|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
6.10.2006 9:47:30   
Anonimen
Jutro souser posted image !

Jasna81, glede cerklaže. Ful mi je čudno, da ti je rekla, da bi ti jo nareidla, če bi mela 25 mm dolg mat. vrat. Kolegica je mela 2 cm dolgega, pa ji je niso naredili, mogla bi se pazit, pa se niuser posted image . Potem je mela celo samo 15mm dolgega, pa je rodila le dva tedna pred rokom. Torej nč skrbet, počivaj pa le.
Kolumbo, glede vozička, resno, poglej na kikiwelt, saj so tu pri nas dosti dražji Traxxi.
Glede košare, jaz je nimam, imam pa user posted image  takole torbo za v voziček, ki je enako dobra, pa še nesem ga lahko v stanovanje v njej.

Ribicau, ti si pa najbrž mislila na košaro, ne na lupinco, saj v lupinici ni v popolnoma ležečem položaju, pa še dobro ni da je preveč notri.
Jaz vam priporočam takole torbo namesto košare! user posted image
Drugače pa smo mi v redu, v ponedeljek imamo pregled, upam na UZ in da še enkrat zares vidimo spol!
Kar se tiče oblekic pa sem dobila eno goro cunj za user posted image  (tako da res upamo, da je  user posted image ) in veselo perem potem pa bo treba vse sortirati in spraviti v omare, ker je veliko oblekc za 2 leti in naprej! user posted image
Ta mesec pa bova najbrž že šla malce po nakupih v LJ, gledat za našo user posted image !
Bom sporočila kdaj, pa če bo katera v bližini, se lahko za kakšno user posted image  zmenimo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 701
6.10.2006 9:58:51   
ribicau
user posted image  hvala za informacije glede magnesola. Ga grem po službi takoj iskat v lekarno in upam na mirnejše noči.

Ja hothien, sem mislila košaro. Se opravičujem če sem vas zavajala, je blo še zgodej! A se pri tvojem vozičku naklon čisto spusti? Pri nekaterih trikolesnikih se namreč ne! To sem drugače na RR prebrala, raziskave še nisem delala, pa upam, da tudi to kmalu pride na vrsto.

Cao

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 702
   [Brisano sporočilo]
6.10.2006 10:37:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 703
6.10.2006 18:12:16   
Eviii
Drage punce. Pred dnevi sem prevzela urejanje seznama user posted image . Da bi bil ta čimbolj popoln, vam prilepljam še na vašo temo tistega, povezanega z vašim mesecem. Popravke lahko napišete kar v vašo temo ali pa na seznam nosečk.

01. hothien, Trbovlje user posted image
01. JA_n_JA; Ljubljana user posted image
02. ajči, Izola ali Postojna
03. BTina, Šempeter ali Postojna user posted image
06. neni
06. hgrm, Ljubljana
08. ribicau, Jesenice 
09. juorje, Celovec user posted image
09. mzupa17, Kranj user posted image
10. strommer, Novo mesto
10. Geja, Ljubljana              
10. mihi33, Murska Sobota user posted image
12. kolumbo, Ljubljana 
12. alenkat, Ljubljana            
14. malecka_mateja, Maribor ali Ptuj user posted image  (user posted image Žiga ali Jan;user posted image Tjaša)
16. darja.grm, Ljubljana 
18. metuljčica27, Maribor ali Ptuj
18. LuLu, Maribor user posted image
19. Tabali, Ljubljana user posted image
21. Biba 1 (dvojčka), Celje    
22. jasna81, Celje user posted image
22. Petrca24, Kranj
28. sminc, Novo mesto user posted image
28. lencica, Slovenj Gradec

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 704
6.10.2006 21:15:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Eviii

Drage punce. Pred dnevi sem prevzela urejanje seznama user posted image . Da bi bil ta čimbolj popoln, vam prilepljam še na vašo temo tistega, povezanega z vašim mesecem. Popravke lahko napišete kar v vašo temo ali pa na seznam nosečk.

