|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
29.9.2006 17:26:26   
Anonimen
Seznam februark user posted image

01. hothien, Trbovlje user posted image
01. JA_n_JA; Ljubljana, user posted image
02. ajči, Izola ali Postojna
03. BTina, Šempeter ali Postojna user posted image
06. hgrm, Ljubljana
08. ribicau, Jesenice 
09. juorje, Celovec user posted image
09. mzupa17, Kranj user posted image
10. strommer, Novo mesto
10. Geja, Ljubljana              
10. mihi33, Murska Sobota  user posted image
12. kolumbo, Ljubljana 
12. alenkat, Ljubljana            
14. malecka_mateja, Maribor ali Ptuj, user posted image  
16. darja.grm, Ljubljana 
18. metuljčica27, Maribor ali Ptuj
18. LuLu, Maribor user posted image
19. Tabali, Ljubljana  user posted image
21. Biba 1, Celje  user posted image  user posted image
22. jasna81, Celje user posted image
22. Petrca24, Kranj
28. sminc, Novo mesto user posted image
28. lencica, Slovenj Gradec

Pofočkanih je 23 user posted image  in 24 user posted image ! user posted image  vodijo pred user posted image    7:4

Če katere še ni na seznamu in bi rada bila, se pofočka tako:

PDP, nick, kraj poroda, user posted image  ali user posted image , če že veste

user posted image  user posted image  user posted image  

user posted image     

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 651
29.9.2006 17:32:25   
Anonimen
Čao punce!
Mateja, sem si pogledala slikce, super! user posted image  Šopek mi je bil ful lepi!  user posted image  Kar pa se tiče tvoje skorajšnje nesreče, bolje je bit pripasan va avtu, kljub nosečnosti. Tud če te varnostni pas zategne, se ne more tvojemu user posted image  zgoditi nič, kaj pa če se zaradi tega tebi kaj zgodi? Veš, v prvi vrsti moraš nase gledati, ker če s tabo ne bo vse OK, tud z user posted image  ne bo. Kar privežite se v avtu punce! user posted image
Drugače pa pri nas nič novega, drug teden se naročim za naslednji pregled, najbrž bo spet kak UZ, pa upam da bom kaj več zvedela glede mojega stanja.
Ribicau, gled izvidov mam jaz druge stvari napisane, le posteljico pa imam zadaj. Kaj to pomeni pa ne vem. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 652
29.9.2006 19:51:19   
ajči
ja matejči lepa si bila...nimaš kaj...user posted image user posted image user posted image

kako pa kaj tvoje počutje nič več ne jamraš od kar si poročena ....user posted image

no sem ti rekla ko se poročiš vse mine....

no drage vse mojeuser posted image  kako smo kaj mi tako žuramo v trebuščku da kar kakšno urco prej vstanemo...
počutje super tako da kar žerim,dalam fulll sploh nimam mira ali počitka...
voziček kupili mega jeuser posted image  ,postelco smo naročili ma enako prva liga...
prali pleničke in seveda fullll  likali k pr norcih...
drugi teden pa so navrsti pajacki tako da počasi vse operemo saj je super vreme...
lepo počasi in vse lepo v omarce zlagamo seveda pa v vrečke vakumsko tako da je vse steriliziranouser posted image
sam nimam pojma kako previjalno naj kupimo rada bi imela neki ki bi bila odštekana omarica in nato ob enem previjalna...kaj mi predlagateuser posted image pa seveda da ni predrago...koliko pajckov mislitew nabavit in koliko drugih stvari?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 653
29.9.2006 20:10:44   
malecka_mateja
pa kaj naj jamram sej to mi ne pomaga! ma roke so že malo boljše ni več tako nevzdržnih bolečin, sem bila parkrat na masaži in je kr boljše! prehlad me ćše malo daje amapk bo že boljše! ja sej vedno sem prepasana ker to avtomatsko nareidm ko se vsedem v avto amapk sedaj pa nevem sem mela zelo slab občutek in se nisem nevem zakaj te je že moglo tak bit! me je moj oče čuval ki je že nažalost med angelčki!
no lepo bodite pa hvala za pohvalpapa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu ajči)
Neposredna povezava do sporočila: 654
30.9.2006 10:29:57   
LuLu
Ojla, malecka_mateja lepe slikice! Lep par sta, se mi zdi, da si bolj iz okolice Mb, tak vse zeleno je blo okoli. user posted image  Preživela si. Kaj pa tvoj možek, je on bil kaj živčen?
Mi  smo pa tudi imeli nesrečo prejšnji teden, je dragi malo avto poškodoval, dovolj, da ni vozen, pa da doma ždim za računalnikom. Ne morem se premakniti. Kolesa pa nimam, avtobus,... sploh ne znam vstopit več v njega user posted image ...  Pa da o denarju za popravilo sploh ne pišem... Čao

