pupe ne dam ker je samo moja)
jo morem za tvojega šparat ne Lulu!
kaj ti že veš ime? ali je skrivnost?
dober tek ti želim pa ne zaspi pred računalnikom!jaz sem cele dnevem samauser posted image ker moj vozi ampak sem se že malo navadla!
no se tipkamo

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
29.11.2006 16:21:38   
LuLu
Malecka_mateja user posted image  zamenjava bi lahko bila rešitev.  Samo verjamem, da težko izvedljiva. Jaz pa sem tak vesela, da imam fantka, ker je prvo dete, pa naj bo muško. Če bi pa še kakšnega naredili, pa bi si punčko zaželela. Mi je takšna kombinacija, da je bratec starejši ful ok. Imam starejšega brata user posted image
Ja ja šparaj jo, če bo ati za to... sem kolega srečala, ki tudi punčko pričakuje, pa je rekel, da bo s puško okli nje hodil user posted image . Moj je tudi to rekel, če bi bila punčka.
Jem pa pred računalnikom, sem našla konzervo vampov, pa to zdaj jem. Ne se kremžit  zdajuser posted image
Moj dragec počasi prihaja domov, včasih reče. da pride zdaj, pa ga še par ur ni user posted image

Ime za malega?? Uh to bodo problemi. Za punčko sem jih imela 10-20 imen, za fantka pa res niti enega. Pa sem naredila izpeljanko iz Jane, Jana mi je lepo ime, pa bo mogoče Jani. Nič ni še ziher. Jan ne bo, ker imam nečaka Iana, pa mi je preveč podobno, Janijev ni veliko, pa še takšno nemoteče ime je. No, vglavnem, do zdaj boljše variante nisma našla. Jani mi je tak nevtralno, nič posebnega, ne morem si misliti, da bi na moj karakter imela Nejca ali Gala ali Žigo,... ni mi nič všeč od modernih imen. Bo pa tak imel nenavaden, neslovenski priimek od dragega, tak da naj bo vsaj ime lahko izgovorljivo in enostavno. Kaj meniš za Janija?

Neposredna povezava do sporočila: 1087
29.11.2006 16:26:52   
Tabali
Hojla - evo še enkrat jaz user posted image
Malecka - a midva če sva že bližje odločitvi glede avta? Hahahahahahahaha, mislim da sva še dalj kot sva bila na začetku. Če ti po pravici povem, sem danes zjutraj bila kar mal tečna zaradi tega, ker mi že gre, vsa ta zgodba glede testnih voženj, modelov, takšnih in drugačnih karakteristik mal čez glavo user posted image . No, na samem začetku sva bila prepričana, da bova imela mazdo 6. Pol sva pa, tko za foro, šla vozit še neke druge zadeve in sva se čist zaciklala. Tako da... po pravici povedano - pogrešam cajte ko so prodajalci imeli na razpolago samo en avto in si tega lahko kupil, s tem da si moral še na to čakati hahahaha user posted image . Zame sploh ni potrošniška družba in kup teh zadev, ki se nudijo. Sem lih svojemu user posted image , včeraj v žaru debate, rekla, da se bom preselila nekam v hribe, kjer ni mobitela, kjer ne rabim avta in bom tam imela dva pujska, tri kravice in vrt user posted image user posted image user posted image , se pravi da bom od plehkarce ratala planšarka user posted image user posted image user posted image . Pa še user posted image  bi imela zagotovljeno varstvo, ker se jaz itak ne bi sploh več v dolino spustila user posted image . Mal sanjam, ampak... vsaj to je dovoljeno.
Ma saj vem, verjetno preveč komplicirava, pa povrh vsega je moj dragi tehtnica po horoskopu in se že iz tega vidika zelo teško odloči za kakšno stvar user posted image  (no... enga pač moram potunkat user posted image ).
Zdele grem pa domu. Dosti za danes! Fajn bodite!

Neposredna povezava do sporočila: 1088
29.11.2006 16:40:10   
malecka_mateja
joj tabali pa se res vleče že to!naj te potolažim da je moj isto tehnica in smo imeli iste probleme ampak bodi strpna ker ko bo tvoj reko to je to bo prava odločitev!saj veš moški!
jza bi tudi tak živela kot si ti napisala!sej v starih časih pa je blo lepo!user posted image
Lulu ja ime Jani hmmm.no mi je bolj všeč Jan samo mislim da si ni tak podobno fejst z ian tak da bi tvoj lahko bil jan!kaj pa tvoj pravi?sej je lepo jani samo ni ne potegne pa nevem zakaj ne! kaj pa žan? al pa  zaj ti bom dala nekaj nasvetov kaj je moj napisal ki mu tudi niso modrena imea všeč
klemen, denis, matic, rok, jan, jernej, aljaž, primož, sej mislim da bi se še kero našlo?
kaj misliš!
fuj vampiuser posted image sorry sam tega med nosečnostjo nemorem videt!

