|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
24.11.2006 9:40:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu LuLu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1026
   [Brisano sporočilo]
24.11.2006 11:00:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1027
   RE: Februarčice
24.11.2006 12:31:50   
sminc
Oj punce. Jaz sem pa danes tako žalostna. user posted image user posted image user posted image user posted image jokam za mojo sosedo in njenim otrockom. Grozno mi je in se bojim da ne bi s tem skodila moji pikici.
Soseda in kolegica trenutno rojeva otročka ki pa je že umrl. se vceraj je bilo vse dobro, cutila ga je normalno, danes je sla na ctg ker je pac 2 tedna pred rokom in srček ni več bil. kar tako. UZ je pokazal da plodek ne giba. Ne vedo se zakaj. Vsak zato bo itak....user posted image user posted image
Pa ravno si je vse zrihtala, rekla "zdaj pa lahko pride" in...
Kaj naj ji recem ko jo bom videla? Se zanjo nas je zdaj strah. in ko potem pomislim da se to lahko zgodi tudi meni..user posted image user posted image

se sonce se je zdajle pokazalo.....kot da se nebo norčujeuser posted image

Dajte me malo......karkoli...sam pogovarjajte se.user posted image user posted image

Vse veselo pričakovanje te ne pripravi na resničnost- na drobno, popolno bitje v tvojem naročju.Na ta strah pred odgovornostjo. Na brezmejno ljubezen.

Jakob Enej 15.04.2005
Aljaž 01.02.2007

Neposredna povezava do sporočila: 1028
24.11.2006 13:25:25   
LuLu
Kolumbo, uh, si bila izčrpna... še dobro, da je sedežna zamujala user posted image  super!
Koliko sem prebrala, imam za zdaj dovolj podatkov. Meni so Jaguarjeve barve tudi tak-tak, Marlinove pa ok. Tudi I'coo se gledala, Platon 4 air mi je ful lep, barve so dobre. Mislim, da sem vsaj ožji izbor naredila... Traxx ali I'coo, avtosedež Maxi cosi CabrioFix. Še pred mesecem dni sem mislila, da mi bo glavo razneslo od vseh teh vozekov user posted image
Če me bo še kaj zanimalo, pa bodi sigurna, da se bom tukaj zadrla KOLUMBO!!! user posted image

Sminc, kaj naj napišem na to?? user posted image  Največji strah vsake izmed nas. Samo, sorry, ampak sploh nočem o tem razmišljati. Sem dala svoje obdobje strahov skozi, se jokala, nič spala, nič jedla,... saj nič ne morem narediti, narava po svoje na koncu naredi. Izzivam pa je ne. Zdaj moram razmišljati, da se to meni ne more in ne sme zgoditi, samo tako bom mirna še tri mesece. Ne gre drugače razmišljati. Kaj naj ji rečeš, ko jo boš videla?? Pojma nimam, v tistem trenutku meni ne bi nobene besede pomagale, si nosečka, saj ve, da jo razumeš, ampak zaradi svoje bebice ne bodi v stresu zaradi tega. To se je njej zgodilo, nima nobene povezave s tabo. Grdo se bere, ampak, saj pravim, moramo pozitivno razmišljati.
Pa čim bolj miren in sončen dan vam želim user posted image

(odgovor članu sminc)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
24.11.2006 14:01:46   
Maggie
LuLu, jaz imam pa Jaguarja 4, tako da če te kaj zanima... Košara se pa definitivno obrača in sedež popolnoma poleže, tako da zimska vreča popolnoma zadostuje za zraven. Največja slabost pa je gotovo njegova teža... - bo pa namesto fitnesa user posted image

Šminc... ...kaj takega se ne bi smelo zgoditi nobeni...user posted image
Edini smisel, ki ga jaz vidim v tem je, da bi bil morda otroček tako ali drugače prizadet, če bi prišel na svet in je zato narava "poskrbela", da se to ni zgodilo. In to je morda tudi edina bilka, ki se je kolegica lahko oprime pri odgovoru na vprašanje Zakaj vendar?...

