LuLu
|
Ribicau, lepo, da si zaključila, zdaj pa se lahko posvetiš samo sebi in bebici. Če po sebi gledam, je že skrajni čas za porodniško Včeraj sem od 24 ur, ki jih ima dan, prespala 20 Malecka_mateja, prav si imela, sem v sanje padla Kolumbo, naš ati se tudi boji, odkar sem mu enkrat rekla AU! je kar nehal skakati, ne upa Mi pa res manj paše kot pred par meseci. Vse mi je preveliko oz. preozko. Bomo že nadoknadli naslednje leto. Svoje je tak naredil, pravi, da je glavno nalogo dobro opravil, ostalo so nijanse. Punce, ve kar v Avstrijo, pa poročat kaj se tam dogaja. Za nas zamudnice, bo vse lepo na kupu napisano, pa kasneje ne bo problem za šoping... razen, če me Kolumbo ne obišče na domu s praznimi vrečkami in me zvleče v baby centre Mimogrede, Kolumbo, ne vem, če si že napisala... o čem je tvoja diplomska? A vam je že vse jasno, kaj od oblačil rabi dojenček v bolnici in takoj, ko pride domov? Jaz, priznam, da pojma nimam... bom kar s seznamom, ki ga baje v materinski dobim, šla v trgovino in naj mi voziček naložijo. Zaenkrat toliko, zdaj so se tak porodniške začele, pa upam, da se bodo še kakšne februarčice oglasle... malo nas je aktivnih čvekačic. Lep dan vsem, pa pišite, magari neumnosti, samo da čas mine
|