|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
15.1.2007 9:09:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2376
   RE: Male majčice in majčki (2006)
15.1.2007 10:10:48   
žmož
Jutro!
Samo na hitro, ker imamo obsedeno stanje-smo tudi mi staknili virus bruhanja... in sicer ta večji. Upam, da ga ne bo še tamala dobila, ker potem bo šla ta težko pridobljena kilaža takoj po vodi. Komaj smo prigurale do 7.400 kg-samo  v vednost.
Ja, danes pa smo že 9 mesečniki-hvala za čestitke! Sploh si ne morem mislit, da bom morala že čez 3 mesece it delat-če ne dobim odobrenega podaljšanja za 3 mesece. Srčno upam, da ga bom, saj smo res v zaostanku v primerjavi z vašimi 8 mesečniki.
Se javim še kaj zvečer!

Neposredna povezava do sporočila: 2377
15.1.2007 10:44:26   
pikicaa
Taja čestitke za 9. mesecev user posted image user posted image user posted image   in Lara za 8. mesecev user posted image user posted image user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil pikicaa -- 15.1.2007 10:51:30 >

4.6.2006 je prišla na svet najina največja sreča z imenom Maja
18.1.2008 smo dobili še sončico Klaro.

(odgovor članu žmož)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
15.1.2007 11:17:19   
pikicaa
OJLA

Po dolgem času se spet javljam. preberem vas že in čestitam tudi kaj več pa že ne uspem. Maja zahteva vsak dan več pozornosti. Cel dan se moram samo z njo ukvarjat pa če sedi v stolu ali pa je napostelji moram bit zraven in nesmem nič drugega počet.

Drugače pa imamo probleme z gosto hrano. En mesec smo lepo jedli skoraj vse. Potem pa je začela po gosti hrani bruhat. In to bruhanje je bilo podobno odraslemu človeku ne pa tako majhni user posted image . Potem pa ni hotela več odpirat ust. Smo bili pri zdravniku in so rekli če se bo še nadaljevalo naj pridemo nazaj. Vsak dan ji pripravim tisoč in eno stvar pa je samo pire krompir. Tako, da pri nas še vedno deluje joško na polno. Sploh ne vem kako bom šla v službo če se še vedno polno dojimo.

Spanje še vedno katastrofalno. Celo noč smo na joški, kljub temu da ji dam zvečer Novalac za lahko noč, ki je bolj gost. Zbujamo se na 10 minut masimum je ena ura spanja v kosu. Mami pa seveda zjutraj zgleda takole user posted image  user posted image .

Sedimo že tudi samostojno in postavljamo se na kolenčke. Po kolenčkih gremo v nazaj namesto naprej tako da je treba non stop bit pozoren kje se nahaja.

Zdaj pa počasi šibam, ker je že tako močna sirena, da nas bodo sosedi izselili.

Se pišemo in uživajte.

(odgovor članu pikicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
15.1.2007 11:24:37   
MarijaPo
pikicaa - pri nas je isto, samo da ne bruha. Ustk pa glih tko ne odpira in je samo umetne skute od LJ mlekarn.  In tudi jaz se vedno 5x na dan dojim in 2x ponoci (ob dveh in ob petih). Pac ni druge verjante, ko se pa tako malo redi.
Upam, da boste zrihtal zadevo.

(odgovor članu pikicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
15.1.2007 13:47:26   
TiaSara
Lep dan vsem!

Pa čestitke vsem za 9 in 8 mesecev (uf, kako daleč smo že prišli).

Pikicaa - tole se pa res zelo zoprno sliši. Upam, da se bo mala premislila in začela spet normalno papati GH, pa da boste ponoči kaj spali. Naš se je zbujal na 2-3 ure, pa mi je bilo čist preveč, to kar imate vi je pa res za user posted image .

MarijaPo - pa upam, da se boste pri vas tudi navadili še na drugo hrano kot na joškota. Še dobra si, da imaš toliko mleka, da lahko je samo dvakrat na noč. Predno smo mi začeli dodajat rižolino zvečer, smo se obvezno dojili vsaj 3x ali pa 4x na noč.

Aurora - user posted image da gre mali na boljše. Še malo, pa bo zdrava kot dren, potem bo pa tudi GH spet potegnila. Saj malo crklanja pa potrebujejo, ko so takole bogi.

