|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
3.10.2006 10:48:39   
Anonimen
Aja, našo nevestico sem pozabila pohvalit! user posted image Malecka_mateja ful si bla fajna, pa tvoj tudi. Vse najlepše vama želim na skupni poti, in me veseli, da se je poroka iztekla lepo za vaju dva. Šopek je pa bil svetovni. Pa torta tudi!

Hothien ti maš pa fuuuul lepo slikico pod nickom! Bom jutri tudi jaz svojo dala gor, ko pridem od G. Komaj čakam! Evo, zdej pa res letim pod tuš!

Se beremo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 676
3.10.2006 11:13:31   
Anonimen
Seznam februark user posted image

01. hothien, Trbovlje user posted image
01. JA_n_JA; Ljubljana, user posted image
02. ajči, Izola ali Postojna
03. BTina, Šempeter ali Postojna user posted image
06. hgrm, Ljubljana
08. ribicau, Jesenice 
09. juorje, Celovec user posted image
09. mzupa17, Kranj user posted image
10. strommer, Novo mesto
10. Geja, Ljubljana              
10. mihi33, Murska Sobota  user posted image
12. kolumbo, Ljubljana 
12. alenkat, Ljubljana            
14. malecka_mateja, Maribor ali Ptuj, user posted image  (user posted image Žiga ali Jan; user posted image Tjaša)
16. darja.grm, Ljubljana 
18. metuljčica27, Maribor ali Ptuj
18. LuLu, Maribor user posted image
19. Tabali, Ljubljana  user posted image
21. Biba 1, Celje  user posted image  user posted image
22. jasna81, Celje user posted image
22. Petrca24, Kranj
28. sminc, Novo mesto user posted image
28. lencica, Slovenj Gradec

Pofočkanih je 23 user posted image  in 24 user posted image ! user posted image  vodijo pred user posted image    7:4

Če katere še ni na seznamu in bi rada bila, se pofočka tako:

PDP, nick, kraj poroda, user posted image  ali user posted image , če že veste

user posted image  user posted image  user posted image  

user posted image       

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 677
3.10.2006 16:16:35   
Tabali
Hojla punce,
no jaz sem danes odkrila toplo vodo in sem si vse sorte zadev naštimala v profil user posted image user posted image user posted image , tako, da sem prav zadovoljna sama s sabo (in s svojim user posted image , ki mi je dal začetna navodila in pobudo user posted image ).
Drugače je počutje čisto OK, sem včeraj spet telovadila, pa... jedla sem kostanj, že drugič letos in mi ni prav nič škodil. Očitno tudi naši user posted image  paše ker tko pridno brca...
Sicer pa že odštevam dneve do naslednjega četrtka (uh, dolga bo), ko imam pregled.
Joj punce, a se vam tudi dogaja to, da ko srečate koga znanega od (npr. sodelavke na hodniku v službi), da vam kar roko položi na bušija in začne "... joj kok fajn žogica, pa joj kok fino, pa joj kok si luštna) user posted image . Hahaha, meni je to kar precej hecno, posebej zato ker se počutim kot en veseli traktor, ko tako jadram po stopnicah gor pa dol user posted image user posted image user posted image .
Uživajte!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 678
3.10.2006 21:06:09   
malecka_mateja
ojla punce!
na hitro eno vprašanje!kje gledate na netu te vozičke in te stvari ko so tako poceni oz bolj kot pa v trgovini?
hvala!
vsaka stran je dobrodošla

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 679
3.10.2006 21:32:36   
BTina
Pozdravljene user posted image !

Danes sva z user posted image same, ker je najin user posted image moral na službeno pot in se vrne šele jutri zvečer. Ful ga pogrešava in že komaj čakava, da se spet vrne k nama.

Malecka_mateja - midva sva vozičke na netu gledala na kikiweltu in ebayu (nemškem). Imava že zbran model, ki je na netu po skoraj polovični ceni kot pri nas, vendar se ne dobi več v barvi, ki si jo želiva, zaradi prihajajoče nove kolekcije.

Tabali -  tudi meni se dogaja, da me kdo poboža po trebuhu, vendar, če sem prav iskrena, mi ne paše, da se me drugi ljudje dotikajo. Ne moti me, če me moja mama ali sestra oz. če me moj mož sva obe s pikico zadovoljne in bi potem hotle, da naju skozi boža.

Lepo spite, midve tudi greva, danes sicer same user posted image in to bolj zgodaj kot ponavadi, saj nama bo tako čas brez najinega user posted image prej minil.

Nočko.

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 680
4.10.2006 12:45:02   
juorje
user posted image Gašper

tudi mi smo user posted image , drucga nimam nč za dodat.

lep pozdrav vsem user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 681
4.10.2006 15:57:52   
Anonimen
Olaa nosečke!

