|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
15.9.2006 10:22:56   
Tabali
Hojla punčice!!!
Čeprav je danes deževno se mojuser posted image  in jaz fantastično počutiva. Sem se malo pomirila tudi glede vozičkov user posted image ... bomo že kupili nekaj kar bo nam všeč. Malecka-mateja ta vaš voziček je prav luškan user posted image .
Rubicau, jaz mam tudi doma pri mojih košek (iz časa moje mladosti user posted image ), pa ne vem ali naj ga aktiviramo (za čas ko bomo z bebico tam) ali naj tudi za te namene kupimo kakšno posteljico (nekako se mi zdi, da bomo kar nakaj časa preživeli tudi v mojih koncih). Uh kok prijetnih skrbi in vprašanj se pojavlja v času pričakovanja, pa to je skor neverjetno user posted image user posted image .
Da ne pozabim - za hothienuser posted image  za vse skupaj pa en velik user posted image !!!
Punce moje, lepo preživite vikend (saj dež je tudi fajn) in uživajte!!!

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 551
16.9.2006 8:33:15   
malecka_mateja
ojla user posted image !
evo pa me je zgrabo virus in sem že bolana!joj zakaj vedno mene!user posted image amapk upam da bo bolje da nebom rabla k zdravniku po tabletke!
no lep vikend!papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 552
16.9.2006 12:28:38   
mihi33
Ojla user posted image ,

sobotni dan je deževen zato pa kar nalašč za poležavanje doma.
Moj user posted image  je bil ponoči kar aktiven, komaj sem zaspale spet je začel brcat...pa kr tko celo noč, no ja, hvala bogu, naj le brca....

V četrtek sem bila ne pregledu pri G, vse je seveda OK, naredil mi je še UZ in mi namignil v smeri user posted image . user posted image user posted image user posted image  In midva sva srečna sto na uro, saj sva si prolek sinčka prvorojenca sedaj zares želela user posted image  in zgleda da se bo uresničilo user posted image user posted image . Ne morem povedat kako sem bla vesela ko sem odhajala od G, kar skakala bi, pa cel dan se mi je samo smejalo. Odločila sva se da ne bova povedala nikomur, naj za vse ostane skrivnost.
Pa na bolniško me je dal, ker imam še kar naprej krče in pritisk navzdol skoraj vsak večer. Tako da bom naslednji teden na dopustu, potem pa na bolniški, se že kar veselim, bom imela kar časa zase, starejši bo itak v vrtcu, midva z user posted image  bova pa lepo uživala!!

Lep vikend želim vsem, pa naj van grdo vreme ne pokvari lepih občutkov, M.

Neposredna povezava do sporočila: 553
17.9.2006 18:19:26   
BTina
En lep, čeprav deženen pozdrav še iz Primorskega konca!

Kako ste? Upam, da slabo vreme ne vpliva negativno na vaše počutje. Midve s user posted image  sva v redu, občasno me rahlo poboža po trebuščku in meni je potem tako lepo.  V sredo pa imamo morfologijo (vsaj mislim) in bova verjetno zvedela za spol. Komaj čakava.

Berem, da ste nekatere že izbrale imena. Če ni to nobena skrivnost predlagam, da napišete katera so vam všeč. Midva bova verjetno danes naredila ožji izbor in vam potem v prihodnjih dneh povem kateri so favoriti. Za fantka nama je veliko imen všeč, za punčke pa je user posted image .

Lepo se mejte in uživajte v teh dneh, ko vas user posted image  nežno božajo.

(odgovor članu mihi33)
Neposredna povezava do sporočila: 554
17.9.2006 19:20:17   
ajči
halo ja vidim da se dobro počutite ....

kako pa kaj kg koliko smo se zredile?

mene boli ob straneh ko da bi me jajčniki boleli pa nimam pojma kaj je to?pomoč

kdaj dobimo paket v katerem mesecu?

kdaj bi bil naj.čas za materinsko šolo?prosim za odgovore drage moje lepeuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BTina)
Neposredna povezava do sporočila: 555
17.9.2006 20:22:45   
Anonimen
Seznam februark user posted image

