|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Male majčice in majčki (2006)
28.12.2006 18:53:20   
cofek
no, prvi del praznikov je na žalost že mimo...

danes je bil Ažbe prvič v varstvu - sem ga peljala k nam domov, da ga je mami mela slabi 2 uri - sva se namreč morala z user posted image  naspat (on je imel včeraj s fanti zadnjo "malico" v letu, jaz pa že 2 noči nisem spala, ker se naš mali korenjak zbuja na 1-2 uri - najhuje je vsako noč od 12-1h, pa še nisva pogruntala kaj bi lahko bilo). ja, pa da ne bi mislile, da sem kaj spala - malo dremala, tistega pravega osvežilnega spanca pa od nikjer user posted image user posted image   kot je rekla TiaSara - ko bo le lahko dedek mraz nosil spanecuser posted image

tudi Ažbe je čisto zdivjan - kar naprej bi vstajal - hodi sicer še ne, tudi tistega tomija še ni glih poštudiral - so mu bolj finta tiste igračke, ki so na vrhu in se vsakič ko vstane zamoti z njimi...se mi pa zdi da je bolj "ziheraš" - ima rajši, če se pobira na moje roke kot pa na pohištvo...plazi se pa ne - očitno bo prej shodil...
ja, pa tudi zobkov ni od nikjer...me prav zanima koliko časa se bom še v prazno zgovarjala na zobkeuser posted image

sušilni stroj - mi smo naredili celo dizertacijo pred nakupom...ampak mi ni nič žal - res ima n-programov, vendar uporabljamo samo 2 user posted image . je pa zakon, sploh zdaj, ko ni nikjer za sušit...najbolj mi je pa všeč, ker "pobere" vse dlake našega kosmatinca z oblekuser posted image user posted image  aja, imamo pa bosch-a, sam ne me vprašat katerega...

(odgovor članu Lara28)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
28.12.2006 21:34:44   
mojca75
Ojla punce...

Sušilca... nimam, bi ga mela pa ga v našem "japonskem" (beri majhnem) stanovanju nimam kam dat, no kopalnica je majhna, nad pralnim je že bojler,.... tako dauser posted image
Dobim pa za okrogli RD (januarja) pomivalni stroj user posted image . Tudi cela dizertacija kaj bova kupila, ker jaz bi mela čisto vgradnega, teh je ful malo (aja ker bom mela 45centimeterskega) - tako predvideli v kuhinji.

se beremo

OK, sicer smo fino, uživamo praznike, danes smo šli pogledat enega enomesečnega fantka (od kolegov) - jaaaaaaaaa kak drobižek, kako čas hitro mine, kako vse takooooj pozabiš!

NO mi se še veselo kotalimo in lezemo po tleh, noge mamo še čist mehke, v rokah pa taaaako moč! Zadnič mi je po trebuhu se pririnila iz dnevne v kuhinjo, ker mamo parket ji lepo drsi, na blazini ji pa bl slabo drsi se pa kotali. Kolenčkamo nič, vstajamo še manj! Nekaj sicer spodvihavamo koleno pod trebuh smao to je bl neuspešno!
Se imamo pa zato radi in fino. user posted image

Babrs... kolk je pri vas lepoooo.... mi res pridemo na piknik!!!! user posted image

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
28.12.2006 21:35:00   
MarijaPo
barbs - navdusena sem nad priznanjem, da je Evicka vasa tamlada, prav polepsalo mi je dan. Evo, da boste vedeli, da je res huda bejba, prilagam slikco.

user posted image

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
28.12.2006 21:56:02   
mojca75
user posted image

v moj album sem dala nekaj zadnjih fotk našega cukrčka...

