LuLu
|
Kolumbo, uh, si bila izčrpna... še dobro, da je sedežna zamujala super! Koliko sem prebrala, imam za zdaj dovolj podatkov. Meni so Jaguarjeve barve tudi tak-tak, Marlinove pa ok. Tudi I'coo se gledala, Platon 4 air mi je ful lep, barve so dobre. Mislim, da sem vsaj ožji izbor naredila... Traxx ali I'coo, avtosedež Maxi cosi CabrioFix. Še pred mesecem dni sem mislila, da mi bo glavo razneslo od vseh teh vozekov Če me bo še kaj zanimalo, pa bodi sigurna, da se bom tukaj zadrla KOLUMBO!!! Sminc, kaj naj napišem na to?? Največji strah vsake izmed nas. Samo, sorry, ampak sploh nočem o tem razmišljati. Sem dala svoje obdobje strahov skozi, se jokala, nič spala, nič jedla,... saj nič ne morem narediti, narava po svoje na koncu naredi. Izzivam pa je ne. Zdaj moram razmišljati, da se to meni ne more in ne sme zgoditi, samo tako bom mirna še tri mesece. Ne gre drugače razmišljati. Kaj naj ji rečeš, ko jo boš videla?? Pojma nimam, v tistem trenutku meni ne bi nobene besede pomagale, si nosečka, saj ve, da jo razumeš, ampak zaradi svoje bebice ne bodi v stresu zaradi tega. To se je njej zgodilo, nima nobene povezave s tabo. Grdo se bere, ampak, saj pravim, moramo pozitivno razmišljati. Pa čim bolj miren in sončen dan vam želim
|