|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
26.9.2006 13:28:33   
Tabali
Čao punce!!
Danes moram bolj na hitro, ker sem, zaradi službe, v peti brzini user posted image . Brez veze, ampak bomo že preživeli user posted image .
Včeraj sem bila prvič na telovadbi za nosečke in vam povem da je res enkratno. Vem, da je za neko vsesplošno kompletno oceno verjetno še prezgodaj, ampak se res super počutim (upam, da ni začetna euforija in da me, samo zaradi moje prirojene lenosti user posted image , ne bo minilo). Vaje so super, najbolj "težke" so približno take, kot se uporabljajo na začetku "normalne" step aerobike za ogrevanje.
Drugače pa naša user posted image  tako pridno miga in brca, da je kaj user posted image user posted image . Sicer se še "navzven" nič ne čuti, tako da moj možek, žal, še ni bil deležen brcajočih gibov, čeprav zmer ko ima priložnost in mu povem, da se neki dogaja potisne uho na mojga bušija - je prav faca user posted image user posted image user posted image . Zdaj pa letim naprej... Punce uživajte na somčku, tiste ki ste oz. bote te dni imele pregled pa user posted image za srečo!!!!

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 626
26.9.2006 19:25:18   
ribicau
Ojla!

Evo mene s pregleda. Naš user posted image  je po besedah G zelo lep otrok user posted image  (verjetno po mamici user posted image ). U glavnem vse je OK. Je že pravi korenjak, saj je težek že 485 g in meri mislim da okrog 21 cm. Pogledali smo glavico, pa smo videli noska, pa možgančke (to ma verjetno po atiju) - en lep, en pa pameten  user posted image  - pa vrat, pa potem hrbtenico, srčka, prepono, želodček, stegnjenici, stopalo - takoj je pokazal samo enega, potem pa smo le videli še enega....skratka sem v user posted image . G je že hotela povedat spol, pa sem jo pravočasno ustavila, ker z user posted image  še nočva vedet. Skratka vse v najlepšem redu. Zredila sem se pa do sedaj 4,7 kg user posted image .   Punce a vas lahko prosim, da malo primerjamo izvide: Jaz imam napisano GV/TT/BPD 54, AC 165, posteljica spredaj, to je vse, kar mi je G zapisala. Kako je kaj pri vas?

Za  moje vnetje je pa G samo debelo pogledala in sem takoj dobila canestan svečke, pa tri tube lamisil (al kako se že napiše) kreme. Upam, da bo pomagalo.

Zdej sem tko naspidirana, da k dragi pride iz službe, mu bom pa res začela težit, katero ime mu je všeč, pa da gre iskat posteljico k sorodnici, pa da gre na podstrešje pogledat, če imamo mogoče košek.....
Saj da vam povem, ko sem šla od G si nisem mogla kaj, da ne bi zavila v Baby center, ampak sem se zadržala tko da nisem nič kupila, sem pa gledala, pa gledala...pa tko dobr se mi je zdel.

Lahko noč, še jutri kaj napišem!

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 627
26.9.2006 20:09:41   
Anonimen
Seznam februark user posted image

01. hothien, Trbovlje user posted image
01. JA_n_JA; Ljubljana, user posted image
02. ajči, Izola ali Postojna
03. BTina, Šempeter ali Postojna user posted image
06. hgrm, Ljubljana
08. ribicau, Jesenice 
09. juorje, Celovec user posted image
09. mzupa17, Kranj
10. strommer, Novo mesto
10. Geja, Ljubljana              
10. mihi33, Murska Sobota  user posted image
12. kolumbo, Ljubljana 
12. alenkat, Ljubljana            
14. malecka_mateja, Maribor ali Ptuj, user posted image  
16. darja.grm, Ljubljana 
18. metuljčica27, Maribor ali Ptuj
18. LuLu, Maribor user posted image
19. Tabali, Ljubljana  user posted image
21. Biba 1, Celje  user posted image  user posted image
22. jasna81, Celje user posted image
22. Petrca24, Kranj
28. sminc, Novo mesto user posted image
28. lencica, Slovenj Gradec

Pofočkanih je 23 user posted image  in 24 user posted image ! user posted image  vodijo pred user posted image   6:4

Če katere še ni na seznamu in bi rada bila, se pofočka tako:

PDP, nick, kraj poroda, user posted image  ali user posted image , če že veste

user posted image  user posted image  user posted image  

user posted image    

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 628
26.9.2006 21:38:19   
malecka_mateja

evo eno slikco!če so tako velike da nemorem albuma naredit morem počakat na amaterske slike ker to so od prav fotorafa!no lepo se imejte pa lahko date kak komentar!
papauser posted image user posted image

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 629
26.9.2006 21:40:16   
malecka_mateja
ni slikice!bom se trudla še naprej!