Ena je tu za pokušino (da malo konkuriram simpatični Evi)! Mogoče tud mi najdemo snubca user posted image user posted image user posted image  

MarijaPo - kolk ma eva lušne laske,... ma cela lepotica je, kaj ji fali???? user posted image

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
28.12.2006 23:39:40   
nina64
Pozdravček vsem iz štajerskega konca.
Mi smo še kar, Tim sicer nima več vročine, zato je pa ena tečka.Kar naprej bi bil na rokah, pa še hodit moraš - nič stat na miru user posted image .Je pa danes ponoči začel kašlat user posted image  in sem ga peljala na kontrolo k dr. Naše zdravnice ni bilo, ga je pogledal en drug in rekel, da so plučka čista, da se mu je začelo luščit in zato tako kašlja.Bo že res, če tako pravijo user posted image .

hojice - mi nimamo in je tudi ne bomo imeli, ne zato ker bi imela kaj posebnega proti ampak pač tako smo se odločili.

sušilni stroj - ga imamo gorenjevega, vendar ga zelo malo uporabljamo,v bloku imamo sušilnico in v njej večinoma posušim vse stvari.Le zokne in spodnje perilo obesim na stojalo in dam na balkon, zvečer pa vse skupaj v dnevno sobo in je zjutraj suho.Imamo pa res zelo toplo stanovanje - nam fejst kurijo, zato pa tudi fajn plačamo user posted image .

Silvestrovali bomo letos kar doma, najverjetneje sami.Povabili smo prijateljico z dvema punčkama, njihov ati pa je v službi, če se bodo kaj oglasile.Tudi lani smo morali bit žal doma user posted image , ker sem jaz ravno na silvestrovo popoldan začela krvavet user posted image .

barbs - vse slike okoli tvoje hiške so fantastične, ne vem kaj bi dala za košček te lepote . Ko bom jaz velika bom tudi imela hišo in takšno naravo okoli sebe user posted image user posted image user posted image .

Vsi majski otročki so tako zlati kot si lahko le želimo, kilogramčki pa še tudi bodo.Naš Tim ima že celih 6 kg in pol user posted image user posted image user posted image .

Namesto avgusta, je naš sonček Tim pokukal na svet že 7.maja.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
29.12.2006 10:30:09   
tea
Samo na hitro.... se mi zdi, da me čas resnično prehiteva. Vsak dan se nam nekaj dogajauser posted image
Otročka sta pridna, od danes zjutraj pa oba tudi rahlo prehlajena. Upam, da se ne razvije v kaj več. Lani smo bili z Gregijem za silvestra popoldne na urgenci z vročinouser posted image .
Letos bomo pa kar doma. Otročke bova dala spat, midva se bova pa malce pocartkala, pa kej dobrega bom skuhala, pa en deci terančka si bom privoščilauser posted image .
Ker je zunaj tako prijetno, me že naš oči priganja, da gremo ven. Skratka, vsem skupaj  želim eno lepo praznovanje, sreče, zdravja in zadovoljstava v novem letu, pa pridne in vesele otročke!

(odgovor članu nina64)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
29.12.2006 10:47:51   
Barbs
Jutro...

Aleks je spet prehlajen - kakšna mati pa sem???user posted image  Spet vlači smrklje gor in dol, pa nergaaaaaaa...obljubila sem mu, da če ne bo priden, bom njegovo nergaško sliko prilepla sem gor in potem ga nobena punca ne bo več marala...user posted image

user posted image

Tako. Zdaj pa ima!!!!user posted image

Drugače pa - pri nas sonce, vseeno ga bom peljala ven - sicer fajn zavitega ker zebe...šal ga živcira, zato moram pogruntat kaj drugegauser posted image

Nina...naša hiška ni nič posebnega...prav majhna je... tako majhna, da nimamo posebne sobe za goste in mama, ko pride, spi na kavču v dnevniuser posted image  je pa res, da okolica odtehta vse - pa saj zato nam je tudi šlo, ko smo se odločali, kje bomouser posted image  jaz sem tudi do letos poleti govorila - ko bom velika, bom živela ob reki in imela bom veeelik travnik, po katerem se bodo podili otroci... zgleda, da sem pri sedemintridesetih končno zraslauser posted image

No ja.... tudi bolj okrogla postalauser posted image ---- še par dni, pa začnem ------ hujšat seveda - še prej pa me čaka gora potice, muffinov, pohanih zrezkov, francoske solate, tatarca, sladoleda.....jaouser posted image user posted image user posted image

Šibava ven z malim nergačem...user posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu tea)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
29.12.2006 11:59:19   
lenika
Pozdravljene.

