|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
16.8.2006 11:56:24   
ajči
ojla hothien!
si pa prava carica za dopisovanje dobila sem občutek,da sma si sorodni duši user posted image
bravo take rabimo....user posted image
moj porod je 2.02.07 v izoli ali postojna ni še 100%

počutje je super upam,da bo tako tudi do 2.02
edino kar mi malo hormoni nagajajo ...
dajte moje user posted image držite se in mislite pozitivno naj vam skozi sije sonček...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 376
16.8.2006 12:04:09   
ajči
kaj se tiče kave jaz jo vsako jutro spijem tako ko vedno...
ne deklam nobene razlike prej in zdaj ker mi prav vse paše mogoče ni dobra čokolada dela mi malo zgage
drugače pa vse jem tako da je resnično super...user posted image
joj kako me zanima spol pa nimam pojma kdaj se lahko vpraša g.
kako da ene izvejo že tako hitro pri 12t.

(odgovor članu ajči)
Neposredna povezava do sporočila: 377
16.8.2006 12:14:44   
JA_n_JA
Hej!

Jaz sm tud kadila, pa sm nehala ko sm zvedla da sm noseča. Mi pa včasih ful zapaše, ampak sej mine user posted image .
Ja, men je do zdej vsakič naredil ultrazvok (3x).
Drgač pa tud mene zateguje v trebuhu, če se orng smejim, al pa če kihnem, sam mislm da je to normalno.

pa pa, Janja

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 378
16.8.2006 12:46:20   
mzupa17
Ribicau...bom poročala vse! pa res se mi zdi fajn ker nimam več slabosti pa bruhanje je ponehalo,upam da bo tako ostalo ker mam zdaj več energijeuser posted image user posted image

Čaw,lepo se imejteuser posted image moram v službo

pdp 9.2.2007

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 379
16.8.2006 13:31:17   
mihi33
Čao punce, kako ste?

Končno smo dočakale sonček. Jaz sem v službi, pa že komaj sedim, ker me fuuuuul križ boli, pa ne vem kako se bom prebila skozi dooooooldooooo sredo. user posted image user posted image user posted image
Sicer je počutje kar OK, a nizek pritisk mi še vedno povzroča vrtoglavice. Prav danes zjutraj sem bila v službi kot povožena, a sedaj že gre.
kar se tiče kave, jaz jo spijem takoj zjutraj ko vstanem (mlečno) ker mi niti tista z kavnega avtomata ne paše, pol pa še v službi eno, včasih tudi dve.
Tudi mene včasih tišči v trebuščku, pa malce mam krčev.
Jutri imam pregled pri G, pa še THT teste mi bojo nardili, pa bo vidla kaj bo G rekel.

Pridne bodite pa čim manj stresa,

Lp, M. 

(odgovor članu mzupa17)
Neposredna povezava do sporočila: 380
16.8.2006 14:10:41   
malecka_mateja
ve katera kak dolgo se na izvide za THT čaka?in kdaj zveš če je vse ok?
no pridne bodite in uživajte!papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu mihi33)
Neposredna povezava do sporočila: 381
16.8.2006 16:42:24   
hgrm
Hojla februarčice.

Skor nimam časa več na RR, v službi že delamo s polno paro, jaz delam zdaj dvojno, ker nadomeščam še sodelavko, ki je na dolgotrajni bolniški, pa še hiško z dragim urejava, ker se bomo kmalu selili.

Jutri imam redni pregled pri G, bomo vidli, če je vse ok, počutim se sicer v redu.

Aja, še pofočkat se moram,

06.02.2007, hgrm, Ljubljana

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 382
16.8.2006 19:59:25   
Anonimen
Seznam februark user posted image

01. hothien, Trbovlje
01. JA_n_JA; Ljubljana, user posted image
02. ajči, Izola ali Postojna
05. BTina
06. hgrm, Ljubljana
08. ribicau, Jesenice 
09. juorje, Celovec user posted image
09. mzupa17, Kranj
10. strommer
10. Geja, Ljubljana              
10. mihi33, Murska Sobota  
12. kolumbo, Ljubljana 
12. alenkat            
14. malecka_mateja, Maribor ali Ptuj, user posted image  
16. darja.grm
18. metuljčica27, Maribor ali Ptuj
18. LuLu, Maribor
19. Tabali, Ljubljana  user posted image
21. Biba 1  user posted image  user posted image
25. jasna81, Celje 
28. sminc, Novo mesto
28. lencica, Slovenj Gradec

