|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
20.8.2006 10:48:01   
Anonimen
Pozdravljene punce!

Jaz sem pa ravno danes prišla iz bolnice, sem bila od petka na opazovanju, saj sem v petek začela krvaveti! user posted image  Na UZ se je sicer takoj pokazalo, da je z user posted image  vse v redu, pa vendar sem mogla ostati notri, kjer so me bolj podrobno spremljali. Krvavitev je prenehala, izcedka tudi ni več, sedaj upam da bo mir. Tudi danes je bilo na UZ vse OK, veliki smo 10,4 cm in že brcamo! user posted image  V bolnici sem namreč skoz ležala in sem res lepo občutila včeraj prve brcike! Zdaj pa za ziher!
V glavnem, dejte mi pesti držat, da bo do konca res vse kot mora biti, saj sem se zelo prestrašila. Pa eno user posted image  za srečo!

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 426
20.8.2006 11:34:24   
malecka_mateja
lep pozdrav vsem!
joj hothien seveda bom ržala pesti zate in tvojegauser posted image !nič ne skrbi samo pozitivno glej naprej in uživaj v user posted image !
pa pridno spremljaj brcike ter uživaj v njih ker mi še kr čakamo!user posted image
no punce in drugače počutje! pri m eni se zadnje dni poslabšalo bruham obvezno vsako jutro!spet mi vse smrdi!joj pa sem misla da je to že za mano sedaj pa je spet prišel user posted image !!no torej lep dan še naprej pa uživajte s svojimi user posted image !
papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 427
20.8.2006 12:01:11   
ajči
draga naša!
seveda smo vse z mislimi pri tebi da bo vse dobro...user posted image
vedi,da si ti dobra punca tako da bo vse dobro in prav...
če bi bilo res kaj narobe nebi prišla danes ven tolk da se dr.dobro prepričajo kako in kaj pa še mali brca da ti je dal vedeti da je ob tebi ,da se ne sekirat.
samo nasmejano in pozitivno za vse je to naj.bolje...

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 428
20.8.2006 18:12:39   
Anonimen
hothien seveda drzimo pesti! user posted image user posted image user posted image Zapomni si samo, da tudi psiha veliko skoduje, zato razmisljaj pozitivno, pa bo. Tudi jaz sem imela izcedek, in mi je na NS G povedala, da je to zato, ker se maternica razteza in da dokler je maternicni vrat lepo zaprt ni strahu. user posted image Vseeno pa pazi nase!

Pa se to, moje pocutje je tako-tako. Mi je se kar slabo, pritisk nizek, razpolozenje divje...se mi kar mesauser posted image Bogi moj user posted image   user posted image

(odgovor članu ajči)
  Neposredna povezava do sporočila: 429
21.8.2006 7:22:35   
ribicau
Živjo!

O hothien noro, da si mogla to skoz dat. Pazi se, pa res glej, da ne boš nič težkega dvigovala. Drugače pa super, da že čutiš brcike. Jaz tudi komaj čakam.

Me je pa zdele ene dva dni trebuh bolel, pa sploh ne vem zakaj. Ko sem sedela ali pa ležala, sploh nisem najdla ustreznega položaja. Sem bla tud vsa živčna in sem non stop na wc hodila čekirat in upat, da se nič ne dogaja tam spodaj. Jaz imam pregled šele drug teden v torek, upam, da bo vse ok, pa da bo G naredila ultrazvok. Tehtam se pa doma ne več, ker gre samo gor skoz, tko da sem potem samo slabe volje.

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 430
21.8.2006 12:56:08   
JA_n_JA
Pozdravljene!

Hothien držim pesti, da bo vse v redu in da se ne bo ponovilo.
Jst sm tud kr mal prestrašena, ker me neki trebuh boli, pa križ, zdejle me je pa še glava začela user posted image , tko da bom šla kr domov počivat. Pa še dva tedna do pregleda, k bi šla najrajš kr k eni G, pa tud če morm plačat, sam da mi reče da je vse kul.
Sm se pa zredila vse skupi za tri kile. Kolk je pa vam tehtnica že viška pokazala user posted image ?

Se še oglasm, me neki rabjo tle!

pa pa, Janja

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 431
21.8.2006 15:35:16   
ajči
no našeuser posted image
ste pa res aktivne da vas ni ob računaln....
kaj ste si že kupile kaj novih oblačil kaj vas že tiščijo stara oblačila....
ste si kupile večji modrc...
kje ponavadi kupujete mi se odpravljamo v munchen po novo jesensko garderobo....user posted image
zdaj pa gremo na kolo za zdravo telo....
pa javite se kaj upam da uživate dan nasmejan....

