Tabali
|
Dobro jutro !! No, danes sem, kljub tej obupni ljubljanski megli, veliko boljše kot včeraj. Očitno je res spanje najbolj pomembno (ok, mogoče k temu prispevajo tudi skrajšani laski , kaj pa vem...). Samo, da se še tale urca pridrsa na popoldan in da končno gremo spet na pregled... juhuuuuuuuuuuu!!! Kolumbo - midva mava marsikaj v planu, kar se avta tiče, hahaha, boljš da ne sprašuješ... No, "testirala" sva mazdo 5 (sicer ni karavan, je pa luškana in z veliko prtljažnega prostora), pa mazdo 6 in toyoto avensis (mal sva na japonce mahnjena ) ampak... sploh se mi ne sanja kako se bova odločila. Sicer nama je obema od naštetih najboljša bila toyota, samo od cene glava boli . Glede na to, da v bližnji prihodnosti nameravava začeti tudi z gradnjo, se bova morala malo zracionalizirati, ker nekako sva mnenja, da niti ni preveč pametno zainvestirati se v avto. Ma bomo že videli, važno, da bo zadeva, ki bova jo zbrala funkcionalna in varna. Sicer pa... včasih so bejbiji tudi v fičkotih odrasli (saj vem, da se to ne more primerjati s stanjem današnjega prometa, z razmerami na cestah predvsem iz vidika varnosti, hočem pa povedati samo to, da se ne splača preveč komplicirati). Sicer pa, če mene vprašaš, jaz bi za svoje potrebe imela neko majhno vozilce, ker sem totalni trot kar se parkiranja tiče , hahaha, pravzaprav mi ni jasno kako zdaj shajam s tem kaj trenutno vozim... jah pač iščem dva parkinga skupi... hahahahaha
|