Pofočkanih je 22 user posted image  in 23 user posted image ! user posted image  user posted image  user posted image

Če katere še ni na seznamu in bi rada bila, se pofočka tako:

PDP, nick, kraj poroda, user posted image  ali user posted image , če že veste

user posted image  user posted image  user posted image

Tiste, ki ste označene s krepko pisavo, dejte povedat še kraj, kjer nameravate roditi! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 383
   [Brisano sporočilo]
16.8.2006 21:19:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 384
17.8.2006 7:23:46   
alenkat
Na seznamu mi manjka kraj poroda, ki bo Ljubljana.
Tudi jaz sem zamenjala že vso garderobo. Na teži sem pridobila samo en kg, ampak hlač nobenih ne morem več obleč.
Trebušček je že kar lepo okrogel in prav prijetno ga je božati.
Včeraj sem šla v knjižnico po knjigo leksikon imen, tako, da bomo tudi pri nas že počasi pričeli zbirati imena. Glede na to, da imava z možem zelo različen okus, mislim, da bo kar pestro.
Ravno včeraj sem imela gin.pregled, vse je ok (tudi izvidi NS), le v vodi sem imela povečane bakterije.
Lepo se imejte in uživajte v nosečnosti

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 385
17.8.2006 8:18:32   
ribicau
Živjo tudi od mene!

Mene pa nekaj zanima! Kako vam je G izračunala PDP? Prvi dan zadnje M + 9 mesecev + 7? Men je sicer tko, ampak ene pa drugače računajo (še glede na dolžino ciklusa) in PDP pride par dni prej!

Joj zunej sonček, jest pa v pisarni.....bi šla kar ven.

(odgovor članu alenkat)
Neposredna povezava do sporočila: 386
17.8.2006 9:22:28   
Anonimen

01. hothien, Trbovlje
05. BTina
06. hgrm, Ljubljana
08. ribicau, Jesenice 
09. mzupa17, Kranj
10. strommer
10. Geja, Ljubljana              
12. kolumbo, Ljubljana 
12. alenkat, Ljubljana            
16. darja.grm
18. LuLu, Maribor
21. Biba 1  user posted image  user posted image
25. jasna81, Celje 
28. sminc, Novo mesto

Pofočkanih je 22 user posted image  in 23 user posted image ! user posted image  user posted image  user posted image

Tiste, ki ste označene s krepko pisavo, dejte povedat še kraj, kjer nameravate roditi! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 387
17.8.2006 10:50:37   
ajči
dobro jutro drage mojeuser posted image
ta prelepi dan .nasmejan...
počutje super komaj čakam pregled  ki ga imam 28.08
da vidimo kako in kaj...user posted image
upam,da ste dobro polne energije in dobrega počutja...
poletje se je sapet začelo zato ne se šparat gremo vsi na sveži zrak...
user posted image drage želim vam še en lep dan in ne se pozabit začeti kvalitetno mazati proti strijam in razgibavati saj malo svoje telo za dobro počutje in dober porod...

pa na usnicah nasmeh.....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 388
17.8.2006 12:42:20   
mzupa17
Dober dan user posted image !

evo, sem prišla od G,nč ni blo ultrazvoka dons, user posted image jst sem pa tako čakala,zdaj ga imam šele čez 6t oz.28.9.,takrat mi bo tud povedala za spol. To je še daleeeč. Dugače je pa vse ok, v enemu mescu sem se zredila 1,5kg-a je to velik? Moja teža pred noseč. je bila 51kg sedaj jih imam 55,5? 

pdp 9.2.2007

(odgovor članu ajči)
Neposredna povezava do sporočila: 389
17.8.2006 13:34:10   
ajči
halo!
ma saj nimam pojma kako tej kg?
jaz sem imela 54kg pa sem se zredila 0,5 do 12t...
zdaj bomo pa videli koliko imam pregled 28.08 tako da se sam tam tehtam in nikjer drugje naj bo vedno enaka tehnica....
zdaj sem v 14t.tako da vidimo kako in kaj ....
mislim pa da si čisto ok.saj otročiček mora normalno rasti in se razvijati...saj si še vedno zelo suhaaaaaaaaaaaaa....
lp!