(odgovor članu JA_n_JA)
Neposredna povezava do sporočila: 432
21.8.2006 15:39:12   
ajči
a jaz in moj malček imamo pregled 28.8 tako da bomo videli koliko smo se zredili...
upam da ne preveč...
saj jem ko pr norcih...
saj me tudi ne moti sam da bo moj otrok zdrav in lep...
saj imam pregled za dawr.sindrom...
držite pesti čeprav pa se ta teden še seveda javim....

cmoka poka vsem mojimuser posted image

(odgovor članu ajči)
Neposredna povezava do sporočila: 433
21.8.2006 17:33:53   
ribicau
Ojla!

Kako kaj vaša prebava? Moja za en k....! Pijem donat, pa nič ne pomaga. Zdej sem pa kupila laneno seme, upam, da bo kaj od tega!

Kje ste vse, pa saj ste že iz dopustov....

(odgovor članu ajči)
Neposredna povezava do sporočila: 434
21.8.2006 17:41:33   
LuLu
Ojla!
Sem danes spet bila pri G. na nuhalni, samo nosno kost mi je poiskala in se lepo vidi. Prejšnjič bebica ni hotela pokazati noska. Ima jo. Kost namreč. Hvala bogu. Tveganje mi je tudi 1:2636, vse je o.k. Super. Sem bolj mirna. In kar noče pokazati spola. Me že jezi, pa tako malo je user posted image  Apetita nimam velikega, drugi mesec sem ogromno jedla, zdaj pa ne več. Se mi pa zdi, da mi je trebuh čez vikend taaak zrastel user posted image , vse me tišči.Ampak, ni blema.
Tak kot si Ajči ti napisala, samo da je zdrav in lep.
Hothien in tudi ostalim enega user posted image  za srečo. Jaz že čutim to drugo tromesečje, sem že malo blaženauser posted image . Naslednji pregled imam 28.08. pa upam na to, da se bo spol videl. In že čakam prvo brcanje. Ta mesec bi lahko bilo kaj čutit.

(odgovor članu ajči)
Neposredna povezava do sporočila: 435
21.8.2006 17:56:52   
malecka_mateja
ojla!
prebava ok apetita ni!bruhanje prisotno trebuh pa kot da trojčke nosim!user posted image user posted image user posted image
jaz pa mam pregled in TH komaj čez dva tednauser posted image user posted image user posted image upam da bo vse ok in bo pokazal noseka!!!

zaj pa punce eno smešno vprašanje!kako si toti trakec naredim ko ti kaže koliko si noseč in tako lepo zgledauser posted image user posted image user posted image
no to bi bilo vse!pridne bodite!pa uživajte papa!

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 436
21.8.2006 20:48:05   
mzupa17
Ojla vsemuser posted image !                Jst sem pa obležala v postelji 4 dni tko da tud do računalnika nisem mogla,gripa me je zdelala, tko da sem dvakrat do trikrat na dan bruhala. Sedaj je počutje bolje in upam da je z user posted image  tudi vse uredu.  

Tudi jaz komaj čakam brcike,pa hothien vse bo vredu,smo s tabouser posted image
Drugače pa nimam še nobene cunjice za user posted image  do zdaj sem po trgovincah samo gledala,pa gledala...moram en dan v akcijo!  Pa naročila sem katalog od Neckermana,res me zanima kaj imajo.

pdp 9.2.2007

Neposredna povezava do sporočila: 437
22.8.2006 7:26:45   
ribicau
Dobro jutro!

Moje bolečine v trebuhu so ponehale, hvala bogu. Mi je pa začelo iz nosa curljat....nič dobrega torej. Pa premalo sem spala, kar se mi zdele ornk pozna (tko zeham, da bom sodelavca čez mizo pojedla).

Me veseli da ste u redu (tud gripa se pozdravi)! Malecka-mateja boš videla, na pregledu bo vse OK.

Jest pa še nič ne kupujem za user posted image . Malo gledam že, ampak kupujem pa ne kej dost. Nekaj si bom sposodila, kakšno stvar bomo pa kupili. Ampak mislim, da malo kasneje. Kar bo novega, bo verjetno samo voziček, ostalo pa bomo upam, kupili rabljeno.

LP

(odgovor članu mzupa17)
Neposredna povezava do sporočila: 438
22.8.2006 9:13:24   
Anonimen
Pozdravljene so-user posted image