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
24.11.2006 14:20:34   
LuLu
Maggie, ojla, se zelo redko oglašaš user posted image
Kje si kupila svojega Jaguarčka? Po kakšni ceni in, če so samo te barve, ki so na Arielovi spletni strani? Torej, zimska vreča zadostuje user posted image
Kilaža je hudič ampak, malo fitnesa ne bo škodlo, tak se bom morala navaditi na težo v rokah, malega bom tudi nosla po rokah user posted image
Sklepam, da si z vozekom zadovoljna, koliko si ga pač praznega vozla, se je obnesel? Ali pa si ti tudi v kakšni garaži poligon naredila, kot Kolumbo, in ga testirala? user posted image
Pa sem mislila, da se do februarja ne bom odločila kaj naj kupim. Kak je z novo kolekcijo, samo ta rdeča in zelena? Ni glih neka izbira... Mogoče pa bodo februarja ali januarja odkrili še kakšno novo kombinacijo. Tak ne bom prej kupovala za bebico, me še čaka komplet oprema za stanovanje in selitev... saj tudi tu ne vem kaj naj kupim, glede na to kako počasi se odločam, bom ziher kak mesec v praznem stanovanju, na jogijih, s pr. strojem in hladilnikom user posted image  To že imam od prej user posted image  Si pa težko predstavljam, kako bom se dvigala s tal iz jogijev v 8. oz. 9. mesecu user posted image

(odgovor članu Maggie)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
24.11.2006 16:50:09   
LuLu
Ojla, spet jaz user posted image  malo mi je tečno, tukaj je en link, ki se meni zdi zanimivo branje:

http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.htm

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
24.11.2006 20:01:05   
Maggie
Ne, ne, mi nismo imeli poligona user posted image user posted image user posted image  ...ampak sem pa res enkrat v tej sobi, v kateri je voziček eno oviro prevozila zelo z lahkoto, ne da bi to sploh opazla - je šlo kolo res kar čez... Zaenkrat se mi zdi ta voziček čist fajn, kako se bo pa dejansko obnesel, bomo pa videliuser posted image

Meni je všeč moder, ampak mam pa lime, ker je bil v Arielu v akciji za 55.000sit + bež vreča za 5.000sit. Za tolažbo zaradi druge barve pa sem si našla izgovor, da se na temu kakšna packa ne bo tako hitro poznala...
Kar se pa tiče jaguarja 3, pa baje ni fino, da ima prednje kolo plastično, ker ful trese, če greš po makedamu, kljub dvem napihljivim. Barve pa so le te tri (svetlo moder, lime in rdeče-rjav) - kolikor jaz vem.

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
   [Brisano sporočilo]
24.11.2006 21:40:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Maggie)
  Neposredna povezava do sporočila: 1034
24.11.2006 22:06:40   
LuLu
Ojla, vsaj ena je prisotna tukaj user posted image
mene tudi zgaga peče ravnokar, sem se cedevite napila, pa je mogoče zaradi tega. Pa skledo pomfrija imam pred sabo, in v ponedeljek pregled pri g. user posted image  Če sem dva tedna nazaj napisala, da se mi ne vidi, da sem v 6. mesecu je zdaj stanje čisto drugačno. Vidi se mi kot, da sem 7. preskočila user posted image  Spet sem se čez noč zredila. Nekak se mi dnevi vlečejo, groza... 22. 12. imam mogoče primopredajo za stanovanje, pa samo čakam in čakam, pa dnevi nikamor ne grejo. user posted image  Se že vidim, da bom cele dneve za računalnikom user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1035
25.11.2006 13:02:54   
Anonimen
Živjo,
še ena februarka, a bom ostala skrita.

Brala sem vaše poste, zdite se mi plehke.

Sminc,
v smrtnih primerih, novorojenčkov sploh, je težko tolažiti žalujoče starše. Včasih "pomaga" pisno sporočilo, ki ga mamica prebere, ko si sama vzame čas in ve, da ti ni vseeno in da misliš nanjo.
JTežko je, koncu nosečnosti še težje. In vsaka izmed nas upa, da bo nosečnost brez zapletov speljala do konca.  user posted image

(odgovor članu LuLu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1036
25.11.2006 14:08:26   
LuLu
Plehke?! user posted image
Sem kaj zamudila?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
25.11.2006 17:29:03   
ajči
jaz takšnih stvari sploh nebi pisala prvo zato ker nas prestrašijo in misli preidejo v negativne in lahko nastopi bilo kaj saj sama dobro veš...obdržite take stvari zase saj to je pa že malo preveč davati na forum ki smo vsi v veselem pričakovanju ...