01. hothien, Trbovlje
01. JA_n_JA; Ljubljana, user posted image
02. ajči, Izola ali Postojna
03. BTina, Šempeter ali Postojna
06. hgrm, Ljubljana
08. ribicau, Jesenice 
09. juorje, Celovec user posted image
09. mzupa17, Kranj
10. strommer, Novo mesto
10. Geja, Ljubljana              
10. mihi33, Murska Sobota  user posted image
12. kolumbo, Ljubljana 
12. alenkat, Ljubljana            
14. malecka_mateja, Maribor ali Ptuj, user posted image  
16. darja.grm, Ljubljana 
18. metuljčica27, Maribor ali Ptuj
18. LuLu, Maribor
19. Tabali, Ljubljana  user posted image
21. Biba 1, Celje  user posted image  user posted image
22. jasna81, Celje user posted image
28. sminc, Novo mesto user posted image
28. lencica, Slovenj Gradec

Pofočkanih je 22 user posted image  in 23 user posted image ! user posted image  vodijo pred user posted image  5:2

Če katere še ni na seznamu in bi rada bila, se pofočka tako:

PDP, nick, kraj poroda, user posted image  ali user posted image , če že veste

user posted image  user posted image  user posted image  

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 556
17.9.2006 20:29:44   
Anonimen
Pa naj se še malo javim.
Mihi33, upam da ne zameriš, ker sem na seznam pri tebi dala zraven še user posted image . Ampak so punceo na seznamu tako zaostajale pred fanti, da je blo treba ukrepat.
Drugače pa se počutim kar v redu, pijem bljak Magnesol user posted image  trikrat dnevno, veliko, veliko počivam in se pustim razvajati.
Po nosečniške hlače seveda še nisem utegnila iti, ker moram zaenkrat mirovati in kakorkoli bi mogla it do LJ ali Celja. Pa še ogromno stopnic imama saj stanujeva skoraj na vrhu, stopnice pa mi predstavljajo problem, ker me trebuh boli, ko hodim po njih. user posted image
Brce so vsak dan bolj intenzivne, vendar ko user posted image  položi roko na bušija, user posted image  vedno neha brcat! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 557
17.9.2006 22:04:29   
malecka_mateja
ojla!
no ajči nisi edina z bolečinami veliko več počivaj in pij magnesol!to ti povem ker je meni g isto svetovala pa imam iste probleme kot ti!
jaz sem nisem zredila še nič samo shujšala sem eno kilo!tako da še nimam strahov!user posted image hvala bogu!
paket dobiš en mesec pred terminom poroda!za materinsko šolo pa še sama nevem!tako da tudi jaz isto sprašujem!user posted image
midva ko naj bi pričakovala user posted image  sva izbrala JAN ali pa ŽIGA če pa se slučajno zgodi da bo user posted image  pa bo TJAŠA
no to bi bilo vse!lepo se imejte pa božajte bušije!pa v slabem vremenu počivajte da vas nebo virus dobil tako kot meneuser posted image user posted image user posted image !
papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 558
17.9.2006 22:49:44   
ajči
SPREMENJEN PDP 9.02.2007
zredila 2kg
bolečine so pogoste pri uriniranju...
tako me včasih prime panika...
komaj čakam pregled 25.sep
3D ultrazvok postojna pa 16.oktob.

Neposredna povezava do sporočila: 559
18.9.2006 7:40:27   
ribicau
Lepo pozdravljene vse!

Jaz sem pa prehlajena. Imam občutek, da bom v teh dneh porabila kar nekaj robčkov. Vsaj kašljam zaenkrat še ne....moram potrkat. So se mi pa naredili mozolji po celem obrazu in bom znorela. Taka nisem bla niti v puberteti. Še dobro da obstaja puder, ker brez pudra sploh ne morem v službo user posted image
Mene tudi včasih trebuh boli, sploh pri uriniranju, pa komaj iztisnem par kapljic. Sem pa v petek ene 5 minut čepela, ker sem nekaj delala in potem ko sem vstala me je tko v trebuhu zagrabilo, kot en krč, tako da sem se celo noč težko obračala.
Zredila sem se pa že kr fajn, ene 4 kg.
Ne boste verjele, imena pa še nisva začela zbirat. Kakšen mesec nazaj je moj lubi dal pobudo, da ga izbereva, pa sem potem samo jest delal v to smer, moj je pa očitno kr mal pozabuuser posted image . Drug teden mam pregled, pa ga bom potem po pregledu ganjala, da se odločiva.

