|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
22.9.2006 7:28:35   
ribicau
Dobro jutro!

Ja zanimive tele vaše poroke. Hm, ja iz teh razlogov sva se midva poročila brez sorodnikov....in to na drugi celini, da ni nihče mogu zraven pridt. user posted image  Carsko je blo user posted image .
Sej bo malecka_mateja, pa res tko nared, kakor je rekla kolumbo, deci rdečga vina pa bo boljš user posted image . Ti samo uživej, pa za nobeno stvar se ne obremenjuj. Kakor bo nanesl, bo pač nanesl, zdej a boš imela do konca eno in isto obleko gor, al se boš preoblekla, to boš že vidla. Pomojem se ti bo tolk dogajal....da boš kar pozabila na tisto obleko. Glej da poročaš kako in kaj, no v nedeljo te še pustimo tvojemu dragemu, da te malo pocrklja, v ponedeljk pa le že kaj sporoči user posted image . Pa user posted image za srečo in dobro fešto.

O jest mam pa še kr vse vnet, nč ni boljš. Sem šla včerej v lekarno, pa sem kr eno otroško kremco za ritko vzela, ker ne vem kaj je. Mislim, da ta ne more škodit. Do torka bom že potrpela.
Naš user posted image  je pa tko živahen vsak dan in je to tko dober feling, da vam ne morem povedat (no pa sej veste user posted image ).

LP

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 601
22.9.2006 8:59:50   
Anonimen
malecka_mateja tudi jaz ti priporočam, da se ne obremenjuj preveč. boš že še videla kako bo naneslo in kako se boš počutila, al se boš spreoblekla al ne... veliko sreče vama želim! user posted image ti samo poskušaj uživati 100 na uro s svojim dragim, ker ta dan nima ponovitve (no, vsaj upam) user posted image njegovi tastari, tvoji...in vsi ostali pa naj govorijo kar hočejo. če bi jaz svoje poslušala, bi itak v norišnici pristala, ker ima vsak drugačno željo (glede stanovanja, življenja nasploh) pa še sploh nisva poročena user posted image si ne predstavljam kako bi bilo na poroki!!! enkrat je celo tašča izjavila, da bo sporočila svoji sestri v nemčijo, naj mi kupi poročno obleko. halo??? tedaj sem bila jezna ko satan, sedaj je pa hecno vse user posted image user posted image user posted image midva če se bova kdaj poročila, bo to kot ribicau pravi - na drugi celini brez sorodnikov user posted image me pa kr malo zvoje kako bo ko bo najin otroček tu... user posted image

punce, meni je včeraj malo pobrcal, do sedaj pa še nič. pa kr čakam... sej je normalno, da ga ne čutiš vsak dan, a ne?

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 602
22.9.2006 10:39:40   
ajči
hothient prosim popravi moj PDP: 8.02.2007

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 603
22.9.2006 12:17:20   
ribicau
...o ajči, vidim da si se pridružila mojemu dnevu D!

(odgovor članu ajči)
Neposredna povezava do sporočila: 604
   [Brisano sporočilo]
22.9.2006 15:29:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 605
22.9.2006 15:49:24   
LuLu
Ojla,
Kolumbo, a so kakšna posebna navodila za telovadbo v user posted image . Jaz bi kar doma malo telovadla, pa me zanima, katerih vaj ni dobro delati oz. katere priporočajo... ni mi za skupinsko telovadbo, raje sama doma, pa da ne bom kakšne napačne mišice pretegovala. Če katera druga to ve, mi tudi naj odgovori prosim. Čao

Neposredna povezava do sporočila: 606
22.9.2006 18:36:24   
ajči
mi pa gremo na 3D ultrazvok v postojno 16.oktobrauser posted image

ja zdaj sma pa kar dve v lepem pričakovanju na isti dan....user posted image

kako se počutiš mi že čutimo male brcike...

v ponedeljek imam pregled...

kaj ste že kupile posteljo?

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 607
22.9.2006 19:17:33   
BTina
Ojla user posted image !

Kako ste?

Malecka_mateja ti se mi pa res smiliš. Moram rečt da me tvoje priprave spominjajo na moje, in sem tudi jaz dva dni pred porok izgubila živce... Je pa bilo potem v soboto kot v raju. Zato zdrži še danes, ker te jutri čaka nepozaben dan.

Jasna 81 nič ni narobe, če user posted image ne čutiš vsak dan, zato kar brez skrbi, še posebej, če je komaj začel brcati.

Lepo se mejte! Nevestica tebi pa user posted image za lep jutrišnji dan.