NI LAHO SAMO :::TREBA JE UPATI VSAJ NAM ZDAJ NA NAJ user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
   [Brisano sporočilo]
26.11.2006 9:18:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ajči)
  Neposredna povezava do sporočila: 1039
26.11.2006 11:28:30   
LuLu
Plehkarce? user posted image
To mi deluje, kot neka obrtnica na kmetiji. Meni tudi ni jasno, da moraš biti anonimen in take bedaste pisati. To naj pišejo tam na čveku v tri dni, ta čvek, pa v vseh mesecih ohranja neki nivo in ni kreganja.
Drugače? Kaj delaste danes? Moja nedelja ne bo nič posebnega. Doma bom, mogoče v trgovino šla ali pa mami malo na čvek. Pa vsake toliko na računalnik pogledala, če se je katera javla na forum. Jutri imam pregled, pa moram danes shujšati za 5 kg user posted image  Pa bom spet poslušala. Zadnje tri dni me je razneslo spet. Da bi me vsaj po pregledu user posted image
Lep dan nosečke, pa napišite kaj, da si malo skrajšam čas. Priznam, da mi je zeeelooo tečno user posted image  mogoče pa bom kako igrco na PC igrala cel dan...

Neposredna povezava do sporočila: 1040
26.11.2006 11:59:41   
ajči
pri koliko kg pa si obstala da lahko malo primerjam??????

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
   [Brisano sporočilo]
26.11.2006 12:03:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu LuLu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1042
26.11.2006 13:59:24   
LuLu
Ojla, sem že nazaj...
Še v lekarno sem morala iti, dragega je zob začel boleti, booogiii...
Ajči, do zdaj sem se zredila 12 kg. Dokler se še menim z kolegicami, ki so rodile, je vse normalno, me pripravljajo, da se bom še kakih 10 kg. In da to seveda ni nič nenormalnega, ker so vse šle gor za 20 - 25 kg. Pa so tudi dol vse dobile. Če pa je tak čudno to rejenje, tri tedne po pregledu sem na isti teži, zadnji teden pa me tak tišči v trebuhu, da bi mi ga razneslo in kar čez noč dobim 4 - 5 kg več user posted image  Kot otrok se bom jutri počutila, ko me bo neka gospa doktor kregala za kile user posted image
In seveda, v tem času, ko sem to napisala mi je juha šla prek... peč sem že morala čistiti.
kolumbo, edini način, da bom v enem dnevu 5 kg shujšala, sem zdaj pogruntala, bo na dan poroda user posted image  
Kolumbo, tvoj avatar je tak mali, da ne verjamem, da bi te kdo spoznal user posted image  Me pa ta slikica spominja na Božič in ti si kot Gospa Božička. Tak romantično mi deluje.
Kaj pa vidva študirata? Sta še toliko mlada ali pa zamujata z izpiti?

Neposredna povezava do sporočila: 1043
   [Brisano sporočilo]
26.11.2006 16:00:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu LuLu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1044
26.11.2006 16:35:24   
LuLu
Kolumbo, LuLu,... user posted image
Kaj pa naj, če mi je računalnik pri roki, pa vedno malo pošpegam. Marčevke nas pa ful vodijo, one so prave čveke. Kosilo sem končno skuhala, pa lačna več nisem... Nisi glih neka starina, meni bo mali prišel tik pred 32. rojstnim dnevom. Pri meni je tudi že srajni čas, da si uredim življenje. Fakse sem jaz tudi delala, kar tri user posted image , končala pa samo prve letnike. Malo mi je danes žal, da se nisem samo enemu konkretno posvetla. Zato pa imam probleme z iskanjem službe.
jaz si bom tudi dnevno - spalno sobo barvno uredila. Rdeča ali plava ali zelena sedežna, visoke zelene rože, reflektorji, kakšno kričečo barvno sliko, rdečo kuhinjo,... nekak tak bo izgledalo user posted image  Potem pa še mali s svojimi roza - rumenimi oblekcami (dve kolegici, ki imata punčke mi ponujata oblačila),... še dobro, da dojenčice punčke ne nosijo oblekc in kril, ker bi moj še to verjetno kdaj oblekel user posted image  Komaj čakam...
Zdaj pa ti Kolumbo nadaljuj...
(sem vesela, za ostale februarčice, da imajo kaj bolj pametnega za delat, kot pa za rač sedet ) user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1045
26.11.2006 17:47:06   
ribicau
Alo, alo!

