|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
20.9.2006 11:15:28   
Anonimen
Čao punce moje! 
Včeraj sem torej imela morfologijo, pa morm rečt, da ni blo kej posebnega. Čakala sem več kot dve uri, ker je bil samo en G pa še ta je imel septiko vmes (6 pacientk! user posted image ) potem pa se mu je malce mudilo. Nasplošno je z otročkom vse v redu, za spol je pa gledal in gledal, ampak je bil v napoto moj popek, ki je delal senco! user posted image Je rekel naj še vprašam svojo G, ampak da to tistem kar je videel, je bolj punčka! Upam da res, ker sem se res razveselila tega, saj že skoz slutim, da je punčka! user posted image
Kokl smo veliki sem preslišala, težki pa smo že 362 g! user posted image user posted image To je ta velika Milka pa še mal!!! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 576
   [Brisano sporočilo]
20.9.2006 14:04:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 577
20.9.2006 15:21:58   
malecka_mateja
oj!
punce da se am malo potolažim!mne pa je pomoči živeč iz hrbtenice zgrabo in mina roke vdaro in komaj roke premikam!user posted image joj pa čez tri dni se ženim!katastrofa! to so take bolečine ki jih nobenemu ne privoščim!
upam samo da bo do sobote boljše! moja viroza je kr boljše!
no pridne bodite!
LP papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 578
20.9.2006 16:25:36   
ajči
malecka mateja ja obožica ti sam veš kaj pravijo ko se poročiš vse mine....malo za šalo malo za res
nič se ne sekirat saj vsi vejo da si v drugem stanju pa veš kaj malo živčki delajo tako ko so meni lani 18.6 ko smo imewli poroko...nito samo od nosečnosti pa saj nisi imela kdaj kakšne probleme hrbtenice?

pozdravček pa novim na našem spletu...

pa resnično upam,da ste dobro...

mi smo šli včeri voziček kupit super voz...

kaj ste začele že z materinsko šolo?

jaz začnem v pon.z jogo za nosečke...user posted image

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 579
20.9.2006 16:45:40   
malecka_mateja
oj!
ja sem imela prometno in je to od tega in to ne mine kr tako!sploh če se ti živeč vkleščiti tako kot meni in nato še vname!
joj jaz srčno upam da bo boljše!
kolko lekadolov lahko na dan poješ v nosečnosti?ker mislim da bom mogla kake vzet ker to so neznosne bolečine!
papa
pa hvala vsem!

(odgovor članu ajči)
Neposredna povezava do sporočila: 580
20.9.2006 18:19:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

kolko lekadolov lahko na dan poješ v nosečnosti?ker mislim da bom mogla kake vzet ker to so neznosne bolečine!

Pušenjak pravi do 5 dnevno, ampak jaz bi še svojga G vprašala.

Neposredna povezava do sporočila: 581
20.9.2006 20:01:27   
ajči
dihaj sproščaj se čeprav sem jaz tudi vzela zadnjič spazmex proti krčem...saj tudi nisem mogla več...

vem kaj je hrbtenica jaz sem imela operacijo tako da imam oporo platino....skoljoza...

in me tudi skrbi da nebo problemov...ali da bi kile preveč plivale na to zato bi morala malo paziti na kilog. v nosečnosti...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 582
20.9.2006 20:02:57   
ajči
vzami enga pa bo pa misli pozitivno saj so pred tabo veliki dnevi...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image malecka-mateja

(odgovor članu ajči)
Neposredna povezava do sporočila: 583
20.9.2006 21:17:00   
Petrca24
Čau punce. Hvala za pozdrave!! Kok ste pridne pri pisanju, z veseljem sem prebrala vse. Tud mene kdaj bolijo kosti v spodnjem delu, sramne kosti in medenica ...ampak ni zelo hudo, ampak se zarad tega včasih uležem in je potem takoj boljše.
Drgač sm pa v 18t, zredila sem se za 4 kg in mi je g rekla, da je to skoraj malo preveč...men se pa ne zdi. Gibov otročka pa še ne čutim, čeprav skoz čakam, da jih bom.
Lp.

(odgovor članu ajči)
Neposredna povezava do sporočila: 584
21.9.2006 7:21:23   
ribicau
Živjo!

malecka_mateja že v soboto bo vse OK. To zdej mal živčki delajo in so na udarli na občutljivo mesto. Ko se bo ceramonija začela, boš ti ok, verjemi.

Jest mam pa drug problem. Že od prejšnjega tedna čutim okrog spolovila, da me vse nekej peče, pa sem mislila, da so me mogoče kakšne sp. hleču žulile. No včerej pa jest prav pametno vzamem ogledalo in glej ga šment, vsa koža okrog in okrog je rdeča ko sam user posted image . Zdele grem v lekarno da vidim, če mi lahko da kakšno kremco. Drug teden v torek mam pregled, pa ne mislim do takrat čakat, ker je res nadležno. Peče tudi ko sedim in hodim. Malo sumim, da sem kakšno stvar fasala prejšnji teden, ko sem bila tri dni na bazenu.