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
29.11.2006 17:08:37   
LuLu
Malecka_mateja, ja, hvala za imena, ampak nič od tega mi ni všeč.  Če jih imajo drugi fantki je ok, samo na mojem pubecu pa mi ne paše. Tudi moj se nekako strinja s tem imenom, nima idej za fantka, Jani pa ga ne moti. Žal, saj pravim, ne padam na rit za Janijem, ampak me ne moti user posted image  naj si potem sam v življenju uredi tako, da bo to ime postalo zanimivo in pomembno. Ko sem bila še sama mala, mi je samo eno ime bilo všeč, Matej. Pa nobeno drugo. Danes mi ni več to ime ok. Zdaj ko je resna situacija, pa pojma nimam. Če se ne bomo kaj drugega spomnili, bo pač Jani. Jan je tudi bil en, ki mi je bil všeč včasih, pa tak važen je vedno bil, pa me to ime danes odbija.
Sploh se ne ukvarjam več z imenom, če bo dragi kaj novega predlagal, bom razmislila, drugače pa to ostane. Verjemi, da sem prečekirala mali milijon imen za fantke, pa nič.
Dragi je že doma, stanovanje sem morala prezračit zaradi vampov user posted image  se mu grem malo posvetiti, da ne bo na kišto ljubosumen, pa si mislil, da si z kakim frajerjem dopisujem user posted image
Ajd, vas berem še danes

Neposredna povezava do sporočila: 1090
29.11.2006 17:24:33   
malecka_mateja
ok Lulu te pa idi tvopjega pocartat da nebo jezn!
ok te pa bo jani! sej gre skupaj jani in tjaša lepa kombinacija!uapm danima tvoj ful čudnega priimka če se ženitauser posted image user posted image user posted image
malo heca!sej vedno bolj ko pisem ime jani vedno bolj mi gre v uho! ni panike če je vama všeč je nam tudi!
Lulu si orebrala na čveku kako temo sem odprla lahko kaj odgovoris če maš kako pametnoidejo!
joj moja tjaša je že v pozi za rodit je že dol obrnjena pa me tak grdo binca in tisli v rebre da je joj!user posted image
ma jih bo dobla po riti ko vem prideuser posted image user posted image malo heca!
no sej vam nimam kaj vec za napisat!lep vecer se naprej!pisite se kaj da bommela kaj za delat!
KOLUUUUMMMMMBBBBOOOO kje si????

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
29.11.2006 17:52:08   
LuLu
Malecka_mateja, priimek je čuden, nisi ga ziher še nikoli slišala, ti ga bom ob kavi povedala user posted image  (verjetno ne samo enkrat user posted image )
Tjaša in Jani pašeta skupaj, zdaj sem se spomnila, da bo tvoja mogoče starejša od našega user posted image  to bi znali biti problemi, ker se takrat ve, kdo nosi hlače v družini user posted image
Točno to kar si napisala, da v rebra pritiska Tjaša, meni pa ni bilo jasno zakaj mi je tak čudno pod joškami, to je to... moj je tudi na glavo obrnjen, pa izgleda, da z nogami pritiska gor. Zdaj ga lahko po podplatih žgečkam user posted image
Sem videla tvojo temo, pa nisem neki romantičen tip ženske, pa ti ne znam svetovati. Mojega sem vprašala, kam bi rad šel, da izbira kje bi mu bilo romantično in bi bil srečen, ker je z mano... Je rekel: "V hotel ****at!"
Toliko o romantiki v naši družini...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1092
29.11.2006 18:55:35   
metuljčica27
Ja hajli, hajlo.
Evo me , zopet.
Moj je delal in nikakor nisem prišla do računalnika.

Joj, prvo:
Punce KUHINJO IMAMuser posted image user posted image user posted image
Sicer še ni čisto dokončana, neke malenkosti manjkajo. Drugače pa mi je resnično všeč in prav dobro se počutim, ko jo uporabljam. Končno.

Drugače pa bolnišlo imam podaljšano za 4 tedne, tako da nevem, če se še bom kaj vrnila v službo, žal. No, pa saj ni tako slabo doma. Otroško sobo bom sedaj začela urejat, jupi.

Lulu in Malečka_mateja, vidim da že tudi odševata dneve do naše šole za starše, jaz se je že tudi veselim. Z mano pa bo prišel moj. Se že prav veselim.

Samo bomo morale pazit na parkle.

