|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
14.8.2006 20:12:47   
LuLu
Februarčice pa nismo tak zgovorne kot ostale user posted image  v pričakovanju. So vse na dopustu ali pa nam manjka kakšna veeeeliiiika čvekačica user posted image  z ogromno vprašanji?

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 351
14.8.2006 23:54:10   
malecka_mateja
ja mislim da res nam manjka kakšna taka zgovorna!ali pa so dopusti tisti krivec!upam da bo potem boljše!javite se nosečke kakšno je vaše stanje in počutje in ali so bebeki že veliki?kaj brcajo že kaj?
no pridne bodite pa uživajte!papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 352
15.8.2006 0:07:17   
mzupa17
stanje in počutje se izboljšujeuser posted image , bebiki pa se nč ne brcajo ampak trebušček pa počasi raste,tko da bomo kmalu kaj začutileuser posted image user posted image

lahko nočuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 353
15.8.2006 9:25:36   
lencica
Punce, kolk se pa vam kaj pozna trebuh. Men skoraj nič. Sem v 12t. Ker imam kavbojke z zelo nizkim pasom me pa res malo tiščijo. Kaj ste že vse imele NS. Jaz jo imam 24.08. to bo 13t1d.

Jaz imam uhan v popku. A mislite da bi ga mogla ven dati.

Izginili so tudi znaki nosečnosti. Nič več me joški ne boljio, slabo mi ni pa tudi bilo mi nikoli ni, dobro se počutim. A mislite da je vse OK. 

Ne bojte se, ko vstopate v novo življenje. Vsako plemenito pridobitev spremlja kanček tveganja. Kdor se boji tveganja ne more pričakovati, da bo kaj pridobil!

(odgovor članu mzupa17)
Neposredna povezava do sporočila: 354
15.8.2006 10:15:33   
malecka_mateja
NS sem že imela!bilo je vse ok razen nosne kosti zato imam THT!
glede uhana bi ti svetovala da ga daš čiprej ven ker sedaj ko ti bo se začela koža širit ti lahko pretrga uhan kožo in je lahko probel!kajti kožo ki jo potrebujemo za večjega bušija dobivamo iz popka!no sicer pa tvoja odločitev!
tudi pri men so se nosečniški znaki polegli razen kdaj pa kdaj se bruham zjutraj amapk nio tak hudo!sedaj ko še samo čakam da začutim brco je že bolje!
pridne bodite in uživajte!papa

(odgovor članu lencica)
Neposredna povezava do sporočila: 355
15.8.2006 10:32:48   
Anonimen
caoo bodoce mamikeuser posted image

kako ste kaj? vas ze dolgo nisem brala, ker ni bilo casauser posted image sem vas pa pogresala, seveda user posted image no naj sporocim, da pri meni slabosti se kar trajajo user posted image sem v 13. tednu, in ce zjutraj takoj ko se vstanem, ne pojem kaj "kruhastega" sem cela zelena, tako kot da bi imela zelodec nekje v grlu. a je to normalno? pa ne da bom ena tistih, ki bruhajo celih 9 mesecev? user posted image je bilo nekaj casa ok, pa sem mislila, da je minilo.

lencica jaz se nisem imela NS, imam jo v cetrtek,17.8.

jasna81, 25.2., Celje

aja, pa v eni knjigi sem prebrala, da sedaj bebeki ze lahko cutijo tisto kar mi cutimo, zato punce bozajte svoje busije user posted image in bodite pozitivne, vesele, nasmejane. pa lep dan vsem! nekaj na sonceka kaze user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 356
15.8.2006 12:02:40   
sminc
Lep pozdrav tudi od mene. Mi smo se ravno vrnili iz dopusta. Vreme tam je blo sicer za slabo 3 a vseeno, zeblo nas ni.  S tamalim (15 mesecev) sva takoj začela smrkat in kašljat a danes sva že bolje.
Slabosti niti ni bilo. V soboto ko smo prišli domov sem pa mislila da bom hin, Želodec me je bolel za ****, prej me se v življenju ni. Le zgaga me je pekla kdaj pa kdaj pri Jakobu.  Sele ob 3 zjutrajuser posted image sem vzela 2 rupuruta ker sem bila prej pač prepričana da ne bo pomagal ker je kao proti zgagi. Pa je nehalo skoraj v trenutku.user posted image user posted image
NS imam tudi jaz v četrtek ( komaj čakam) v Dravljah ob 12 ša neki. Ce bo katera tam takrat...
Trebuscek se že kar pozna za tiste ki vedo. Ta drugi pa mislijo da sem se fajn najedla. Brcike bomo pa se cakali. Jakoba sem začutila sele pri 20 tednih. Je pa res daje bil bolj miren otrok in tudi zdaj je. Pravijo da 2 nista enaka, tako da se pripravljam na razgrajača.user posted image user posted image