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 655
30.9.2006 22:30:58   
malecka_mateja
ojla!
seveda sem iz mb! iz prelepih zelenih krajev! hvala za kompliment morem se pohvalit da vsak reče isto o slike vidiuser posted image user posted image user posted image ! ma živčnost je minila ko sma se videla prvič po neprespani skupni noči! tako da ni bilo panike!je šlo vse kot po maslu!in ker sem čisto sama organizirala svojo poroko so vsi rekli da je bilo lepo in res dobro organizirano! tako da jupiuser posted image !sej sem se res trudila in je nilo dosti laufanja amapk se je na koncu splačalo!tako da če katera rabi kak nasvet se priporočam!user posted image
moj je razočaran ker še ne čuti brcik nazven amapk jaz pa jih že zelo konkretno!user posted image
zaj pa grem ajta ker sem utrujena ker smo delali ko norci danes!tako da se tipkamo!papa

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 656
1.10.2006 11:20:47   
mzupa17
ojla! user posted image

Enkratne slike Malečka_Mateja,si mi kar "skomine" nardila, jaz namreč še nisem poročena,sem še kar na koruzi,ker pa tako hitro gre čas!
Pa super da vam je Matic lepo ime.
Lepo  nedeljo vam želim!

pdp 9.2.2007

Neposredna povezava do sporočila: 657
2.10.2006 7:38:22   
ribicau
Zdravo!

No pa je spet za nami en lep vikend. Zdej mam pa občutek, da se začenja deževna doba.

malecka_mateja - lepe slikice. Vidim, da si zares uživala in prav je tako.

Ne boste verjele, mi smo pa na podstrešju vseeno našli košek. Malo ga bomo prebarvali, zamenjali jogi in okrog dali novo blago, pa bo kot nov. Pa tudi posteljico smo šli že iskat k sorodnici in že čaka v garaži na barvanje. Ja ta vikend je bil res "ploden" kar se teh otroških stvari tiče. Že celo smo naredili ožji izbor imen.
Z dragim sva napisala vsak po 6 imen za fantke in po 6 za punčke, potem sva pa seznama primerjala. No ugotovila sva, da bo nedvomno potreben drugi krog glasovanja. Pri fantkih sva imela vsak po tri imena enaka, pri imenih pa punčke pa tudi enega ne. No vseeno sva dala eno ime iz moževega seznama in dva iz mojega in sedaj čaka teh (3:3) za končno odločitev. So pa vsa imena taka vsakdanja, nočeva komplicirati, da se potem otrok še podpisati ne bo znal.

Cao

(odgovor članu mzupa17)
Neposredna povezava do sporočila: 658
2.10.2006 9:22:17   
Tabali
Čao  punce!
Sem mogla takoj it slikce pogledat user posted image , malecka_mateja - super so user posted image . Res sta luškana in prav lep par!
Pri nas smo tudi prejšnji teden imeli kar nekaj opravil z mojstri - namreč, so šele prejšnji teden pleskarji prišli, je bilo za pucat, pa še eno omaro sva sestavljala... no skratka, zdaj je vse pripravljeno za prihod dojenčkastega pohištva in potrebščin user posted image . Povrh tega me je še neki prehlad napadel, tako da zadnje dni smrkam ko user posted image . Še sreča. da nimam vročine ali kaj hujšeha - prehlad bomo že preživeli user posted image . Midva sva tudi že izbrala imena, celo za punčko user posted image  - je moj  user posted image  imel trenutek inspiracije in se kar naenkrat, čisto izven konteksta spomnil, kakšno ime bi on izbral. Moram priznati, da je tudi meni všeč, tako, da je vsaj en sladki problemček rešen.
Lep začetek tedna vam želim!!!