01. hothien, Trbovlje user posted image

By the way, nisi nam dala svoj seznam, ampak si kopirala mojega, ker se jaz na tvojem seznamu nisem pofočkala za spol user posted image , sam tuki sem dala user posted image  zraven. Ker pač še ni 100% bi rada, da sem na tistem seznamu tko kot sem se pofočkala, brez spola, ok?

(odgovor članu Eviii)
  Neposredna povezava do sporočila: 705
7.10.2006 11:20:29   
Anonimen
Ojlaa punce,

včeraj sem vam 2-krat roman napisala, pa mi ni poslalo. user posted image Sem bla tak jezna... Upam, da bo zdej šlo, ker potem mi se včeraj ni ljubilo vztrajati. Danes sem spet frei! user posted image user posted image

Malecka mateja - ja, mislila sem cm, ne mm. Torej veliki smo 14 cm. user posted image

LuLu hvala za nasvet, sem že vse prešnofala, našla veliko zanimivih debat. Sploh na Pušenjakovem forumu. Ne vem zakaj je moja G tako rekla, ker ponavadi je zeloooo ok, jo vsi hvalijo. Mogoče nama je pa samo naglasila, da se moram čuvati malo bolj, pa sva midva zaradi panike naredila tak halo... user posted image

Hothien, to sem hotela čuti...en rresničen primer (ali več, kjer so bile punce na slabšem, mislim krajši MV, pa je bilo pol vse ok) Hvala!

Ste me res pomirile! En veeeelik user posted image vsem skupaj. Božajte buškote, ko tako hitro rastejo! Se vam še javim, zdej grem pa kosilo kuhat, ker bo moj lubi prišel okoli 13h, pa da ne bo lačen user posted image

Lep vikend vsem!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 706
7.10.2006 11:23:24   
Anonimen
No, zdej sem uspela poslati! user posted image user posted image

Pozabila sem samo vprašati, kako si ve date te slikice pod nick. Jaz pripnem veliko slikic, pa nobena ni prave velikosti. user posted image user posted image

Aja, pa še to...ena je vprašala, če čutimo bebeka ko se premikamo, ko delamo... Jaz ga čutim samo ko se umirim. Pa ve? Me res zanima... Ampak jaz sem skoraj na koncu februarja, to pomeni kar teden, dva ali tri za nekaterimi od vas, zato ne bom delala panike. Glavno, da smo v sredo videli da je vse ok. user posted image

No, zdej pa res kuhat! Dijooo! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 707
7.10.2006 12:23:56   
LuLu
Ojla, Jasna81, slikici pod nickom se reče "avatar". Lahko na googlu ali kje drugje natipkaš avatar in jih najdeš na netu, lahko pa kakšno svojo slikico odpreš v Start-programi-pripomočki-slikar in ji z ctrl+W določiš mere - pomanjšaš.
Jaz tudi bebico čutim, ko sem mirna, če se gibam nič ne čutim.
Lep dan!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 708
7.10.2006 13:39:48   
malecka_mateja
ojla!
kako lep danuser posted image
za premikanje bebeka ko se premikamo me sem jaz vprašala in vidim danisem edina no pa sej zato bo še čas da jih bomo čutile tudi ko bomo hodle!
no jaz pa že pridno kuham ker tudi pride moj možek domov in ima posebne želje!tako da že diši!no za nekatere ker meni glih nena!user posted image
no uživajte v tem prelepem dnevu!izkoristite in pojdite malo bušije posončituser posted image !
lep dan še naprej!
papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 709
7.10.2006 15:28:54   
Teja29
Živjo jasna81.
Tudi meni so prejšnji teden pri nosečnosti 19t3d namerili maternični vrat dolžine 32 mm in rekli, da je čisto OK. Sem se kar malo prestrašila, ko sem prebrala kaj ti je rekel G.
Jaz sem bila sicer 2 dni v bolnici, ker me je 16 dni po amniocentezi začel bolet trebuh in sem imela malo bolj voden izcedek. Potem so mi naredili vaginalni UZ pri katerem so izmerili maternični vrat in pogledali otročka in me zadržali 2 dni na opazovanju. Zdaj sem pa na bolniški in še kar OK.  Je pa res, da se zdaj malo bolj pazim kot prej in več počivam.
Srečno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 710
8.10.2006 9:41:01   
Anonimen
Punce še enkrat hvala za tolažbo! Res ste zlate. Teja29 tudi jaz več počivam in se pazim, samo da bo z bebiko potem vse ok. user posted image