Kako ste kaj? Hothien je kaj novega pri tebi? Punce kar se tice prehladov se ne prevec sekirat! Poznam dosti noseck, ali tistih, ki so sedaj mamice, pa so zbolele med nosecnostjo, pa je bilo pol vse ok. Moja prijateljica je bila v 8 mes. nosecnosti, pa je imela vrocino 39. G pravi, da dokler otrokec miga, je vse ok, je pa bila na opazovanju par dni.
Vidim da nekatere ze kupujete. Meni se vseeno se zdi prekmalu. Bomo to opravljali pol enkrat, oktobra nekje... Sploh pa si  ne upam niti gledat otroskih oblekic, ker bi se mi strgalo, bi pokupla pol trgovine (kot da imam finance za to!)user posted image
Kar se tice prebave user posted image ... Tudi jaz se vcasih trudim kaj dati iz sebe, pa ne gre. Pijem donat, zjutraj jogutre, pa ne pomaga... Bom morala probat s slivami.user posted image
A vas kdaj mocno "pikne" v trebuhu? Cutim kot da bi mi nekdo z dolgo iglo prebadal trebuh. Pravijo da je to normalno, ker se maternica razteza. Me glih zanima...
Jutri imam drugi pregled pri svoji G (vsega skupaj pa peti-sem bla prvic pri svoji G, drugic v bolnici zaradi izcedka, potem enkrat samoplacnisko, nato NS). Upam da bo vse ok.

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 439
22.8.2006 9:13:48   
Tabali
Ojla punčice!
Moram se malce oglasiti po dopustu - vidim, da ste bile kar aktivne prejšnji teden.
Jaz sem pa prejšnji teden imela prave napade zaspanosti, praktično se mi je zdelo da ne bom preživela dneva če ne bom skoz spala... Sem probala mal izkoristit dopust pa malo, čist na easy, prečekirat trgovine, ampak enostavno ni šlo. Zgodilo se mi je to da sem samo gledala kam bi se ulegla, dobesedno user posted image . No od včeraj sem spet v službi, sicer ne kaj dosti zagnana, ampak nekako gre. Veseli me to, da smo se premaknili iz mrtve točke in smo začeli aktivno iskat zamenjavo za mojo odsotnost (ki jo btw že komaj in z neizmernim veseljem čakam user posted image ). Upam da bomo uspešni...
Tebi hothien in seveda vsem ostalim pa en velik user posted image  in veeeeeeeliko user posted image user posted image user posted image  za srečo!!!!!

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 440
22.8.2006 10:58:28   
strommer
Živjo februarčice!
Evo mene iz daljšega počitka od računalnika.Doma prenavljava stanovanje in ni bilo mogoče priti do njegauser posted image .
Pa da se najprej ponovno pofočkam:strommer,10.2.,Novo mesto

Ja z mano je vse OK,NS je bila dobra,slabost je minila,pojavile pa so se vrtoglavice in glavoboli.Upam,da bo to kmalu minilo,saj včasih kar omedlim.
Tudi jaz sem dobila že lep trebušček,zredila pa sem se za 1,5kg.
Ponovni pregled imam v ponedeljek in upam da končno izvem,kaj je.
No,imejte se fajn in upam,da bom lahko sedaj zopet več na RR.

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 441
22.8.2006 11:18:45   
malecka_mateja
dober dan!
evo da se se jaz malo oglasim v tem lepem dnevu!sem danes zelo vesela ma mojuser posted image dopust in je tak fajn! glede nakupov pa tako midva že mava vozek ker sma ga dobla na znižanju in posteljico!user posted image user posted image sej vem da je hitro amapk je bla prilika pa sma vzela!pa moja sestra je navdušena in mi je že nekaj bedarij nakupla!user posted image user posted image drugače pa še bomo malo počakali!sicer dosti cotik dobim od kolegice tako da za prve dni mam poskrbljeno kaj bo pa potrebno pa bomo kupili!
no lep dan še naprej pa pazite na sebe in svojeuser posted image !
papa

(odgovor članu strommer)
Neposredna povezava do sporočila: 442
22.8.2006 11:58:10   
ajči
drage mojeuser posted image
pa nisem mislila cunjice za user posted image
jaz sem že vse dobila pa pri tašči pustila saj je meni še malo hitro....niti pogledala jih še nisem to pride navrsto ko dam vse te preglede skozi-nujne...
mislim oblekice za vas saj vas mora že vse pomalem tiščati...user posted image
no vozičke pa kar kupite saj mi ga bomo tudi kmalo in postelcouser posted image
želima si da prej uredima lepo celo otroško nato pa hra po nakupih,,,,
čeprav bomo pa skoraj vse dobili ciljamo nato saj otrok tako hitro raste da ni normalnouser posted image
moram iti po nakupih za sebe saj dobivam napade ker nimam kaj za gor dati...