Lepo se imejte!
Cao

(odgovor članu ajči)
Neposredna povezava do sporočila: 560
18.9.2006 10:11:09   
Anonimen
Olaaaa nosečke,

kako ste kaj? Evo, po doooolgem času vam se spet oglašam, prej nikakor ni bilo časa niti brati rr, kaj šele pisati. Sem prav vesela, da sem spet tu. user posted image Vidim, da ste nekatere prehlajene. Upam, da bo kmalu bolje, sam punce ne pzabit, da si ne kuhate kamilice (sezona prehladov in čajčkov). Verjetno velja tudi za kak drug čaj, da v nosečnosti ni primeren, pa ne vem. Vem samo za kamilico in malinove liste.

Jaz sem v 17 t in se ok počutim, razen nizkega pritiska in napadov zaspanosti. Včasih bi kar v službi za pultom zaspala... Drugače pa midva nimava še nič za bebeka, bova šla to soboto mal v Lj, si boma kupla novo spalnico, mogoče še kinderpet zraven, ampak dvomim... Sej je še čas. Drugače pa kr gledava vozičke, lupinice, majcena oblačila... Se mi bo čist utrgalo, tolk so luštkana, da bi najraje že zdaj vse pokupila user posted image

Evo toliko za enkrat, pa se slišimo še ob priliki. Lepo bodite, božajte bušije in svoje lubije (pa naj lubiji tudi božajo vas)user posted image

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 561
18.9.2006 10:14:29   
Anonimen
Aja, še to - malecka_mateja ta voziček ko si ga kopirala je fuuul nor. Se je mojemu user posted image tak dopadel, da bi ga najraje kr takoj mel. Ful je fajn vozen, pa še lahek je (v primerjavi s tistimi, ki so meni všeč) Sma si ga ogledala to soboto, pa nama je bil najbolj všeč izmed kakšnih 10 drugih ogledanih. Sam da je ta bil v oranžno-bež kombinaciji (vsaj kolikor se spomnem). Bom še sporočila kako in kaj glede nakupov, verjetno bova pa še kakšen mesec al pa dva počakala. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 562
18.9.2006 16:30:42   
malecka_mateja
jasna81; tudi mojemu je bil takoj všeč in sma ga zato takoj kupila!pa še znižan je bil!sej najin je tudi v bež oranžni kombinaciji!ne res je zelo dober ker ni težek je lep praktičen ful lahko zložljiv pa še kombiniran!user posted image user posted image user posted image
kakšen brezvezen dan!jaz sem še kr bolanauser posted image  upam da bom do sobote bolana da nebom ko bom morala DA rečt kašljala!user posted image
pa uuuuuppppaaaammm da bo lepo vreme ker drugače bomuser posted image  ker moja obleka ne pride do izrazauser posted image !
ampak jaz sem optimist in verjamem da bo vse okuser posted image
no punce uživajte pa pazite na svoje sončke!
LP papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 563
19.9.2006 10:13:15   
BTina
Pozdravljene!
Joj ste nekatere uboge. Se mi kar smilite. Evo pošiljam vam eno user posted image za zdravje. Tudi sama se malček bojim, da ne bi zbolela, saj so v službi okrog mene kar nekam vsi bolani.

Jaz sem drugače v pričakovanju jutrišnjega dne, saj imamo po enem mesecu na sporedu zopet pregled in verjetno kar morfologijo. Sej komaj čakam, ma se tudi malček bojim, da ne bi bilo kaj narobe. Z mojim user posted image  si želiva, da bi izvedela tudi za spol, saj imava že izbran ožji izbor imen in sicer za user posted image  Maj (Mai) ali Žan, za user posted image  pa Lea ali Vanessa ali Kaja.  Katero ime bo izbrano še neveva, ker se predvsem pri imenu za user posted image  ne moreva odločiti, tako, da bova verjetno v porodnišnico šla z dvema imenoma za vsak spol in se bova potem odločla katero paše k najinemu Cukrčku.

Toliko zaenkrat, lepo se mejte in upam, da bo danes le posijalo malo sončka.

Neposredna povezava do sporočila: 564
19.9.2006 10:35:57   
ribicau
Živjo!