Pa še eno vprašanje, glede na to da imamo vse rok februarja: kdaj greste v šolo za starše? A je to obvezno? Sem čula, da nekje ne dovolijo atijem biti pri porodu, če nima tega tečaja... Kaj pa cena - a se to sploh plača? Vem le da traja 6 tednov. Sem bila v sredo pri G, pa je vse pisalo tam, sam sem bila tako hitro na vrsti, da sploh nisem prebrala. Po pregledu pa mi itak ni padlo na pamet, da bi šla prebrat... Torej, odgovore prosim.

Aja, LuLu hvala za napotke! Slikico imam user posted image user posted image user posted image Jo ve vidite? Malo se slabše vidi, ker je navadni UZ, pa še slika je bila narejena, ko sem bila v 13 t. Sem sedaj pozabila prosit za novo... user posted image Bom naslednjič (14.11.)

Lepo izkoristite nedeljo, jutri je spet delovni dan... user posted image

(odgovor članu Teja29)
  Neposredna povezava do sporočila: 711
8.10.2006 12:29:41   
LuLu
Jasna81, pa še kak se lepo vidi slikica user posted image  
joooj, kak bom danes na izi, taka lepa nedelja je... vraga, samo ponoči me pa že malo zebe. Bo treba začeti kuriti. To me bo tak ubilo, ker se grejemo na elektriko... uh uh še dva tri mesece pa bom v lepem novem stanovanju s centralno user posted image  Pa lep in miren dan vsem 47 februarčkom

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 712
8.10.2006 14:21:19   
ajči
ja mi že hodimo v materinsko...
je super pa še na jogo smo začeli hoditi...
drugače vse super mali-mala tako brca da me včasih kar čuden občutek doleti   lepi seveda...
ja prelepa nedelja smo bili na šetnji po obali saj imamo to prednost da živimo na obali...
lepao nedeljo vsem našimuser posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 713
8.10.2006 14:24:12   
ajči
ni obvezno je pa priporočlivo in je super pa še spoznaš kako lepo bodočo mamico...
je 8krat po 2-3ure saj pri nas je eno predavanje je obvezno za taije če bodo pri porodu...
ni plačlivo kje saj potem pa bi bilo res že preveč ti sam lepo pojdi in boš dobila korisne informacije,,,

(odgovor članu ajči)
Neposredna povezava do sporočila: 714
8.10.2006 16:42:05   
LuLu
Ojla, malo sem brskala po forumu in našla en zanimiv link... koliko dajo posamezne občine za novorojenčka...
Bo mogoče kateri to zanimivo. Meni je user posted image , nekaj malega bom pa le dobila v MB

občine in pomoč ,ki jo nudijo:

Brezovica - 15.000 SIT
Bovec - 30.000,00 SIT
Divača - 50.000 sit
Dravograd - 50.000 SIT
Dol pri Ljubljani - 0 SIT
Dobrova- Polhov Gradec - 80.ooo sit - 20.000,00 SIT akontacije
Celje: 25.000 (lani)
grosuplje - 20.000 SIT
Horjul - 60.000 SIT
Ivančna Gorica - 30.000 sit
Koper - knjiga Škrtonje
Laško: knjiga (predlani)
Ljubno ob Savinji - županja osebno prinese knjigo+kompletek (copatki, kapica, pajacek)+15.000 SIT
Maribor - 25.000 SIT
Menges - 30.000 sit
Miklavž pri Mariboru - knjigo
Nova Gorica - 100.000 SIT
Sevnica - 30.000 SIT
Sežana - 0 sit
Slovenj Gradec: 0 (predlani)
Slovenska Bistrica - 0 sit
Starše - 30.000 sit
Šentjur pri Celju: 30.000 (od 1.1. 2006)
Šentilj v Slov. goricah - knjigico ob prvem obisku patronažne
Šmarje pri Jelšah: 20.000 (lani)
Trbovlje - paket Lumpi v vrednosti 10.000 SIT
Trzin - 50.000 sit
Tolmin- 30.000,00 SIT
Vrhnika - knjigo
Zagorje ob Savi - 70.000 SIT (-25% davek, se pravi, da dobiš okoli 52.000 SIT)
Žiri - 0 SIT