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 630
26.9.2006 22:03:40   
LuLu
Malecka_mateja hitro eno slikico, komaj čakam, da komentiram user posted image  Upam,  da si ti na njej in tvoj mož. Pa kos torte bi tudi imela user posted image , saj veš, user posted image  smo. Pa čeprav sem včeraj pojedla tri velike kose... Za dva user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 631
27.9.2006 8:29:59   
Tabali
Dobro jutro punce!!!
Danes je pa res en lep dan (spet user posted image ). Rubicau me veseli, da ste tako dobro opravili pregled in parv fino je, da vidiš kako bebica raste, a ne?
Jaz mam naslednji pregled 12.10 in mi je ginekologinja omenila, da bomo delali UZ. Upam da bo to vključevalo tudo morfologijo, da pogledamo kako se kaj razvija naša user posted image . Komaj čakam user posted image
Malecka_mateja ti pa kar hitro daj slikco gor, da tudi mi s tabo podelimo veselje user posted image !!
Uživajte!

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 632
   [Brisano sporočilo]
27.9.2006 10:11:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tabali)
  Neposredna povezava do sporočila: 633
27.9.2006 11:23:51   
malecka_mateja
ojla!
punce obljubim slikce zvečer ker sem jih dala prav fptpgrafu zato pomanjšat ker tako kot sem rekla jih mi je speko v prevelikem formatu ker so to pač profesionalne slike!in sedaj dobim zvečer v normelnem formatu te pa vam lahko dam gor tudi 300 slik ker toliko jih imam!user posted image
zaj pa še ena novica dbili izvid tht in ni ravno briljanten tveganje 1/370 pa so mi nappisali da nisem v rizični skupini in da nerabim na amino!halo!!!ne razumem jih malo se spoznam na izvide in me malo skrbi!no bom moji zdrvanici pokazaal pa bomo vidli!
no pridne bodite!papa

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 634
27.9.2006 14:05:18   
ribicau
Živjo!

Včeraj sem vam še pozabila povedat, da je user posted image  brcal vso pot do G in nazaj, pa potem cel večer....no pri G se pa ni hotel premakniti. Ta nam bo še kri pil user posted image !

Ja kolumbo tud pri nas je podobno. Moja mami me že skoz spraševal kolk veliko posteljico bomo imel, da bo lahko naročila posteljnino (od sodelavca žena jo bo naredila). Pa tašča mi je prinesla od enega fitnes centra reklamo za nosečniško aerobiko...pa kakšne vitaminčke moram jest...pa kr nekej. Moji mami sem rekla, da je še čas, tašči sem rekla, da mam že v službi dovolj letanja gor in dol po stopnicah, ne da bi še na aerobiko hodila, pa vitamičnkov tud ne mislim jest, ker jem samo sadje in zelenjavo in če s tem ne pojem dovolj vitaminov naj me koklja brcne. No zdej mam mir.

malecka_mateja tud jest že komej čakam slikico....kje se obiraš user posted image ?

Neposredna povezava do sporočila: 635
27.9.2006 14:06:45   
ribicau
....aja pa še to, a ste videle, da se že junijke 2007 zbirajo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 636
28.9.2006 10:43:50   
Tabali
Ojla februarčice zaspančice!! Kje ste, kaj se dogaja, menda ja niste vse pobegnile na sončka?user posted image

Meni je pa danes prijateljica povedala, da je brala, da so včasih na Kitajskem in Japonskem tradicionalno nosečke (ko so seveda zvedeli, da so v blaženem stanju) takoj premestili v take posebne vrtove s potočki, cvetjem, zelenjem, fontanami v katerih jih ni smel nobeden motiti, ker so smatrali, da je za nosečnost najbolje da jo srečka nosečka preživi v miru in spokoju, brez stresa in nepotrebnih vznemirjanj. Fino a ne?
Jaz mam že počasi malo slabo vest, ker mi nekako zmanjkuje časa za vse tisto kar bi rada prebrala od strokovne literature o nosečnosti, porodu, dojenčkih, vzgoji... Pravzaprav, bi ga imela dovolj, če ne bi popoldan ko pridem domov bila že tako zmatrana user posted image user posted image , da res nisem za nikamor drugam kot za v posteljo... Tako, da bi se z veseljem preselila v kakšen tak vrtiček (saj ni treba, da so fontane notri user posted image , bila bi zadovoljna že z domačo brajdo in travico) in tam preživela dneve do poroda user posted image user posted image , oborožena z dobro voljo, literaturo in ananasom (zadnje dni mi namreč blazno paše ananasuser posted image , bi ga kar skoz jedla). No, saj sanjati je dovoljeno... a ne?
Bodite pridne in pazite na svoje bušije!!!