(odgovor članu mzupa17)
Neposredna povezava do sporočila: 390
17.8.2006 14:35:02   
biba 1
Da vas še jaz pozdravim!

Vidim, da sem krepko označena na seznamu user posted image , saj sem že pisala enkrat nazaj, da bom rodila v Celju (verjetno?).

Lepo, da ste vse ok user posted image , tud jaz sem ok, razen kisline v želodcu! Uh, prava zgaga!

Kar se pa tiče kg, sem pa zgleda da jaz najbolj nepridna...user posted image

Ostanite vesele!

(odgovor članu ajči)
Neposredna povezava do sporočila: 391
17.8.2006 14:53:53   
Anonimen

01. hothien, Trbovlje
05. BTina
06. hgrm, Ljubljana
08. ribicau, Jesenice 
09. mzupa17, Kranj
10. strommer
10. Geja, Ljubljana              
12. kolumbo, Ljubljana 
12. alenkat, Ljubljana            
16. darja.grm
18. LuLu, Maribor
21. Biba 1, Celje  user posted image  user posted image
25. jasna81, Celje 
28. sminc, Novo mesto

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 392
17.8.2006 15:07:14   
Anonimen
Čao punce!
Vidim da se kar dobro počutite vse, to je lepo slišat.
Biba1, sorry, nisem vidla da si že prej napisala kraj poroda. user posted image  Kar pa se tiče kg, je prav da se največ rediš, saj nosiš dva user posted image  user posted image !
mzupa17, če nisi mela UZja, kak pregled si pa mela. Meni je G rekla, da me bo vaginalno pogledala predvidoma samo še 2x (na sredini in proti koncu), drugače pa bodo kar UZ naredile.
Jaz imam pregled v ponedeljek, že komaj čakam! user posted image

A ma še katera bolečine v trebuhu? Tako pikanje in špikanje, krčev ni. Baje da je to raztezanje vezi, kar je normalno. Le včasih malce zoprno.
Zdej pa šibam kuhat naprej, moj user posted image  bo vsak čas doma!

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 393
17.8.2006 16:20:19   
ribicau
...ajči kako si ti v 14 t, pa PDP imaš pred mano? Prosim naj mi ena to razloži, kako se to računa oz. gleda! Jest pomojem to skoz narobe računam, čeprav po slikcah iz prvi dveh UZ mi čist klapa.  
Jaz sem baje v 16 t (prvi dan zadnje M=1.5.). Prosim, prosim, prosim pomagajte, da ne bom butast izpadla user posted image !

Drugač pa ja hothien, tud mene skoz nekej špika pa zbada. Na čase je prav neprijetno. Tud jest upam, da je to normalno.
LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 394
17.8.2006 18:14:48   
lencica
Mislim da zadnji dan menstruacije + 280 dni. Lahk si pa zračunaš tukaj

http://www.mef.hr/if/alati/racunala/skripte/k_koncep.html

Ne bojte se, ko vstopate v novo življenje. Vsako plemenito pridobitev spremlja kanček tveganja. Kdor se boji tveganja ne more pričakovati, da bo kaj pridobil!

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 395
17.8.2006 18:41:01   
lencica
Kaj pomenijo te zvezdice pod našim imenom?user posted image

Ne bojte se, ko vstopate v novo življenje. Vsako plemenito pridobitev spremlja kanček tveganja. Kdor se boji tveganja ne more pričakovati, da bo kaj pridobil!

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 396
17.8.2006 19:02:18   
BTina
Ciao februarčice!

