|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
17.8.2006 20:10:04   
Anonimen
Seznam februark user posted image

01. hothien, Trbovlje
01. JA_n_JA; Ljubljana, user posted image
02. ajči, Izola ali Postojna
05. BTina, Šempeter ali Postojna
06. hgrm, Ljubljana
08. ribicau, Jesenice 
09. juorje, Celovec user posted image
09. mzupa17, Kranj
10. strommer
10. Geja, Ljubljana              
10. mihi33, Murska Sobota  
12. kolumbo, Ljubljana 
12. alenkat, Ljubljana            
14. malecka_mateja, Maribor ali Ptuj, user posted image  
16. darja.grm
18. metuljčica27, Maribor ali Ptuj
18. LuLu, Maribor
19. Tabali, Ljubljana  user posted image
21. Biba 1, Celje  user posted image  user posted image
25. jasna81, Celje 
28. sminc, Novo mesto
28. lencica, Slovenj Gradec

Pofočkanih je 22 user posted image  in 23 user posted image ! user posted image  user posted image  user posted image

Če katere še ni na seznamu in bi rada bila, se pofočka tako:

PDP, nick, kraj poroda, user posted image  ali user posted image , če že veste

user posted image  user posted image  user posted image

Tiste, ki ste označene s krepko pisavo, dejte povedat še kraj, kjer nameravate roditi! user posted image   

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 401
17.8.2006 20:17:27   
sminc
Lp vsem. danes sem bila v Dravljah na NS pri dr.Muezinoviću. Full prijazen a zelo nezgovoren tip. Rezultati so bili zelo dobri. Moznost za trisomijo 21 je 1:3400, za trisomijo13 ter18 ( edwardsov in Patauov sindrom pa 1:54233. Menda ok. mal je velik za GA- 7 cm a to zaenkrat se nic ne pomeni. Gledali smo če požira, kak dela srček, koliko je rokic, nogic, nosna kost, mehur...
kar neki casa si je vzel. Ta mal je pokazal rito, na eni strani nogico, user posted image na drugi strani nodicouser posted image , ter neki vmesuser posted image user posted image user posted image tak da kaže da bomo imeli se enga fantina.
Lepo je bilo. Sem cist vesela danes. Potem sem pa sla z dragim se v Lj, on k Stevotu jaz pa v Kaosa zapravljat. Kupila sem si 2 odstekani tuniki ki se lahko nosijo kot mimika ali cez hlače. Za jesen se bo, pol pa spomladi. Nosim se lahko vse stvari. Nosečniških stvari mam se od prve nosečnosti dost tak da kupovat ne mislim nič.
Lp vsem

Vse veselo pričakovanje te ne pripravi na resničnost- na drobno, popolno bitje v tvojem naročju.Na ta strah pred odgovornostjo. Na brezmejno ljubezen.

Jakob Enej 15.04.2005
Aljaž 01.02.2007

(odgovor članu ajči)
Neposredna povezava do sporočila: 402
17.8.2006 20:20:25   
ajči
ola ribicau!
zdaj sem šla gledati in še meni ni več nič jasno saj sem mu točno povedala dan zadnje m.pa mi nikakort skupaj negre.tako da meni tudi ni prav izračunano ti točno javim 28.8 ko pridem od dr.
joj kako smo neki noriiiiii saj upam da bomo previjati znali.
user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 403
17.8.2006 20:42:41   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: ajči

joj kako smo neki noriiiiii saj upam da bomo previjati znali.
user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  ta je pa dobra, če bi bil stari sistem plenic in gaze, pa deset sponk, bi se tudi jaz bala, da ne bi kar dol popadale, takšne plenice, kot pa jih danes delajo, pa se mi zdi, da so se proizvajalci prilagodili moškim, da ne bodo rekli "ne znam" user posted image

