|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
20.10.2006 9:37:01   
Tabali
Hojla punce!!
Ja meni se tud zdi da trgovine v Avstriji ob sobotah delajo do 17.00.
Hothien - mene je sicer tud mal matralo, da grem na 3DUZ, pa sem pol nekako opustila to idejo... kaj pa vem... Res je lepo če vidiš bebico že prej, ampak pri nama je nekako prevagnilo mnenje da bo presenečenje popolno, ko bova jo (ali gauser posted image ) prvič v 3D zagledala ob rojstvu. Ma saj, če bi bilo nujno iz kakršnih koli zdravstvenih razlogov iti na 3D bi seveda šla takoj, tako pa... ne vem... Mogoče se mi hormoni še obrnejo v drugo stran, pa se bom na hitro drugače odločila user posted image , če pa ne pa tudi prav.
Kje pa sta kupila ležalnik? Mal sem firbčna, upam da ne zameriš user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 801
20.10.2006 12:01:54   
malecka_mateja
ojla!
hvala za informacijo!torej gremo jutri v avstrijo!jupiuser posted image
joj tudi mene pipa glede 3d uz ampak tudi meni je preveč ker še malo pa bom  3d videli svoje user posted image  videli v živo tako da nevem mogoče si še premislim!
joj danes pa me čaka naporen dan!na pogreb mojega strica morem it in sem že celi dan slabe volje ker je meni to tak mučno!grozno!sej bo!morem bit čibolj mirna...zaradi user posted image !
sej bo!najbolj bom vesela ko bo za mano!pa še pokopan bo tak kot moj oče ki me je zapustil in odšel k anglečkom ko sem bila še majhna in je ta stric njegov brat in bo zato še veliko težje!spomini spet prihajajo na planouser posted image user posted image user posted image ! ampak vem da me moj ati čuva in je moj user posted image !
no grem raje ker je preveč hudo!
papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 802
20.10.2006 12:45:04   
Tabali
malecka_mateja: drži se, vem, da ti je hudo, ampak...življenje pač teče in tudi take zadeve prinese seboj user posted image ...
v šopingu pa uživaj (še nekaj, če boš slučajno iskala v Kiki posteljino - imajo jo na dveh mestih, tam takoj za vozički na levo pred tabo, kjer so tudi posteljice in previjalne ter na povsem drugi strani, desno od prej omenjenega mesta pa za "ovinkom"... jaooooo saj vem, da sem zabluzila user posted image , upam da ti bo vsaj malo pomagalo, mislim, da je tista pri posteljicah v akciji...

Punce vsem skupaj user posted image pa lep in doživet vikend!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 803
20.10.2006 13:28:22   
ajči
joj malecka mateja moje sožalje vendar bodi močna saj je skozi neki narobe in skozi te boli glava lekadoli in šoki ti boš morala nekam malo odpotovati da se malo umiriš saj ni dobro skozi kar naprej in naprej je neki narobe ni doro....

jaz ti držim pesti da vse to preuraš....
pozitivno je najboljeuser posted image
pojdi v materinsko pojdi na jogo sprosti se malo z drugimi nosečkami da jih vidiš in pogovarjaš v živo ne sam na kompjuterju...

pošiljam ti pozitivno energijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 804
   [Brisano sporočilo]
20.10.2006 16:07:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ajči)
  Neposredna povezava do sporočila: 805
21.10.2006 10:48:59   
mzupa17
OJLA VSEM SKUPAJ!!user posted image

Moram povedat da sem že dobila voziček, v torek sem ga naročila, v četrtek sem ga že dobila. Z mojmu sva ful zadovoljna, ni težak pa enostaven je za zložit,res je nama obema všeč. Tko da je voziček prva stvar, ki sem ga kupila za user posted image , ker vidim da ste že vse v elementu, jaz sem pa do zdaj samo firbcala. Po moje bom imela še tisoč vprašanj do februarja?

HOTHIEN - jaz sem se že naročila na 3d v Postojno in imam termin 24. 11., takrat bo 28. teden, stane pa 12.000 sit. Odločila sem se pa zato ker je to moj prvi user posted image , pa na cd ti posname pa slikce dobiš, ker do zdaj imam samo eno slikco, pa moja G naredi samo dva ultrazvoka.

