|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
17.10.2006 9:51:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 776
   RE: Februarčice
17.10.2006 10:16:24   
BTina
Pozdravljene user posted image !

Mi smo pa v petek končno kupili "mercedesa" za najino user posted image . Toliko sva premlevala kako in kaj in sva se le odločila za Jaguarja 3 v ice barvi in ker ga nikjer na netu ni več sva ga kupila kar v Arielu. Ostale dodatke (lupinico, vrečo, adapterje, prevleko za dež) sem včeraj naročila preko Kikiwelta. V roku ene ure sem že prejela vse potrebne podatke za nakazilo in tudi takoj nakazala. Sedaj čakam, da me obvestijo, kdaj mi bodo naročeno robo poslali. Hothien -  ti si naročala preko njih ne? Koliko časa si čakala na pošiljko?

Ribicau -  Za vse zgoraj našteto sem plačala 12 EUR poštnine in 19,85 EUR davka, ker so cene na netu brez davka. Pa še to: če ne znaš nemško lahko z njimi kontaktiraš angleško. Pa tudi podatke za nakazilo ti pošljejo v angleščini.

Jutri pa greva spet pogledat najino user posted image  kako kaj raste. Njeno oglašanje je že več kot očitno, saj nase opozarja večkrat čez dan, še posebej pa zvečer. A, kaj ko svojega tatija že zdej prinaša okoli, saj ko se on dotakne mojega trebuščka se ona umiri.

Lep sončen dan vam želim....

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 777
17.10.2006 10:20:04   
ribicau
Glede materinske šole sem je jaz včeraj pozanimala na Jesenicah. Začne se vsak prvi ponedeljek v mesecu in poteka v kleti zdravstvenega doma. Predavanje za EA pa je vsak torek, ob 13ih v 3. nadstropju porodnišnice (pomojem). Naročit se predhodno ni potrebno, kakšne so cene pa ne vem. U glavnem mene je predvsem zanimalo, če zadeva decembra bo ali ne! Jest prej ne grem. Z Kranj sem pa slišala (ni preverjeno) da jo decembra baje ne bo, pa da je za novembra ful dren....Sej pravim, nisem preverila, tko da če ima katera namen it tja naj preveri in poročauser posted image  !

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 778
17.10.2006 10:48:36   
dolgolaska
RIBICAU...evo mene zopet!
Sem pisala mail v Pikapolonico(Jane Slalom Pro),pa so mi včeraj odgovorili da olivno zelene z oranžno še ni za dobiti...oz.da oni še ne vejo kakšne bodo barve za l.2007...tako,da nič kaj preveč dobro ne kaže!
A si mi ti napisala da imajo barve 2007 razstavljene na Rudniku???
Kaj pa si se ti odločila...??Ostajaš pri Jane?
Kaj pa boš naredila glede na to ,da se naslona ne da čisto do konca spustiti???
Podložila gobo ali boš kupila košaro Matrix??
Jaz če bi jo kupila,bi jo samo zato,da bo pikica lahko ravno ležala,nebi pa je uporabljala kot avtosedež(na testih...KAP)...Bi dodatno zdraven kupila lupinico Rebel...
...sam pol je pa vse skupi too much denarja in še vrečo za noge je treba dokupit...pa marelo...in to vse skupaj pride okoli 200.000,00sit....
....ampak kaj čmo...če je tako lep, a ne??

Daj mi svetuj kaj naj,oz.mi napiši kaj boš ti naredila!

LP!user posted image

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 779
17.10.2006 10:52:10   
LuLu
Ojla,
Kolumbo, tak bom verjetno naredila. Prvo se sama sprehodla po trgovinah, izbrala najlepše kaj bo (ne glede na ceno, ker financ ministra ne bo zraven  in naj nosi poledice tega user posted image ) in kasneje v njegovi prisotnosti, če bo hotel zraven, kupla vse to. Kasnejših pripomb ne bom upoštevala user posted image
Me pa zanima to nakupovanje prek kikiwelta. V primeru kakšnih reklamacij... kako se potem to rešuje, glede na to da je naročanje prek interneta. Nimam nobenih izkušenj s takšnim nakupovanjem.
Malecka_mateja, ti si iz MB, a ti kaj veš že o materinski šoli? Pa če boš kaj zvedela o kakšni telovadbi mi tudi javi.
Jaz pa imam morfologijo komaj 26. 10. Naj katera opiše malo ta pregled. Baje spet vzamejo kri in vodo. Naj bi tudi partner lahko šel zraven. Ste tudi ve morale popiti malo več vode pred pregledom, se baje vse lepše vidi...
Čao za enkrat in lep dan.