No kako smo? Naš škratek je zelo aktiven. Skoz skače, ampak tako kot pri tebi Hothien, ko moj dragi položi roko na moj buhi, user posted image  pokaže srednji prst in reče, ja kr misl si! Enkrat ga bomo že presenetl. A mislite da bi naši lubiji že čutili brce, če dajo roko na trebuh? Naš user posted image  je res zelo aktiven in kdaj pa kdaj tud zelo močno brcne, tako da mislim, da bi čutil.

Hothien in TinaB držim pesti, da dobro opravita na morfologiji (za vaju vem, da imata ta teden)! Mene čaka danes teden.

LP

(odgovor članu BTina)
Neposredna povezava do sporočila: 565
19.9.2006 11:27:25   
Tabali
Ojla srečke user posted image !!
Joooj mihi33 - končno še ena user posted image  v tem našem februarskem seznamu user posted image  user posted image  user posted image  (upam da bo še kakšna, da bodo moči enakomerno razporejene user posted image ).
Sama sem včeraj imela en dooooooolg izobraževalni dan. Najprej en seminar, ki je (glede na moje sedanje misli in interese bil bol tko user posted image , pol pa popoldan uživancija - Šola za starše user posted image user posted image user posted image . Parv fino je bilo, čeprav je včerajšnje predavanje bilo namenjeno zgodnji nosečnosti, pa vendar... Moram priznati, da sem se med ostalim full navdušila za telovadbo za nosečke, tako da bom se verjetno udeležila kakšnih vaj. Pravzaprav, zdaj ko so mi nehale slabosti (upam da po enem tednu dobrega počutja brez bruhanja lahko trdim kaj takšnega user posted image ) bi se itak udeležila kar vsega user posted image , seveda kar je povezano z tem res blaženim stanjem...
Danes upam da bo popoldan brez dežja - s svakinjo sva namreč zmenjeni, da greva mal lutat okoli po štacunah (upam, da me ne bodo spet hormoni dajali user posted image user posted image ), že komaj čakam da se zvlečem iz te službe... No saj ni nič tako blazno hudega, ampak vseeno se mi pospešeno zmanjšuje interes za službene zadeve user posted image
Punce uživajte 100 na uro, vsem tistim, ki ste prehlajene, ali se mal slabše počutite pa user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 566
19.9.2006 17:18:00   
mihi33
HALO user posted image ,

vidim da ste kar OK.
Moram se pohvalit, danes sem prvi dan doma, pa je kr gužva user posted image user posted image user posted image .
Počutje je sicer OK, a krče imam še vedno, tako da kakšen sprehod sicer pa več ali manj počitek.
Jaz sem se zredila 4 kg pa sem v 20 t user posted image user posted image user posted image , kaj bo le proti koncu...... Sicer pa, v prvi nosečnost sem začela prav tako z 50 kg, se zredila 17 kg, pa potem lepo shujšala ... tako da se tolažim, sicer sem pa zadnjič primerjala staro materinsko knjižico in se lahko pohvalim, da sem prvič v 20 t imela 2kg več user posted image .

No pridne bodite, pa pobažje bušije user posted image , M. 

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 567
19.9.2006 18:59:22   
Petrca24
Pozdravljene ferbruarčice, tudi jaz sem taka, ki imam februarja rok, in sicer 22-egauser posted image  .
Šele danes sem odkrila vaš forum in bi se vam z veseljem pridružila - če smem. Malo sem brala vaša sporočila in videla seznam, kje bo katera rodila. No, jaz bom v Kranju - skor zihr.
Lepo pozdravljene.

(odgovor članu mihi33)
Neposredna povezava do sporočila: 568
19.9.2006 19:13:48   
LuLu
Ojla,
Petrca24, dobrodošla med februarčice user posted image . Nimam zdaj časa več pisati, moram na kavo s kolegico user posted image , samo da te pozdravim....
čao

(odgovor članu Petrca24)
Neposredna povezava do sporočila: 569
19.9.2006 20:18:28   
malecka_mateja
ojla!
peterca dobrodošla med nami!
no kaj vam naj povem nič novega tako da je to to!
še malo pa bo morfologijauser posted image komaj čakam!
počutje kolko tolko!ko hodim pa če sem prevč na nogah me boli trebuh oz imam krče pa zaotekam ampak drugače pa ok!
no pridne bodite!papa

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 570
20.9.2006 7:19:58   
ribicau
Dobro jutro!