Lp od sminc, Jakoba in pikice

Vse veselo pričakovanje te ne pripravi na resničnost- na drobno, popolno bitje v tvojem naročju.Na ta strah pred odgovornostjo. Na brezmejno ljubezen.

Jakob Enej 15.04.2005
Aljaž 01.02.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 357
15.8.2006 13:53:30   
ribicau
Zdravo!

Pa smo le dočakale malo sončka. Zdele sem bila že dobro uro na vrtu v ležalniku, pa mi je postalo tko vroče, da sem se prišla k računalniku malo ohladit.

Moje počutje je super. Upam, da bo tako ostalo do konca. Včeraj sem šla na enourni sprehod in vam povem, mi je zelo pasal. Sem pa potem ob 21ih v fotelju mrknila, ker sem bila utrujena. Še eno vprašanje, a ve kej zatekate? Jaz imam zvečer noge kot dva hloda (tam okrog gležnjev se najbolj pozna)!

Čez 14 dni imam pregled pri G, upam, da bomo delali UZ. Res bi že rada videla svojega user posted image , pa da vidim, kolk je živahen in koliko je že zrastel. Sem v 16 t, pa sem ga nazadnje videla (se je videl samo utrip) v 8 t. Na NS pa je bil doktor tako prijazen, da nisem smela gledati v monitor, ker sem imela potem napet trebuh in ni mogel delati, monitorja pa ni hotel obrnt - baraba. V službi imamo pa noro. Večina jih je že z dopustov in smo že začeli s polno paro delat. Kakšno uro pred koncem službe že čutim utrujenost in sem potem cel dan ko cunja. Delam sicer v pisarni, ampak zaradi narave dela tudi stalno letam iz ene v drugo pisarno, pa po stopnica gor in dol..... Moram G malo zatežiti, mogoče si bom lahko izborbala kakšen dan bolniške. Nočem nič pretiravati, ker se bojim, da se mi bo spet izcedek pojavil user posted image .....Ja pa v SLO tako, da bolniško v veliki večini dobijo tiste, ki jo res nič ne potrebujejo (hočem reči, da jim nič ne fali), tiste, ki pa bi jo morale, pa jo ne. Moja dobra prijateljica je tri leta nazaj, ko je bila noseča in je delala za trakom v tovarni (cel dan na nogah, pa težke stvari prekladala) v 4. mesecu dobila bolniško za 4 ure. No potem v 6. mesecu so jo pa nazaj dali delat po 8 ur, ker je pač G ocenil (brez da bi videl njeno delovno mesto) in ker so bili izvidi bp, da lahko dela. No comment. Madonca, spet sem mal zašla.

Hej moje predhodnice po PDP-ju (no pa ostale tudi, da se razumemo), sporočite, kdaj boste začutile brcike. Jest že komaj čakam.

Lep dan vam želim!  