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 780
17.10.2006 10:53:22   
malecka_mateja
ojla!
vidim da ste vse že aktivne za informacije za materinsko!ali katera ve kako je z mb in kje je boljše bolnica ali zd?
hvala

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu dolgolaska)
Neposredna povezava do sporočila: 781
17.10.2006 11:40:57   
ribicau
Ja dolgolaska takole je; še vedno se odločam med Jane in med Chicco! Na posodo dobim lupinico (abc design baje), tko da u bistvu ne rabim vseh treh stvari v kompletu. Pri Jane se lahko kupi vsaka stvar posebej, pri Chicco pa še ne vem. Jane - komplet stane 174.000 (pa na gotovino dajo 10 % popusta), voziček + košara (matrix) pa staneta 150.000, pa tud mislim, da bi dal 10 % popusta. Chicco je komplet (se pravi vse tri stvari)150.000. Zdej če po pravici povem, košaro bomo v vsakem primeru rabili, če bomo vzeli enega od teh dveh, tko da mi je po eni strani boljše, da kupim Chicco in imam vse skupaj (še lupinca paše na voziček), kot pa da kupim Jane, pa imam za isto ceno dve stvari. Pa pri Jane obstajata dve košari, je Matrix, ki jo lahko namontiraš v avtu (slabi testi), al pa košara Coche, ki jo ne moreš namontirat v avto. Slednja je še dražja kot Matrix. Vreče za noge jest ne bom kupovala. V košaro daš ovčko, pa otroka v kombinezonček al pa kaj podobnega pa je!
Mislim, da sem na rudniku videla olivno oranžno kominacijo. Ampak zdej me ne za besedo držat. Bom šla pa jest po vsej verjetnosti v petek tja, da še malo pofirbcam. Če se ti ne mudi počakaj, pa bom poročala.

Neposredna povezava do sporočila: 782
17.10.2006 11:50:25   
dolgolaska
RIBICAU...ja daj prosim,če greš na Rudnik,daj jih malo povprašaj o barvah za leto 2007,če jih že imajo,oz.kdaj jih bodo dobili,ja za tegale oranžno -zelenega,pa te tudi prosim,če pogledaš če ga imajo že v trgovini!

HVALA!!
LP!user posted image

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 783
18.10.2006 13:21:33   
ribicau
Hej bejbe, padle smo na drugo stran!!! Naj se to ne ponovi več user posted image !

Pa drugače? A ste vse ful zaposlene?

Moj dragi je včeraj začel z brušenjem posteljice! Ta posteljica ma en tak čuden bel premaz gor, da se je matral 3 ure in je zbrusil samo eno planko. Dons grem nabavit tekočino, ki razžira barvo, če bo mogoče potem šlo kaj lažje dol.

Zdej sem dobila že dva paketa cotk za user posted image , ampak sploh nimam časa razpakirat. Bom čez vikend, da mal vidmo kaj imamo in kaj moramo še nabavit.

Cao

(odgovor članu dolgolaska)
Neposredna povezava do sporočila: 784
18.10.2006 19:38:21   
malecka_mateja
ojla!
no včeraj smo imeli uz in je g rekla da je ta naš napovedan fantek baje dobo luliko!user posted image
ampak pustimo še zaenkrat tak ker ni bilo 100% ker ko je začela uz delat rekla mislim da vidim luliko potem pa je rekla boma potem pogledale grema gledat srčeka in ko smo srčeka pogledali je dal nogice skupaj in se ni več videlo!tako da počakajmo do drugega uz in bomo videli ampak tudi jaz imam občutek da imamouser posted image !
kaj še novega mhh... ja tudi jaz sem dobla že dve veliki škatli cot!in za začetek sploh nepotrebujem nič razen kozmetike! tako da user posted image user posted image user posted image !
drugače počutje kr no včeraj ponoči so me pljuča tako bolela kot da bi celi dan cigare kadila!groza sem mogla lekadol vzet ker sem se že jokala od bolečin!tako da user posted image !ampak je bilo potem boljše!
no to bi bilo!vse pridne bodite pa javite se kaj!papa

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 785
18.10.2006 22:15:20   
mzupa17
Ojla user posted image !

Lep pozdrav še malo od mene, v službi bom še kakšen mesec, potem pa na dopust,user posted image če bo do takrat vse Ok, ker sem 8 ur na nogah  in imam kar malo problemov.