(odgovor članu ajči)
Neposredna povezava do sporočila: 404
17.8.2006 21:09:49   
metuljčica27
Joj, jaz oa sem danes imela NS in je vse OK. user posted image user posted image user posted image

Danes pa je bil neverjeten dan, vse je potekalo super. Že cel dan se samo smejim.user posted image user posted image

NOČKO

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 405
18.8.2006 6:24:31   
malecka_mateja
dobro jutro!saj vem da sem zgodna ampak vseeno!upam da bo danes še en sončen dan in da bo počutje OK!
jaz mam danes en izpit pomemben pa upam da ga nardim!zato sem tako zgodna!user posted image user posted image user posted image
no Lep dan vsemuser posted image  pa pazite na svojeuser posted image !
papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu metuljčica27)
Neposredna povezava do sporočila: 406
18.8.2006 7:37:31   
ribicau
Dobro jutro!

Ja teli PDP-ji...no je pa tko, mali se bo sam odločil, kdaj bo ven pogledou user posted image , ne bo kej dost gledou na PDP. Ja lepo, da se se še ostale pridružile.

Hothien, voziček je carski. Jest bi tud tacga. Pa še boljš, da si dobila bež, je bl frajerski. Kaj pa ostale, kaj boste kaj kupovale? Jest mam šanso dobit trdo košaro za quineja (sej ne vem koko se napiše) zastonj, ampak me pa voziček odbija, ker ma 15 kg. To je pa too much.

Drugače sem si pa včeraj privoščila res en dolg sprehod in posledica tega je bila, da sem ob 20.30 na kavču že zaspala. Noro. No drugače se pa počutim odlično. Če bo le tko tudi naprej.

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 407
18.8.2006 7:54:55   
mihi33
Jutro user posted image , kako ste?

Sam imela včeraj pregled in UZ pri G, vse OK, sem dobila dve slikici obrazka user posted image .
Sem potožila da mam tu pa tam krče, pa mi je kar Spazmex predpisal po potrebi in rekel da se sedaj (16t2/7) začne maternica zelo raztezat in bodo krči pogosti, glede na to da sem imala prvič CR pa še bolj in da se bo cela zadeva še stopnjevala, celo po 20t, ko mom morala jemati Spazmex redno.
G mi je tudi svetoval, da po 20T nebi več hodila v službo, tako da user posted image user posted image user posted image  še malo pa sem doma in užiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiivam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
No pa še kri so mi vzeli za THT, izvid pa dobim domov. Bomo vidli kako dolgo bo trajalo.
Sicer pa se počutim OK, tu in tam me boli glava, omotica pa tudi ni še povsem izginila.
Glede krem proti strijam naj vam povem, da se jaz že kakšen mesec mažem z čistim karitejevim maslom od L'occitane, ki ja ne morem prehvalit. Zvečer se namažem, pa je buši še zjutraj zellllooooo masten, tako da ga včasih zjutraj ne namažem, oz. s kako drugo kremo (mandlevim oljem ali pa Swangershaft creme od Milupe iz DM - s to sem se mazala celo prvo nosečnost pa nisem dobila niti ene strije). Sicer pa upam da bo tudi sedaj tako.

Hothain lep voziček. Jaz bom pa imela kar voziček od sina, je sicer star že 4 leta, a super ohranjen, drugače od Teutonie, kar vam lahko priporočim, so super vozički, je pa zelo podoben temu ki ga je naročila Hothain.
Razmišljam pa o nakupu marele pozneje, sicer pa je za to še čas.
Lepo se mejte pa uživajte v toplem vremenu, M.

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 408
18.8.2006 8:33:38   
Anonimen
Ojla nosecke!

Naj sporocim, da smo imeli vceraj zvecer NS. Vse je super! Rezultat je bil 1:5227 za mongoloidnost (Downov sindrom), za ostale trisomije pa se manjsi, tako da je dr. rekla, da so rezultati super.