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 659
   [Brisano sporočilo]
2.10.2006 11:08:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tabali)
  Neposredna povezava do sporočila: 660
2.10.2006 13:27:16   
darja.grm
No pa se javljam tudi jaz.Pri nas tud cela noorišnica, otroka, pa še s hišo smo začeli.Tko da je kar akcija.
Glede previjalne mize vam tud jaz svetujem, da kupite tako ki jo boste lahko uporabljale zelo dolgo časa.Tiste z banjico inm ozke niso praktične.Mi imamo tud tako, da je spodaj še omara in ko je ne bomo več rabil bo to samo omara.
Kar pa se tiče lupince, sej otrok je v lahko pri šestih mesecih že v anvadnem vozičku, tko da to ni panike.V avtu pa tud ko ima enkrat 9 kg že lahko sedi v stolčku.Vam povem čim manj kompliciranja pa bo.Drugač pa je brcanje mal manj ta teden, ampak mislim da zato, ker je čist zadaj in pa ker smo v obdobju ko je več plodovnice in manjšioi otrok.Vsaj upam da je tako.
No uživajte še naprej
papa

carpe diem

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 661
   [Brisano sporočilo]
2.10.2006 15:08:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu darja.grm)
  Neposredna povezava do sporočila: 662
2.10.2006 18:27:46   
BTina
Ojla user posted image !

Po dolgem času se tudi jaz oglašam. Vidim, da ste nekatere ful pridne in sem rabila kar nekaj časa, da sem vse prebrala. Midve z najino malo user posted image sva v redu, a najin user posted image še ni čutil njenega premikanja, saj takoj ko položi roko na moj trebušček, se najina nagajivka umiri in noče več brcat. Že zdaj potrebuje veliko tatijeve nežnosti, kaj šele bo user posted image . Po moje prava očkova hčerkica! Najin user posted image se že veseli, da bo februarja dobil še eno princesko poleg mamice.

Glede vozičkov sva tudi midva naredila že celo študijo in sva se odločila za Traxx-ovega Jaguarja 3 v sinje modri (ice) bravi. Ogledala sva si ga v Arielu in se nama zdi ful dober in lahko vodljiv voziček, samo cena je pri nas 80.000,00 SIT. Na Kikiwletu ga imajo, vendar ne v željeni barvi za skoraj polovično ceno!! Sedaj morava še malce pobrskati po netu, če se ga sploh še kje da dobiti ceneje kot pri nas, saj baje začetek leta prihaja nova Traxxova kolekcija.
Včeraj sva se tudi glede imen zedinila in sva za najino user posted image izbrala dve imeni: Maša ali Kaja. Katero pa bo najina user posted image dobila se bova odločila, ko jo bova prvič objela. Komaj čakava! Ma midva se ne pustiva presenetiti, zato imava tudi rezervo v primeru, če bo user posted image : Maj ali Žan.

Ribicau - kaj nam boš zaupala katera imena so prišla v ožju izbor? Kaj ti še ne veš (nočeš vedeti?) za spol?
Kaj pa ostale? Ste že zbrale imena za vaše sončke?