Ja - malecka_mateja, kje so slikice, no... mene pa že resnično firbec matra user posted image

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 637
28.9.2006 10:45:39   
Tabali
Vauuuuu, malecka, šele zdaj sem vidla kako dober avatar maš user posted image user posted image user posted image , super res (oproščeno, da še ni slikic user posted image )!!!

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 638
28.9.2006 11:06:40   
LuLu
Ojla, Tabali, če bi bilo tak pri nas, bi bilo super... Meni tudi mama nonstop kliče, sprašuje kak je  otrok in me v trebuh gleda, ko sem pri njej. Ata je bolj diskreten, ampak vseeno pošpega na trebuh user posted image
Jaz tudi mislim, da bom za malega vse kupla komaj naslednje leto. Imamo mačke zdaj doma in polno dlak, pa mi ni, da bi mali imel na oblačilih mačje dlake, kot jih imam jaz. Se pa selim konec leta v novo stanovanje, brez mačk, žal. Je premajhno. Zdaj sem v hiši in jih lahko imam. Pa novo pohištvo bo treba nabavit... UH, denarja nucam, da me glava boli.
Mi pa je že kolegica ponudla neka oblačila za fantka. Mislim, da to niso obrabljena preveč. Najraje bi tak imela vse novo, samo za par mesecev, bi tudi mogoče kaj sposojenega imela. Ve boste vse kuple novo ali si boste kaj sposodle?
Malecka_mateja slikice daj gor!
Me smo prave frajerke v primerjavi z junijkami user posted image  
Čao za enkrat

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 639
28.9.2006 11:10:51   
LuLu
Aja, še to... Zdaj, ko vem, da je fantek, razmišljam o imenu. Groza! Za punčko najdem takoj deset lepih imen, za fantka pa nikakor. Že od malih nog user posted image , mi nobeno moško ime ni tak všeč, da bi ga dala svojemu otroku. Nimam idej. Mi boste pomagale pri izbiri. Niso pa mi všeč takšna nova imena Lan, Gal,... nekaj standardnega in lepo zveneče. Težko bo to user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 640
   [Brisano sporočilo]
28.9.2006 20:20:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu LuLu)
  Neposredna povezava do sporočila: 641
28.9.2006 20:42:34   
LuLu
Kolumbo, ni nepomembno to, kar so že marsikatere napisale na RR, da je težo vozička tudi treba gledati. Ta ima 14 kg, kar je kar veliko. Drugače pa je meni bež všeč.

Neposredna povezava do sporočila: 642
28.9.2006 21:32:41   
mzupa17
Ojla punce!

Danes sem imela pregled, moj user posted image  je bil z mano, z najino pikico je vse uredu, naj povem da bo user posted image  - MATIC. Res se je vse lepo videlo, mojmu je šlo kar na jok.Velik je 25 cm, težak pa pol kg.
Čeprav me je G okregala da sem se preveč zredila, da ne smem pojest toliko sladkarij,da moram pazit na prehrano,v šestih tednih sem pridobila 5 kg, saj sem res dobila apetit, ampak kaj naj?! Je rekla da težje rodiš, če se veliko zrediš? Ampak jaz sem tudi take konstrukcije da se pretirano spet ne morem zredit,moja teža je od 50 do 52 kg že deset let, zdaj pa je 60,5. No ja sploh se ne bom obremenjevala s tem.
Lulu kako ti je všeč ime?
Lahko noč user posted image  

pdp 9.2.2007

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 643
28.9.2006 21:47:58   
LuLu
Ojla,
mzupa17, ime mi JE všeč. Mi je dosti imen všeč, samo ne morem pa si zamisliti, da bi moj bil Matic. Če pogledam moj in od dragega karakter, bo mali hudiček. Matic mi je pa tako lepo, milo ime user posted image  
Aja, jaz sem se zredila do zdaj za 4,5 kg in mi je g. tudi rekla, da malo preveč. Sicer ne pojem toliko več, oz. za dva, ampak naj vsaj zmanjšam vnos kalorij... ja, ja... ko pa imam tak apetit. Pa še baje user posted image  ne smeš rečti NE, če za kaj fehta user posted image

(odgovor članu mzupa17)
Neposredna povezava do sporočila: 644
29.9.2006 8:18:09   
Tabali
Ojla!
Kolumbo jaz sem definitivno za rdeč voziček (ne morem pomagat, sem nora na rdečo barvo user posted image ). Drugače pa-voziček se mi zdi super.
Midva sva debate o vozičkih pustila mal po strani, pravzaprav ogledujeva tko spotoma in bova po vsej verjetnosti drug mesec res šla v akcijo. Nekako si ne predstavljam da bom letala okoli tam pod konec nosečnosti in vsa živčna zbirala vozičke user posted image user posted image  (bi bil moj lubi preveč bogi user posted image , če bi me mogu tako prenašat).
Joj, že par dni ugotavljam, da se najina user posted image  zbudi zjutraj pri zajtrku in brca 100 na uro - očitno uživa v hrani (moj pravi, da je ista mama user posted image ) hahahahaha
Malecka nevestica kaj dogaja tam gor na naših Štajerskih koncih? user posted image  Upam, da je vse OK!!!