Moram pa povedati da sva z mojim user posted image bila notri 1,5h. Mali se je na zacetku skoz premetaval, obracal, pol pa se je kar naentrat odpravil spat. Mi je morala tud vaginalni UZ delati, pa vseeno ni prisla do podatkov za izmeritev NS. Sem vmes morala 2-krat na wc, kasljat sem morala, da bi se mal premaknu, pa malega ni nic motilo, pol sem pa morala pocepe delat, se je pa le zbudil. user posted image user posted image user posted image Pikec najin!!! Moram pohvaliti dr. Mohorkotovo v Velenju! Je bila tooooolk prijazna, ful vse razlagala, nama je naredila 8 slikic, mojemu user posted image je razlozila vse, za kar je vprasal. Ga je blo kar veselje gledati, je kar poziral tisti ekran z okicami! Videli smo srceka in ga tudi slisali, zelodcek, ki je poln tekocine, ki jo mali pozira, ledvicke in mehurcek, ki to plodovnico "prebavljajo" in izlocajo, nogice, rokice, noseka, ustke, okice... Jooooojjj cist sem nora! user posted image user posted image user posted image
Aja, pa baje se je malo nekaj videlo tam vmes, med nogicama! Bomo zgleda fanteka imeli user posted image Pa PDP mi je popravila na tisti datum, ki sem si ga tukaj sama izracunala, na RR.

Jasna, 22.2.2007, Celje user posted image

Jaz se tudi ze mazem s kremo in mandeljevim oljem. Sem prej imela kremo od DM, ampak mi je tolk smrdela, da sem bila prav slabe volje, ko se je bilo treba mazati. sedaj imam od Sanosana, pa je fajna, mastna, pa se disi.

Ribicau glede na to da si imela ZM 1.5. mi je program na RR izracunal tvoj PDP 5.2.2007 To seveda drzi v primeru, ce si imela ciklus 28 dni (to se steje od prvega dne ZM do prvega dne naslednje M). Tako sem si jaz izracunala, pa je G na NS samo potridla. Upam, da sem kaj pomagala.

Punce uzivajte, lep dan vsem user posted image

(odgovor članu mihi33)
  Neposredna povezava do sporočila: 409
18.8.2006 9:13:26   
hgrm
Dobro jutro, punce user posted image  !

Jaz sem včeraj imela pregled pri G, voda ok, kri ok, srček tud pridno bije, skratka zaenkrat vse super.
UZ pa imam šele v 22 tednu, to bo šele oktobra, do takrat pa uživajmo !

Ribicau, tudi jaz sm imela zadnji dan m 1.5. in imam predviden termin poroda 06.02.2007.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 410
18.8.2006 9:17:30   
ribicau
Ojla!

Ja zgleda da to vsak po svoje zračuna. Jest sem imela M na 28 dni, zadnji dan prve M 1.5., pa mi je G postavila PDP 8.2.! Tudi na dveh slikicah od UZ je izračunan PDP 5.2. - glede na velikost ploda.

(odgovor članu hgrm)
Neposredna povezava do sporočila: 411
18.8.2006 10:07:06   
Anonimen
Seznam februark user posted image

01. hothien, Trbovlje
01. JA_n_JA; Ljubljana, user posted image
02. ajči, Izola ali Postojna
05. BTina, Šempeter ali Postojna
06. hgrm, Ljubljana
08. ribicau, Jesenice 
09. juorje, Celovec user posted image
09. mzupa17, Kranj
10. strommer
10. Geja, Ljubljana              
10. mihi33, Murska Sobota  
12. kolumbo, Ljubljana 
12. alenkat, Ljubljana            
14. malecka_mateja, Maribor ali Ptuj, user posted image  
16. darja.grm
18. metuljčica27, Maribor ali Ptuj
18. LuLu, Maribor
19. Tabali, Ljubljana  user posted image
21. Biba 1, Celje  user posted image  user posted image
22. jasna81, Celje user posted image
28. sminc, Novo mesto user posted image
28. lencica, Slovenj Gradec