Malecka_mateja glede na to, da je bila poroka sanjska (vsaj po slikah sodeč) upam, da je tudi tvoj vsak dan nekaj podobnega. Si se že privadila biti gospa?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 663
2.10.2006 20:18:31   
malecka_mateja
OJLA!
ma morem tudi jaz povedat da je našuser posted image  pravi nagajivček sploh noče brcat ko ma ati roko gor tako da bo še treba malo počakat!
drugače imena smo že izbrali vsaj za punčko če nas slučajno preseneti bo user posted image TJAŠA fantek pa user posted image  ŽIGA ALI JAN
no imam še en predlog!da se na naš seznam PDP doda še imena za vsakega user posted image  in user posted image  da bi bilo bolj pregledno!kaj pravite?
upam da ni preneumen predlog!
ja poroka je bila res sanjska vsaj za naju! zaj ko je imel moj user posted image  dopust ta teden je bilo kr fajn! je nanstop me cartal več kot prej pa me je žena klical pa v vsem mi ustregel brez besed...sem rekla če bo skoz tako da bo čisto ok! drugače pa je tako ali tako celi tedn zdoma ker vozi špedicijo in je malo težje ampak ko pride najin sonček pa bo imel že drugo službo če ne takoj pa ,malo po porodu! sem se že kr navadila ja!danes sem glih letala papire spreminjat in je tak fajn ker prej je moj priimek štel 10 črk sedaj pa moj novi priimek šteje smao 3 črkeuser posted image user posted image user posted image !
no pridne bodite pa pazite na svoje user posted image !
papa

(odgovor članu BTina)
Neposredna povezava do sporočila: 664
2.10.2006 20:40:23   
mzupa17
Ojla punce!!

Rabim pomoč,če mi katera lahko kaj pove oz. pomaga. Od včeraj zvečer me je v spodjnem delu trebuha začelo špikati, da tudi hodit nisem mogla. sem mislila da bo danes minilo, pa ni. Kaj bi blo lahko to?user posted image  

pdp 9.2.2007

Neposredna povezava do sporočila: 665
2.10.2006 20:44:21   
malecka_mateja
nič se ne sekiraj nisi edina to je raztezanje maternice in širjenje medenice!bo minilo!malo več počivaj pa obvezno pij magnesol!ni panike! jaz mam iste težave in mi je tako povedala g in mi to svetovala!pa dvigovanje do 5 kg!pa ne pretiranega stegovanja(obešanja perila)v mejah normaleh in ne hitrih nenadnih gibov in bo vse ok!
papa

(odgovor članu mzupa17)
Neposredna povezava do sporočila: 666
2.10.2006 20:51:05   
LuLu
mzupa17, meni je tudi g. rekla, da je to normalno, iz istih razlogov, kot ti jih je malecka_mateja napisala. Nič bat, pa počivat dost...

Neposredna povezava do sporočila: 667
2.10.2006 20:57:12   
mzupa17
Hvala Malečka_mateja, res si me potolažila,pa tudi mojega user posted image , bom pa tudi bolj pazila nase, se mi zdi da včasih kar pretiravam.

pdp 9.2.2007

Neposredna povezava do sporočila: 668
2.10.2006 21:44:30   
sminc
Pa še en lep dober večer od mene in user posted image . Berem vas redno, pisem pa ko mam kaj za povedat. Malecka Mateja vse dobro v zakonu od se ene koruznice. naju se ni prijelo, ceprav mava ze enga razgrajaca  ( dobrodosle v nasem albumu) in ziviva skupaj. Stanovanje si morava do konca zrihtat pol pa  mogoce tudi to pride na vrsto user posted image .
Jaz sem od včeraj na polovici, malčka čutim ko se umirim. Tako kot pri Jakobu sem ga začutila bolj pozno ( 18 teden). Baje zato, ker mam spredaj ležečo maternico, ta mal pa brca proti križu. Bojda bomo imeli spet fantka, kar se je ze zgodaj pokazalo. Tudi Jakec je hitro kazal premoženje. Bo strah in groza Šentjerneja user posted image user posted image , bratec pa kot kaze tudi.
Pocutje je tako - tako. Prve 3 mesece me je mučila prebava, zdaj pa križ. Nas 17 mesecnik je zelo  navezan name. Sam crkljal in nosil bi se... kot da čuti. Pa me prav bolet začne, ceprav ma sam 10 kil in cevapcic.  Nekak ga bom mogla navadit. Majhna razlika bo. Razmisljam o vrtcu a.... pol bo skoz bolan, bolezni bo domov nosil, plačevala bova min. 60.000 jurjev ceprav jaz se nisem redno zaposlena... Ne vem, poskusala ga bom imet doma, tasca je zakon- res skor prevec in nikol ji ne bom mogla poplačat.
VOZIČEK- mam 4 kolesnik od ABC- designa,  ( košara, športni in ... del, ročaj se obrne v obe smeri) Ne zgleda tak fansy kot 3 kolesniki a je pravi terenec. edino za v trgovine je preširok in lahak ni.  Zdaj sem pa v dilemi- naj prodam in kupim enga rabljenega v tandemu? Jakob se rad vozi in dvomim da se  februarja ne bo več hotel. Ko bom sla s tamalim ven bo hotel tudi on...
Pisuka sem vam naložila, upam da se bo dalo kateri brat in bo kaj komentarjem... potem bom naslednjič krajsa in produktivnejsa. 
Še eno vprašanje- IME ki bo Pasalo k Jakobu in 2 zložnem priimku ki se zacne na G. Moji predlogi-
- Jasa( a je baje izpeljanka od Jakob)user posted image user posted image
- Vasja
- Dorijan
Timotej
No to bo zaenkrat vse. Lp

