|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
24.8.2006 15:59:43   
mzupa17
LEP POZDRAV user posted image !!

Kako ste, kako kaj vaše počutje? Jst tudi še ne čutim brcik,ampak imam včasih občutek kot da mi skoz kruli, čeprav sem sita.
Kako to da eni G vedno vsak mesec naredijo ultrazvok,eni pa ne,meni je nazadnje samo srček user posted image  poslušala,pa nič drugega,pa tako sem čakala da bom videla svojo bebiko,zdaj imam pa G šele čez en mesec,to bo še dolgo, pa takrat bo user posted image  velik že kakšnih 20 cm,ali ima prav?user posted image
Koliko časa boste pa ve hodile še v službo, do decembra, novembra?

pdp 9.2.2007

(odgovor članu BTina)
Neposredna povezava do sporočila: 451
24.8.2006 18:46:15   
ribicau
Zdravo!

Jaz imam drug teden pregled in upam, da mi bo naredila ultrazvok. Nazadnje mi je samo srček poslušala (to je bilo 1 mesec nazaj)! Zdej bi pa res že rada videla, kako kaj user posted image . U bistvu sem jaz user posted image  na ultrazvoku videla samo na začetku, ko smo iskali srček. Na NS pa je bil G tako prijazen, da ni hotel monitorja k meni obrnt, tako da nisem nč vidla.

LP

(odgovor članu mzupa17)
Neposredna povezava do sporočila: 452
24.8.2006 20:36:15   
Anonimen
Seznam februark user posted image

01. hothien, Trbovlje
01. JA_n_JA; Ljubljana, user posted image
02. ajči, Izola ali Postojna
03. BTina, Šempeter ali Postojna
06. hgrm, Ljubljana
08. ribicau, Jesenice 
09. juorje, Celovec user posted image
09. mzupa17, Kranj
10. strommer, Novo mesto
10. Geja, Ljubljana              
10. mihi33, Murska Sobota  
12. kolumbo, Ljubljana 
12. alenkat, Ljubljana            
14. malecka_mateja, Maribor ali Ptuj, user posted image  
16. darja.grm
18. metuljčica27, Maribor ali Ptuj
18. LuLu, Maribor
19. Tabali, Ljubljana  user posted image
21. Biba 1, Celje  user posted image  user posted image
22. jasna81, Celje user posted image
28. sminc, Novo mesto user posted image
28. lencica, Slovenj Gradec

Pofočkanih je 22 user posted image  in 23 user posted image ! user posted image  user posted image  user posted image

Če katere še ni na seznamu in bi rada bila, se pofočka tako:

PDP, nick, kraj poroda, user posted image  ali user posted image , če že veste

user posted image  user posted image  user posted image

Tiste, ki ste označene s krepko pisavo, dejte povedat še kraj, kjer nameravate roditi! user posted image     

< Sporočilo je popravil hothien -- 24.8.2006 20:46:06 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 453
25.8.2006 13:57:38   
malecka_mateja
ojla!
punce moje! spet se vam malo oglašam!mi je mojuser posted image rač dal popravlat in nemorem spremljat skoz!
no vidim da ste vse mele preglede jaz ga mam komaj čez 2 tedna!komaj čakam!
no počutje drugače ok!
Pridne bodite pa pazite na sebe in svojeuser posted image
papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 454
25.8.2006 21:11:27   
BTina
Zdravo!

Mzupa 17 -  v nosečnosti ti pripadata dva UZ, ki jih plača zavarovalnica in nekateri G se tega striktno držijo. Jaz hodim k privat G, ki ima koncesijo in mi je do sedaj vedno naredil UZ. Obrazložil nama je, da kljub temu da zavarovalnica plača le dva, se on vedno rad prepriča, če je vse OK tudi tako, da malo pokuka kako se kaj razvija. Moj G je zakon! Če pa ti želiš, da ti G naredi več kot dva UZ, moraš plačati cca. 4.000,00 SIT (vsaj tako sem slišala). Mislim, da je vse odvisno od G. Osebno pa menim, da glede na to, da nas je user posted image  tako malo in nataliteta vpada, da bi morali bolje poskrbeti za nas, in to tudi tako, da bi imeli več UZ v nosečnosti, saj le tako se lahko otroka opazuje kako se razvija in raste.

Jaz sem si na netu izračunala, da nastopim porodniški 06.01.2007, tako, da bom pred tem pokoristila še dopust in načrtujem, da bom v službi za nekaj časa zaključila nekje sredi decembra. Joj kje je še to user posted image ! Jz pa komej čakam februar! 

Hothien, s tabo kako je? Brcike so že pogoste? A si že dobila voziček?

Lep večer vam želim!

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 455
26.8.2006 9:17:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: BTina
Hothien, s tabo kako je? Brcike so že pogoste? A si že dobila voziček?

