|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
27.11.2006 6:59:16   
LuLu
malecka_mateja samo 3 kg? jooooj, mi da misliti user posted image  to z verižicami še kar delajo?
Sem zgodnja danes, dragega sem v službo peljala, ob 9 uri pa pregled. Pa potem k mami na čvek. Moji dragi mamici se je začelo mešati user posted image  vsak dan mi govori o šopingu, kak bi rada kupovala oblačila za malega, pa jo moram še nazaj držati, da se preselim prvo. Kak me to jezi... jaz bi tudi že kaj kupila za malega, pa se spomnim teh mačjih dlak v tem stanovanju, me mine takoj. Vsepovsod jih imam, še na sp. hlačkah. Tudi ko operem perilo so tam....
Mi je pa tak hudo, ker ne vem kaj naj z dvema mojima mucama. Ali jih bom zraven peljala blizu novega stanovanja, da jih še kdaj vidim in nahranim, pa se mi smilita, ker bosta brezdomki, ali pa jih naj v azil peljem, pa mi spet to ni ok. Sem že take čudne slišala o azilu in o mucah user posted image  Pa noben jih noče imeti, ker imajo vsi po 3 - 5 mačk pri hiši, pa še jih pričakujejo v prihodnje... Hudo slovo bo to. Enega imam dve leti, enega pa pol leta user posted image  Samo v novo stanovanje jih ne morem vzeti, danes mi je tak žal, da sem jih sploh kdaj imela. Za naslednjo domačo žival bom zelo razmislila....
Ajd, za enkrat... se oglasim po pregledu user posted image

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
27.11.2006 9:00:51   
malecka_mateja
dobro jutro!
LULU jaz sem se zbudila ob 3 ker sem mojega mogla delat pelatuser posted image !potem pa ob 4 nazaj spat!sedaj pa sem tukaj!
ja do zdaj samo 3kg sem kr pridna ja.sam veš jaz sem že od prej mela preveč kg tako da mi sedaj ni panike da bi se zredila fejst!moj g je zelo zadovoljna!upam da me v ponedeljek nebo kap ko bom gor stopla!user posted image
ja to z verižicami še kr ja baje da je 100% in zato jo še kr delajo!pač kr nekaj!bomo vidli če bo res!user posted image
po eni strani upam da je res ker si oba želima malo bolj user posted image (amapk to je tak če me kdo vpraša)drugače pa oboje bi mela samo da bo zdarvo!
potem pa se Lulu hitro javi ko prideš nazaj da vidimo kaj g pravi!kaj so ti že povedali kaj bo????
glede mucik pa kaj naj ti rečem...mislim da je najbolje da jih spustiš nekje blzu tvojega novega stanovanja ker za azil sem tudi jaz slišala da ni ok!
tudi mene trga za nakupovanje amapk se kr nazaj držim!če pa kaj lepega vidim pa gre z mano!zdaj je na vrsti previjalna miza!tako da sedaj sem na študijah za previjalno!pa verjetno jo boma v ikei kupila!
kdaj pa se preselita?kdaj boš končni lahko kupovala za malega???
saj vem da sem radovadna mapk taka pač sem!user posted image user posted image user posted image
no pridne bodite!papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
27.11.2006 9:12:33   
Tabali
Ojla drage moje user posted image !
Kako pridne ste!!! Sem rabila kar nekaj časa , da sem vas vse prebrala user posted image , samo tako naprej!
Sama čez vikend nekako nisem pripravljena vsest se za računalnik, ker ga že v službi mam čez glavouser posted image , se pa bodo zadeve definitivno spremenile po 13. decembru (uh, že komaj čakam).
Midva sva v soboto imela obiske - moji so naju prišli mal pogledat in moram povedat, da naju je mami (oz. kmalu baka user posted image ) kar precej presenetila s svojimi unikatnimi pleteninami za bebico, prav fino. Tudi jaz se nekaj trudim seštrikat, vendar mi, zaradi trenutnega pomanjkanja časa nekako ne ratuje. Upam da bom lahko nadoknadila zdaj ko bom doma.
Glede Anonimne pa ... no comment. Škoda besed.
No zdele se pa spet moram posvetiti delu, ker drugače bo kriza...
Uživajte!