Po doooolgem času se zopet oglašam. Res ste bile pridne s pisanjem, saj sem porabila ogromno časa, da sem vse prebrala. Dopustovanja na morju je na žalost konec in v ponedeljek ponovno v službo, a k sreči le po štiri ure. Počutje je odlično, le najesti se ne smem, pa tudi trebušček je že kar lepo opazen. Problem nastane, ker je tudi moja dosedanja garderoba močno pretesna in si največ pomagam s trenerkami ter enimi nosečniškimi hlačami. Ni kaj bo treba v shopping user posted image

Berem, da nekatere se že mažete s kremami proti strijam. Ravno danes sem v reviji Mama prebrala, da se njihova uporaba priporoča od 4. meseca dalje. In ker mi zaključujemo 4. mesec, me zanima za kakšne kreme ste se vi odločile. 

Hothien - prebrala sem, da si naročila voziček preko Kikiwelta. Za katerega si se odločila? A si naročila samo voziček ali tudi kakšno dodatno opremo? Tudi midva si tam ogledujeva enega in me zanima tvoja izkušnja z njimi.

Kraj poroda še ni 100% tako, da prosim, če napišeš Šempeter pri G oz. Postojna. Se moram še z mojim G posvetovati, ki pa je v Postojni.

Zaenkart dovolj, lepo se imejte in uživajte s svojimi user posted image  , ob pričakovanju prvih brcik. Midva jih komaj čakava ... do takrat pa moj user posted image  posluša le premikanje najineuser posted image  (žabice, kot jo je poimenoval) preko mojega trebuščka.

Lp

(odgovor članu lencica)
Neposredna povezava do sporočila: 397
17.8.2006 19:43:58   
ajči
hajli hajlo mi pravi sončki smouser posted image
tako si že informirana če pa še tako nebo šlo pa vprašaj še 1krat dr.g
in boš vse vedela drugače ti bom pa jaz izračunala pa bo kar bo ha,ha...

(odgovor članu BTina)
Neposredna povezava do sporočila: 398
17.8.2006 20:05:39   
LuLu
Ojla!
Lencica, jaz mislim, da te zvezdice pod imenom pomenijo koliko komentarjev si napisala. Me začetni imamo eno, tiste nad sto dve... Hothien bo najbolje vedla zakaj si jih je toliko zaslužila user posted image
Kremo za strije ne uporabljam redno. Imam Sanosan kremo, je bila cenovno ugodna. Sem na RR forumih prebrala, da jih kar nekaj user posted image  uporablja. Priporočali pa so mi Colistar in Vichy. Sta kar dragi, Colistar je sicer ful velika količina, koliko so pa boljše od ostalih pa ne vem. Mogoče samo znamka toliko stane.
Moram še slikico user posted image  dodat, da bo bolj zabavnouser posted image , pa še eno za Bibo1 user posted image

(odgovor članu BTina)
Neposredna povezava do sporočila: 399
17.8.2006 20:06:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lencica

Kaj pomenijo te zvezdice pod našim imenom?user posted image

Večja goflja si, več jih imaš! user posted image  Gre po številu postov, za 100 maš dve user posted image user posted image , za 500 user posted image user posted image user posted image , za 1000 user posted image user posted image user posted image user posted image in za 2000 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

IZVIRNO SPOROČILO: BTina

Hothien - prebrala sem, da si naročila voziček preko Kikiwelta. Za katerega si se odločila? A si naročila samo voziček ali tudi kakšno dodatno opremo? Tudi midva si tam ogledujeva enega in me zanima tvoja izkušnja z njimi.

Midva sva kupila Traxx by Hauck in sicer Marlina 3. Hotla sva v rdeči barvi, pa je žal že razprodan, zato sva pohitela in naročila v bež barvi, da še tega ne prodajo. Zraven sva vzela še torbo za prenašat user posted image   namesto košare, čeprav je ne rabiš, ker je voziček primeren za novorojenčka, saj se ležišče popolnoma podre. Pa vzela sva še dežno prevleko in adapterje za maxi cosi lupinico namonitrat. Lupinico bova kupila tuki, prav tako zimsko vrečo v bež barvi, ker so tam meli samo letno. Dobiva pa ga drug teden enkrat, danes sva plačala.
user posted image

To je ta voziček.

To je pa torbauser posted image
Pa še to: vse skupaj s poštnino vred pride 70.000 v Arielu je pa samo voziček, brez vsega 80.000. user posted image  Definitivno se splača! user posted image

< Sporočilo je popravil hothien -- 17.8.2006 20:12:42 >

(odgovor članu lencica)
  Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?