Kolumbo, Lulu zelo sta pridni, da skrbita za to, da na forumu februarčič niso skoz na eni strani user posted image .

Najprej bi pa Anonimni nekaj napisala. Forum (kot jaz in še nekatere druge razumemo) je namenjen izmenjavi mnenj, čestitkam, tolažbam - čim manj....u glavnem lepim in prijaznim besedam bodočim mamicam in tistim, ki so to že. Na RR-ju pa sigurno ne rabimo enega takega člana, ki nam bo govoril, da smo plehke, če pač izmenjavamo svoja mnenja, kakršnakoli že pač so. Kdor meni, da smo pod njegovim nivojem in ni za med naše debate, naj pač ne hodi k nam, ne pa da kritizira. Če pa si besedo "PLEHKE" razlagaš pač kako drugače, se ti opravičujem in ti predlagam, da pogledaš v kakšen slovar, pa napišeš pravo besedo. Res da imajo na RR-ju biti vsi pravico člani, vendar bi pričakovala, da če si ti toliko boljša, da boš potem svoje mnenje zadržala zase, sploh pa ga ne napisala pod "Anonimen"!

NO pa da ostalim poročam kako in kaj. Med tednom sploh nimam več časa pisati. V službi imam tako noro, da se mi še doma kaj dosti ne da. Z user posted image  sva bila včeraj in danes na eni žurki in naj vam povem, da sem včeraj od 20ih do 2h zjutraj plesala in mi je ful pasal. Ene par jih je bilo ki so me vprašali, če sem sigurno noseča, ko toliko zmorem user posted image . Spat sem šla med zadnjimi in kar nisem mogla sama sebi verjet. Danes pa smo bolj ali manj pospravljali, ker je bilo res vse polito in umazano, potem smo pa ene 4 ure zunaj na sončku sedel, tko da sem še mal barve dobila user posted image .

Cao

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
26.11.2006 17:58:12   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: ribicau

... ni za med naše debate, naj pač ne hodi k nam, ne pa da kritizira. Če pa si besedo "PLEHKE" razlagaš pač kako drugače, se ti opravičujem in ti predlagam, da pogledaš v kakšen slovar, pa napišeš pravo besedo.

Tak ja ribicau, napiši ji kaj ji gre user posted image  Mene je tudi razjezla, potem pa sem pomislila, da ji pa mogoče beseda "plehko" nekaj drugega pomeni kot meni user posted image
Me je kar presenetlo.
Mene tudi zdaj čaka, da obesim perilo, je oprano že par ur, pa se mi več nič ne da. Raje tu čekiram, če bo katera kaj napisala.

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
26.11.2006 19:09:51   
BTina
Oooojlaaaaa!

Po res dolgem času se tudi jaz oglašam. V službi norišnica, doma pa ne pridem na vrsto za računalnik, ker imam moj user posted image veliko dela. Smo pa imeli ta teden pregled pri G in nam je delal UZ. Vse je zmeril (kot pri morfologiji) in najina user posted image ima že 1683 g. Sem kar debelo pogledala, ko nama je to reku, saj sem pričakovala, da imajo otroci v tem tednu starosti okrog 1200 g. Vednar z najino user posted image je vse OK in se je med UZ samo malo pokremžila in nato sladko spala naprej. Pa še krvno sliko mi je pregledal in ugotovil, da se mi je od zadnjič, ko sem imela hemoglobina 96 sedaj povspel na 105 in da to ni tako slabo. Sicer moram še vedno jest železove tablete. Zanima me koliko imate kaj ve tega hemoglobina v krvi?