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=951052&mpage=3&key=

(odgovor članu ajči)
Neposredna povezava do sporočila: 715
   [Brisano sporočilo]
9.10.2006 9:56:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 716
9.10.2006 10:29:19   
mzupa17
Pozdravljene user posted image !

Vidim da ste uredu, tudi pri nas je vse Ok,moje špikanje je tudi ponehalo, moram pa povedat da je včeraj tudi moj user posted image  čutil brcike,res noro! Najbolj pa je user posted image  aktiven zjutraj.

Na Materinsko šolo in šolo za starše, me je pa  medicinska sestra prijavila na prvem pregledu pri G, to organizira Partonažna služba v mojem ZD, tečaj traja 12 ur to so 4 sestanki po 2-3 ure,(materinska šola) obvestijo me pismeno, šola za starše pa obsega eno predavanje.

Glede vozičkov sem pa jaz čist zbirčna, tko da bo to kar težko zbrati kateri bo taprav. Imam samo že lupinico, čeprav Hothien je torba res zakon, ker je tudi bolj mehka in bolj udobna za user posted image .

Lepo se mejte, se beremo pa lep začetek tedna!!!user posted image user posted image user posted image

pdp 9.2.2007

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 717
9.10.2006 10:59:25   
ribicau
Zdravo user posted image !

No mi smo pa v soboto naredili študijo vozičkov in vam zdej lahko poročam! Šla sva v LJ. v Baby center, Rutar, Ariel in Pikapolonico. Gledala sva trikolesnike, predvsem sisteme, ki vključujejo že vse potrebno. Situacije je pa taka:
Pikapolonica: Imajo Quinny, Jane, Chicco, Peg Perego.
Ariel: Imajo Quinny, Traxx
Rutar: Imajo Quinny, Chicco, Hartan
Baby Center: Imajo Quinny, Peg Perego, več se pa ne spomnim

Quinny Freestyle 3L - je pretežek. Sem ga probala vozit, pa se ga težko obrača (verjetno zaradi teže). Zame odpade. cena: 89.000,00 SIT - povsod enako se mi zdi
Quinny Speedi SX - je lažji kot Freestyle in s tem tudi zelo lepo vodljiv. Naklon lahko normalno reguliraš. Ima bremzo (vezana na zadnja kolesa), sprednje kolo je vrtljivo in ga lahko po potrebi tudi fiksiraš. Zelo dobro se zloži - zavzame malo prostora. Moti me majhna nakupovalna košara, ampak to ni tak problem. Cena: 68.000,00 SIT, na internetnih prodajah 63.900,00 SIT
Ta dva modela lahko kupimo v kombinaciji s košaro Dreami (čeprav mislim, da je Quinny primeren za novorojenčka)- cena 42.900,00 SIT
lupinico Maxi Cosi - ki je tudi najbolje ocenjena za varnost - cena 29.900,00 SIT 
vrečo za noge - te cene pa ne vem!
Quinny Speedi SX lahko nabavimo tudi v kompletu (košara Dreami, vreča za noge, torba) cena: na www.soncek.si je 107.000,00 SIT, pa če zraven nabavimo še Maxi Cosi je skupaj 137.000,00 SIT - KAR JE ZELO UGODNO. No zraven je fino računat še dežno prevleko, ki pa je 10.000,00 SIT. Po teh trgovinah je tak sistem dražji kot na sonček.si!!!