Moram pa povedat da sem včeraj naročila voziček z lupinico, je v modri barvi in komaj čakam da ga dobim, bo pa enkrat drug teden.

Pa drug teden imam tudi že pregled, ne vem če bom imela UZ, ker sem ga imela prejšnjič, škodauser posted image , bomo pa vsaj srčka slišali!

Ali bo katera od vas šla na 3d uz? Jst bom šla v Postojno, je mejhn ceneje kot v Lj., pravijo da se splača pa še majhen izlet narediš.

Se beremo,pa lahko nočka!!user posted image

pdp 9.2.2007

Neposredna povezava do sporočila: 786
19.10.2006 8:08:30   
ribicau
....no a sem rekla, da bodo na koncu pa user posted image  premagale user posted image ! Jest tud mislim, da bomo imel user posted image , pa ne vem zakaj. Kr tko.

Jest sem že celo študijo naredila glede vozičkov. Zdej sem ugotovila, da se chicco S3 Top da dobiti na kikiwelt.de za 499 EUR + poštnina. Vključuje pa voziček, trdo košaro, lupinico, dežno prevleko, torbo za plenice, vrečo za noge! Pri nas je 153.000 v pikapolonici, pa še to brez vreče za noge (no kakšna je ta vreča ne vem). Jutri grem pa še enkrat v živo pogledat zadeve!

Cao

(odgovor članu mzupa17)
Neposredna povezava do sporočila: 787
19.10.2006 8:25:23   
Tabali
Dobro jutro punce!!
No še jaz pristavljam svoj piskerček klepeta, sem pač mal stavkala vmes, seveda zaradi službe... skoz se neki dogaja in skoz neki hočejo, tako da že res KOMAJ ČAKAM na december in dopust in vse ostalo user posted image .
Sem pa danes, zaradi včerajšnjega celodnevnega šopingiranja po Avstriji crknjena ko pes. Smo  nabavili nekaj cunjic za user posted image , pa postelnino, pa štumfeke (joj kok so miceni in lepi user posted image ), tako da se je začelo dogajati tudi na tem področju user posted image . Kar pa se vozička tiče, po vsej verjetnosti ga bomo naročili ta teden in to preko sončka. A ma katera mogoče kakšne izkušnje z njimi in z njihovim sistemom delovanja?
Grrrrrrrr... spet telefon in spet moram it... jao...
Punce uživajte!!!

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 788
19.10.2006 9:26:17   
malecka_mateja
dobro jutro!
tabali preko sončka je ful fajn naročat ker blago dobiš v treh dneh!jaz sem pri njih naročila jogi za kinderpetkla in je ful poceni bil z kokosovimjedrom mislim da 6000 sit pa še plavi z medeki je tako da sploh rjuhe nebi potrboval!user posted image  sonček je zakon!
da te še nekaj vprašam kje si delal shoping v avstriji?kolko si gori dala za posteljnino in kaj je vse v kompletu?sej vem da sem radovedna amapk tudi jaz že zelo dolgo iščem posteljnino pa so tako blazno drage da me kr glava boli!
no hvala za odgovore!
papa

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 789
19.10.2006 10:59:37   
Tabali
Hojla,
malecka_mateja bili smo v Grazu (najprej v Westu (v kompletu z Ikeo), pol pa še v Seiersbergu, aja da ne pozabim Kiko smo tudi obiskali user posted image , še sreča da zvečer zaprejo, ker drugač bi verjetno še zdaj tavali tam naokoli user posted image ). Jah, kaj pa vem, cene so tko tko. Midva sva v Kiki dala za kompletek postelnine (vsebuje prevleko za odejico, za pojšterček, tisto zaščito znotraj posteljice (nestchen) in baldahinček (Himmel, al kako mu že pravijo gori -brez tega moj user posted image  sigurno ne bi šel domovuser posted image ),  49 EUR. Zelo težko rečem, ali je ugodno ali ne, ker cen za tak izdelek pri nas ne poznam (v primerjavi z Kiko v Zagrebu je zadeva bistveno cenejša - za cca 5000 sit). Za pajaceka (zimskega, ker nekako februarja pričakujem še kaj snega) sem v C&A dala 24 EUR, ostale zadeve (bodiji, kompletki...) pa so tko od 5 do cca 12 EUR.
Jaz se pa danes, zraven službe ukvarjam še z preučevanjem plenic bombažnih (tipa Racman, Štorklja ipd) in tistih za enkratno uporabo... in sem seveda čist zmedena. Punce, a je že katera razmišljala o teh dveh različnih variantah previjanja? Sama se trenutno - "zbombardirana" z različnimi eko, zdravstvenimi, takšnimi in drugačnimi informacijami nagibam bolj k bombažnim, kam bo pa zadeva prevagnila pa še ne vem - se tolažim da mam še dosti časa za razmislek...

