Tabali
|
Dobro jutro dober dan!!! Mi trije pa smo včeraj bili na pregledu (haha - nista dvojčka, lubi je bil z nami) in je kar se bebice tiče vse OK. Raste lepo, je zelo živahna, morfologija je pokazala vse tisto kaj mora pokazat, tako da nimamo nobenih skrbi. Razen seveda mojih kil , me je skor kap zadela, najprej ko sem stopila na tisto njihovo vago (pokazala je tri??!! kile več kot moja doma včeraj zjutraj in posledica - seveda me je zdravnica napadla kot najhujšega sovražnika. Bolj sem ji poskušala na miren način povedati, da sem se po svoji evidenci zredila vse skupaj od začetka za nekaj manj kot 5 kil (kar je tudi po njenem OK), bolj je ona trdila da se itak preveč redim, da jem preveč sladic (kar sploh ni res, ker mi, odkar sem noseča, sladko sploh ne paše), da kilo jabolk ni primerna hrana za malico (mislim halo???, saj ne pojem več kot en jabolk (oz. kakšen drug sadež tipa mandarine, pomaranče ali temu kaj podobnega) zjutraj okoli 9.30 in popoldan okoli 14.30). Za "desert" je še sledil stavek - "A vi veste kok je to špeha? Pa saj vam nobena cunja ne bo prav!" Mislim... Kristus... čist me je demoralizirala . No pol je le prišla do zaključka, da sem pa morda pet tednov nazaj bila po vsej verjetnosti tudi bolj lahkotno oblečena (seveda...), pa da naj le doma spremljam svojo težo, ker je verjetno tisto bolj merodajno, glede na to, da se tehtam zjutraj (kar pa že itak delam od vsega začetka). Iz ambulante sem šla dobesedno ko "politi cucek", dragi je najprej rekel naj jo takoj zamenjam , pa sva pol le prišla do zaključka, da je mogoče imela samo slab dan. Verjetno res, ker niti ni bila pripravljena za kakšen drug pogovor o spremljajočih težavicah, kar pa ponavadi, na prejšnjih pregledih ni bil slučaj pri njej. Joj punce, upam da ne zamerite to moje jamranje, sem pač morala nekje to ven strest in priznam, da mi je sedaj veliko lažje ! Samo eno vprašanje glede kil, pol pa ne bom več s tem težila - ali pri vas tudi insistirajo na tehtanju tako da morate biti obute in v celoti oblečene? Rubicau - tudi jaz sem včeraj bila na telovadbi, samo, žal ne v Vita centru ampak v Otelu. Res je to super zadeva, prav fino se počutim na in po telovadbi. Žal pa, vsaj koliko sem do sedaj zasledila, trenutno tam ni nobene februarčice. Hvala za nasvete glede enoprostorcev!! Pa uživajte čez vikend !
|