Anonimen
|
Čao punce moje ! Mi smo v redu, danes se morm naročit h G, da dobim datum za pregled. Zdej je že moja G nazaj in upam na UZ, če ne jo bom pa kr fehtala. Morm pa povedat, da glede na to, da zgleda da bo pri nas mi je prijateljica dala 4 vreče cunjic za malce večjo pupiko in jih že z veseljem perem. Zdele bom pa še od svakinje dobila, tud v glavnem za , za novorojenčka. Da potem malo razberem vse, da vidim kok bodijev in pajackov še potem sploh rabim kupit. Vam povem, da s takim veseljem zbiram cotke, da je joj! Tiste ne tok lepe dam stran, ostane pa velik, velik krasnih cunjic, ki so kot nove. Se mi nič za malo ne zdi, kaj rabljenega porabit, sploh ko vse tako hitro prerastejo. Sva se z mojim hecala, da če bo slučajno , da ga bova reklamirala, dokler bo še v garanciji! Ampak mi je čist vseen al bo punca al pa fant, sam da bo zdrav! A ma še katera take probleme z zgago mogoče? Mene včasih tko peče, da bi znorela! Tako da zdej sam čaj pijem, nobenega soka, pa vsaj malo pomaga. Kostanj bi pa jaz tud rada jedla, se mi ga grozno lušta, pa ga raje ne bom, ker namreč zelo napenja. Sem že po stročjem fižolu mela take težave, da si ne upam. Bolečine v trebuhu, pa me je blo kr strah. Moja prijateljica je šla mesec pred svojim PDP v bolnico, prepirčana, da ima popadke, pa je bil sam fižol od prejšnjega dne! Tako da bom s kostanjem raje do naslednjega leta počakala. Kar pa se tiče tega, da damo na seznam tud imena za , lahko, čeprav jaz ne vem če bom povedala. Tiste, ki pa to želite, pa dejte prosim na koncu posta napisat tako da bo vidno: Ime Ime. Velja?
|