(odgovor članu ajči)
Neposredna povezava do sporočila: 608
   [Brisano sporočilo]
22.9.2006 22:50:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu LuLu)
  Neposredna povezava do sporočila: 609
22.9.2006 23:12:18   
LuLu
Kolumbo, ej, super, hvala ti... aerobične vaje poznam, plesat pa tudi menda še user posted image  seveda na pravo muziko. Bom začela malo skakat. Bolj telovadi bebica, kot jaz. Zdaj čisto nori, moj pa malo vinjen prišel domov in takoj zaspal. user posted image  Sploh se nisem mogla prav veseliti tega brcanja. Kak sem jezna...
Kolumbo poročaj mi, če bo še kaj novega. Hvala za odgovor.
Čao

Neposredna povezava do sporočila: 610
23.9.2006 7:51:39   
malecka_mateja
ojla!
da se vam na hitro javim ker še na poročni dan ne zdržim brez vas!zaj ko sem brala vse kaj ste mi napisale sem se res nasmejala! no včeri nisem mela časa smo meli tolko laufanja nič ni šlo po plano torto smo skoraj peški nesli iz ptuja ker nismo v avto dobli ker je 5 nadstropna! šopek so mi zafurali! mama ni kostiam za dans mela...v glavnem kriza! šli pozno spat ker smo okraševali do poznega.. no danes pa smo tuikaj!
roke še malo bolijo sem vzela en lekadol prehleda še kuj ni mino še kr grozno kašljem in šmrkam amapk bo za preživcet!
sedaj sem prišla od frizera sedaj pa na make up potem pa smo že v lsačilnici da se pripravim!no v glavnem spala sma vsak na svojem eku in tako kot ste rekle če se bom preoblekla se bom dugače pa bo tudi ok in me nebo noben komandiral!
danes zjutraj sem se šele zavedala POROČIM SE!!!!user posted image user posted image user posted image jaz pa se sekiram!
amapk vse je mimo mi dol visi sam da mama prstane pa obleko za ostalo pa bo že samo od sebe!
no to je to kako se razvije do  konca sporočim!
papa uživajte!

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 611
23.9.2006 9:44:44   
ajči
srečno malecka-matejauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

to je bil tvoj dan ljubezni ,najlepši dan ki ne mine nikdar...no vidiš pa ti še malo zapojemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 612
23.9.2006 13:08:58   
LuLu
malecka-mateja... kak sem ti fauš user posted image  A ti meni zdaj ob 13. uri pod oknom trobiš? Iz smeri Ptuja v Maribor? Sem gledala povorko, pa se na tebe spomnila. Pa poročaj kasneje kak se je razvilo vse, pa kos torte pošlji user posted image  ali pa kar celo nadstropje user posted image  Čao

(odgovor članu ajči)
Neposredna povezava do sporočila: 613
23.9.2006 19:41:47   
Anonimen
Mateja, sedaj pa si sigurno že gospa! user posted image

Iskrene čestitke!

user posted image

(odgovor članu LuLu)
  Neposredna povezava do sporočila: 614
   [Brisano sporočilo]
24.9.2006 14:09:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 615
24.9.2006 18:56:04   
ribicau
Zdravo!

Ja smo bli mal na sončku. Prav lepo vremo, ampak baje se jutri že začne skup vlečt, tko da bo v kratkem dež.
Naša novopečena gospa pa zgleda uživa, da nima časa za nas. Prav ma. Upam, da jo in jo bo tudi naprej mož fejst razvajal.

Naš user posted image  je bil pa v petek popoldan tko aktiven, da sem se že začela spraševat, kaj sem jedla user posted image . Včerej in danes ima pa malo zatišja. Drugače pa ko brcne, se pa prov vidi trebuh, da se premakne (no ne vedno, sem pa tja). Prav dober občutek.