Chicco S3 - Teža približno kot Quinny Speedi SX in tudi vse ostale stvari enako. Bremza je vezana na sprednje kolo.  Ima malce večjo nakupovalno košaro. Dobro se zloži, tako da ne zavzame veliko prostora. Imaš pa za zložit voziček kar nekaj dela. Chicco S3 kombiniramo s košaro (ker mislim da se naklon ne spusti čisto ravno in ni za novorojenčka) in lupinico Chicco. Košara se mi zdi slabša kot pri Quinny-ju, lupinica je dobro ocenjena glede varnosti.. Ima tudi dežno vrečo in torbo. Cena tega kompleta je: 153.000 SIT Pikapolonica, 165.000 SIT Rutar. Drugje ne vem koliko je cena.

Peg Perego 3 kolesnik (ne vem točnega imena). Ima tri nastavitve naklona. Kupite voziček in dobite zraven "kao" vrečo za noge! Ta vreča je larifari - majhna in tanka in otroka z njo ne morete prestaviti!!! Voziček je zelo velik, tudi ko ga zložimo. Cena: 110.000 Pikapolonica, Baby Center 99.000 SIT! Če bo slučajno katera zainteresirana je na sonček.si 94.000 SIT cena, skupaj s torbo za pleničke...! U glavnem, pri meni ima same minuse, tko da naprej tud gledala nisem kar se tiče lupinice!

Jane Slalom Pro - Zelo lahek (8 kg), zelo dobro vodljiv, ima vse kot Quinny Spedi SX, bremzo vezano na sprednje kolo, naklon nastavljiv po višini - mislim da 5 nivojev - vendar pa se ne spusti čisto vodoravno, zato ni primeren za novorojenčka. Cena vozička z dežno prevleko in torbo je 90.000 SIT (okvirno jurja gor al pa dol)v Pikapolonici, če ga pa nabavimo preko spletne trgovine Pikapolonica je pa 84.900 SIT, komibiramo ga pa s košaro Matrix, katero lahko pritrdimo tudi v avto, namesto avtosedeža, vendar je zelo slabo ocenjena za avto glede varnosti, ampak sama košara pa je boljša kot od Quinny-ja, pa od Chiccota.... Cena je 52.000 SIT. Avtosedež je Rabel pro in je dobro ocenjen glede varnosti, cena pa je 28.000 SIT (pomojem). V Pikapolonici lahko nabavimo komplet (voziček + košara + dežna vreča + torba), cena je 151.000 SIT ali pa kot komplet (voziček + košara+ dežna vreča + torba + avtosedež), cena je 171.000 ali pa 178.000 SIT (nisem čisto prepričana). U glavnem, če kupimo na internetu na Pikapolonica vse posebej, je cena okrog 164.000 SIT.

Hartan - precej velik se mi zdi in težje vodljiv. Cena je pa nenormalna. V Rutarju je samo voziček 117.000 SIT, potem pa je potrebna še lupinica, pa adapter za lupinico....U glavnem too much enega denarja. Imajo jih tudi na spletni strani comfortbaby in so cenejši, ampak vseeno dragi.

Traxx - zanj pa ne bom pisala, ker je že veliko bilo napisanega. Sploh pa največ lahko pove hothien...

No to so nekako moje ugotovitve. Če katero kaj zanima, naj kar vpraša.

Mi se nagibamo na Quinny Speedi SX in Jane. Zaenkrat Quinny vodi, ampak če bodo kakšne akcije za Jane, pa definitivno vzamemo Jane. Moj ima tudi v izboru Chicco, ampak meni ne leži ravno najbolj, zaradi košare - mi je slabša..., ampak voziček mi je pa nekako obljši kot od Quinny-ja - PA TO JE ZAČARAN KROG.

Napisala sem cel roman, upam, da bo kateri od vas koristil. No pa glede na to, da sem že tolk napisala vam še lahko napišem, da je naš user posted image  tko aktiven, da se včasih kr za trebuh primem, tako brcne. Če gledam trebuh se mi prou vidi, kako se premakne...noro.