Kako ste kaj ob tem deževnem vremenu? Jaz bi bila lahko bolje, vendar sem malo žalostna in v skrbeh. Danes sma z mojim šla na pregled, in naredila nam je vaginalni UZ, potem pa še morfologijo (je moj user posted image bil zraven). Vse je bilo ok, bebek pridno brca, hecno je ker si velikokrat z rokicami zakrije obrazek - to pozo sva videla na vseh UZ do sedaj. Mi je pa G povedala, da imam kratek maternični vrat - 32 mm, in da če bi bil 25 mm bi me dala na cirklažo, cerklažo...nekako tako se reče. Sem kar otrpnila! user posted image Pol ko je moj user posted image prišel v ordinacijo je še njemu povedala da se moram paziti, nič stopnic, nič težkih bremen dvigovati, izogibati se terenskim (makadamskim) potem, kjer me lahko trese dalj časa...  Me kar stiska, ker mi je še povedala, da lahko pride do prezgodnjega poroda, in da se moram vsaj do 33 tedna zelo paziti. Vsaj toliko časa še, da se bebika razvije dovolj, da lahko preživi izven maternice. user posted image   Imate kakšen nasvet (poleg naštetih?) ali pa kakšne izkušnje, kjer se je vse ok končalo?

Aja, pa za slikico sem pol pozabila prosit... sem bila tako raztresena user posted image Drugače smo pa veliki 14 mm in težki 340 g, noseča pa sem 19t 6d. Pa še lulija smo videli, ko je tako pridno dal nogice narazenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ime za user posted image še ne veva,  za vsak slučaj če bo pa user posted image bo Ema.

Lepo se imejte, se še oglasim zvečer!

< Sporočilo je popravil jasna81 -- 4.10.2006 16:03:47 >

(odgovor članu juorje)
  Neposredna povezava do sporočila: 682
4.10.2006 18:08:56   
LuLu
Jasna81, zgoraj levo je iskalnik za RR, pa vtipkaj "cerklaža", pa ti bo nekaj debat na to temo vrglo ven, pa boš tam mogoče kaj več izvedela.
Npr. http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=344907&mpage=1&key=cerkla%9Ea&#345707
Jaz pojma nimam kako je s tem. 
Malecka_mateja, sem zasledila, da nosečke kupujejo prek kikiwelta in e-baya...
Čao

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 683
4.10.2006 18:34:18   
malecka_mateja
ja zdaj pa bi še eno prosila za ineternetni naslov!če nisem pretečna ker jaz ne najdem!
hvala
papa

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 684
4.10.2006 19:07:23   
LuLu
Malecka_mateja, kakšna gospa si pa ti postala! user posted image user posted image user posted image
Sem jaz namesto tebe poiskala www.kikiwelt.de pa čvek o tem je na linku: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=947490&mpage=1&key=kikiwelt&#951265 pa še marsikje verjetno. Na iskalnik vpiši kaj te zanima in v katerem forumu in enter. user posted image
tukaj imaš nevarnosti e-baya http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=419235&mpage=1&key=e%2Dbay&#419278
ostale spletne trgovine http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1045928&mpage=1&key=e%2Dbay&#1045928

Mislim, da na RR kar dosti izveš o vsem, lahko pa greš tudi na druge forume preverjat mnenja, če ti bo Gospa user posted image
Pa brez zamereuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 685
4.10.2006 19:46:57   
malecka_mateja
user posted image haha nisem gospa sam mi najdi.si ni najdo nič pametnega pa sem se obrnila na vas!ve ste tako zlate in to obvladateuser posted image
ni zamere gospodična
pozdrav od gospeuser posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 686
4.10.2006 19:53:28   
malecka_mateja
aja samo sem res blondinka
najleša hvala Lulu da si se potrudla maš kavo v dobremuser posted image
ker si iz okolice mb to lahko rečem!user posted image
papa

Neposredna povezava do sporočila: 687
4.10.2006 21:57:16   
LuLu
user posted image Malecka_mateja, kava velja. Glede na najine PDP-je jo bova kar v bolnici spile, če boš v MB.
LP

