TiaSara
|
Lep dan vsem! Pa čestitke vsem za 9 in 8 mesecev (uf, kako daleč smo že prišli). Pikicaa - tole se pa res zelo zoprno sliši. Upam, da se bo mala premislila in začela spet normalno papati GH, pa da boste ponoči kaj spali. Naš se je zbujal na 2-3 ure, pa mi je bilo čist preveč, to kar imate vi je pa res za . MarijaPo - pa upam, da se boste pri vas tudi navadili še na drugo hrano kot na joškota. Še dobra si, da imaš toliko mleka, da lahko je samo dvakrat na noč. Predno smo mi začeli dodajat rižolino zvečer, smo se obvezno dojili vsaj 3x ali pa 4x na noč. Aurora - da gre mali na boljše. Še malo, pa bo zdrava kot dren, potem bo pa tudi GH spet potegnila. Saj malo crklanja pa potrebujejo, ko so takole bogi. Mi smo trenutno vredu (pa upam, da tako ostane). Smo bili na alergološki, pa so bili vsi kožni testi negativni . Sedaj čakamo še na izvide krvnih testov. Ja, so malemu vzeli kri iz žile, pa je bil čist priden in ko ga je pikala po koži tudi - moj korenjak . Sicer ima podobna nagnjenja kot ostali tule berem - sovraži oblačenje, na previjalni imamo vedno borbe, ker bi se on kar naprej vrtel okoli, pa če kaj ne dobi v kar se je zapičil, zna bit tudi jok... Hit tedna je dviganje na noge ob kavču, hit meseca pa plezanje po mami in atu. Kobaca že kar dobro na tepihu, na parketu ga pa še malo muči (kar ni slabo, je vsaj mičkeno počasnejši). Tudi vsedel se je že sam, ampak sedaj kar ne prakticira - saj kaj bi se matral, saj vedno mama pride, pa ga posede. Zna pomahati, ploskati, "velik velik", pokaže, kje je lučka in ura, najraje pa odkimava z glavico. Najraje se igra z žogicami, pa s tistim lončkom, kjer kroglice in kocke notri mečeš. No, takole zgleda "velik, velik": Sicer uživamo 100/uro, pobere pa kar veliko energije, tako da gre ostali svet kar nekako mimo mene. Bo kar šok iti spet v službo. No, lepo bodite, vsi bolančki se pozdravite, vsi nespalčki spite, vsi nejedci pa začnite jesti.
|