LEP VIKEND ŽELIM!user posted image

pdp 9.2.2007

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 806
21.10.2006 12:06:42   
BTina
Pozdravljene še z moje strani...
Danes je res en tak turoben dan, da res ne vem kam se dat. Glede 3D UZ se moram pohvaliti, da ga moj G na vsakem pregeldu naredi. Res, pa je, da mi ne da kakšnega CD-ja, ampak samo slikico. Tako, da imam do sedaj od vsakega pregleda (meseca) slikico od najine user posted image , le avgustovska mi manjka.  Zato sem se odločila, da bom svoje občutke in doživetja skozi tedne, mesece prenesla na papir in jih obogatila s slikicami iz UZ. Za to sta me navdušili knjigi Rojstvo in Glej, kako rastem in bom pisala v tem stilu. Tako bo imela najina user posted image en lep spomin že od prvih tednov njenega obstoja.

Kar se pa tiče nakupa oblekic in ostale opreme (razen vozička, lupinice in potrebščin, ki sodijo tuki zraven) nisva še nič kupovala in sva se odločila, da bova počakala do decembra, ko bodo v Italiji, pa tudi pri nas mogoče kakšna znižanja v okviru veselega decembra. Sicer sem nekaj oblekic že dobila, samo so mi vse grde user posted image , midva pa hočeva, da bo najina pikica vedno lepo zrihtana. Ne misliva, pa zapravljati ne vem koliko denarja zaradi tega, ker se mi zdi, da bo itak vse prehitro postalo majhno.

Kljub grdemu vremenu vam želim lep vikend in naj vas grejejo vaši sončki....

(odgovor članu mzupa17)
Neposredna povezava do sporočila: 807
21.10.2006 16:03:00   
malecka_mateja
ojla!
evo mene iz avstrije!kupila ful lepo posteljnino(celo z baldehinom...)+posteljnino(vzglavnik in odeja)za preoblečt, flaško malo in veliko ker so meli za 1 evro jih! kupila tudi vrtiljaka takega lepega! fulpoceni!pa vzglavnik in odejo ful poceni in kvalitetno! pa eno lepo malo koco! pa mislim da je to to!
vglavnem sedaj imam glede opreme vse in cotik ker cotike sem vse dobila!nekaj pa sem že novih kupljenih dobila!tako da za rojstvo ne potrebujemo drugega kot kozmetiko in user posted image  da bo vse to sprobal!user posted image user posted image user posted image
pogreb smo včeraj preživeli tako da sedaj bomo na to skušali čimprej pozabit!
lepo se imejte!
papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu BTina)
Neposredna povezava do sporočila: 808
21.10.2006 22:03:11   
metuljčica27
Halji, hajlo mamice!
Jaz sem se ponovno vrnila! JU,HU!!!user posted image user posted image user posted image
Res sem vesela, da sem zopet med vami!user posted image user posted image user posted image
SEm opazila, da sta že kar zrasli.
Mi tudi, ati tudi. Pravi, da doživlja z mano vse.

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 809
22.10.2006 9:40:26   
Anonimen
Seznam februark user posted image

01. hothien, Trbovlje user posted image
01. JA_n_JA; Ljubljana, user posted image
02. ajči, Izola ali Postojna
03. BTina, Šempeter ali Postojna user posted image
06. hgrm, Ljubljana
08. ribicau, Jesenice 
09. juorje, Celovec user posted image Gašper
09. mzupa17, Kranj user posted image
10. strommer, Novo mesto
10. Geja, Ljubljana              
10. mihi33, Murska Sobota  user posted image
12. kolumbo, Ljubljana 
12. alenkat, Ljubljana            
14. malecka_mateja, Maribor ali Ptuj, user posted image  (user posted image Žiga ali Jan; user posted image Tjaša)
16. darja.grm, Ljubljana 
18. metuljčica27, Maribor ali Ptuj
18. LuLu, Maribor user posted image
19. Tabali, Ljubljana  user posted image
21. Biba 1, Celje  user posted image  user posted image
22. jasna81, Celje user posted image
22. Petrca24, Kranj
28. sminc, Novo mesto user posted image
28. lencica, Slovenj Gradec

Pofočkanih je 23 user posted image  in 24 user posted image ! user posted image  vodijo pred user posted image    7:4

Če katere še ni na seznamu in bi rada bila, se pofočka tako:

PDP, nick, kraj poroda, user posted image  ali user posted image , če že veste

user posted image  user posted image  user posted image  

user posted image          

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 810
22.10.2006 10:26:40   
ribicau
Zdravo!
Sem bila v petek v LJ. Sem šla v BTC v Chicco trgovino in so vozički S3 top 149.000 do konca meseca, drugače je pa redna cena 174.000. No kupila ga nisem, ker bomo počakali na kakšne razpodaje, pa tud na spletu je cenejši, tko da....Bila sem še enkrat tudi v Pikapolonici. Jane Slalom Pro Matrix je 151.000, komplet vseh treh stvari pa 174.000. Na gotovino za Jane nudijo 10% popusta, na Chicco pa 5 %. Je pa voziček Jane Slalom Pro v akciji - 84.000 SIT. Če vzamemo zraven še Matrix košaro - 52.000 je skupaj 136.000, kar je cenejše kot Jane slalom pro Matrix. Matr so barabe. No obstaja pa še navadna košara, ki je boljša (globja, večja, ampak se jo ne da v avto namontirat) in pride 45.000 SIT, kar znese skupaj z vozičkom 129.000 SIT, kar pa ni veliko.  Itak je tko, da Matrixa nikoli ne bi v avto namontirala, ker ima slabe teste, tko da je vseeno (boljše), da kupimo navadno košaro. Za dolgolasko pa sporočam, da je bil voziček v olivno oranžni kombinacijo Nomad in ne Slalom Pro. So mi rekli, da obstajajo zaenkrat samo v rdeči, sivi, modri, oranžni kombinaciji. Te so mi pa vse grde. No tale odstavek sem napisala za vse,  ki se glede vozičkov še odločate user posted image .

Bila sem tudi v H&M in imajo luštne stvari in ne drage. Sem skor kupila ene svetlo zelene žametke za iz porodnišnice, ampak sem rekla sama sebi, saj je še čas.

No tko! Izčrpno poročilo podano. Zdej se grem pa oblečt, pa mal začet kuhat.

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 811
22.10.2006 19:14:48   
Tabali
Ojla punce!

Danes pa imam svojega osebnega tajnika ;-), ki mi za casa mojega opravljanja gospodinjskih del (likanja)prebira zadnje novice z ringaraje in pise tole sporocilce. Je res fajn ce mas moza.
Vidim da ste vse zelo pridne in uspešne v nabavi opreme in cunjic. Jaz sem danes mal primerjala različne vire informacij o stvareh, ki jih rabiš za novorojenčka in moram priznat, da se kar razlikujejo med seboj(npr število majčk in kompletkov se giblje od 3-10, kar je za moje pojme mal prevelika razlika, pleničke prav tako...). Tako. da zdele sploh ne vem kaj rabim in kaj ne ;-). Bo najboljš, da kar mamo vprašam, ker konkretne izkušnje so le konkretne izkušnje :). Fajn se mejte in ne preveč mislit na jutršnji ponedeljek in službo ;)).

(odgovor članu metuljčica27)
Neposredna povezava do sporočila: 812
22.10.2006 19:51:13   
metuljčica27
Ja jutri pa veselo na delo. Jaz sem bila sedaj dva tedna na bolniški zaradi prehlada. Pa po resnici povedano komaj čakam da grem naazaj v službo. Prav pogrešam jih.
Vidim, da že vse pridno nabavljate. Midva še nisva tako daleč.
Prejšni teden sem menjala ginekologa. In je prav bistvena sprememba. Res nisem vedela.kaj naj naredim. Nisem mu zaupala. Sedaj pa mi ni žal, da sem se tako odločila. Prav veselila sem se pregleda, pri novem G. Ki se je izkazal, zelo je prijazen.
Pa ve ali ima tudi katera slabo izkušnjo s G?

LP

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 813
23.10.2006 9:13:24   
dolgolaska
RIBICAU...hvala za odgovor in vse informacije, a potem ti niso nič znali povedati kdaj dobijo barve 2007?
Jaz grem jutri ali pa pojutišnem v Lj.pa jih bom še jaz malo izprašala v zvezi z barvami....
...če pa ne bo druge se bom najbrž odločla za oranžno...ker ne vemo kaj bo ..ali user posted image  ali user posted image  ...pa se mi zdi oranžna najbolj nevtralna....A tebi pa ni všeč????