Dobrodošla Petrca24, pa lp vsem ostalim!

Neposredna povezava do sporočila: 571
20.9.2006 8:21:10   
Tabali
Dobro jutro punce in dobrodošla Peterca!!!!!!!!
Jaz se pa danes čist povoženauser posted image . Že včeraj zvečer sem bila bolj tko tko (prav čuden občutek sem imela v medenici), danes pa je še hujš. Ko sedim ali ležim je vse ok, ampak če se je pa treba premaknit, bog ne daj hodit, pa me tako bolijo kosti v spodnjem delu trebuha da je za znoret... Upam, da se bo stanje popravilo, ker če ne popoldan letim k svoji zdravnici... Mogoče sem preveč panična, samo me pa resnično skrbi kaj se dogaja user posted image
Uživajte!!

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 572
20.9.2006 8:47:35   
biba 1
Po doooolgem času se pa še jaz malo javim!user posted image

Z nami je vse ok, le tako kot ti Tabali, me vse kosti bolijo user posted image ... Sem bila pri G pa je na srečo vse ok, baje, da zaradi raztegovanja kosti in maternice.... Pa križ me tako matra, da 30 minut na nogah, kar je en mini sprehod, že pomeni, da naslednji dan ne bom šla na sprehod, ker preveč boooliiii...user posted image  No sem zdaj naročila kosmodisk pa upam, da bo pomagal!
Glede kg pa....user posted image , kaj se pogovarjate o 2,3,4, kg.... Jaz imam danes dopolnjenih 18 tednov in že kar 8 kg več! Pa ne morem nč pomagat, se sploh ne filam, nimam napadov lakote (hvala bogu), pa gre kar gor, gor...

Glede UZ jev mam pa srečo, če lahk tko rečem, ker imam rizično nosečnost z dvojčki, mi ga prav vsakokrat naredi, da lahko vidim svoja user posted image user posted image ! Naslednjega imam 28-9-06, to bo pa najbrž kar morfologija!

Punce uživajte in pazite na svoje user posted image , vas je lepo prebirat in vas tudi berem, le pri pisanju sem bolj lena!

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 573
20.9.2006 9:14:33   
lencica
Živjo user posted image

Kako vam je fajn ko že bricke čutite. Jaz pa še nič. Že res, da sem za vsemi vami (17t) ampak jaz si jih tako želim. Tudi jaz sem se zredila za 4kg. Sem pridna, ne!

Ne bojte se, ko vstopate v novo življenje. Vsako plemenito pridobitev spremlja kanček tveganja. Kdor se boji tveganja ne more pričakovati, da bo kaj pridobil!

(odgovor članu biba 1)
Neposredna povezava do sporočila: 574
20.9.2006 11:13:32   
Anonimen
Seznam februark user posted image

01. hothien, Trbovlje
01. JA_n_JA; Ljubljana, user posted image
02. ajči, Izola ali Postojna
03. BTina, Šempeter ali Postojna
06. hgrm, Ljubljana
08. ribicau, Jesenice 
09. juorje, Celovec user posted image
09. mzupa17, Kranj
10. strommer, Novo mesto
10. Geja, Ljubljana              
10. mihi33, Murska Sobota  user posted image
12. kolumbo, Ljubljana 
12. alenkat, Ljubljana            
14. malecka_mateja, Maribor ali Ptuj, user posted image  
16. darja.grm, Ljubljana 
18. metuljčica27, Maribor ali Ptuj
18. LuLu, Maribor
19. Tabali, Ljubljana  user posted image
21. Biba 1, Celje  user posted image  user posted image
22. jasna81, Celje user posted image
22. Petrca24, Kranj
28. sminc, Novo mesto user posted image
28. lencica, Slovenj Gradec

Pofočkanih je 23 user posted image  in 24 user posted image ! user posted image  vodijo pred user posted image  5:2

Če katere še ni na seznamu in bi rada bila, se pofočka tako:

PDP, nick, kraj poroda, user posted image  ali user posted image , če že veste

user posted image  user posted image  user posted image  

user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?