Pofočkanih je 22 user posted image  in 23 user posted image ! user posted image  user posted image  user posted image

Če katere še ni na seznamu in bi rada bila, se pofočka tako:

PDP, nick, kraj poroda, user posted image  ali user posted image , če že veste

user posted image  user posted image  user posted image

Tiste, ki ste označene s krepko pisavo, dejte povedat še kraj, kjer nameravate roditi! user posted image    

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 412
18.8.2006 10:09:24   
Anonimen
Pofočkanih je torej 22 user posted image , od tega 23 user posted image !

user posted image  vodijo pred user posted image  5:1

Ajde, tiste, ki imate(mo) user posted image  dejmo jih prehitet fantiče! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 413
18.8.2006 10:33:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ribicau
Jest sem imela M na 28 dni, zadnji dan prve M 1.5., pa mi je G postavila PDP 8.2.! Tudi na dveh slikicah od UZ je izračunan PDP 5.2. - glede na velikost ploda.

Ampak to se ne racuna od zadnjega dne M, ampak od prvega dne zadnje M. Moja zadnja M je trajala od 18-22.5. in za izracun uporabljam 18.5. Ker so moje M trajale po 5 dni, vmes pa sem imela 23 dni frei, se to sesteje, in pride 28, to je dolzina ciklusa. Vsaj jaz sem to tako razumela, kolikor sem prebrala...

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 414
18.8.2006 11:02:00   
ribicau

Ampak to se ne racuna od zadnjega dne M, ampak od prvega dne zadnje M. Moja zadnja M je trajala od 18-22.5. in za izracun uporabljam 18.5. Ker so moje M trajale po 5 dni, vmes pa sem imela 23 dni frei, se to sesteje, in pride 28, to je dolzina ciklusa. Vsaj jaz sem to tako razumela, kolikor sem prebrala...
IZVIRNO SPOROČILO: jasna81

Ja jasna81, kot vidiš sem napisala zadnji dan prve M, namesto prvi dan zadnje M.....sem prav misla, ampak narobe napisala. Enako računam, kot ti računaš....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 415
18.8.2006 11:03:00   
ribicau
... no zdej sem še tole citiranje narobe označila....a vidiš, ravno obratno user posted image

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 416
18.8.2006 11:06:19   
BTina
Ojla, kako ste danes?

Midve s user posted image  sva danes še zadnji dan na dopustu, v ponedeljek pa greva spet v službo. Danes zjutraj sem zmerila obseg trebuha in ugotovila, da imam že 90 cm čez trebuh user posted image  . Zmerila sem si tam, kjer je trebuh najbolj velik (cca. 2 cm pod popkom). Kaj pa kaj ve? Ste si že kaj merile? Glede kg pa nimam pojma koliko sem se zredila, ker imam doma eno tako tehnico, ki ni prav točna, zato bom počakala do torka, ko imam že 3 pregled pri G in se bom tam stehtala.

Hothien- ravno tak voziček sva mislila tudi midva kupiti. Nama je ful, ful všeč! Do nedavnega sva gledala bež barvo, a na morju sva videla enega rdečega in nama je bil takoj všeč, zato bova verjetno z nakupom še malce počakala mogoče, ga dobijo na zalogo, saj kolikor mi je znano pred dopusti niti bež barve niso imeli na zalogi. Zakaj pa se nisi odločila za nakup Traxxove lupinice in si raje zbrala Maxi C.? Midva sva imela namen kupiti vse od Traxxa, da bi bilo vse (voziček, lupinico, zimsko vrečo...) barvno uslajeno. Midva torbe ne bi naročila, ker se mi zdi brez veze, če imaš lupinico v kateri ga lahko prenašaš in zimsko vrečo za v voziček.