LP!user posted image

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 814
23.10.2006 10:00:30   
Anonimen
Malecka_mateja javi kako si? Kaj je bilo? Sem šele danes videla kaj si napisala, upam da je vse OK!
Sej zame veš, da sem že dvakrat krvavela, sicer obakrat kr tako, ne po spolnem odnosu, vendar ni blo panike. Se je vse v redu izteklo, tud pr teb se bo, boš vidla! Hitro poročaj kako je blo!!!
Pa eno veliko user posted image  za srečo!

(odgovor članu dolgolaska)
  Neposredna povezava do sporočila: 815
23.10.2006 10:38:40   
LuLu
Ojla, malecka_mateja napiši kako je bilo. Mene tudi zanima. Spat nisem mogla zaradi tega. Sem kar nervozna. Javi nam...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 816
23.10.2006 10:38:57   
ribicau
Ojla!

Ja dolgolaska ne vem kaj bi ti napisala za barvo. Meni ti enobarvni niso nič kaj všeč. Ampak midva na barvo tolk ne gledava, rada bi kupila nekaj kar bi bilo pač najbolj uporabno. Še dobro, da je še kar nekaj časa...
Imam pa za vse eno vprašanje, a pri  user posted image  uporabljate kondome (sperma naj bi kao mehčala maternični vrat?)? Midva jih namreč ne.
Jaz imam jutri pregled, pa bom še to vprašala, seveda, če mi bo prišlo na misel.
A drugače ste v redu? Jaz sem brez posebnosti. Včeraj sem bila ful utrujena, ampak sem cel dan nekaj delala, tko da že ni moglo biti drugače. Naš user posted image  pa včasih ful brca, kakšen dan pa skoraj nič, samo kot bi se mi nekaj pretakalo po trebuhu. Pa velikokrat me na desni strani trebuha boli. Jutri na pregledu bom kr malo jamrala, mogoče mi bo pa uspelo en ultrazvok ekstra zrihtat.
A ste že kaj računale, kdaj naj bi šle na porodniško? Jaz sem računala, da bi še malo dopusta koristila (nekaj letošnjega, nekaj dopusta za l. 07) in šla okrog 20.12.!

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 817
23.10.2006 11:02:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ribicau

Imam pa za vse eno vprašanje, a pri  user posted image  uporabljate kondome (sperma naj bi kao mehčala maternični vrat?)? Midva jih namreč ne.

To velja samo na koncu user posted image , ko je mat. vrat zrel. Sicer pa midva od mojih krvavitev dalje niti ne upava user posted image . user posted image

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 818
23.10.2006 11:19:31   
Tabali
Ojla!
Evo mene iz enega dodatnega UZ-a. Sem šla na merjenje dolžine materničnega vratu v porodnišnico, pa smo še usput user posted image  pogledali user posted image user posted image user posted image . Je kar pridna tale naša user posted image  (ja zdele sem pa tudi sama videla da bo res punčka, tako da je potrjeno user posted image user posted image user posted image ). Brca in obrača se 100 na uro, pa kar neki si rokice ogleduje user posted image ... mislim... se mi kar smeji. Ah, si ne morem pomagat, sem kar v sedmih nebesih user posted image
Uživajte punce!!!

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 819
23.10.2006 12:03:54   
ribicau
Hothien kdaj je pa zrel? Sej je verjetno pri vsaki drugače,  ampak približno pri kolikih tednih? A pa si ti drugače zdej u redu? A si na bolniški? Meni se je k sreči krvavitev pri 12 tednih umirila in upam, da bo do konca vse OK.  Mal še zdrži, pa bo potem toliko boljše user posted image . Jest sem pa tole od malecke_mateje zgrešila, pojma nimam kdaj je to napisala user posted image . U glavnem, srečno malecka_mateja.
Aja, drugače pa ena informacija - pa vas nočem nič strašit - zadnjič sem slišala, da je ena rodila v 28 tednu. Fantek je imel 1200 g in so ga dali v inkubator. Drugače je z njim vse OK.