Pa da se še malo javim. user posted image  Jaz sem OK (trkam), brcike pa so ja, kr vsak dan malo. Včasih zjutraj, drugič zvečer, pa tko zelo nežno je še vse tole. Jih pa res občutim samo takrat ko ležim čisto pri miru in sem nanje pozorna. Tega je sedaj res več, ker dosti počivam.
Voziček pa sva tudi dobila, ja! Super je! user posted image  Le še gume morva napumpat, da ga bom malo po stanovanju peljala sem in tja, da vidim kako se ga vozi.
Pregled mam nekje čez dva tedna, kak teden pa moram še malce bolj počivati, za naprej pa je rekla, da lahko kar po starem, kot prej, kot da ni bilo nič narobe. user posted image
Torej, uživajte, božajte bušije in bodite pozorne na prve brcike!
Aja, še to, čez slabe tri teden bom že na polovici user posted image ! Noro, kajne?

(odgovor članu BTina)
  Neposredna povezava do sporočila: 456
26.8.2006 10:45:49   
ribicau
Ojla bejbe!

Spet za en k...user posted image  vreme. Ampak nas to en bo ustavl, bomo šli vseeno malo na lepše.

Hothien, me veseli, da si OK, pa da že tud brcike vsak dan čutiš. Pri nas je pa še zatišje, kar se tega tiče. Sej pravim, nadvse upam, da mi bo naredila v torek ultrazvok, da vidim, kaj user posted image  počne tam notr. Dons grem za novega člana prijateljice kupit eno igračko v Pikapolonico, pa bom še mojga user posted image  sabo vzela, da mu kakšno stvar mal pokažem user posted image . Drugač je pa včerej reku, da morva počas začet imena zbirat.....a si morte mislt, da on to začne....jest sem misla, da bom mogla sama začet težit. Sva se zmenila, da bova imena vsak na svoj listek napisala, potem pa pogledala, če mava kakšno ime oba napisano...upam, da imava podoben okus.

LP, pa naj vas vaši user posted image  mal razvajajo...

(odgovor članu mzupa17)
Neposredna povezava do sporočila: 457
26.8.2006 16:42:34   
ajči
hajlihajlo mi veseleuser posted image smo...

počutje vse ko da nisemuser posted image

resnično upam,da bo do konca tako...

me veseli da ste dobro in ja skupaj trkajmo...

v pon. imamo pregled daw.dajte moje držati pesti da bo vse okej čeprav pa sem jaz ful optimiste....

kupili velik avto v pon.začnemo opremlati vse po novem hurauser posted image
vozičke smo pa prav danes gledali joj koliko je tega vendar jaz želim enega odštekanega..user posted image
kaj ste gledale kaj v italiji ali gracu je kaj bol povolna cena....

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 458
28.8.2006 7:18:04   
ribicau
Dobro jutro!

Vikend lepo preživele? Jest moram rečt, da kar u redu. Včeraj bolj na kavču, se mi ni nič dalo, ampak je bila pa sobota zato toliko bolj aktivna. Spala sem pa tko zanič danes, da ne vem kako bom v službi zdržala do konca.

LP

(odgovor članu ajči)
Neposredna povezava do sporočila: 459
28.8.2006 9:59:13   
Tabali
Pozdravljene punce!!
Spet nov teden , upam, da ne bo tok naporen kot prejšnji... kar se službe tiče bi najrajš že v tem trenutku ostala doma, ne pa da "moramuser posted image " čakati tam nekja do Božiča, ko bom končno šla na dopust in pol na porodniško jeeeeeeeee user posted image . Enostavno ne gre več z enakim tempom, skoz v peti prestavi...user posted image . Moje počutje je še vedno bolj tko tko, se mi zdi da bruham čedalje boljuser posted image , zaspana sem itak skoz, tako da ... Mah, brez veze jamrat, popoldan grem spat, pa bo user posted image .
V soboto sva z user posted image  šla mal po nakupih, od "starih" oblačil je vsak dan vse manj uporabnih in je že bilo kar krizno stanje glede tega. No sva bila kar uspešna in upam da sem se zadovoljivo opremila s potrebnimi zadevami.
Tudi midva bova ta teden začela z določenimi "premiki" po stanovanju, beljenjem in temu podobnimi opravili, tako da bo pestro user posted image user posted image .
Uživajte!!

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 460
28.8.2006 14:57:19   
mzupa17
Lep pozdrav user posted image !

BTina,hvala za pojasnilo,res bi mi lahko G malo več razložila o tem.Drugače bom pa šla v Ljubljano na 3D ultrazvok,kjer ti nardijo tudi filmček,priporočajo enkrat od 25 do 30 tedna.Ali bo katera šla na ta pregled?
Sem pa tudi jaz zelo zaspana,včeraj sem spala od osmih zvečer pa do pol devetih zjutraj. Kje je šele december,da grem na dopust in bolniško?
Jst tudi še ne čutim brcik,ampak včasih kot žgečkanje,res je smešen občutek.
Ja kmalu bomo na polovici user posted image , hura!!!