Vse veselo pričakovanje te ne pripravi na resničnost- na drobno, popolno bitje v tvojem naročju.Na ta strah pred odgovornostjo. Na brezmejno ljubezen.

Jakob Enej 15.04.2005
Aljaž 01.02.2007

(odgovor članu mzupa17)
Neposredna povezava do sporočila: 669
3.10.2006 8:10:59   
malecka_mateja
dobro jutro!
sminc jaz bi ti predlagala da tvojega sončka čimmanj dviguj sploh če te boli!res ker ni dobro!če ga cartaš naj ti ga nekdo dvigne ali kaj podobnega! veš 10 kg tudi ni tako malo! tako da ti priporočam res minimalno dvigovanje ali sploh ne! bo moral tvoj sonček malo potrpet! glede vrteca mislim da bi bila to dobra ideja ker boš ti bolj razbremenjena in mali tudi!glede bolezni pa ni tako hudo saj bo res dobil kak prehlad amapk to ga lahko dobi doma tudi v družbi kakega otroka!nevem!imam kolegice ko jih imajo v vrtcu pa je čisto ok!tvoja pa je odločitev!glede plačila če nisi zaposlena nemoreš plačevat tako visok vrtec sigurno ne pozanimaj se še enkrat!
voziček pa je tako če ti bo lažje oba vozit v enem bo dobra ideja tako da tega prodaš in kupiš tandema ker če boš šla sma na sprehod nevem kdo bo drugega vozi!user posted image
glede imena je čisto tvoja odločitev meni je ful lepo TIMOTEJ in zelo lepo paše k JAKOB! user posted image user posted image user posted image
joj punce kako lep dan upam da bo tako cel dan!jaz imam morfologijo v pon in že komaj čakam!pa še moj mož gre zraven!user posted image
upam da me nebo g nadrla ker sem železo dobila za jest in ga nemorem ker vse ven zbruham ker ko že povoham lahko bruham tako da sranje!sem si šumeče tabletke železo kupila in je isto!zaj pa smao držim pesti da bodo izvidi ok sej jem dosti zelenjave! drugače pa mislim da zredili se nismo veliko!bomo videli!
lep dan še naprej!
aja hothien kaj praviš na moj predlog za imena da bi se napisala zraven?
papa

(odgovor članu sminc)
Neposredna povezava do sporočila: 670
3.10.2006 8:23:57   
ribicau
Dobro jutro!

Kolumbo a ti bi šla na dan odprtih vrat? Jest bi šla, če bi bilo popoldan to še možno. Delam namreč do 17ih, ampak moram potem še do LJ. pridt, pa parkirat! Dobro mogoče kakšno uro prej bi že lahko špricnila iz službe....drugeče bomo pa vidl februarja kako stvar zgleda.

Meni je pa prijateljica ponudila banjico na podstavku - a mislite, da je stvar dost stabilna, da bo zdržala tudi potem, ko bo user posted image  že bolj aktiven?