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 645
29.9.2006 9:29:40   
ribicau
Živjo!

Kolumbo - kaj pa vem, meni sta obe barvi ful dobri. Samo voziček je pa težek, tako kot je že Lulu napisala.

Mzupa17 - user posted image  za pregled. Je pa ornk korenjak. Za mojega user posted image  tud pravijo da bo fantek, ker je tolk velik in težek. Jest še vedno vztrajam in pravim da bo bejba. jjjjjjjjaaaaaaaaa Matic je zakon. Tako je ime mojemu bratu, sem jest izbrala ime user posted image .

Moj user posted image  je pa prejšnji dan letal po podstrešju in ni našel koška. Očitno so ga že dali proč, bo treba še taščo zaslišat. Sej meni je vseeno. Posteljico imamo in bomo pač tko naredili, da se bo jogi lahko prestavil na višji nivo, da se mi ne bo treba dol sklanjat, pa da se user posted image  na zečetku ne bo notri zgubil. Počutim se pa odlično. Vnetje se je tudi že malo umirilo, tako da nimam več problemov, ko sedim.

Jutri imam en kup ljudi napovedanih na večerji (še častiva za poroko in stanovanje), tko da bo danes še dolg dan. Že včerej sem dve vrsti piškotov, danes ko pridem iz službe delam kremšnite, pa še moja mami je prinesla rdečo papriko in jo sedaj moj mož peče, potem jo moram pa vložit,pa nekej spravit v skrinjo, pa kakšno francosko solato moram naredit,....u glavnem noro bo. Zvečer bom verjetno padla v posteljo.  Pa sej bi jutri, pa gre moj možek v Celovec po novo obleko za v službo in grem z njim - mogoče še jest zase kakšno majčko najdem user posted image .

No se beremo kej, bodite pridne, pa naj vas user posted image  fejst brcajo user posted image !

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 646
   [Brisano sporočilo]
29.9.2006 10:41:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 647
29.9.2006 10:56:43   
ribicau
...aja še to glede vozičkov, če smo že glih pri tem....

a je katera delala primerjave velikosti košare za novorojenčka? Zanima me tudi, če je katera delala primerjave velikosti sedeža med vozički?

Zakaj to sprašujem? Jest bi namreč rada kupila nekej takega, da se otročka lahko čimdlje vozi v košari (če jo bom že kupila), pa potem da se otroka lahko čimdlje v tem vozičku vozi, ne da mu postane "premajhen". Neumno se mi zdi čez leto in pol drug voziček kupovat! Rada bi ga imela do konca! No a se je katera ukvarjala s tem, vsa opažanja bodo dobrodošla!

LP

Neposredna povezava do sporočila: 648
29.9.2006 14:19:34   
malecka_mateja
ojla punce!
vse ok sam gužva! sedaj ko si poročn je tolko obveznosti od papirov do gradnje doma delamo z polno paro da bo našuser posted image  ko se bo rodil imel svojo sobo! in si z možem delama mansardo in je letanja še več ker ima moj dopust in lahko več naredimo! se res opravičujem upam da ko boste slikice vidle vse oproščeno!no sedaj jih glih nalagam v album ker so prevelike da vam jih nalepim tako da boste pobrskale v mojem albumu in jih našle! res se opravičujem ker ni šlo prej!
drugače počutje no ja kr ok!danes sem skoraj veliko prometno mela in še dobro da mam reflekse ker drugače nevem kak bi se končalo!ker sem bila tako iz sebe je mali začel takoj bincat je takoj vbedel da nekaj ni ok!pa še dbro da nisem bila prepasana ker bi mi trebušček zategnilo in upam da nebi bilo kaj narobe!ampak je vse ok čeprav se zaj ne peljem več avtom saam nikamor! vsaj kak dan ne
vidim da vas je nekatere ošla nakupovalna mrzlicauser posted image kr tko naprej!midva že skoraj vse imava ker dosti dobiva na posojo!tako da ni panike!
no sedaj pa grem mam delavce in morem naredit kosilo!
upam da boste uživale v slikicah!potem pa da slišim komatarje!
aja MATIC je super ime če nebi bilo ime tako mojemu krščencu bi bilo mojemu sinuuser posted image !
papa

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 649
29.9.2006 14:29:07   
malecka_mateja
slikice so že  v albumuuser posted image user posted image user posted image
če pa ma katera še kako željo pa naj pove ker imam še 300 slik na zalogi!
pa komentarji!
papa

Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?