LuLu
|
Ojla! Malecka_mateja meni je g. rekla že pred dvema mesecema, da bo fantek. Izgleda, da ima kar dosti med nogami, da je tak hitro videla Jajčka so velika in pravo lego je imel, pa je lahko hitro ugotovila spol. Ti kar bodi radovedna, saj jaz sem tudi tak imam vsaj kaj za pisati. Če bodo hitro zaključili z gradnjo bloka in z vsemi finalizacijami, se bom lahko preselila že 22.12. Po pogodbi pa imajo zadnji dan primopredaje 15.01.2007. No takrat, ko se preselim pa začnem z šopingom. Danes sem bila pri mami, pa se ni mogla zadržati, je že kupila nekega pajaca, da ga lahko gleda in se veseli Je kar pri njej ostal, pri meni bi muce scotale vrečko ali pa bi morala imeti v predalu, pa ga ne bi mogla gledati Na pregledu pa vse ok, super. Toksoplazmoze v tem času nisem dobila, hemoglobin (železo) v krvi je ok, kot na začetku. Mi je na hitro naredila UZ, čeprav je na začetku rekla, da samo dva dobim in nič več. Vidla sem srček, prsni koš, glavico, spola ni spremenil prej je bil vodoravno, zdaj pa je trenutno z glavico navzdol. Je pa rekla, da je mali debelušen Obseg glavice ima normalen za ta teden, trebuh pa kar za teden več. Jooooj, se kar bojim poroda, če bo mali tak velik. Sva oba kar velika, pa dragi se je tudi rodil debelušen, sicer je zdaj suh in velik, ampak ga je bilo kar dosti skupaj. Za kile mi nič ni rekla, pa saj zdaj vidim, da mali dosti rabi, v njegov buši gre vse, ne v mojega Malecka_mateja, za materinsko se lahko preko telefona naročim ali moram iti osebno tja? Saj si mi verjetno napisala, pa sem pozabla, internet pa imam počasen pa se mi ne da listat Lep dan naprej, jaz pa grem spat, ... mali si je dve tortici zaželel in jih tudi dobil. Od zdaj naprej se izgovarjam na malega, če bom debela nosečnica Čao
|