Še en lep poletni dan vam želim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 417
18.8.2006 14:38:29   
Jelenche
hej puncice,

se vam se jaz na hitro oglasim,...

vidim da uzivate in ze imena izbirate nekatere,... lepooo

hothien vozicek je super, jaz sem ga takrat tut gledala.
drugac na hitro o meni, pocutim se dobro, cakam na prvo user posted image , potem spustim se eno user posted image , noooo potem grem pa lahko spet v akcijo. upam, da mi bo hitro ratalo spet zanosit.

user posted image

se kr drzim, mam res zlatega moza in samo zaradi njega sem se normalna user posted image

puncice uzivajte vsak trenutek user posted image

pa pa

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

(odgovor članu BTina)
Neposredna povezava do sporočila: 418
18.8.2006 17:37:15   
lencica
user posted image Meni je pa ta voziček všeč

Ne bojte se, ko vstopate v novo življenje. Vsako plemenito pridobitev spremlja kanček tveganja. Kdor se boji tveganja ne more pričakovati, da bo kaj pridobil!

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 419
   [Brisano sporočilo]
18.8.2006 18:45:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lencica)
  Neposredna povezava do sporočila: 420
19.8.2006 0:10:41   
ribicau
Jelenche pozdravljena! ...ja malo počakaj, potem pa veselo na delo in upam, da se čimprej pridružiš nosečnicam.

Lenčica - ja tud meni je bil všeč, pa še trdo košaro bi dobila gratis, ampak malo oklevam, ker ima voziček pač 15 kg.

LP

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 421
19.8.2006 12:51:11   
malecka_mateja
LP
kako ste danes?mene že dva dni tako glava boli da joj!sem pa vesela ker sem en pomeben izpit naredla včeraj!user posted image user posted image user posted image jupi!
no drugače ap počutje kr ok!pridne bodite pa oglasite se kaj!
papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 422
19.8.2006 14:02:34   
lencica
Čao user posted image

Imam eno vprašanje? Zanima me za voziček Quinny 3XL Comfort, na sliki nekaj sporočil višje. Prebrala sem, da je lahko sedež nameščen v obe smeri. Torej se sam ročaj med vožnjo ne da obračat al se da? Ker če ročaj obrnem bo na moji strani samo eno kolo, spredaj pa dva kolesa. Mel nerodno je to potem vozit z dvema kolesoma spredaj in enim zadaj(v smeri vožje). NE RAZUMEM?user posted image  A si jaz to mal narobe predstavljam?

Ne bojte se, ko vstopate v novo življenje. Vsako plemenito pridobitev spremlja kanček tveganja. Kdor se boji tveganja ne more pričakovati, da bo kaj pridobil!

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 423
19.8.2006 17:33:21   
BTina
Pozdravljene!
Kako ste? Zelo lepo Jelenche, da si si skoraj opomogla od šoka. Jaz sem rabila kar nekaj časa. Držim pesti, da se ti bo izšlo vse po načrtih user posted image .  Jaz sem po abraziji dobila prvo user posted image  po točno 6-ih tednih in nato so se uredile na 29 dni. Če le zmoreš čimmanj misli na to in boš videla, da boš tudi ti spet kmalu srečka user posted image  .  Obvezno se oglasi še kaj, da bomo vedele kaj se dogaja s tabo!

Lencica - po mojem se pri tem vozičku obrača le košara, brez ročaja. Še nikjer nisem videla, da bi imel voziček odspredaj dve kolesi, zadaj pa eno. Tako, da si po moje lahko brez skrbi glede tega.

Lepo se mejte.....

(odgovor članu lencica)
Neposredna povezava do sporočila: 424
19.8.2006 19:57:59   
ribicau
Ojla!

Btina imaš prav glede vozička. Ravno danes sem bila v Pikapolonici, ker sem za kolega kupovala darilo in sem mal čekirala vozičke. Pri trikolesnikih se obrača le košara. Mene moti le, da ima 15kg!

LP

P.S. Počutje OK.

(odgovor članu BTina)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?