Neposredna povezava do sporočila: 790
19.10.2006 11:46:49   
malecka_mateja
tabali:mislim da si z posteljino prišla ful poceni skoz ker pri nas stane brez baldehinčka 15.000-20.000 s tem da če daš 30.000 pa dobiš še odejico pa pojšterček!tako da je ful poceni!sam nevem kje bi botep odejico pa pojšterček dobila!
kje pa si kupila posteljino v kateri trgovini?
glede plenic ti jaz svetujem nekaj!
za široko povijanje obvezno bombažne!ker drugače je joj!one za enkratno uporabo pa ti priporočam da prve tri mesece uporabljaš pampers potem pa katere druge!recimor iz izkušenj ko sem delala v bolnici je bilo tako najbolje!ker so mamaice sprobavale na novorojenčkih vse živo potem pa so bili taki izpuščaji da joj!pa bombažne plenice in sp.bodije in mjčke obvezno prat brez mehčalca!vsaj prve 5 mesecev!
no to je moja izkušnja!odločitev pa tvoja!
papa

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 791
19.10.2006 12:00:14   
Tabali
malecka: hvala za nasvete glede pleničk, je res fino, da maš izkušnje s tem!
Drugače sva pa posteljino kupila v KIKA centru (pohištveni center, al center za gospodinjstvo - vse živo majo tam, na baby oddelku tudi vozičke, sedeže in vso tako opremo). Se pa zadeva nahaja, ko greš iz Shopping centra West proti Sloveniji takoj na desni  strani ( zelo blizu SC West je eno krožišče in na drugem izhodu greš ven - označeno kar primerno). Majo tudi odejice in pojštrčke, samo... jaz se nekako nisem mogla odločit, moram še nekaj pustiti za kdaj drugič user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 792
19.10.2006 12:02:24   
ribicau
Tabali, posteljnino si ful ugodno kupila! Pa zimski kombinezonček tud. V Baby centru je čez 7 jurjev. Dej mi povej, a imajo glede barv kaj izbire? Jest sem pri nas npr. videla samo v roza in modri barvi, jaz bi pa na vsak način kaj nevtralnega, ker ne vem ali bo user posted image  ali user posted image .
Jutri grem v H&M v City park, pa vam poročam kako je tam kaj z robo. Pa moja mami gre z mano - upam, da jo bom lahko zadržala da ne bo nič kupila.

aja, pa še glede plenic; pravijo, da so pamperske skor najslabše - ful začnejo smrdet, ko so polulane (pravijo, jest ne vem, jih še nisem uporabljala user posted image ), ful prisegajo na pleničke od Mullerja in od DM-a! Pa še enkrat cenejše so! Vam pa priporočam, da si nevemkakšne zaloge ne delate (ravno zato, če user posted image  ne bodo pasale)! Če imamo npr. en paket tistih za enkratno uporabo je kr dovolj. Sej ima vsaka od nas koga, da jih bo šel lahko kupit, ko jih zmanjka!

< Sporočilo je popravil ribicau -- 19.10.2006 12:09:08 >

Neposredna povezava do sporočila: 793
19.10.2006 12:27:29   
Tabali
ribicau, kar se barv tiče, majo tudi nevtralne (bele in bež)... no...jaz sem se sicer kar za modro odločila (taka blaga - čist svetlo modra), ker mi je pravzaprav čisto vseeno kaj bo bebica user posted image , sicer pravijo, da bo punčka, ampak meni je ne glede na vse ta kombinezonček bil tako lep, da se sploh z barvo nisem obremenjevala. Sicer pa... zakaj punčka ne bi mogla bit v modrem?
Se pa strinjam s tabo in me tudi full moti, da je vse nekako razporejeno po barvah in že kar naprej popredalčkano... ah kaj čemo...
Jutri pa mami kar pusti proste roke user posted image . Mojo mamo npr. tudi že full daje pričakovanje - je že spletla par copatkov, pa puloverčke, tako da ... kar naprej mami user posted image user posted image . Pa zmenjene sva že za naslednji vikend, ko pridem domov, da greva šopingirat user posted image , pa tudi če nič ne kupiva, se bova ziher fajn meleuser posted image .