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 820
23.10.2006 12:20:50   
darja.grm
Da se še mi mal javimo.Smo super tud Mv je dost dolg tko da ani bojazni da  bo prezgodaj kar koli.Vsaj upam ,čeprav mam dela sto na uro s tamalima, ker vsak dan več rabita.Pa še vse ostale stvari.
Ej punce a boste ve delale do konca al gre katera na bolniško??Ker mene vsi sodelavci sam to sprašujejo zakaj niisem na bolniški in mi je ža mal bolno vse skupi?!Jest se čist dobr počutim sam pač utrujena sem, ampak niti pol tolikko kot v prvi nosečnosti.Je pa seveda čist drugač.
Aja še eno vprašanje a kera pozna kešno mamico ki ima voziček in ga ne potrebuje več??Jest namreč nebi kupila novga ker smo ga že v prvo.Aja, pa fajn bi blo da ima poleg športnega sedeža lupinco al pa uno košaro  za zimo.
Dej prosim če kera kej ve naj mi javi na privat.Prosim!!!
papa in uživajte zadnje mesece!!!Aja, pa po moje da sem že povedala da pričakujemo tokrat user posted image  in to je sto procentno ker se je vidlo direkt tko da to je to
papa

carpe diem

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 821
23.10.2006 12:24:12   
Tabali
Joj malecka... šele zdaj vidim kaj se je dogajalo pri tebiuser posted image . Upam, da so se zadeve uredile in da ni nič več narobe!!!! Drži se!user posted image

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 822
23.10.2006 12:42:54   
Tabali
No še mal debate o službi, bolniški, porodniški...
Konkretno, kar zadeva mene, upam, da bo še naprej tako kot je bilo do sedaj in da mi sploh ne bo treba na bolniško. Tako da mislim delati do trenutka kadar se mi začne dopust in to je nekje tam okoli 15. decembra - tako se mi pač izzide računica, glede na PDP, 28 dni porodniške, cel kup neizkoriščenega letošnjega dopusta in 10 dni dopusta iz leta 2007, ki ga moram izkoristiti, kakor predvideva zakon. Če sem iskrena, že odštevam dneve do decembra (veseli december juhuuuuuuuuuuuuuuser posted image ) in se mi res zdi super, da bom zadnja dva meseca lahko preživela v miru in veselem pričakovanju user posted image .
Je pa res, da tudi mene posamezniki v službi sprašujejo, kako to da nisem na bolniški. Mislim... saj če bi bilo potrebno bi sigurno bila, tako pa sem vesela, da je z bebico in z mano vse OK in, da mi ni treba še dodatno kar koli skrbeti.

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 823
23.10.2006 20:37:43   
Anonimen
Seznam februark user posted image

01. hothien, Trbovlje user posted image
01. JA_n_JA; Ljubljana, user posted image
02. ajči, Izola ali Postojna
03. BTina, Šempeter ali Postojna user posted image
06. hgrm, Ljubljana
08. ribicau, Jesenice 
09. juorje, Celovec user posted image Gašper
09. mzupa17, Kranj user posted image
10. strommer, Novo mesto
10. Geja, Ljubljana              
10. mihi33, Murska Sobota  user posted image
12. kolumbo, Ljubljana 
12. alenkat, Ljubljana            
14. malecka_mateja, Maribor ali Ptuj, user posted image  (user posted image Žiga ali Jan; user posted image Tjaša)
16. darja.grm, Ljubljana user posted image
18. metuljčica27, Maribor ali Ptuj
18. LuLu, Maribor user posted image
19. Tabali, Ljubljana  user posted image
21. Biba 1, Celje  user posted image  user posted image
22. jasna81, Celje user posted image
22. Petrca24, Kranj
28. sminc, Novo mesto user posted image
28. lencica, Slovenj Gradec

Pofočkanih je 23 user posted image  in 24 user posted image ! user posted image  vodijo pred user posted image    7:5

Če katere še ni na seznamu in bi rada bila, se pofočka tako:

PDP, nick, kraj poroda, user posted image  ali user posted image , če že veste

user posted image  user posted image  user posted image  

user posted image           

< Sporočilo je popravil hothien -- 23.10.2006 20:38:13 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 824
23.10.2006 20:42:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: darja.grm

Aja še eno vprašanje a kera pozna kešno mamico ki ima voziček in ga ne potrebuje več??Jest namreč nebi kupila novga ker smo ga že v prvo.Aja, pa fajn bi blo da ima poleg športnega sedeža lupinco al pa uno košaro  za zimo.
Dej prosim če kera kej ve naj mi javi na privat.Prosim!!!

Poglej na RR male oglase al pa na bolho! user posted image

(odgovor članu darja.grm)
  Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?