Lepo se imejte pa dobro počutje vam in vašim user posted image !

pdp 9.2.2007

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 461
28.8.2006 16:07:45   
ajči
halo user posted image
ja danes smo imeli velik pregled daw.sin.
izvid pa vidimo seveda malo kasneje drugače ve super saj nemorem verjeti nič popolnoma nič sam da trebušček raste...
kg 56
teden 16 in 3dni
tako da je tudi PDP spremenjen na 9.02.07
spol ze vemo ampak ga se ne povemo...
ja tudi mi gremo na 3d v oktobro v postojno...

cmoka vsemuser posted image

(odgovor članu mzupa17)
Neposredna povezava do sporočila: 462
28.8.2006 17:43:45   
BTina
Zdravo user posted image !

Danes je res eno zaspano vreme, pa še dež nekaj nagaja. Drugače kako ste? Jz že komaj čakam, kdaj se bo najina user posted image  oglasila. Vsak dan sem bolj pozorna na moj trebušček ali se že kaj dogaja ali ne, da bi tudi mi (predvsem jaz) občutili navzven.

Hothien super, ker si že dobila voziček! Enkrat sem te že spraševala, zakaj si se odločila za Maxi C. lupinico in ne kar original Traxxovo? Si mogoče kje prebrala, da ni dobra? Zanima me, če je katera mogoče delala kakšno študijo tudi glede teh lupinic?

Tudi midva bova počasi začela izbirati imena. Samo pri nas je tako, da tista imena, ki so meni všeč mojemu user posted image  niso, tako da bo okrog tega še pestro. Meni so všeč kakšna bolj moderna, nenavadna imena. Kaj pa vam? Katera imena so vam trenutno najbolj všeč?

Lep in deževen pozdrav. 

(odgovor članu ajči)
Neposredna povezava do sporočila: 463
28.8.2006 21:25:18   
malecka_mateja
ojla!
sa se malo še jaz oglasim!končno dobila računalnik nazajuser posted image user posted image user posted image !jupi!drugače pa kar gre!
mi že tudi imena zbiramo pa mojemu ni nič všeč kar je meni in je prav petsro!tudi meni so všeč bolj moderna imena!joj komja čakam na brcike sem tudi jaz boljpozorna na to!ampak bo prišel tudi čas za nas!
no lepo se imejte še naprej!
pridne bodite pa božajte svoje bušije!
papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu BTina)
Neposredna povezava do sporočila: 464
29.8.2006 7:36:08   
ribicau
Zdravo!

Danes imam pregled in upam da bo vse OK. Drugače si pa danes res želim UZ, ker user posted image  že tako dolgo nisem videla.

Drugače me pa zanima, kje prodajajo hartanove vozičke (razen na netu), pa hauckove..., zato ker jest bi jih rada videla v živo in malo sprobala. Kako kaj s temi vozički kaže v avstriji? A jih kje imajo, razen seveda na internetu?

LP

(odgovor članu mzupa17)
Neposredna povezava do sporočila: 465
29.8.2006 8:04:38   
mihi33
POzdravljene vse user posted image .

Na našem koncu je po deževni noči pokukal sonček, a je vreme kljub temu zaspano, pa še glava me boli, tako da upam da bo današnji dan v službi hitro minil.
Sicer pa imam že dva dni malo krče, zato jemljem Spazmex po naročilu G in več počivam, sicer se počutim OK.

Ribicau glede vozičkov ti lahko povem, da sem bila prav v soboto v Grazu in imajo v Kiki zelo veliko izbiro vozičkov Hoco in Hartan. Meni je všeč hartan iX1 (osnovna verzija stane 260 €) za pozneje, pa so imeli prav lušne, meni so zelo všeč, pa super se vozijo. Poglej se v Leiner, tudi tam je velika izbira.
Bodite pridne, pa ne naprezajte se preveč.
LP, M.

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 466
   [Brisano sporočilo]
29.8.2006 16:38:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mihi33)
  Neposredna povezava do sporočila: 467
29.8.2006 21:20:33   
darja.grm
No pa smo nazaj iz dolgega dopusta.Ne morem verjet, da sem šla delat po skoraj dveh letih. To je blo vse čudno.
Drugač pa moje počutje super, tud jest sploh ne vem da sem user posted image .Sam na Portugalskem je pa blo mal slabosti.Ampak to je mimo.Drugač jest tud še nič  ne čutim, no mogoče mal metuljčkov, sej to še pride in to kmal.drugač pa moram vam povedat, da sploh še nisem imela konkretnega pregleda,Sam ta prvbič to je blo vse, pol pa počitnice in jutr končlno spet.Grem pa na trihormonski test, ker smo bli na nuhalni še premajhni in pa še ultrazvok bom imela jutr.Tko da punce držte pesti, da bo vse o.k. pa seveda upam da se bo že kej videlo spol, ker si zdej res želim eno lepo pučnko.
Aja, pa jest grem dorit v Lj, kjer sem tud prvič in je blo siuper.
No se pišemo ko izvem kaj novega.

carpe diem

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 468
30.8.2006 7:33:44   
ribicau
Dobro jutro!