Neposredna povezava do sporočila: 688
   [Brisano sporočilo]
5.10.2006 7:35:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu LuLu)
  Neposredna povezava do sporočila: 689
5.10.2006 8:23:58   
malecka_mateja
dobro jutro!
oh boga kolumbo!kakšne težave!mogla boš še kakega pogledat če ti je kaki cenejši všeč!
vidiš jaz sem tudi mela v glavi samo enega pa sem potem najdla podobnega ki je 100 krat cenejši in bolj praktičen!
tako da vso srečo pri vozičkih!jaz pravim da zimske košđare ne potrubujemo ker za dva meseca se ne splača zato imam jaz samo samo zimsko vrečo!in nisem komplicirala zato!
Lulu mislim da neboma mele v bolnici kavo za pit ker mislim da bo katera ziher prej ali kasneje rodila tako da nevem!lno vsej vseeno!
joj navsezgodaj so me že razjezili ker celo noč nisem spala potem da ko končno zaspim pa me nekdo zbudi in spet adijo spanje!
joj sem jezna kot user posted image
drtugače pa vse ok!razen bolečin v sp delu trebuha amapk pijem magnesol in pomaga!
no pridne bodite!papa

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 690
5.10.2006 9:32:35   
Jelenche
hej punceeeee

kako ste???

jaz sem ok (by the way) že 2 user posted image  je šla skoraj mimo, zdaj pa veselo v akcijo.

Saj bo, saj vem ,... user posted image

hej kolumbo zakaj ne naročiš preko kikiwelta? Al to tudi ni več varno?

aha

vidim da ni marlin 4, kaj pa jaguar 3?

mogoče pa tukaj

http://www.babyonlineshop.de/shopart/1004360002.htm

ima katera izkušnje z babyonline?

drugače je pa en apunca napisala da če prek e baya naročiš direktno preko e baya in ne preko izvajalcev da je varno, še posebej če uporabiš servis (da oni ne dobijo denarja, dokler ti ne dobiš proizvoda)
bom jaz tut mal pogledala, mam glih cajt v službi

bodite vesele puncice moje

cmooookaaaaa
(upam da se me csaj še nekatere spomnite)

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

Neposredna povezava do sporočila: 691
5.10.2006 11:05:10   
BTina
Ojla user posted image !

Zelo lepo od tebe Jelenche, da nam še vedno slediš in upam, da boš zelo kmalu tudi ti na našem mestu. Vem kako ti je in kaj si sedaj želiš, saj sem bila jaz pred slabim letom na istem kot si ti sedaj. Zato držim pesti zate.

Kolombo - tudi meni se zdi brez veze kupovat košaro, če boš kupila vrečo in lupinico. Na Kikiweltu so cene nižje kot pri nas, le Traxxovi vozički (marlin 3,4; jaguar 3,4,...) so že skoraj razprodani in so razpoložljivi le v nekaterih barvah. To pa zato, ker se baje menja kolekcija.  Glede angleškega E-baya pa se pozanimaj, če naročene artikle pošiljajo tudi v SLO, ker jaz sem že nekaj spraševala pa se mi zdi, da to velja samo za UK.

Jasna 81 - jaz bi na tvojem mestu zelo dosti počivala in če si mogoče še v službi, bi zahtevala kar bolniško. Upoštevaj navodila tvojega G, glede hoje po stopnicah in dvigovanja stvari!!!!!!!!! Pazi na tvojega user posted image . Mislim, da se splača sedaj malo potrpeti, da bo potem vse OK. Pa veliki ste verjetno 14 cm in ne 14 mmuser posted image ?

Lepo se mejte in pazite na svoje user posted image  in seveda nase!

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 692
   [Brisano sporočilo]
5.10.2006 13:19:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu BTina)
  Neposredna povezava do sporočila: 693
5.10.2006 13:35:09   
LuLu
Jelenche, spomnimo, spomnimo... pa tudi po moje vse želimo, da se čimprej priključiš enemu mesecu naslednje leto. Lepo, da se oglasiš...
kolumbo, meni je fajn, če pišete o vozičkih, ker delate študijo še za mene. Jaz bi samo na koncu rada, da imam voziček, ki bo za zimo/sneg dober, da je lahko zložljiv, lahek, se obrača v vse smeri, paše z lupinico in v avto, da ga bom imela kar nekaj časa... v glavnem vse... pa seveda, da ne stane 200.000 sit vse to user posted image  Jaz ga bom tak kupla januarja verjetno, pa boste do takrat, vsaj večina, že imele vso opremo, pa bom kar kopirala od vas.
Pa lep dan vsem user posted image  ,   Jelenche ti pa kar veselo user posted image z user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 694
5.10.2006 14:24:22   
Jelenche
jeeee

me je kar pri srcku pogrelo ko vidim da se me se spomnite (to mi veliko pomeni)

danes je dan odprtih vrat baje v LJ porodnišnici (me je mikal da bi šla)

aja punce kaj pa če bi počakale na razprodaje? sej to bo čez 2 meseca že

kaj pravite?

mene tud zanimajo vozički, tako da vi kar pište :)

cmoka vsem

R. Tagore

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 695
5.10.2006 17:42:59   
BTina
Kolombo -  nova TRaxxova kolekcija pride ven januarja 2007. Kakšne bodo cene user posted image ? Iz podjteja Hauck (mislim, da proizvaja Traxxove vozičke) so mi sporočili, da bo na njihovi spletni strani www.hauck.de vidna nova kolekcija čez dva tedna (to naj bi bilo zdej kmalu). Tako, da tudi jaz čakam to novo kolekcijo, ker so mi jaguarja 3 v ice barvi prodali že povsod, razen v Arielu user posted image . Zdej z mojim user posted image ne veva ali naj ga kupva v Arielu za 80 jurjev ali naj čakava na novo kolekcijo. Ostalo opremo (lupinico, vrečo,...) pa bova verjetno kupila kar preko Kikiwelta.