Neposredna povezava do sporočila: 443
22.8.2006 12:33:43   
JA_n_JA
Ja, mene je prejšni teden že tako tiščalo, da sm si mogla kupt dvoje nosečniške hlače in so prov udobne, tko da je prov supr k nč več ne tišči. Drgač pa midva z user posted image rihtava stanovanje, tko da bova postejco in ostalo šele konec leta kupila, ko se bova tja preselila. Naju čaka še ogromn dela.

lepo se imejte, pazite nase in na svoje user posted image !

pa pa, Janja

(odgovor članu ajči)
Neposredna povezava do sporočila: 444
22.8.2006 13:33:27   
alenkat
zdravo februarčice,
tudi jaz sem že morala nabavit nosečniške hlače, saj ko kaj pojem, me vse tišči in moram reč, da so prav udobne.
Tudi pri nas imamo že voziček in posteljico, z nakupi oblekic za user posted image pa bom raje malo počakala vsaj do 6.meseca, čeprav se že sedaj ful težko zadržujem.
Ravno te dni sem obležala v postelji, imam namreč vročino 37 ni veliko ampak ravno toliko, da nisem za nikamor in se mi nič ne da.
lepo se imejte

(odgovor članu JA_n_JA)
Neposredna povezava do sporočila: 445
23.8.2006 8:26:33   
ribicau
Živjo!

Prejle sem napisala cel roman, potem mi pa tale RR ni hotel sprejeti sporočila....A zdej pa še enkrat!

(odgovor članu alenkat)
Neposredna povezava do sporočila: 446
23.8.2006 8:30:11   
ribicau
No tkole je, počutje OK, pa upam, da popoldan ne bo več dež padal, ker moram malo na sprehod! Če grem na sprehod, potem se vzdržim večerje, drugače me pa vedno kaj premami.

A ve pa že vozičke kupujete, pa posteljice? Ja lepo to. Sej mene že tud fejst mika, ampak se vzdržujem. Drugače sem se pa s prijateljico zmenila, da kupim njihovo posteljico. Malo jo bomo pošmirglali pa pobarvali, pa bo kot nova. Vozičke pa že tud gledam, pa občudujem, ampak morava z dragim še dorečt.

Bodite v cvetju!

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 447
24.8.2006 8:46:33   
lencica
čao user posted image

Danes grem pa na NS. Komaj čakam. Upam, da bo vse vredu.

Kaj naj naredim, ker sem skoz zaspana. Samo spala bi in nobene prave volje nimam. A mi kakšnih vitaminov manjka?

Ne bojte se, ko vstopate v novo življenje. Vsako plemenito pridobitev spremlja kanček tveganja. Kdor se boji tveganja ne more pričakovati, da bo kaj pridobil!

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 448
24.8.2006 9:41:55   
Anonimen
Ojla nosečke!

Meni je spet slabo... user posted image Sem si skuhala čajček, pa neki hotla pojest pa nišlo... Bljakk! Upam da se res kmalu konča tole, ker že norim!

Glede nosečniških cot pa takole: imam sicer eno krilo iz jeansa, ampak me ful moti, ko si ga oblečem, pa mi še ni čist prav, pol pa tista podlaga od bokov navzgor po trebuhu tako nabrano stoji... Sem prav hecna v njej user posted image Ampak vseeno komaj čakam, kdaj jo bom začela nositi...Še kakšen teden user posted image

Včeraj sem imela G pregled, vse je ok, malega je ful kolcalo, sma se z G tako smejale... Lubek moj user posted image Edino kar ni ok je, da imam preveč soli v telesu in jo moram zmanjšati v prehrani, pa veliko piti-kot da do sedaj ne pijem dovolj! Ampak res-2-3 litre tekočine spijem na dan. Če sem pa skoz žejna... Pol pa ni dovolj? Hm no ja...

Aja pa še pritisk mam ful nizek 90/50. Groza! user posted image Zredila sem se pa za samo 1 kg, zgleda moja tehtnica ne dela prav user posted image

Lepo se imejte, pa bušije mažite!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lencica)
  Neposredna povezava do sporočila: 449
24.8.2006 12:02:52   
BTina
En lep pozdrav še iz Primorskega konca user posted image !

Upam, da ste vse še naprej v redu in vaši dragi user posted image  tudi. V torek smo bili tudi mi pri G in pogledal našo malo žabico kako se razvija. Vse je že na mestu: rokice, nogice, prstki, možgani, pa želodček,.... Uf, kako sva bila z mojim user posted image  vesela, ko sva ga gledala na ekranu in nama je G. razlagal. Jaz bi kar vsak dan hodila k G gledat tale najin cukrček. Moram rečt, da tale najin G je res THE BEST. Ful sva zadovoljna z njim, saj on res skrbi zame in za najino user posted image . Spol pa se še ni prav dobro videl, vendar midva imava feeling da bo fantek. Ne vem bomo videli 20.09.2006, ko imamo ponovno pregled. Že komaj čakam!

Hothien -  ma kaj tebe že brca? Srečka ti! V katerem tednu pa si? Jaz ne čutim še nič brcik, samo včeraj sem imela občutek kot, da imam neke mehurčke v trebuhu. Ob enem te lepo prosim, če na seznamu popraviš PDP na 03.02.2007. Že v naprej hvala.

Zaenkrat toliko, lepo se mejte in uživajte!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?