(odgovor članu sminc)
Neposredna povezava do sporočila: 358
15.8.2006 14:31:17   
Anonimen
Seznam februark user posted image

01. hothien, Trbovlje
01. JA_n_JA; Ljubljana, user posted image
05. BTina
06. hgrm
08. ribicau, Jesenice 
09. juorje, Celovec user posted image
09. mzupa17, Kranj
10. strommer
10. Geja, Ljubljana              
10. mihi33, Murska Sobota  
12. kolumbo, Ljubljana 
12. alenkat            
14. malecka_mateja, Maribor ali Ptuj, user posted image  
16. darja.grm
18. metuljčica27, Maribor ali Ptuj
19. LuLu, Maribor
19. Tabali, Ljubljana  user posted image
21. Biba 1  user posted image  user posted image
25. jasna81, Celje 
28. sminc, Novo mesto
28. lencica, Slovenj Gradec

Če katere še ni na seznamu in bi rada bila, se pofočka tako:

PDP, nick, kraj poroda, user posted image  ali user posted image , če že veste

user posted image  user posted image  user posted image

Tiste, ki ste označene s krepko pisavo, dejte povedat še kraj, kjer nameravate roditi! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 359
15.8.2006 14:37:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lencica

Jaz imam uhan v popku. A mislite da bi ga mogla ven dati.

Izginili so tudi znaki nosečnosti. Nič več me joški ne boljio, slabo mi ni pa tudi bilo mi nikoli ni, dobro se počutim. A mislite da je vse OK. 

Glede uhana je najbolje, da se posvetuješ z G. Ti bo znal-a najbolje svetovati.

Kar pa se tiče slabosti... Te t.i. jutranje slabosti se pojavijo zaradi arsti nosečniškega hormona, ta pa začne upadati nekje okrog 13., 14. tedna in takrat tudi slabosti izginejo.
Tudi mene so na začetku user posted image  grozno, ampak res grozno bolele prsi, sedaj pa pač ne več, mam pa zelo občutljive bradavice, ampak to sem nekako mela tud že prej, sam ne tok.

Buši pa se mi že kr pozna, morm pa tud povedat, da sem v nedeljo, noseča sem bila 15 3/7, čutila v trebuhu kot bi me nekdo požgečkal od znotraj. Ali so biule to prve brce nisem ziher, bilo bi kmalu, vendar možno, ker je moj user posted image  sedaj že velik okrog 10-12 cm. Težek pa toliko kot Milka - 100 g! user posted image

Sedaj čakam, če se te brce ponovijo ali se mi je pa le zdelo, seveda pa porve brce niso konkretne, čuti se kot bi user posted image  plahutal s krilci po trebuščku, tako da res ne vem. Nekaj podobnega sem čutila.

(odgovor članu lencica)
  Neposredna povezava do sporočila: 360
15.8.2006 14:38:19   
Anonimen
Aja, pa včeraj sva naročila voziček, da ga prej ne razprodajo, tako da ga jutri plačava in drugi teden že dobiva! user posted image  
Naročila sva prek kikiwelta! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 361
15.8.2006 15:33:08   
JA_n_JA
Pozdravljene vse nosečke!

Sem glih iz sprehoda pršla, mi je blo že prov vroče. Moje počutje je super, nič slabosti že celo nosečnost, me pa križ boli zdej že en mesec, še najbolj pa zvečer. Pa noge mi tud zatekajo, če je pa vročina pa še bolj. A ima še katira podobne težave? Na NS sem že bila pred skoraj tremi tedni in je blo vse kul. Ginekologa imam pa šele 5. septembra user posted image , ko bom noseča že skor 19t, joj kok je to še daleč. Pa komej čakam, da začutim prve brcike, al pa vsaj neki, da bi čutila, da se je z user posted image vse ok. Glede oblačil, si pa morem ta teden obvezno kakšne hlače kupt, ker ne sprevm nič več na sebe.
Februarčice smo res mal manj zgovorne, ampak bo kmal konec dopustov in bomo še me začele na veliko pisat user posted image

pa pa, Janja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 362
15.8.2006 18:13:20   
LuLu
Ojla,
jaz sem se tudi malo pod Pohorjem sprehajala, je končno sonček posijal.
JA_n_JA meni tudi včasih malo noge otečejo, sicer nič ne bolijo, razen, da imam kolena čisto trda, ampak mislim, da je to zato, ker se nič ne gibam, preveč sedim. Tudi prej nisem bila neka športnica, niti rekreativka. Se bom morala malo več gibat, je lažji porod baje.
Slabo mi več nič ni, včasih me malo bradavice srbijo. Apetit imam normalen, pred mesecem sem še jedla za dva oz. tri, ker sem nehala kaditi.
A katera od vas kadi?
Hothien mi popraviš PDP na 18.02? Vedno mi v oko pade ta 19.user posted image
Lep in miren dan vsem user posted image