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
27.11.2006 15:21:46   
LuLu
Ojla!
Malecka_mateja meni je g. rekla že pred dvema mesecema, da bo fantek. Izgleda, da ima kar dosti med nogami, da je tak hitro videla user posted image  Jajčka so velika in pravo lego je imel, pa je lahko hitro ugotovila spol.
Ti kar bodi radovedna, saj jaz sem tudi user posted image  tak imam vsaj kaj za pisati.
Če bodo hitro zaključili z gradnjo bloka in z vsemi finalizacijami, se bom lahko preselila že 22.12. Po pogodbi pa imajo zadnji dan primopredaje 15.01.2007. No takrat, ko se preselim pa začnem z šopingom. Danes sem bila pri mami, pa se ni mogla zadržati, je že kupila nekega pajaca, da ga lahko gleda in se veseli user posted image  Je kar pri njej ostal, pri meni bi muce scotale vrečko ali pa bi morala imeti v predalu, pa ga ne bi mogla gledati user posted image
Na pregledu pa vse ok, super. Toksoplazmoze v tem času nisem dobila, hemoglobin (železo) v krvi je ok, kot na začetku. Mi je na hitro naredila UZ, čeprav je na začetku rekla, da samo dva dobim in nič več. Vidla sem srček, prsni koš, glavico, spola ni spremenil user posted image  prej je bil vodoravno, zdaj pa je trenutno z glavico navzdol. Je pa rekla, da je mali debelušen user posted image  Obseg glavice ima normalen za ta teden, trebuh pa kar za teden več. Jooooj, se kar bojim poroda, če bo mali tak velik. Sva oba kar velika, pa dragi se je tudi rodil debelušen, sicer je zdaj suh in velik, ampak ga je bilo kar dosti skupaj. Za kile mi nič ni rekla, pa saj zdaj vidim, da mali dosti rabi, v njegov buši gre vse, ne v mojega user posted image
Malecka_mateja, za materinsko se lahko preko telefona naročim ali moram iti osebno tja? Saj si mi verjetno napisala, pa sem pozabla, internet pa imam počasen pa se mi ne da listat user posted image
Lep dan naprej, jaz pa grem spat, ... mali si je dve tortici zaželel in jih tudi dobil. Od zdaj naprej se izgovarjam na malega, če bom debela nosečnica user posted image
Čao

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
27.11.2006 18:13:33   
BTina
Ve ste pa res pridne s pisanjem ...

Jasna 81 midva sva kupila lupinico od Traxxa in jo lahko z varnostnim pasom pritrdiš v avto. V Arielu sem se pozanimala kaj je bolje, da je lupinica pripeta z varnostnim pasom ali bolje z adapterji isofix. Pa mi je prodajalka rekla, da je s stališča varnosti bolje varnostni pas.

Malečka_mateja ti si se pa res zelo malo zredila. Samo 3 kg! Sej skoraj ne morem verjeti, saj imam najina user posted image sedaj 1683 g. Jaz kar gledam kaj in koliko jem pa sem se zredila že enih 10 kg. Ma ti si res srečka user posted image . Kaj ti še ne veš za spol? Sem mislila, da si že vprašala G. Oprosti sem malce zmedena.  Našega seznama res nisem že dosti časa gledala.

Lepo se mejte....

Neposredna povezava do sporočila: 1055
27.11.2006 18:26:28   
LuLu

Seznam februark user posted image

01. hothien, Trbovlje user posted image
01. JA_n_JA; Ljubljana, user posted image
02. ajči, Izola ali Postojna
03. BTina, Šempeter ali Postojna user posted image
06. hgrm, Ljubljana
08. ribicau, Jesenice 
09. juorje, Celovec user posted image Gašper
09. mzupa17, Kranj user posted image
10. strommer, Novo mesto
10. Geja, Ljubljana              
10. mihi33, Murska Sobota  user posted image
12. kolumbo, Ljubljana 
12. alenkat, Ljubljana            
14. malecka_mateja, Maribor ali Ptuj, user posted image  (user posted image Žiga ali Jan; user posted image Tjaša)
16. darja.grm, Ljubljana 
18. metuljčica27, Maribor ali Ptuj
18. LuLu, Maribor user posted image
19. Tabali, Ljubljana  user posted image
21. Biba 1, Celje  user posted image  user posted image
22. jasna81, Celje user posted image
22. Petrca24, Kranj
28. sminc, Novo mesto user posted image
28. lencica, Slovenj Gradec

Pofočkanih je 23 user posted image  in 24 user posted image ! user posted image  vodijo pred user posted image    7:4

Če katere še ni na seznamu in bi rada bila, se pofočka tako:

PDP, nick, kraj poroda, user posted image  ali user posted image , če že veste

user posted image  user posted image  user posted image  

user posted image            

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
27.11.2006 19:24:16   
malecka_mateja
ojla!
ja sem kr srečna da sem se tako malo zredila! ja so mi prvo rekli da je user posted image  potem pa so začeli da je bajeuser posted image  in se daj še ni potrjeno kaj je!tak da saj veš G.
lulu te pa še malo pa boš v novem stanovanju!user posted image
joj jutri pa 3D uz in upam da vidimo spol!vam jutri poročam kak je blo!sicer mamm komaj popoldan trak da bomo še malo neučakani!
Lulu še malo pa materinskauser posted image !pa tvoj veliki kakaouser posted image user posted image !
no pridne bodite pa pišite kaj!
kje pa je kolubo danes očitno je v diplomsko padla!user posted image !
papa

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
27.11.2006 22:53:07   
LuLu
Malecka_mateja bom kar tebi dala moj kakav/vročo čokolado za piti, ti rabiš kalorije user posted image
Če si še tu, mi napiši, če lahko pokličem za materinsko ali pa se moram osebno najavit... Dobila sem nekaj oblačil od kolega... no ja, kakšna petina bo prav prišla. On je mensezdi delal čistko v omari od 5 letnika user posted image  Taki debelušček pa moj spet ni user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1058
28.11.2006 7:23:58   
ribicau
Zdravo!

Ja malecka_mateja, se morš bolj pazit kaj poješ, boš težko izgubila te kg, ki si jih pridelala user posted image . Bravo, svaka čast, da si samo 3 pridelala.  Jaz imam občutek, da sem 2 kg pridelala samo čez vikend, ko smo imeli žur in jedli do onemoglosti. Danes imam aerobiko in komaj čakam, potem imam malo boljši občutek, da sem namreč kakšno kalorijco porabila.

Jaz moram pa tud sedajle poklicati v materinsko šolo....in sem klicala in se začne v ponedeljek ob 16ih v zd jesenice. Baje je pa ene tri ponedeljke, pa potem še ene dva oz. tri dni - moj user posted image  bo sigurno kakšen dan prešprical, ker če bo vse ob 16ih nima šans, da je zraven, ker ima pač službo - ha, ha jest sem pa s ponedeljkom že doma user posted image user posted image user posted image .

Naslednji pregled pri g imam šele 20.12. in mi ob takrat delala UZ. Pomojem si bom šla kar enega plačat, ker me pa res zanima, kaj se v mojem bušiju dogaja. user posted image  sploh ne brca več toliko. Bolj ga čutim, ko se obrača, ampak tistih gibov, ki so bili mesec dni nazaj, pa tistih brc, pa ni več. A je še pri kateri tako? Me kr malo skrbi.

LP

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
28.11.2006 9:11:09   
malecka_mateja
dobro jutro!
Lulu nič nerabiš klicat in nič samo 6.12 prideš ob 18 uri tja in to je to!meni je tak rekla ko sem klicala!pa se potem tam vpišeš!
ja zdaj se vse čudite samo tri kile potem pa bom v teh dveh mesecih 20 gor doblauser posted image !upam da ne!bomo vidlikaj bo v pon rekla g!pa vam potem povem koliko!
danes pa 3D uz!user posted image user posted image user posted image sej vem da že vete samo jaz sem tak srečna da komaj čakam da mi že mine in pride ura ko grem in bom spet vidla mojega pikeca!jupi!
jaz sem včeraj šla pa pametnega kužeka za darilo mojega krščenca tako da mam kaj za delat!user posted image prava stvar je tale kužek ga moremo za našega tudi nabavit!