Cao

Neposredna povezava do sporočila: 616
24.9.2006 21:06:05   
malecka_mateja
oj!
evo punce moje pa sem tu! prej res nisem utegnila saj veste kosilo pa čestitke pa računi...user posted image
no ja edaj pa sem gospauser posted image !
bilo je ssssuuuuupppperrrrruser posted image user posted image user posted image ni z opisat!vse potekalo super! moj mož je kr obstal ko me je zagledal ker sem "baje bila tako lepa"mno sicer ko sem prišla na vrata so vsi obmolknili!in res obleka je bila čudovita!vse je v glavnem uspelo od čage in uradnih delov! razen tega da sem ful zatekla in skoraj nisem prstana dol dobil ako smo šli v cerkevuser posted image user posted image user posted image  hvala bgu za kreme!ampak vse super pa še vreme je bilo kot za nalašč naročeno!
ja se zelo utrujena ker sm azelo malo spala!
no sedaj grem ker sma poročno noč prestavla na danes ker včeraj ni bilo možno vsaj z moje strani ne!tako da bo danes slajša in daljša! občutki prvega dne pa so fenomenalni!
moj mož je tako ljubezniv in pozoren da se kar topium !sem mu rekla da upam da bo čez 25 let isto!no vsem še enkrat hvala za vse pa se opravičujem če sem bil adan prej tečna amapk me je res skrbelo koko bo!
no sedaj pa poročna noč!jutri ko dobim slikce pa vam pokažem kakšno!
lepo spite pa pazite na sebe!papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 617
24.9.2006 23:59:55   
mzupa17
ISKRENE ČESTITKE MALEČKA_MATEJA !!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobrodošla Petrca24 med nami,zdaj vsaj ne bom edina od februark, ki bom rodila v Kranju.
Drugače je pa user posted image  vsak dan bolj živahen, tudi jaz imam veliko energije,včasih kar malo pretiravam,pravi moj user posted image  da moram bolj pazit na svojo pikico, pa tudi kdaj mal počit.
V četrtek imam pregled, ultrazvok, komaj čakam da vidim user posted image  po dooolgem času. Bom poročala kako je bilo.
Lepo se imejte in božajte svoje bušijeuser posted image

pdp 9.2.2007

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 618
25.9.2006 0:32:57   
LuLu
user posted image user posted image user posted image  Gospa Malecka! Pa se je le vse v redu izpeljalo. Živčki pač svoje naredijo. Kakšno slikico bi jaz rada videla.. kak si bila lepa npr. pa kak se ti trebušček vidi user posted image . LP

(odgovor članu mzupa17)
Neposredna povezava do sporočila: 619
25.9.2006 8:58:50   
Tabali
Iskrene čestitke malecka_mateja !!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem prav vesela, da si uživala!!!

No, tudi jaz se lahko končno pohvalim - BRCAMO!!!!!!!user posted image user posted image user posted image  Jeeeeeeeeeeeeeeeee!
Sicer sem že od srede imela ene take fajn občutke v bušiju, pa nisem glih bila prepričana, da je to to. Ampak ker se zadeva ponavlja in postaja čedalje bolj intenzivna, sploh ni nobenega dvoma več user posted image . Punce, res je nepopisen občutek ko enkrat zares začutiš svojega user posted image ...
Vsem skupaj želim en lep in prijazen začetek tedna in pazite na svoje bušije!!!!!!!!!!

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 620
25.9.2006 10:08:47   
ribicau
user posted image  čestitke malecka_mateja. No vidiš, pa se je vse lepo speljalo. Srečno na novi življenjski poti user posted image .

Čestitke tudi tabali,  za prve brcike. Noro a ne?

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 621
25.9.2006 12:19:52   
ajči
ja zdaj smo prišli od dr.IZVIDI SPERuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tako smo veseli je reku dr.da bolši nebi morali biti...user posted image
samo tako naprej...
zredili smo se za 4kg...kar neki a vse v normali...
brcike tudi mi že čutimo user posted image user posted image user posted image
danes pa gremo prvič v nosečnosti na jogo...bomo videli kako in kaj...
ja še neki če vas hudo zvija v trebuhu lahko vzamete tableto spazmex proti krčem...

draga moja HOTHIENT zdaj pa tako datum PDP NI SPREMENJEN:::OSTANE 2.02.2007 tako da nič popravlati smo danes še enkrat preverli datum in je vse tako ko smo prvič napisali se je dr.zmotu prejšnič ker ni moj osebni dr...

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 622
25.9.2006 13:50:50   
LuLu
user posted image  ojla, jaz tudi prihajam iz pregleda, srček utripa okoli 140 udarcev, je kar velika bebica, pa živahna tudi. Je g. rekla, da je lep otrok. user posted image  Valjda, po mamici. Naslednjič pa morfologija... Že spet komaj čakam. Samo čakam te preglede user posted image  9 mesecev bo minlo tak hitro. Pa lep dan vsem.

(odgovor članu ajči)
Neposredna povezava do sporočila: 623
25.9.2006 19:14:53   
ribicau
Ojla, spet jest!

Me veseli, da sta na pregledu dobro opravili. Jaz ga imam pa jutri - morfologijo. Upam na najboljše.

Vam poročam kako je bilo.
LP

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 624
25.9.2006 19:39:59   
LuLu
Aja, pa še to: malecki je svojega lulčija danes pokazala user posted image   user posted image . Pa tak sem že cel čas vedla, da bo pubec user posted image . Hothien, meni daj en veliiik user posted image . Prvo pa muško. user posted image
Pa sem rekla, da bom tiho user posted image , pa ne gre

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?