Mi smo trenutno vredu (pa upam, da tako ostane). Smo bili na alergološki, pa so bili vsi kožni testi negativni user posted image . Sedaj čakamo še na izvide krvnih testov. Ja, so malemu vzeli kri iz žile, pa je bil čist priden in ko ga je pikala po koži tudi - moj korenjak user posted image .  Sicer ima podobna nagnjenja kot ostali tule berem - sovraži oblačenje, na previjalni imamo vedno borbe, ker bi se on kar naprej vrtel okoli, pa če kaj ne dobi v kar se je zapičil, zna bit tudi jok... Hit tedna je dviganje na noge ob kavču, hit meseca pa plezanje po mami in atu. Kobaca že kar dobro na tepihu, na parketu ga pa še malo muči (kar ni slabo, je vsaj mičkeno počasnejši). Tudi vsedel se je že sam, ampak sedaj kar ne prakticira - saj kaj bi se matral, saj vedno mama pride, pa ga posede.  Zna pomahati, ploskati, "velik velik", pokaže, kje je lučka in ura, najraje pa odkimava z glavico. Najraje se igra z žogicami, pa s tistim lončkom, kjer kroglice in kocke notri mečeš.

No, takole zgleda "velik, velik":
user posted image

Sicer uživamo 100/uro, pobere pa kar veliko energije, tako da gre ostali svet kar nekako mimo mene. Bo kar šok iti spet v službo.

No, lepo bodite, vsi bolančki se pozdravite, vsi nespalčki spite, vsi nejedci pa začnite jesti.

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
15.1.2007 16:04:17   
tea
pikicaa- se moram podpisat pod vaše prehranjevalne navadeuser posted image . Tudi naš Jaša ne mara nič jest, kar mu ponudim je bljak! Posledično ne pridobiva več toliko na teži in se je od sisitematskega pri šestih mesecih zredil samo slabih 300 g. Tako da, Marija Po, te čezdalje bolj razumem, ko se boriš za vsak gram teže pri vaši Evici.user posted image  Tudi midva se polno dojiva, mogoče nama uspe pojesti pol obroka goste hrane. Pa še to malce zajtrka, pa malce malice, pa malce kosila..., vsega skupaj pa ni niti za en konkreten obrok. Smo se že kar malce navadili jest, potem je pa zbolel in mi je zdravnica rekla, da naj ga ne silim, če noče in sva ponovno prišla na polno dojenje. Zadnje 3 dni pa zopet poskušamo uvajat hrano. Pa nam ne rata glih.user posted image Ne mara pa niti adaptiranega mleka, tako da še dobro, da so moje kanglice še kar tako polneuser posted image .
Spimo pa tudi mi bolj slabo, ampak take krize kot pri vas pa ni. Tudi Jaša ima mamo namesto dude.
Nič, me že fantje kličejo. Letim, pa-pa

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
15.1.2007 18:36:23   
Lara28
Ojla!
Da se na hitro malo javim. Sem vas zdaj prebrala in mi je kar hudo, vidim, da imate nekatei težave s hrano, spanjem, virusi... Tega zadbnjega se je najbolj za bat v tej letošnji "zimi". Mi sicer zelo paše tako krasno vreme, ker sva zunaj skoraj več kot sva bila poleti, ampak ni pa naravno tole vreme...
Pri nas je še največji problem hrana, saj našemu junaku ni kaj dostoi mar za hrano. Poje zelo zelo malo, ampak zaenkrat je po mojem vse ok. Pri šestih mesecih smo imeli 7800 r in 70 dolžine, od takrat pa se po mojem ni skoraj nič poredil. Bomo videli kako bo..
Spanje - pikicaa se mi ful smiliš. Si ne znam predstavljat.
Ups evo naš junak je pokonci...

(odgovor članu tea)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
15.1.2007 19:15:21   
lenika
Pikicaa, a potem Maja spi pri vama ali vztrajaš in vstajaš na 10 minut? Joj, upam, da se vam to spanje čimprej uredi, ker tole pa more bit grozno.

Auroaraa me veseli, da ste bolje.

TiaSara lepo, da si se po dolgem času oglasila, sem že spraševala zate. Upam, da bodo izvidi OK.

Pikicaa, Tea, MarijaPo, Lara 28 upam, da malčki čimprej začnejo jesti. Naša Matic je bil pa ravno obratno. En mesec nazaj se ni hotel več dojit in je hotel jest samo na žlico in tako sva se tudi nehala dojit.