LP

(odgovor članu Petrca24)
Neposredna povezava do sporočila: 585
21.9.2006 10:59:34   
BTina
Pozdravljene vse nove in stare user posted image !

Včeraj sem imela morfologijo kar pri mojem G. in je vse v najlepšem redu. Težki pa smo že 376 g in veliki dobrih 18 cm. Izvedeli smo tudi, da bomo imeli user posted image . G  je mislu, da sva z mojim user posted image v šoku zaradi tega, ampak nasprotno ful sva zadovoljna in srečna. Kot v oblakih.... in komaj čakava, da pride februar (ali mogoče že konec januarja), da jo bova lahko objela. V zadnjem tednu (21 t) iz dneva v dan bolj opozarja nase in me večkart na dan nežno poboža. Zato tiste, ki še ne čutite nežnik "brcik"vaših user posted image , nič se bat, saj vam lahko iz lastnih izkušenj povem, da sem našo malo user posted image začela malo čutiti šele v 20 t.
Malecka_mateja zate pa držim pesti, da boš do sobote tip top in, da bo to eden nepozabnih dnevov v tvojem življenju. Še eno user posted image za srečo.

Hothien lepo prosim, če lahko na seznam zraven mojega nick-a pripišeš še user posted image . Hvala

Uživajte v prelepem sončnem dnevu in čim manj skrbi.

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 586
21.9.2006 13:38:15   
Tabali
Čao punce!!
Danes je pa res en krasen dan. Lihkar sem se vrnila od zunaj, sva se s sodelavko malo martinčkali na bližnji terasi in popili kavico. Res enkratno user posted image .
Pri meni se stanje danes bistveno izboljšalo - bolečine so še samo na levi strani medenice, tako da se da zdržat. Je pa res da sem včeraj po službi samo počivala in spala, tako da počitek res nuca. No kljub temu sem danes spet zaspana, zeham pa ko nilski konjuser posted image  (prav neprijetna zadeva če si cel dopoldan na enih sestankih...).
Malecka_Mateja, nič bat, po poroki res vse mine user posted image , sem pa prepričana, da bo boljše že prej. Vglavnem, uživajta na vajin dan, ker to je eden od najlepših dni v življenju!!! Pa še vreme bo baje lepo in sončno, tako da bo vse tipi topi user posted image user posted image .
BTina user posted image user posted image  - še ena user posted image  user posted image , kako fino... Bodo fantki imeli družbo user posted image .
A ha - da ne pozabim, midva z lubijem sva se zgleda mal bolj približala k rešitvi enigme o imenu punčke, tako da ... user posted image user posted image user posted image , zgleda, da se bomo kmalu uskladili.
En sončen pozdrav vsem vam, drage user posted image !!!!!!!!

(odgovor članu BTina)
Neposredna povezava do sporočila: 587
21.9.2006 15:13:40   
Anonimen
Punce js sem pa takooooo vesela, da se vam moram kr iz službe oglasit!!! Moj user posted image brca!!!! Zdejle sem se mal usedla, ad se spočijem, ker je šefica šla domov, in sem začutla neko žmigetanje, pa sem kr okamenela...pol čez nekaj sekund pa spet. Kak nor feeling!!! Sem kr svojega dragega klicala, je bil tolk vesel, da je reku, naj tamalemu sporočim, da ne telovadi toliko, da počiva do zvečer, ko se vidiva, da bo še on lahko čutil kaj. NOOOOROOOO! user posted image user posted image user posted image

P.S.: Kdaj se pa lahko brcike čutijo z zunanje strani (npr. ko daš roko na trebuh?)

No se vam še javim zvečer, grem zdaj delat. Pa Peterca dobrodošla med nami!

En veeeelik pozdravček in user posted image vsem skupaj! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tabali)
  Neposredna povezava do sporočila: 588
21.9.2006 17:15:56   
ribicau
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 589
21.9.2006 17:34:02   
malecka_mateja
ojla punce!
hvala za vse besede jaz tudi upam da bo ok ker zaj mi je že na noge vdarlo!amapkjaz sem optimist sem danes pojedla en lekadol pa je malo boljše ker nisem mogla več pa še po obleko poročno sem mogla it pa konfetije!tako da upam da bo do sobote!
čestitam za brcike!
no pridne bodite pa držite pesti da preživim soboto brez boleči!
hvala
papa

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 590
21.9.2006 18:33:22   
malecka_mateja
oj punce!
žnujno pomoč če je katera poročena!ste en dan pred poroko spale z svojim skupaj al vsak na svojem domu?in ste se vse preoblekle po polnoči!prosim za izkušnje pa tudi če niso vaše!
hitro pa nujno ker časa več niuser posted image
hvala papa

Neposredna povezava do sporočila: 591
21.9.2006 19:07:43   
BTina
Ciao!