Včeraj sem bila na pregledu. Spet mi ni delala ultrazvoka, pa sem ji potem kar rekla, in pravi, da ga bomo v naslednje - ta podrobnega (verjetno morfologija)! No pa je blo, k nč ni blo. U glavnem user posted image  sem slišala in je to tud nekej. Dela pa kr 149/min! Pa stehtal smo se tud, in je pokazal da sem se do zdej zredila 2,5 kg. No men doma kaže 3 kg več, pa vem da je blo 0,5 kg manj zato, ker nisem imela časa jest včerej cel dan. Sej k sem pršla domov zvečer, sem se pa nabasala user posted image , da sem kr pokala po šivih. U glavnem urin in kri sta pa tudi bp.

Danes pa doma dokončujemo dela na hodniku. Že pol leta sva v stanovanju, pa se do sedaj nisva mogla spravt poštimat tale hodnik. To pomeni, da bomo brusil stene, potem pa barval. Fino a ne, bom Fata do poznih večernih ur...No samo da se že enkrat poštima. Sej se je tašča ponudila, da mi pride spucat, ampak no way, če danes ne bom zmogla vse, bom pa jutri do konca.

Uživejte!

(odgovor članu mzupa17)
Neposredna povezava do sporočila: 469
30.8.2006 7:45:05   
Anonimen
Ojla user posted image

Sem napisala pol romana, pa neki narobe prtisnem pa je šlo user posted image

Kako ste kaj? Vidim, da ste kar pridne na forumu. Mene pa ze nekaj časa ni bilo, dela kolkor hočeš, motivacije pa od nikoder. Pri meni slabosti še kar trajajo, pritisk je nizek (90/50), utrujenost pa taka, da komi hodim, pol se mi pa tole zgodi, da je ura 6 zjutraj, jaz pa spati ne moremuser posted image Sem danes že veliko naredila, pa še ura 8 ni! user posted image

Glede vozičkov in ostalih stvari se midva še ne zanimama, sma rekla pol enkrat novembra, decembra... Glede pa nošečniških oblačil sem pa katastrofa! Nič mi več ni prav. Moram ta vikend po shoppingih, ker se mi že kar opazi buši user posted image

Uživajte, se še slišimo!

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 470
30.8.2006 9:44:41   
Tabali
Ojla,
punce kako gre. Jaz sem danes spet zaspana za crknit. Včeraj je bilo več kot super, danes pa se skor premaknit ne moremuser posted image . Še sreča, da sem sama v pisarni in lahko, recimo, malo zakinkam user posted image .
Drugače pa vse OK. Naslednji teden mamo pregled, že komaj čakam (spetuser posted image ), malo smo že začeli prilagajat stanovanjski prostor in pripravljat za beljenje, skratka se dogaja.
Imena še nimamo... smo pa na dobri poti user posted image .
Lepo se mejte in uživajte!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 471
30.8.2006 10:12:08   
ribicau
...jest pa mislim, da sem začutila prve brcike - sicer mi je blo že celo jutro zelo čudno, kot bi se mi nekej pretakalo po trebuhu, potem pa buf, buf (dve brci v razmaku 20 sek)! Zdej pa noče več user posted image !

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 472
30.8.2006 10:25:20   
ajči
halo mihi33!
prosim,daj mi malo podrobnosti povej o vozičkih kaj so na tri koleščka?
kakšne so cene je razlika tuki in gor?
sem iz primorske pa nebi šli gor za tako tako kaj imaš kakšno slikico da malo prečakiramo-prosim....

kaj pa postelje si tudi kaj gledala in vzmetnice kakšne so cene?

kaj paše v peg perego voziček vsak peg peregov jajček?

ker bi si jajček lahko sposodili voziček pa kupili...pa nimamo pojma jajček ima cc dve leti...

drage mojeuser posted image en velik cmokkkkkkka...

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 473
30.8.2006 10:28:11   
ribicau
...no zdej sem pa prepričana, da so brce....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ajči)
Neposredna povezava do sporočila: 474
30.8.2006 10:39:57   
Tabali
Vauuuuu ribicau user posted image user posted image user posted image user posted image  barvo!!!!!!!!!!

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?