lep dan še naprej!papa

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
   [Brisano sporočilo]
28.11.2006 10:08:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1061
28.11.2006 16:55:13   
LuLu
Ojla!
Mene pa neka utrujenost daje, ali je zaradi vremena ali pa je to nova faza nosečnosti. Kar spala bi nonstop, pa nič se mi ne da...
Včeraj na pregledu me je ena 25-letnica tak v dobro voljo spravla. Kar na smeh ji je šlo v čakalnici, pa ni mogla, da ne bi vprašala, če sem noseča? user posted image  Hvala ji, tak se že ful vidi, da nisem sama tam user posted image  Zelo prijazna punca user posted image  Ona je v 12. tednu, pa kar začela strelati z vprašanji... kak je z nuhalno, kje to delajo, joške jo bolijo, v križu jo boli, spat ne more, rodit gre v Avstrijo, me je na mene spomnila par mesecev nazaj user posted image  Ista vprašanja... no, razen Avstrije.
Sem bila dopoldan v Arielu, pa I'coo sploh nimajo, Traxx-a jaguar 4 samo enega, barve so nikave, januarja ali februarja dobijo novo kolekcijo, ki ima to posebnost, da se lupinice kar zahaklajo gor, ni treba adapterja imeti,... Se mi pa zdi, da sem več vedela o vozičkih, kot ona user posted image  
V Baby- centru pa me je samo debelo pogledala, ko sem ji predstavla želje: - velika kolesa, po možnosti 4, - ležišče, da se spusti do vodoravnega in - da se ročaj v obe smeri obrača... Je rekla, da imam kar velike želje user posted image  Pri takih cenah vozičkov bi to vse lahko bilo na enemu... ok, saj vem kaj ponujajo na trgu, ampak tak začudena je bila nad tem, da bi to bilo vse v enem...
Zdaj vem, da edino Traxx Jaguar in I'coo to imata user posted image
Sem res čudna oz. preveč zahtevam od nekega vozička za otroka??
Marlina 4 sem videla, bež barve, super izgleda.
Kasneje še kaj počekiram sem, do takrat pa se fajn imejte... grem kar spat za kakšno urco.
Čao

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
28.11.2006 17:47:01   
BTina
Ojla!

Kako ste danes? Moj user posted image dela več časa, zato imam na razpolago celo računalnikuser posted image .
Malečka_ mateja kaj pravijo na 3D UZ? Zdej je verjetno že mimo. Je user posted image ali ni. Še dobro, da imamo Lulu, da je spet osevžila naš spomin s seznamom, kjer je razvidno, da še vedno vodijo user posted image . Dejmo user posted image dohitimo user posted image !

Ribicau ti imaš isti dan pregled kot jaz. Kaj mogoče katera ve kako pogosti so pregledi pri G v zadnjem mesecu?

Tudi jaz konec naslednjega tedna, točneje v četrtek končam z delom v službi. Se mi zdi, da jih bom kar malo pogrešala, vsaj na začetku, saj imam do poroda še slaba dva meseca, pa tudi počutim se zaenkrat še OK. Ne vem. Moj mi pravi, da sem zmešana user posted image . Bomo videli, saj itak bo februar prišel tik tak, pa tudi leto se bo obrnilo naokoli en, dva, tri.

Mi pa že obiskujemo materinsko šolo in imamo do konca še tri krat. Zadnjič gremo na ogled porodnišnice. Meni se zdi ta stvar kar uporabna, saj zveš kar veliko reči, ki ti pridejo prav v prihajajočih mesecih, nekatera pa tudi letih.

Lepo se mejte... jaz pa že hitim likati en velik kup perila.

čaw, čaw

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
28.11.2006 18:17:24   
malecka_mateja
ojla!
sem že nazaj!
evo 100% potrjeno user posted image  tak da mi lahko spremenite na našem seznamu ima pa ostane TJAŠA!user posted image  
bilo je prekrasno!ni mi žal da sem šla res je prečudovito bom dala slikice v album!
no to je to!samo je ful težko blo ker sem že visoko noseča tak da ja amapk se je potrudo!
pridne bodite!papa

(odgovor članu BTina)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
28.11.2006 21:56:24   
LuLu
Malecka_mateja... Tjaša? Je to dokončno? No, me veseli, da sem jo spoznala user posted image  Tak podobno verjetno vsi naši potomčki izgledajo v bušiju user posted image  
Lepe slikice, nasploh obrazek pa rokice mi je tak fajn gledat. Tak kot ta smeško user posted image  sem zdaj, nasmeh na obrazu  odkar sem jo videla. Čestitke za punčko... (mojemu malemu bom prišepnila, da je tu blizu nas ena Tjaša, ki je ful luštna punca user posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 1065
28.11.2006 22:04:25   
malecka_mateja
ja tak nekak naj bi zgledli!ful so lubani! ja Tjaša ji bo ime!ja Lulu bom jaz tudi naši povedala za tvojega falota!user posted image
ja njprej se je ful skrivala z rokico potem pa smo jo končno dobili lepo!pa luliko smo tudi lepo vidli!user posted image
lepa pa je čisto po mami!user posted image malo heca!

evo ta slikica je tudi ful lepa!
no lepo se imejte papa

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
28.11.2006 22:05:43   
malecka_mateja

< Sporočilo je popravil malecka_mateja -- 28.11.2006 22:06:37 >

Neposredna povezava do sporočila: 1067
28.11.2006 22:08:05   
malecka_mateja
ne gre prilepi jo bom v album dala ker se obrazek ful lepo vidi!
pa hvala za čestitke!

