Anonimen
|
Ojla nosecke! Naj sporocim, da smo imeli vceraj zvecer NS. Vse je super! Rezultat je bil 1:5227 za mongoloidnost (Downov sindrom), za ostale trisomije pa se manjsi, tako da je dr. rekla, da so rezultati super. Moram pa povedati da sva z mojim bila notri 1,5h. Mali se je na zacetku skoz premetaval, obracal, pol pa se je kar naentrat odpravil spat. Mi je morala tud vaginalni UZ delati, pa vseeno ni prisla do podatkov za izmeritev NS. Sem vmes morala 2-krat na wc, kasljat sem morala, da bi se mal premaknu, pa malega ni nic motilo, pol sem pa morala pocepe delat, se je pa le zbudil. Pikec najin!!! Moram pohvaliti dr. Mohorkotovo v Velenju! Je bila tooooolk prijazna, ful vse razlagala, nama je naredila 8 slikic, mojemu je razlozila vse, za kar je vprasal. Ga je blo kar veselje gledati, je kar poziral tisti ekran z okicami! Videli smo srceka in ga tudi slisali, zelodcek, ki je poln tekocine, ki jo mali pozira, ledvicke in mehurcek, ki to plodovnico "prebavljajo" in izlocajo, nogice, rokice, noseka, ustke, okice... Jooooojjj cist sem nora! Aja, pa baje se je malo nekaj videlo tam vmes, med nogicama! Bomo zgleda fanteka imeli Pa PDP mi je popravila na tisti datum, ki sem si ga tukaj sama izracunala, na RR. Jasna, 22.2.2007, Celje Jaz se tudi ze mazem s kremo in mandeljevim oljem. Sem prej imela kremo od DM, ampak mi je tolk smrdela, da sem bila prav slabe volje, ko se je bilo treba mazati. sedaj imam od Sanosana, pa je fajna, mastna, pa se disi. Ribicau glede na to da si imela ZM 1.5. mi je program na RR izracunal tvoj PDP 5.2.2007 To seveda drzi v primeru, ce si imela ciklus 28 dni (to se steje od prvega dne ZM do prvega dne naslednje M). Tako sem si jaz izracunala, pa je G na NS samo potridla. Upam, da sem kaj pomagala. Punce uzivajte, lep dan vsem
|