(odgovor članu Lara28)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
15.1.2007 21:18:12   
tt79
Joj, ste pa prave klepetuljeuser posted image en teden me ni, pa se je tolk nabralo, da itak ne utegnem vsega prebrat...Mi smo se vrnili s smučanja živi in zdraviuser posted image user posted image imeli smo se supertruper fajn, samo danes se že pozna, da je Lara en teden cele dneve (8.30-16.00) preživela pri babici, ki jo je skoz po rokah noslauser posted image dans pa skoz neki jamra na tleh in dviguje rokice proti men kao dvign me!!!user posted image

Drugače pa je Italia kar dobro vplivala na Laro. Sama se je začela dvigovat iz ležečega v sedeč položaj, pa ob kaki dobri opori se je začela sama dvigovat na noge, skužola pa je tudi, da se da noge lepo premikat eno pred drugo in da tako lahko prideš do kake super igrače na tlehuser posted image user posted image No sicer bi s plazenjem šlo lažje, samo jo ta zadeva sploh ne zanimauser posted image

user posted image
Takole je naša Lara prvič vozila veleslalom.

Videla sem da ste se kak teden nazaj pogovarjale o nahrbtnikih za nošenje otrok. A ste izbrskale, kje je najcenejši? Na smučariji je namreč ful veliko staršev otroke kar vozlo s sabo v nahrbtniku, pa razmišljava, da bi tudi midva drugo leto to prakticirala. Letos jo je tati sicer vozu še v kengurujčku, samo drugo leto to ne bo več šlouser posted image

Zdej grem pa še pred TV mal noge pretegnt...

Lenika a hodiš na plavalnega? Kako je?

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
   [Brisano sporočilo]
15.1.2007 21:20:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2386
15.1.2007 21:20:15   
tt79
Bravo jsuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tt79)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
   [Brisano sporočilo]
15.1.2007 21:24:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tt79)
  Neposredna povezava do sporočila: 2388
16.1.2007 9:03:34   
lenika
Tt79 ja hodim na plavalni tečaj in je super. Naš Matic full uživa. Včeraj sva bila drugič in ko sva prišla v prostor z bazenom je začel tako brcat in mahat z rokicami, da sem mislila, da bo kar na glavo noter skočil.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2389
16.1.2007 10:27:04   
tea
Pri nas je krasno vreme in sonček kar kliče po prijetnem sprehodu, tako da se bova oblekla in jo mahnila ven.
Ampak sem se prišla pohvalit! Ali naj raje rečem, da samo informiram, da ne bo že jutri spet slabšeuser posted image . Jaša je pravkar pojedel svojo prvo bananouser posted image . No, skoraj celo. Je treba odštet tisto kar je ostalo na slinčku, pa po stolčku, po tleh, v laseh....user posted image , vendar je za nas to super uspeh. Sem tako vesela!!
Je pa spet celi pikast, pa ne vem od česa. Imava jutri alergološko, pa bomo videli kaj bojo tam povedali. Ga bodo spet celega popikali, revčka malegauser posted image .
Nič, se še oglasim. Zdaj pa šibava na sonček!

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
16.1.2007 12:20:06   
mojsoncek
Pozdravljene zenskice!

Sem vas kar posteno pogresala v tem slabem mesecu. Danes se samo na hitro javljam, ker se nimamo zrihtanega interneta.

Najprej vam moram zazeleti vse dobro v Novem letu in veliko veselja z vasimi soncki se naprej. Pa da bo majski cvek se naprej tako zanimiv kot je bil do sedaj!!!

Skratka, 24.12. smo se preselili v naso novo hisico in smo s tem izpolnili naso zeljo. Imamo se super, kljub temu, da se vedno nekaj pospravljamo in premetavamo stvari sem in tja.

Pisek misek je super, kljub temu, da imamo se vedno probleme s tezo... no, ne bom nic jamrala danes.

To bo to na hitro, da se malo javim. Imam pa skoraj mesec dni branja za nadoknadit. Se se kaj javim, ko bo sansa. Pa upam, da dobimo internet cim prej!!!

Uzivajte!