Neposredna povezava do sporočila: 1068
29.11.2006 7:28:14   
ribicau
Halo!

user posted image malecka_mateja za user posted image ! Zdej lahko kupiš vse v roza user posted image ! Super slikice.

Midva sa se pa včeraj odločila, da greva v soboto v Avstrijo v šoping. Morava kupit še novoletno jelko in okraske, tko da imam občutek, da bova spet en kup denarja zapravla. Pa kej bova mogoče tud za našega user posted image  kupila. To bo prva stvar, ki jo bova midva kupila. Dejte mi povedat, tiste, ki ste že kupovale dude in flaške, na kaj moram biti pozorna. Iz kakšnega materiala mora biti cucelj? Ena kolegica mi je rekla, da je lani v Toys'r'us dobila nukov komplet (2 mali flaški, 2 veliki) za 2400 SIT. Bom šla pogledat!

Neposredna povezava do sporočila: 1069
29.11.2006 9:14:18   
malecka_mateja
ojla!
ribicau jaz ti priporočam flaške pri nas kupit ker gori majo take smešne oblike cucljov da te kap!pazit moreš da nisi iz kaučovka!ampak iz lateksa! jaz sem si Nuk kupla ker jo vsak otrok skoraj potegne ker je ful bradavici podobna!odločitev pa tvoja!pa sej maš pri nas tudi akcije flašk!vse drugo se bolj splača!posteljnina kinderpet vozički...preden boš kupla ti priporočam da greš pogledat na vse strani ker včasih ma kika kaj ceneje kot ikea včasih pa je kontra! za posteljnino pa ti priporočam če jo boš šla kupit da greš pogledat (za grac govorim) pooleg jelota je ena trgovina kot diskont ko majo noter vse pohištvo....in tam čisto pri blagajnah maš ful poceni posteljnino celo(baldehinček in vse) pa one posebej tudi!pa tam majo ful poceni odeje in pojšterčke pa še kaj bi se našlo!malo moreš pogledat!kak pa se trgovini reče pa bi se ti zlagala!res nevem!sej boš vidla takoj na krožnem se trgovine začnejo pa na vlko piše jelo tam zraven pa je ta trgovina!
aja Sori ribicau nisme vidla da majo Nuk komplet tak poceni te pa res pojdi pogledat!sam pazi da ni iz kaučovka!
midva tudi grem zdaj enkrat v avstrijo nama še previjalna manjka!
no lep dan papa

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
29.11.2006 9:53:38   
Tabali
Čao punce !!
Malecka - ČESTITKE za user posted image  user posted image user posted image user posted image , joj kok je Tjaša luškana user posted image !
Pri meni vglavnem vse po starem, odštevam dneve do konca službe in trenutno se mi zdi (pravzaprav sem prepričana), da sploh ne bom pogrešala ta hudi ritem življenja. Torej še... 10 delovnih dni user posted image user posted image . Me je zadnjič ena sodelavka vprašala kaj bom sploh počela ta dva meseca pred porodom doma? Pa koliko časa mislim ostati na porodniški. Ko sem ji povedala, da toliko časa koliko mi po vseh reglcih pripada, jo je skoraj kap. Češ kao, da pa ona, če bi se sploh kdaj odločila za otroka, ne bi ostala več kot dva meseca doma. In še to bi ji bilo preveč... Ja OK, pač vsak po svoje. Osebno mislim, da je škoda zamuditi kar koli pri razvoju lastnega otročka in se mi absolutno ne zdi, da je eno leto, iz tega vidika razkošnega življenja na porodniški, stran vržen čas. Še posebej zato, ker odkar sem zaposlena, moj delovnik nikoli ni bil omejen na osem ur, tako da me je kar malo groza, da bi, tako mali otrok, zaradi moje službe, bil celi dan nekje v varstvu. Moram priznati, da sva se kar malo "skregali", ker je pač vsaka branila svoja stališča user posted image . Sem zato, da si pač vsak življenje organizira po svoje, ne prenesem pa, da mi nekdo vsiljuje svoje mnenje o tem kaj je zame!? boljše...
Uh, punce se opravičujem, sem kar malo zabluzila...
Uživajte!!