(odgovor članu JA_n_JA)
Neposredna povezava do sporočila: 363
15.8.2006 19:46:15   
metuljčica27
Jaz sem prej kadila, vendar ne dosti, vendar sem. Sedaj se vzdržujem, vendar bi včasih kar pojedla čik. Nato me moj dragi samo pogleda, in mi kar mine. Je nekadilec-user posted image strogi. user posted image
Joj, punce.
Danes pa sem imela takšno drisko. Skoz bolj kot ne zaprta. Danes, oz. že včeraj se je začelo,. Pa trebuh imam tako fejst napihnjen. Joj ta prebava, mi skoz nagaja.
Drugače pa sem super. Večkrat me tako prijetno stisne pri srčku, da mi postane kar toplo.
V četrrtek imam NS, komaj čakam.

LP

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 364
15.8.2006 19:48:49   
Anonimen
Caoo nosecke

Evo z mojim user posted image sva se glih vrnila z enega doooolgega sprehoda. Videla sva kaco! Sem se kar obrnila, in sva sla nazaj po isti poti. Sment je bila dolga! user posted image

Nog pa nimam toliko zatecenih, samo prste. zgledajo kot debelejsi cevapcici. Pa na rokah vcasih tudi. Glede kajenja pa je moj odgovor ne. Mam pa sodelavko, ki kadi ko turk, pa je bebica zdrava, velika in primerno tezka. Tako G pravi, kar vidi preko UZ. Sedaj enkrat ima PDP, mislim da 3.9.

Kar se tice uhana v popku, mislim da ni nic narobe, vseeno se pa posvetuj z G. Jaz vcasih, ko delam popoldne gledam na RTL1 Mein baby. Zacne se ob 9.30, to ze par let gledam, ko imam cas. Posnamejo zenske od nosecnosti do poroda, pa se naprej. Zanimiva zadeva, poglejte ko boste imele cas. No vglavnem, tam vcasih vidim kako nosecko glih pred porodom, pa ima se vedno uhan v popku.

No, zdej grem pa francosko solato jest, se mi jo je tako zlustalo, da sem jo morala narediti. Upam samo da mi ne bo slabo pozneje. user posted image

Uzivajte, se slisimo.

(odgovor članu LuLu)
  Neposredna povezava do sporočila: 365
15.8.2006 20:28:38   
Anonimen
Seznam februark user posted image

01. hothien, Trbovlje
01. JA_n_JA; Ljubljana, user posted image
05. BTina
06. hgrm
08. ribicau, Jesenice 
09. juorje, Celovec user posted image
09. mzupa17, Kranj
10. strommer
10. Geja, Ljubljana              
10. mihi33, Murska Sobota  
12. kolumbo, Ljubljana 
12. alenkat            
14. malecka_mateja, Maribor ali Ptuj, user posted image  
16. darja.grm
18. metuljčica27, Maribor ali Ptuj
18. LuLu, Maribor
19. Tabali, Ljubljana  user posted image
21. Biba 1  user posted image  user posted image
25. jasna81, Celje 
28. sminc, Novo mesto
28. lencica, Slovenj Gradec

Če katere še ni na seznamu in bi rada bila, se pofočka tako:

PDP, nick, kraj poroda, user posted image  ali user posted image , če že veste

user posted image  user posted image  user posted image

Tiste, ki ste označene s krepko pisavo, dejte povedat še kraj, kjer nameravate roditi! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 366
15.8.2006 21:28:06   
malecka_mateja
ojla!
tudi jaz sem bila pred nosečnostjo strastna kadilka in ko še nisem vedel ada sem noseča mi se je začel člik gabit in sedaj če ga samo zavoham lahko bruham od sile!tako da upam da bo tako do konca!kolegice so ene kadile celo nosečnost pa ni blo panike vse ok!
problem je če maš dvojčke in kadiš ker to pospešuje porod pri dvojčkih pa je že tako riziko da prej rodiš!tako je moja kolegica zgubila enega bebekauser posted image !
drugi pa je še kar ok amapk se bori!
počutje je kar ok!tudi jaz zatekam kot kakšen čevapčič pa se sprašujem če bo še hujše ker se čez 1 mesec poročim in upam da bom prstan gor dobilauser posted image user posted image user posted image !
ja majn soli pa več gibanja pa bo!user posted image user posted image
no uživajte in pazite na svoje user posted image !
papa LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 367
15.8.2006 22:10:27   
LuLu
malecka_mateja, surove kumarce (z vrta) so trenutno najboljše zdravilo, odvajajo, fajn ščistijo telo. Kak lepo, da se ženiš, jaz bi se tudi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 368
16.8.2006 7:58:01   
malecka_mateja
aha!hvala za nasvet bom poskusla!upam samo da bo poroka uspela !te bomo že čutli brcike in upam da bo mali miren!bomo videli če bo veseluser posted image user posted image user posted image ! če še nisi poročena še vedno je časuser posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 369
16.8.2006 8:17:24   
ribicau
Zdravo!

Kako smo? Pa smo preživeli "spet" en sončen dan. Mene je kar nafilal z energijo.

malecka_mateja meni so svetovali dve suhi slivi v 1 dcl vode namočeni zvečer in spiješ zjutrej, al pa donat. Svetovali so tudi da zvečer 1 žlico lanenih semen daš v malo jogurta in zjutraj poješ. Baje je malo sluzasto, ampak odlično zdravilo. No jest sem si pa kar naredila milkshake (3 dlc mleka in dve banani, pa žličko sladkorja vse to v mikser), pa je bilo moje odvajalo tu user posted image .

LP

Neposredna povezava do sporočila: 370
16.8.2006 10:00:09   
malecka_mateja
ojla! kakšen lep dan!joj upam da bo zdržal do konca!
no jaz pa mam eno vprašanje! sem ugotovila da zadnje dni sploh zvečer imam ful pritisk v sp delu trebuha kot da sem se preveč najedla pa se nisem ker nimam apetita pa ne jem dosti sploh pa ne zvečer!!!fulll boli ko se hočem vleč na bok in je neprijeten občutek!sploh neznem opisat občutka!včasih pa začutim čez dan kot da se mi nekaj vtrga v trebuhu!pa mu zapeče!ampak to ni isto kot tisto zvečer!se mi zdi ful nadležno!če ležim na hrbtu pa je malo boljše!
ma katera podobne izkušnje?
upam da ni kaj narobe?
lep dan še naprej pa pišite kaj!papa

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 371
16.8.2006 10:44:07   
mzupa17
ojlauser posted image !

pdp 9.2.2007

Neposredna povezava do sporočila: 372
16.8.2006 10:50:20   
ribicau
Ojla!

Ja tud mene sem pa tja v trebuhu "zategne", kot bi imela nekej pritrjeno, potem pa odtrgam. Pomojem je to normalno. Jest se tolažim, da  dokler je vložek čist smo zmagal in je verjetno to vse povezano z rastjo maternico,.... ipd.l user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 373
16.8.2006 10:50:27   
mzupa17
user posted image MALEČKA-MATEJA ,jst mam isti občutek samo da lahko zaspim na boku,najbolje pa spim na hrbtu.Že tako ponoči vstajam ker hodim na wc,zjutraj bi pa spala.

Jutri imam G, komaj čakam, a se bo že vidlo če je user posted image  aliuser posted image ? Ker na NS je rekla da tega še ne more videt,da  nič rada ne govori ker se lahko zmoti.

pdp 9.2.2007

(odgovor članu mzupa17)
Neposredna povezava do sporočila: 374
16.8.2006 11:44:09   
ribicau
...a pa vam kar vedno naredijo ultrazvok? Meni ga pred 14 dnevi ni naredila. Zdej čez 14 dni, ko pa imam ponovni pregled, pa upam, da mi ga bo.

mzupa17 poročaj kako bo, pa kolk je že velika tvoja pikica!

(odgovor članu mzupa17)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?