Mejte se .....

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 696
6.10.2006 7:25:15   
ribicau
Zdravo!

Jelenche kar veselo na delo, tako da čimpreje user posted image  user posted image .

Vidim, da se precej z vozički ukvarjate. No tkole je, lupinica ni čist brez veze; pri določenih vozičkih se namreč naklon na spusti čisto v ležeči položaj, pri nekaterih vozičkih so vreče čisto premehke, v lupinici pa je otrok na trdi podlagi in v vodoravnem položaju. Punce ne šparat pr lupinci, pršparajte rajši kje drugje (kakšne hlače si manj kupte user posted image ).  Res da se jo uporablja zelo malo časa, ampak jest mislim, da se jo splača kupit, da bo otrok normalno ležal.

Drugače je pa počutje OK, razen problemov ponoči. Parkrat na noč me krč prime v meča. To je pa za znoret. Kaj naj naredim, da bi stvar preprečla. A naj probam z magnesolom?

Naš user posted image  tko brca, da se men kr trebuh premika user posted image . Pol pa user posted image  to gledava in se smejiva zraven.

Zdej pa na delo. Uživajte

(odgovor članu BTina)
Neposredna povezava do sporočila: 697
6.10.2006 8:23:36   
malecka_mateja
dobro jutro!
mislim da smo se pogovarjale o  zimskih košarah ja ali ne!in sem vsaj jaz prišla do zaključka da se ne splača ker so zimske vreče čisto ok!glede lupinice pa jo tak moreš met že zarad tega da lahko naše sončeke v avto damo al ne!tako da pri nas sploh ni dileme glede lupinice!
ribicau glede krček ti jaz toplo priporočam magnesol!da nebi prišlo do kakega odpiranja!meni je g rekla da ga lahko vsaka iz preventive pije ker ima veliko vitaminov tako da ne škodi!probaj pa upam da bo boljše!
mam aeno vprašanje!ali svoje user posted image  čutite ko se premikate (hodite)al ne?
no lep sončen dan še naprej!papa

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 698
6.10.2006 8:29:51   
Jelenche
magnesol 150 

Kdaj Magnesol uporabljate
Šumeče tablete Magnesol priporočamo: (navajam samo za krče)
-pri značilnih znakih pomanjkanja magnezija (nočni krči v mečih, mišična prenapetost)

Je pa treba pazit, ker deluje kot odvajalo in veliki odmerki lahko povzročijo drisko

evo ribicau baje da to res pomaga, tako da kar to vzami

LP

R. Tagore

Neposredna povezava do sporočila: 699
6.10.2006 9:36:05   
Anonimen
Seznam februark user posted image

01. hothien, Trbovlje user posted image
01. JA_n_JA; Ljubljana, user posted image
02. ajči, Izola ali Postojna
03. BTina, Šempeter ali Postojna user posted image
06. hgrm, Ljubljana
08. ribicau, Jesenice 
09. juorje, Celovec user posted image Gašper
09. mzupa17, Kranj user posted image
10. strommer, Novo mesto
10. Geja, Ljubljana              
10. mihi33, Murska Sobota  user posted image
12. kolumbo, Ljubljana 
12. alenkat, Ljubljana            
14. malecka_mateja, Maribor ali Ptuj, user posted image  (user posted image Žiga ali Jan; user posted image Tjaša)
16. darja.grm, Ljubljana 
18. metuljčica27, Maribor ali Ptuj
18. LuLu, Maribor user posted image
19. Tabali, Ljubljana  user posted image
21. Biba 1, Celje  user posted image  user posted image
22. jasna81, Celje user posted image
22. Petrca24, Kranj
28. sminc, Novo mesto user posted image
28. lencica, Slovenj Gradec

Pofočkanih je 23 user posted image  in 24 user posted image ! user posted image  vodijo pred user posted image    7:4

Če katere še ni na seznamu in bi rada bila, se pofočka tako:

PDP, nick, kraj poroda, user posted image  ali user posted image , če že veste

user posted image  user posted image  user posted image  

user posted image        

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?