Neposredna povezava do sporočila: 1071
29.11.2006 11:14:00   
LuLu
Meni pa je tak fajn, ko "zabluzite", imam vsaj kaj za brati.
Tabali, ne se sekirat, delaj, valjda, tako kot paše tebi in bebici, pa dragi ima tudi nekaj besede user posted image . Kake kolegice, vse so pametne... meni je ena rekla, da se ji nosečnost ne zdi naravna in normalna stvar. Nekoga v sebi imeti user posted image  Ajoj!!! TO je najbolj naravna stvar v celem človeštvu user posted image  
Eh, ene ženske so za kariero, pač ne čutijo materinskega nagona... pa zredit se nočejo, ko pa sem ji omenila, da se tudi joške povečajo, pa so se ji oči zasvetle user posted image .
Jaz ful zamujam z nabavo... tudi dude bom rabla? user posted image  Ve kar pišite, da vem kaj rabim in kaj je najboljše, jaz pa bom februarja z malim na zizi v Turbolimaču kupovala.
Ajd, zaenkrat, si pišemo še kasnejeuser posted image

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
29.11.2006 12:01:40   
malecka_mateja
joj tabali kaka sodelavka!groza ampk vsakomur svoje ti pa delaj kar ti hočeš saj je tvoje življenje!
Lulu ti pa res že zamujašuser posted image user posted image se mi kr smiliš sploh nevem kak zdržiš breztega da nič ne kupiš!jaz lahko ko lahko kupim sem že cela nora!user posted image sej boš tudi ti še malo!bo pač ati moral tudi malo pomagati!
še en teden pa materinska!user posted image zaj pa eno vprašanje Lulu kak te naj vem potem tam kera si da ti bom lahko kako plačala?user posted image bom prišla noter pa se bom v roki z kakom drla katera je Luluuser posted image user posted image user posted image mislim da bi me samo čudno gledali!user posted image jaz pa bi se tud od sramote vrgla pod prvi vlak!user posted image
zdaj pa že res bluzim!
kje pa je danes kolimbo! čisto je noter padla v diplomsko!sej prav sam malo pa se lahko oglasi!
KKKKKKKOOOOOLLLLLLUUUMMMMMBBBBBOOOOOO?????????????????????????
malo mi je lepo danes sem ful dobre volje tak da se ne čudite saj veste hormončki!
sej grem zaj!user posted image
papa

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
29.11.2006 12:09:02   
ribicau
Tokrat spet jaz!

Ja malecka_mateja sem mislila Nukovo! Sej oblike cucljev so povsod enake a ne (mislim v Avstriji in Slo)! Da ne bom zdaj kaj zajeb......Pa lateks praviš? Če je iz lateksa, je potem barva cuclja al bolj rumena al svetla? Ne vem kako bom v Avstriji vedela, ali je iz lateksa ali kavčuka, zgleda bom morala najprej po Slo trgovinah malo pogledat! No pa še to, danes pride k meni še ena prijateljica z oblekicami za user posted image ! Jaz sem pa tko razmišljala, da bi v soboto v Avstriji kaj kupila, zdej pa če še od nje dobim, potem bom pa že imela slabo vest kaj kupit, ker bi blo boljše denar za kakšno drugo stvar za  user posted image  zapravit user posted image !

Mene pa zanima, če je katera razmišljala o odvzemu in hrambi izvornih celic? Stroškov je cca 1700 EUR (odvzem + 5 let hrambe)! Je kar nekaj denarja, ampak pomojem je to bolj pomembno, kot nevemkakšna previjalna, ali pa voziček!

LP

< Sporočilo je popravil ribicau -- 29.11.2006 12:16:11 >

Neposredna povezava do sporočila: 1074
29.11.2006 12:16:38   
LuLu
Malecka_mateja user posted image
Zdaj si mi dala idejo... ti se boš tam drla LuLu, jaz pa bom nalašč tiho in se smejala user posted image  Če bodo nosečke videle kakav, bodo vse hotle LuLu biti user posted image
Kak pa naj vem katera si ti? A si vedno tako lepo zrihtana kot na poroki?? Če prideš v poročni obleki te bom prepoznala. Zmenjeno?
Velika sem 1,74 cm, imam črne lase, spredaj postrižene kot na avatarju, samo da me je dosti več v kilah. Pa noseča sem user posted image
Aja, pa brez partnerja bom.
Pojma nimam pa kako izgleda metuljčica27... ona bo tudi tam. Vsaj tak je napisala.
Koliko pa nas je nosečk sploh tam? 5, 10, 15... veš kaj?

Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.