LP

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
   [Brisano sporočilo]
29.11.2006 19:03:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu LuLu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1094
29.11.2006 19:37:49   
malecka_mateja
končno se je zbudla kolumbo!
metuljčica nisi nama povedala z Lulu kako se bom ospoznali oz te boma midve spoznale v materinski! joj babe ste pozabljive!ja no mogoče pa bo Lulu tebu uspelo našega tasta prej vun spravit kot meni tvojo snahouser posted image user posted image user posted image joj kake bedarije si pišema zdaj če naju najini otroci poslušajo si mislijo da sma 5 let stare!
ok ti predlagam če ma tako čudn priimek da mi ga napises ko boma na kavi ker tudi ce mi ga bos 100 krat ponovila verjetno nebom vedlauser posted image jaz tudi našo žgečkam!samo mi kr slabo postane ko ona mene pol nazaj tak bincne da se mi kr zvrti!user posted image evo glih zaj binca ko nora!ve da se o njenjem bodočem možu pogovarjam in je prav srečna!user posted image
ja Lulu potem pa je ta čudn občutek prav gotovo tvoj sinek!
joj zgrabi tvojeg aza uhe ker ni nič romantičen!no sej če bi mojega vprasala preden sem zanosla bi isto reko sedaj ko pa sem user posted image  pa je kr neki romantik!
veš Lulu mi je prišlo na misel da ga peljem v hotel lešnik v Brezju na masažo romantično ko majo z šampanjcem....bi kr blo zanimivo ne!
no kolubo te pa kr pridna bodi pri diplomski pa javi se kaj!
aja metuljčica čestitke za kuhinjouser posted image
zdaj pa nebom več gnjavla!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
29.11.2006 19:47:46   
LuLu
user posted image user posted image user posted image  
Jeeeeeee, s Kolumbo grem v šoping, jeeeeeeeeeee   user posted image

Metuljčica27 nisi svojega opisa dala, a boš ti do naju prišla ali naju boš na skrivaj opazovala? user posted image

Res sem že preveč za računalnikom... user posted image  pa še čudim se od kod kile, ko pa samo sedim in jem user posted image  zdaj sem dve tortici zmazala... no, mislim, mali mi je rekel, da bi jih jedel. Kak mu naj ne dam tortice?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
29.11.2006 19:54:38   
LuLu
Malecka_mateja, ja včasih res neumnosti pišemo user posted image  eh, saj so se naše mame tudi o nas tak menle, pa bile glasne s kom in kdaj se bomo ženle,... pa nas s sosedovim mulcem skup spravljale, tistim ta odličnim v šoli user posted image
Motel Lešnik? Oni imajo masaže s šampanjcem? Nisem vedela. Pa saj pri takem partnerju kot ga imam, ne bom nikoli izvedela, kje so masaže user posted image   Vem, da imajo Mariborčana v trgovini user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
29.11.2006 20:09:55   
malecka_mateja
ja lulu tudi jaz nisem vedla ampak mi je ena povedla ko je probala tam in je ful navdušena in baje je ful ok inbom verjetno kr na to varianto prisla pa se jaz bom mela nekaj od tega!
joj sej mogoce ce bi ga pelala bi pa sel in bi se drugace tvoj obnašal al ne? no potemkko bom iskala cenovno najcenejsega mariborcana te poklicem kje majo akcijo!user posted image user posted image user posted image
dve torticimmmmmmmmmmm kake luste si mi naredla!lahko bi nam malo odstopla ne pa da se sama bases!user posted image user posted image hehe malo heca!potem pa se zmenima da grema v srdo po materinski na tortico ok????
pa na kako seveda!

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
29.11.2006 20:26:28   
LuLu
joooj malecka_mateja ti ne smeš tortic jesti, se boš zredila user posted image
Zdaj grem gledat Blondinko iz Harvarda... To bo poučen film user posted image
Ajd, se kasneje oglasim še kaj...

Neposredna povezava do sporočila: 1099
29.11.2006 22:00:48   
metuljčica27
ma vedve pa sta prave čveke. Fajn vaju je spremljat.
Ma kak se naj opišem.
Očala (po novem), drugače pa mala, vesela in debela. Moj pa je košrkaš, torej velik ... kaj pa bom imela oblečeno pa nimam pojma. Še javim naknadno. Ob 18.00, ne?

Joj povejte mi, ali imate ve tudi tak trd trebuh včasih. Od kar sem doma, če naredim par korakov sem adijo. Ma prava lenoba pravi sem postala.

Danes sem gledala tudi posteljice, všeč so mi bile te od Lipa Poljčane, kaksne se vam zdijo?

Ma gledam bar in opazujemvarstvo treh fantov- ma za moškega, brez izkušenj na tem področju ni slab.

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.