LuLu
|
Ojla vesele Malecka_mateja, kar solzne oči sem dobila, ko sem prebrala, da je vse ok. Meni se zdi, da so vse te vaše tudi moje, ko vas tak spremljam, pa bi rada, da smo vsi zdravi in veseli. Jaz sem danes že super volje, sem imela pregled, morfologijo, pa dragi je bil zraven. On je vse videl, jaz pa nič. Naj mu bo... jaz čutim vsak dan G. je potrdila, da je fantek. Vse drugo tudi ok. Kak mi je zanimivo, da imam tudi jaz luleka. Zdaj pa res lahko nekomu rečem "boli me l..." ali pa "l... te gleda" G. me je skregala, da sem se preveč zredila . Saj ima prav, tak jem, ko da moram jesti za dva. Preveč čokolade in sendvičev. Naslednjič moram priti z isto težo oz. še kakšno kilo manj. "Drugače", je rekla, pa bla malo tiho "niste bili pridni." Če pa nikoli ne čutim sitosti, groza. Samo jedla bi... Izgleda tudi, da se bomo selili v novo zgrajeno stanovanje še pred novim letom. To bi bilo tak fajn. Že zaradi gretja, ker tam je plinsko etažno, zdaj pa na el. kurimo v podnajemniškem, in še zdaj nisem plačala poračuna. Pestro bo naslednje mesece, vso opremo za stanovanje nabaviti, vse za malega, selitev, slovo od sto kg spominkov iz otroštva, ker jih ne bom imela tam kam dati. A je katera od vas zadnje čase kaj kupovala pohištvo? Kuhinjo, dnevno sobo... mi lahko kaj svetuje oz. napiše kolikšna je čakalna doba na pohištvo... sprejmem tudi predloge za kuhinjo, ki ne bo velika, bo pa na L. Ali pa dnevno sobio, ki bo tudi spalnica... kupli smo enosobno stanovanje. Zaenkrat za več ni bilo denarja . Nalepite mi kakšne slikice ali pa linke za pohištvo, da vas malo zaposlim , če se vam da seveda. Lep dan vsem in njihovim PS, malecka_mateja brez šokov naprej... so drugačni načini da prideta do užitkov
|