ribicau
|
Ojla! Evo mene s pregleda. Naš je po besedah G zelo lep otrok (verjetno po mamici ). U glavnem vse je OK. Je že pravi korenjak, saj je težek že 485 g in meri mislim da okrog 21 cm. Pogledali smo glavico, pa smo videli noska, pa možgančke (to ma verjetno po atiju) - en lep, en pa pameten - pa vrat, pa potem hrbtenico, srčka, prepono, želodček, stegnjenici, stopalo - takoj je pokazal samo enega, potem pa smo le videli še enega....skratka sem v . G je že hotela povedat spol, pa sem jo pravočasno ustavila, ker z še nočva vedet. Skratka vse v najlepšem redu. Zredila sem se pa do sedaj 4,7 kg . Punce a vas lahko prosim, da malo primerjamo izvide: Jaz imam napisano GV/TT/BPD 54, AC 165, posteljica spredaj, to je vse, kar mi je G zapisala. Kako je kaj pri vas? Za moje vnetje je pa G samo debelo pogledala in sem takoj dobila canestan svečke, pa tri tube lamisil (al kako se že napiše) kreme. Upam, da bo pomagalo. Zdej sem tko naspidirana, da k dragi pride iz službe, mu bom pa res začela težit, katero ime mu je všeč, pa da gre iskat posteljico k sorodnici, pa da gre na podstrešje pogledat, če imamo mogoče košek..... Saj da vam povem, ko sem šla od G si nisem mogla kaj, da ne bi zavila v Baby center, ampak sem se zadržala tko da nisem nič kupila, sem pa gledala, pa gledala...pa tko dobr se mi je zdel. Lahko noč, še jutri kaj napišem!
|