Midva sva v soboto v Celovcu gledala vozičke v Toys'r'us, pa imejo enako "drage" kot pri nas. Ni nekega odstopanja. Tko da, če ima katera namen it gledat al pa kupovat tja, se ne splača. Sva se pa odločila, da bova počasi pri nas malo pogledala za vozičke in naredila izbor, potem pa čakala na kakšno akcijo. Pa po vsej verjetnosti bova kupila vse v kompletu, ker je cenejš, kot pa če kupiš vse posebej (sploh za naju, k nič nimava od teh transportnih stvari).

BTina a veš da ne smem povedat imen, ki so prišla v ožji izbor? Sva se z user posted image  zmenila, da ne bova nobenmu povedala. Za spol pa ne bova vprašala, čeprav se je zadnjič na pregledu G že skoraj zagovorila, pa sem ji potem rekla, da ne želiva vedet in naj mi ne govori (samo upam, da bom zdržala in ne bom prekršla dogovora pa vprašala na pregledu). Nama je čisto vseeno, samo da bo user posted image  zdrav. Drugač sta mi pa všeč vajina izbrana imena user posted image .

Mene tudi sem in tja špika v trebuhu, čez vikend sem pa imela vsako jutro krče, tko da sem kr na WC hodila gledat, če je vse ok. Zdej je minil in sem prov happy.

Sminc, mi bomo pa user posted image  po moji porodniški dali v vrtec, ker pač nimam drugega varstva. Moja prijateljica je tudi tamalo dala v vrtec pa ni tako hudo. Je pa za otroka čisto v redu, da je z drugimi otroci. tamala je pri letu in pol sama "povedala" - no iz čobudranja so vedl, da mora it na kahlico. Mene ni nič strah vrtca. Bo pa položnica ubijalska ja user posted image .  Iz tvojega seznama mi je pa všeč Vasja.

Včeraj sem nabirala kostanj in se ga potem zvečer tko najedla, da sem mislila da bom počla. U glavnem prou fajn se je usedu u moj želodčekuser posted image .

Lepo se imejte.

(odgovor članu sminc)
Neposredna povezava do sporočila: 671
3.10.2006 10:16:27   
Anonimen
Seznam februark user posted image

01. hothien, Trbovlje user posted image
01. JA_n_JA; Ljubljana, user posted image
02. ajči, Izola ali Postojna
03. BTina, Šempeter ali Postojna user posted image
06. hgrm, Ljubljana
08. ribicau, Jesenice 
09. juorje, Celovec user posted image
09. mzupa17, Kranj user posted image
10. strommer, Novo mesto
10. Geja, Ljubljana              
10. mihi33, Murska Sobota  user posted image
12. kolumbo, Ljubljana 
12. alenkat, Ljubljana            
14. malecka_mateja, Maribor ali Ptuj, user posted image  
16. darja.grm, Ljubljana 
18. metuljčica27, Maribor ali Ptuj
18. LuLu, Maribor user posted image
19. Tabali, Ljubljana  user posted image
21. Biba 1, Celje  user posted image  user posted image
22. jasna81, Celje user posted image
22. Petrca24, Kranj
28. sminc, Novo mesto user posted image
28. lencica, Slovenj Gradec

Pofočkanih je 23 user posted image  in 24 user posted image ! user posted image  vodijo pred user posted image    7:4

Če katere še ni na seznamu in bi rada bila, se pofočka tako:

PDP, nick, kraj poroda, user posted image  ali user posted image , če že veste

user posted image  user posted image  user posted image  

user posted image      

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 672
3.10.2006 10:24:38   
Anonimen
Čao punce moje user posted image !
Mi smo v redu, danes se morm naročit h G, da dobim datum za pregled. Zdej je že moja G nazaj in upam na UZ, če ne jo bom pa kr fehtala.
Morm pa povedat, da glede na to, da zgleda da bo pri nas user posted image  mi je prijateljica dala 4 vreče cunjic za malce večjo pupiko in jih že z veseljem perem. Zdele bom pa še od svakinje dobila, tud v glavnem za user posted image , za novorojenčka. Da potem malo razberem vse, da vidim kok bodijev in pajackov še potem sploh rabim kupit. user posted image  Vam povem, da s takim veseljem zbiram cotke, da je joj! user posted image  Tiste ne tok lepe dam stran, ostane pa velik, velik krasnih cunjic, ki so kot nove. Se mi nič za malo ne zdi, kaj rabljenega porabit, sploh ko user posted image  vse tako hitro prerastejo.
Sva se z mojim hecala, da če bo slučajno user posted image , da ga bova reklamirala, dokler bo še v garanciji! user posted image  Ampak mi je čist vseen al bo punca al pa fant, sam da bo user posted image  zdrav! user posted image
A ma še katera take probleme z zgago mogoče? Mene včasih tko peče, da bi znorela! user posted image  Tako da zdej sam čaj pijem, nobenega soka, pa vsaj malo pomaga.
Kostanj bi pa jaz tud rada jedla, se mi ga grozno lušta, pa ga raje ne bom, ker namreč zelo napenja. Sem že po stročjem fižolu mela take težave, da si ne upam. Bolečine v trebuhu, pa me je blo kr strah. Moja prijateljica je šla mesec pred svojim PDP v bolnico, prepirčana, da ima popadke, pa je bil sam fižol od prejšnjega dne! user posted image  Tako da bom s kostanjem raje do naslednjega leta počakala.
Kar pa se tiče tega, da damo na seznam tud imena za user posted image , lahko, čeprav jaz ne vem če bom povedala. user posted image
Tiste, ki pa to želite, pa dejte prosim na koncu posta napisat tako da bo vidno:
user posted image  Ime user posted image  Ime.
Velja? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 673
3.10.2006 10:39:16   
malecka_mateja
kak mate ene fajn g mate kr nekaj uz meni ga bo g delala zaj ko bomo imeli morfologijo potem pa še smao ctg! ker tak šparajo z denarjem!ma drugač je ok g sam ni mi všeč da je tako malo uz!pa sem se odločila da si kakšnega tudi plačam!user posted image
ja hothien tudi mene jezi zgaga včasi amapk meni pomaga če pijem samo vodo ali pa kamiličen čaj brez sladkorja!
no pa še to
user posted image  Žiga ali Jan
user posted image Tjaša

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 674
3.10.2006 10:44:34   
Anonimen
Ojla punce,

kako ste kaj? Vidim, da že pridno zbirate cotke, izbirate vozeke in ostalo. Pridne, ni kaj! user posted image Midva sva tudi izbrala (oz. je v ožjem izboru) vozek - od traxxa, jaguar 3. Ne veva pa še barve, meni je ful všeč on ko je sivo rumen, ker paše za oba spola, moj pa neki protestira zraven user posted image Od oblačil za bebeka nimava še nič, bova morala vse kupit, ker ni nobene, ki bi mi lahko dala. Imajo vse ali 3 leta ali več stare beeike, al pa so nošeče... Ma bo že. user posted image

V glavnem, jaz imam jutri tretji pregled pri svoji G, komaj čakam. Bova šla oba in bova še enkrat vprašala za spol, za vsak slučaj, če se je na NS zmotila. Drugače me kar skrbi. Zadnji teden je bil zame toliko stresen, da sem bila par dni prav depresivna (mami bolana, tašča še huje, dedi je v komi, v službi težave...)user posted image Je bilo par trenutkov, ko sem hipala in komaj do zraka prišla zaradi joka... Kako je to kaj vplivalo na bebeka? user posted image Pa še z mojim sma se zadnjič, ko sma spalnico kupovala skregala tako, da se sploh nisem hotla 2 dni z njim pogovarjati! Mater sem zatežena... ampak kriv je bil pa on! user posted image Skrbi me pa zato, ker tedaj, ko je bil tak dan, je bebek celo noč fuuuul brcal. A mislite da bo vse ok? Sem pač taka oseba, da si vse žene k srcu. Prej me ni skrbelo, sedaj me pa, ker pod srcem grejem zakladek svojega življenja. Evo, že brca!!! Kot da čuti, da o njemu govorim user posted image Bebika moja zlata! user posted image

Zdaj grem na hitrco pod tuš, pol pa v službo. Se slišimo! user posted image vsem user posted image v naših buškotih!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?