ribicau
|
Zdravo! Pa smo le dočakale malo sončka. Zdele sem bila že dobro uro na vrtu v ležalniku, pa mi je postalo tko vroče, da sem se prišla k računalniku malo ohladit. Moje počutje je super. Upam, da bo tako ostalo do konca. Včeraj sem šla na enourni sprehod in vam povem, mi je zelo pasal. Sem pa potem ob 21ih v fotelju mrknila, ker sem bila utrujena. Še eno vprašanje, a ve kej zatekate? Jaz imam zvečer noge kot dva hloda (tam okrog gležnjev se najbolj pozna)! Čez 14 dni imam pregled pri G, upam, da bomo delali UZ. Res bi že rada videla svojega , pa da vidim, kolk je živahen in koliko je že zrastel. Sem v 16 t, pa sem ga nazadnje videla (se je videl samo utrip) v 8 t. Na NS pa je bil doktor tako prijazen, da nisem smela gledati v monitor, ker sem imela potem napet trebuh in ni mogel delati, monitorja pa ni hotel obrnt - baraba. V službi imamo pa noro. Večina jih je že z dopustov in smo že začeli s polno paro delat. Kakšno uro pred koncem službe že čutim utrujenost in sem potem cel dan ko cunja. Delam sicer v pisarni, ampak zaradi narave dela tudi stalno letam iz ene v drugo pisarno, pa po stopnica gor in dol..... Moram G malo zatežiti, mogoče si bom lahko izborbala kakšen dan bolniške. Nočem nič pretiravati, ker se bojim, da se mi bo spet izcedek pojavil .....Ja pa v SLO tako, da bolniško v veliki večini dobijo tiste, ki jo res nič ne potrebujejo (hočem reči, da jim nič ne fali), tiste, ki pa bi jo morale, pa jo ne. Moja dobra prijateljica je tri leta nazaj, ko je bila noseča in je delala za trakom v tovarni (cel dan na nogah, pa težke stvari prekladala) v 4. mesecu dobila bolniško za 4 ure. No potem v 6. mesecu so jo pa nazaj dali delat po 8 ur, ker je pač G ocenil (brez da bi videl njeno delovno mesto) in ker so bili izvidi bp, da lahko dela. No comment. Madonca, spet sem mal zašla. Hej moje predhodnice po PDP-ju (no pa ostale tudi, da se razumemo), sporočite, kdaj boste začutile brcike. Jest že komaj čakam. Lep dan vam želim!
|