NO BYE

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 718
   [Brisano sporočilo]
9.10.2006 11:21:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 719
9.10.2006 11:54:41   
dolgolaska
RIBICAU...hvala za obširno razlago!!!!!
Jaz nisem februarčica ampak marčevka...pa sem si vseeno tole z veseljem prebrala!!!
Tudi jaz sem ZA voziček Jane!
Mi je rekla trgovka ,da tiste košare matrix nebi sploh potrebovala,ampak samo lupinico rebel in vrečo.
Me pa nekaj zanima....obstajajo v barvah:rdeča,oranžna ,modra,črna in brž!
Nedolgo tega sem videla eno novopečeno mamico ki je imela ta voziček SLALOM v olivno zeleni barvi konbinirano z oranžno,pa me zanima,če si kje zasledila to barvo,ker dokler nisem videla te barve sem bila odločena da kupim oranžnega,sedaj pa mi je ta bolj všeč!
In kako to misliš,da ni primeren za novorojenčke???
Kako pa se zloži????

Hvala za vse informacije!!!

LP!user posted image

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 720
9.10.2006 11:57:00   
ribicau
Hoj Kolumbo!

Jest mislim, da bi bil za vaške in gozdne poti čisto OK. Jest tudi malo na to gledam, saj sva oba z možem precej športna in bomo hodili tudi po gozdnih poteh itd....Pa tudi nakupovalno košaro ima malo dvignjeno in ni čisti pri tleh, kar pomeni, da se ti ne bo zatikala v korenine, veje ipd....

A vidva iščeta voziček skupaj z lupinico in vsem ostalim, ali to že imata?

No primerjala sem tudi štiri in tri kolesnike, pa so trikolesniki ko se zložijo, manjši! Meni to bolj ustreza - imam namreč avto Polo in ne gre vsak voziček v avto - no gre na sedež, ampak zraven otroka ga pa ne  mislim vozit.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 721
9.10.2006 12:06:48   
ribicau
Dolgolaska - Jane voziček v olivno zeleni barvi v kombinaciji z oranžno je barva za l. 2007. Mislim da se ji reče Azulon! V Pikapolonici na Rudniku ga imajo na ogled (vsaj mislim da)!

Zakaj ni primeren za dojenčka? Zato ker se naklon ne spusti v vodoraven položaj in je zato potrebna košara. Ponekod so v redu zimske vreče, ampak tu pa ne vem če sploh obstaja. Jaz je še nisem videla. Zloži se OK in ni prav velik.

Pa še to: Vsi ti vozički so dovolj široki, da lahko v najem sedi tudi malo večji otrok (se pravi 2letnik), Quinny Freestyle pa se mi zdi, da ima manj prostora....

Sem pa dve stvari pozabila; nisem namreč preverila koliko prostora bodo imeli naši otročki za noge - se pravi koliko je od pregiba (tam kjer so kolena), pa do stopal.....A to je povsod približno enako? A katera ve? ; pa nisem preverila, pri katerih vozičkih se kolesa snamejo? Vem da pri Peg Peregotu se....

Bom probala zgornje sporočilo dopolnit....

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 722
9.10.2006 12:10:29   
ribicau
Ali katera ve, kako spremenit sporočilo  - se pravi da dopolnim kar sem zvedela novo? A obstaja kakšna varianta, ali moram kopirat v novo sporočilo in dopolnit?

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 723
9.10.2006 12:12:27   
dolgolaska
ribicau...
hvala za odgovor!
Aha..potem bo najbrž še kar nekaj novih barv 2007??Se splača še malo počakati!!!!
A potem če ga jaz potrebujem za novorojenčka,moram kupiti košaro,ali kako??Sploh ne vem več za kaj gre!
Vreče ne vem če glih zimske,pa vem da obstajajo,ker ga je ta punca,ki je imela olivno zelelnega tudi imela!

Pa-pa!user posted image

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 724
9.10.2006 12:27:54   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: ribicau

Ali katera ve, kako spremenit sporočilo  - se pravi da dopolnim kar sem zvedela novo? A obstaja kakšna varianta, ali moram kopirat v novo sporočilo in dopolnit?

Na svojem sporočilu imaš opcijo "Uredi" desno zgoraj poleg odgovor, citiraj in posreduj. Tam lahko popravljaš svoja sporočila...

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?