Malecka_mateja ti pa imaš res problemov še in še... Ubožca ti. Midva sva spala vsak na svojem domu, saj sva imela noč pred poroko vsak svojo (poslovilno) fešto, ki se pri nas imenuje kolona (postavitev mlaja).  Poročno obleko so mi kupili (plačali) starši in zato, ker je bila moja in je poroka recimo enkrat v življenju sem se odločila, da sem jo nosila cel večer. In ni mi žal, čeprav mi je bilo proti jutru, ko si po dveh neprespanih nočeh že malo utrujen, malo odveč nositi vlečko na rokah...

Tabali - hvala za user posted image .

Mejte se....

Neposredna povezava do sporočila: 592
21.9.2006 19:19:18   
Anonimen
Seznam februark user posted image

01. hothien, Trbovlje user posted image
01. JA_n_JA; Ljubljana, user posted image
02. ajči, Izola ali Postojna
03. BTina, Šempeter ali Postojna user posted image
06. hgrm, Ljubljana
08. ribicau, Jesenice 
09. juorje, Celovec user posted image
09. mzupa17, Kranj
10. strommer, Novo mesto
10. Geja, Ljubljana              
10. mihi33, Murska Sobota  user posted image
12. kolumbo, Ljubljana 
12. alenkat, Ljubljana            
14. malecka_mateja, Maribor ali Ptuj, user posted image  
16. darja.grm, Ljubljana 
18. metuljčica27, Maribor ali Ptuj
18. LuLu, Maribor
19. Tabali, Ljubljana  user posted image
21. Biba 1, Celje  user posted image  user posted image
22. jasna81, Celje user posted image
22. Petrca24, Kranj
28. sminc, Novo mesto user posted image
28. lencica, Slovenj Gradec

Pofočkanih je 23 user posted image  in 24 user posted image ! user posted image  vodijo pred user posted image  5:4

Če katere še ni na seznamu in bi rada bila, se pofočka tako:

PDP, nick, kraj poroda, user posted image  ali user posted image , če že veste

user posted image  user posted image  user posted image  

user posted image   

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 593
21.9.2006 19:51:19   
malecka_mateja
oj
joj sploh ne sprašujte ker bom popizla ker mi hočejo vsi svojo voljo vlit v glavo!
mislim halo kot da neznam sama nič!jaz pravim da se nebom preoblekla ker mi je obleka všeč in sem dosti dala za njo pa še obleko ki naj bi jo mela po polnoči ki sem si jo dla ašivat je prava polomija ker mi jo je grozno zašila in zaj se drugi bolj sekirajo kot pa jaz kot da bodo oni tak oblečeni!amapk mi gnajvijo ja vsaka se preobleče to so navade ....... v glavnem polomija!
upam da bo boljše!pa to komplicirajo samo njegoi in smo se skoraj že skregali zaradi tega ker so tečni!
joj ne razumem jih!že skoz odkora pripravljam poroko majo pripombe in mi vsiljujejo svojo voljo in sedaj sem delala po njihovo sedaj pa nebom več in pika!
hvala punce sej vem da sem tečna pa nič mi ne gre po planu pa malo me še hormončki dajejo!saj veste nosečnice pačuser posted image
se opravičujem ker sem zagnjavla!
papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 594
21.9.2006 19:55:36   
Petrca24
Čau vsem skupaj. 
Jasna81, ful sem vesela zate, da čutiš brcikeuser posted image .  Jest tud komaj čakam na to... 

Malečka_mateja, jest sicer nimam izkušanj s poroko (še), ampak za 2 prijateljice vem, da sta dan pred poroko spali doma. Tud jest sem zmeri govorila, da bom spala doma, ampak ko bom imela otroka bo drugače; če bi se pa sedaj poročila, bi sigurno spala doma.

Lpuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 595
21.9.2006 20:07:59   
ajči
moja poroka 60let...

noro je bilo....

preoblekla o b pol nočo...

spala vsak na svojem sem malo vraževerna ...

ni videl obleke do por.dne...

nekaj srarega,vkradenega,sposojenega,plavega(pri podvezici mašnič)...naj bi imela nevesta na sebi...

moja poroka je trajala od 12ure pa drugi dan do 8ure no saj vem nisem bila še nosečka...

če kaj rabite sam vprašajte imam vse v malem prstu...pa brez komplikacij ker je spontano naj,naj...user posted image
sam sem pa za te stvari ...ki so stara navada...šopek marjetice joj kako je bilo lepo....

(odgovor članu Petrca24)
Neposredna povezava do sporočila: 596
21.9.2006 21:10:23   
ajči
hočem rečti da je bila poroka šezdesetih let...

(odgovor članu ajči)
Neposredna povezava do sporočila: 597
21.9.2006 21:15:42   
ajči
daj prosim povejte mi kdaj naj začnem hoditi v materinsko šolo saj nimam pojma kdaj je naj .bol...

kaj ve že hodite vem da je ena v prvih treh mes. in potem kdaj naj se začne nasledna?user posted image

nimam pojma saj že katera od vas hodi v šolo?

(odgovor članu ajči)
Neposredna povezava do sporočila: 598
   [Brisano sporočilo]
21.9.2006 21:55:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ajči)
  Neposredna povezava do sporočila: 599
   [Brisano sporočilo]
21.9.2006 22:00:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?