O Anonimni ... no coment.

Ena je spraševala glede vozička. Midva sva kupila Jaguarja 3 v sinje modri barvi (sva oba zaljubljena v to barvo) in lahko rečem, da je med vsemi vozički, ki sva se jih midva ogledala zelo vodljiv in rabi malo prostora za ga obrniti. Kako se bo obnesel v praksi bomo preizkusili prihajajočo pomald. Imam tudi mehko vrečo, pa lupinico in adapterje, ki sodijo zraven vse od Traxxa. Če rabi kakšna še kakšen info me lahko vpraša.

Midve s user posted image pa že odštevava dneve, ko bova odšle najprej na dopust, nato na porodniški in na koncu še v porodnišnico. Vendar najprej dopust....še 9 dni. Jupi!

Lep začetek tedna in čimveč brcik naših malčkov.

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
26.11.2006 19:33:45   
Anonimen
Olaa nosečke!

Vidim, da ste bile res pridne (posebej Kolumbo in LuLu)user posted image Me smo pač malo lene ali pa prezaposlene, jaz sem pravzaprav malo obojega. Kaj pa morem, če mam veliko dela, pol me pa kar naenkrat zmanjka. Sploh nisem imela časa prebirati forum, kaj šele pisati. Sorči!

No, pri meni je stanje enako - vse ok, mali brca kot da bi bil Ronaldotov user posted image user posted image user posted image Zredili smo se za 8 kg, ampak bomo že spravili dol, glavno da je vse ok. Pregled imamo 19.12., pred tem pa še gremo k zdravniku, da nam pošlje papirje na komisijo za podaljšanje bolniške, malo na zavod po podatke o starševskem nadomestilu itd... Vglavnem dela ful, motivacije dvakrat ničuser posted image Ma saj bo...

Kar se tiče vozekov, m islim, da bova midva tudi nabavila Jaguar 3 od Traxxa, zraven pa lupinico (tudi od traxxa) in imam eno vprašanje. A ta lupinica pol gre tudi v avto, namesto avtosedeža za teh prvih par mesecev? Tega se res nisem pozanimala, pa ponavadi ne trosim takih bučk glede tega, sem raje tiho... user posted image user posted image user posted image Ampak tu si lahko skor vse dovolimo, a ne ANONIMNA? Plehke... Swašta...user posted image

Aja - a mogoče katera ve, zakaj ne morem uporabljati onih drugih smeškotov? Ne prime mi nobeden drugi, razen teh par, ki so zraven besedila? user posted image

No, lep večer vsem, midva grema zdej neki papcat! user posted image

(odgovor članu BTina)
  Neposredna povezava do sporočila: 1049
26.11.2006 20:43:47   
malecka_mateja
ojla moje user posted image !
kako ste pridne! jaz se opravičujem amapk ko je možek doma res ne pridem do rač ker nonstop delamo na bajti..in ko pridem zvečer domov smao počekiram kaj ste napisale in nimam niti časa da kaj napišem!bom med tednom bolj pridna! no v torek na 3D uz potem pa imam v pon g!zredila sem se do zdaj 3kg amapk upam da me nebo zdaj kap ko bom gor stopla!sej bo!
počutje ok!brce močne!
hemoglobin je 95 kriza in tudi jem tablete! ampak vse to pride z nosečnostjo!
no danes so mi delali test kaj bomo imeli user posted image ali user posted image  to z verižico ko ti jo na rok odajo potem pa če se okrog vrti je user posted image  če pa miga sem in tja pa jeuser posted image  in baje naj bi imeli user posted image  in drugi otrok naj bi bil user posted image  tretja pa user posted image  potem pa nič več otrok! baje prav pokaže!user posted image potemko smo na drugih testirali ko že imajo otroke drži sedaj pa bomo vidli ali bo pri nas tudi!sicer pa vseeno kaj bo samo da bo zdravo! no pokaže tudi koliko otrok boš imel!tako da ja kr nekaj!in tudi možu je pokazalo isto kot meni!
torej se neboma ločla naslednje letouser posted image user posted image user posted image malo heca!
no sedaj že bluzim!morem perilo it obesit!
pridne bodite se tipkamo!
papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.