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 794
19.10.2006 13:57:09   
ribicau
Ja Tabali sej nič ne rečem, samo zoprno mi je, če kje gledam cunjice in imajo samo modre in samo roza. Bog ne daj kakšne rumene naštimat al pa kej podobnega.

Sej jest bi že pustila moji mami, da kaj kupi, samo me kr skrbi, če je prezgodaj. Kaj pa vem kaj me daje! Kr občutek imam, da če bom kej kupila, da bo šlo pa kej narobe. Jest za user posted image  še nisem nič kupila. Zaenkrat samo gledam. Imam pa doma, kot sem že rekla, dva paketa sposojenih oblekic! Mogoče se bom jutri le opogumila!
Danes imam spet aerobiko in komaj čakam. Tko imam občutek, da vsaj kakšne gram hrane prebavim in se mi ne nabira. Se pa že kakšne 14 dni nisem tehtala, se sploh ne upam. Bomo v torek videli na pregledu, kolk sem bla pridna.

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 795
19.10.2006 14:33:56   
BTina
Ojla!

Mi smo včeraj imeli pregled pri G in nam je naredil 3D UZ, kljub temu, da ni imel tega namena, ampak je samo želel pokukati kako je kaj tale naša user posted image . In ker je bila tako lepo nastavljena, saj je sladko spančkala mi ga je naredil in tudi slikico dal. Eno slikico je pa tudi dal kot v potrditev, da ima najina user posted image res luliko. Samo kaj ko na tej slikici bi jaz lahko našla kar tri lulike user posted image , tako, da točno ne vidim kaj na sliki naj bi jo predstavljalo.

Drugače tudi naju počasi napada nakupovalna mrzlica in sva kupila za najino user posted image ene take lepe, simpatične nogavičke. Gledala pa sva tudi že kompletke, odejice,... ampak nisva še nič kupila. Verjetno pa ne bova več dolgo časa čakala na to.

Danes sem se v službi pogovarjala glede moje porodniške in sem nekako izračunala, da delam le še nekje do 06.12, nato še koriščenje ur, dopust, porodniški (od 06.01.2007 dalje) in že bo tukaj ena mala štručka. Komaj čakam.

Lepo se mejte...

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 796
19.10.2006 17:19:07   
malecka_mateja
ojla!
punce lai katera ve kako je avstrija v soboto katere trgovine so do kolkih odprte?
HVALA ZA INFORMACIJE!PAPA

(odgovor članu BTina)
Neposredna povezava do sporočila: 797
19.10.2006 19:37:32   
malecka_mateja
hajli hajlo
kje ste ste se zgubile?
vse puno zasedene!user posted image  
te pa nič
papa

Neposredna povezava do sporočila: 798
19.10.2006 22:59:12   
biba 1
Avstrija ima ob sobotah trgovine odprte do 17 ure!

Neposredna povezava do sporočila: 799
20.10.2006 8:37:37   
Anonimen
Jutro!
Kako ste drage moje souser posted image  Najprej naj odgovorim BTini - midva sva prek kikiwelta plačala, ne petek dopoldan, potem pa sva v ponedeljek zvečer dobila mail, da so prejeli plačilo in da so poslali, pakt pa sva dobila na sredo dopoldan. Dokaj hitro.
No, drugače smo mi čist OK, mal že racam okrgo po stanovanju in pospravljam bolj na izi, nisem več tko, da bi skoz ležala. V torek sva bila v Ljubljani, sva šla po ležalnik za user posted image . Ker je to stvar, ki se rabi manj časa in so novi tam nekej okrog 15.000, sva se odločila za lepo ohranjenega rabljenega Brevi, ki je bil 6.000 SIT. Prevleka se da itak lepo oprati v stroju, tko je pa še čisto lep! user posted image
Potem sva šla še mal firbcat v Baby centra, kupila le malenkosti in sicer črpalkico za noseka pucat, ki je bila v akciji in pa dve steklenički za čaj za user posted image  od Tommee Tippee, ki so v akciji in sem dobila eno za 400 eno pa za 200 SIT! Noro poceni, je pa čist OK firma, niso kr ene flaške.

A ve kaj razmišljate o 3D UZ? Ker februarčice na Maminem forumu so skor že vse ble al bodo pa še šle! Jaz najbrž ne bom šla, ker se mi zdi precej drago, pa raje ta denar kako drugače za user posted image  zapravim. Sploh ker sem brez službe, pa moram kr premislit kaj in kdaj bova kupila. Je pa sigurno lepo in bi drugače zelo rada šla. user posted image

(odgovor članu BTina)
  Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?