(odgovor članu tea)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
   [Brisano sporočilo]
16.1.2007 12:55:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mojsoncek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2392
16.1.2007 12:55:43   
pikicaa
Lenika sva probala v svoji posteljici in med nama pa ni nobene razlike. Tako, da je moj user posted image  iz Majine posteljice vzel eno stranico in jo  pristavil zraven najine na mojo stran in ponoči  jaz "spim" napol na eni napol na drugi postelji, ker drugače bi bila čisto celo noč budna tako pa vsaj kakšno minuto odspim. V ozičku pa je sposobna spati tudi do pet ur, če bi jo vozila po cesti.

Vsem bolančkom pa user posted image user posted image , da se čimprej pozdravite.

Se pišemo šibam na sončka.

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
   [Brisano sporočilo]
16.1.2007 13:16:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pikicaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2394
16.1.2007 13:24:55   
maya2
user posted image user posted image user posted image  napišem post potem pa... grem rajši ven...

lp

Neposredna povezava do sporočila: 2395
16.1.2007 14:35:39   
mojca75
Ojla,

No mis smo danes že imeli zobarja (jaz in user posted image ) pa sva mojči kar s seboj vzela, pa je bila ful pridna - najbrž se je bala da bi še njej kej povrtal user posted image .

No potem sva šli pa ven z vozičkom in 100m od bloka ugotovili da imava GUMIDEFEKT user posted image  user posted image . Oči pa do jutri v službi! Tko da bova tud jutr bl na blokovsko dvorišče omejene!

Sicer pa smo OK, najbolj zabavno je vlečt štender za perilo, sam čakam kdaj bo nanjo padel.

Aurora user posted image  za tek na kratke proge. Mi imamo tud take kocke od FP - a uganete katera je najbolj aktualna? Ja rumena - KER IMA ETIKETO!!!!!!!

zdej se še mal igra pol pa še popoldanski spanec, dopoldanskega je bilo bl malo!

Aurora in Maya2 user posted image  za airobiko. Eh jest še do nedelje počakam ko imam "Ladys night" pol pa res na dijeto in mal domače telovadbe. s februarjem pa tud aerobika!!!!

Mojsonček... Blagor vam k imate hišico! Ahhh mi bi tud.... no enkrat....

Nič, se še beremo

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
16.1.2007 15:02:36   
lenika
Mojsonček sem že spraševala pred časom zate. Vse lepo v novi hiški pa upam, da čim prej internet dobite.

Pikicaa no vsaj voziček ji je sedaj všeč. Vem, da ste imeli na začetku tudi s tem probleme, tako kot tudi mi.
Auroraa user posted image  za malo telovadko.

Mojca75 etikete so pa itak zakon.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
16.1.2007 22:33:37   
mojca75
Eh ja... sm hotla še mal po netu bluzit, pa je naša (Z)majčica že 2x jokala tko da grem na hitrooooo pod tuš pa spat, ko naslednič joka, jo pa k sebi vzamem, danes sva itak same!

No pa še low bateri na leptopu,.-... eh res najbolj da grem spat!

Lahko in mirno noč vsem ki boste še gor in dobro jutro vsem ki boste to brale jutri user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
17.1.2007 8:26:08   
mojca75
Včeraj zadnja, danes prva! Ja bravo jest!

Spale slabo, jaz skoraj nič, mojči je celoi noč vlekla silne smrklje po nosu, smrčala, jokcala,... jaz pa sem jo celo noč obračala na desno bok ker to nosnico ni mela tolk zabasano.
Sej je pogruntala da se da tud čez usta dihat, sam kaj k si je revica ves čas dudo not tlačla pol pa lovila sapo. Nosek je bil čiiiist zabasan!

No ja, zajtrk, kava ... pa novim zmagam naproti,... pri nas dežuje, očitno bova cel dan notri, še tolk slabš k sva neprespane!

Ne ne sej sploh nism tolk slabe voilje, kot zvenimuser posted image

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
17.1.2007 9:36:56   
maya2
Karin je pa sinoči fuuul hitro zaspala, sama, ponavadi jo moram mal nosit, sem šla pogledat in je spala na trebuščkuuser posted image  se je sama tko naštimala in ji očitno paše??? Ponoči se je enkrat vmes obrnila na hrbet potem pa spet nazaj na trebuščekuser posted image  Saj ni problema če celo noč prespi na trebuščku? user posted image  Ji očitno tako bolj paše

Jutri grem pa v službo se menit kako in kaj ko pridem nazajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ............

lp

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?