Ja, tudi mi bomo priložili slikico v ženitno posredovalnico in mogoče se tudi za nas kaj najde user posted image . Čeprav je možev kolega pred kratkim dobil hčerko in bi rad našega Matica za zeta, pa smo rekli, da jo moramo najprej videt, ne moremo se kar tako odločat. Tako, da kmalu po Novem letu gremo na ogled in potem sledijo dogovarjanja okoli zaroke, poroke, premoženja, dediščine....user posted image

user posted image

(odgovor članu nina64)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
29.12.2006 12:02:24   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: lenika

Pozdravljene.

Ja, tudi mi bomo priložili slikico v ženitno posredovalnico in mogoče se tudi za nas kaj najde user posted image . Čeprav je možev kolega pred kratkim dobil hčerko in bi rad našega Matica za zeta, pa smo rekli, da jo moramo najprej videt, ne moremo se kar tako odločat. Tako, da kmalu po Novem letu gremo na ogled in potem sledijo dogovarjanja okoli zaroke, poroke, premoženja, dediščine....user posted image

user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
29.12.2006 12:04:02   
lenika
Jao, jao, kaj bluzim danes, se opravičujem.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
29.12.2006 12:43:32   
Barbs
user posted image Lenika, Matic je pravi lepojkouser posted image  S temi očkami se mu ne bo treba prav posebej na ogled dajatuser posted image

Sicer pa ponovno, po temeljitem pregledu vseh fotk ugotavljam(ampak čist zares) , da so majčki in majčice res rojeni v mesecu ljubezni. Ljubezen pa je nekaj lepega.... in zato so tako lepi tudi naši srčkiuser posted image user posted image user posted image

p.s.
Sva nazaj s sprehoda .... v bistvu s tekme,  kdo bo koga - zmagal je Aleks (kako nenavadno, a ne??!!user posted image  ) - jaz pa nosila njega in porivala voziček pred sabo - še dobro, da ne hodiva v štacuno z vozičkomuser posted image user posted image user posted image user posted image
Bom probala še enkrat po kosilu in upam, da mu ta sistem ne bo prišel v navadouser posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
29.12.2006 14:00:31   
lenika
Zunaj je fuuuuul lepo. Midva sva pravkar iz enournega sprehoda in sva oba full uživala. Popolnoma jasno, sonček, 5 stopinj, skratka sanjsko. Matic je celo pot govoril da-da....ga-ga.....gu-gu......grrrrrrr....user posted image

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
29.12.2006 15:23:09   
nina64
Pozdravček vsem.
Mi smo tudi bili zunaj - zelo lepo in niti ne tako mrzlo.Naš Tim pa zelo uživa v vozičku.Takoj ko začnem potiskat voziček zaspi in spi tudi dve uri in pol, samo stat ne smem kje predolgo user posted image , se takoj zbudi.

barbs - saj mi ne bi imeli velike hiše, takno kot imate vi bi bili zelo zadovoljni. Jaz sem sicer starejša od tebe, ampak zgleda še nisem odrasla za razliko od tebe user posted image .okolico pa imate res čudovito - to pa tud nekaj pomeni.

lenika - a je takšna gužva pri puncah, da se je treba že zdaj pobrigat, da ne bo potem vse izbrano user posted image ?

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
29.12.2006 15:53:12   
mojca75
BArbs... ja se pravi da imam še sedem let da bom velika in takat pa RES upam da bom imela svojo hiško in mal več placa. Sej nam ni noč hudega tudi v našem japonskem stanovanju, samo vrt pogrešam (doma sem v hiši user posted image ).

Lenika... user posted image  mi mamo eno lušno majčico, no o doti, premoženju in podobnih zadevah bi pa privat user posted image ! Vem pa da je tud David (od Petke) zelo lušten,... pa še je nekaj zapeljivih majčkov user posted image !

MIdve sva tudi bili dobro urco zunaj in je bilo rajsko - zato je bilo sicer kosilo šele ob 15h, ampak zdele ne bo več sončka, pa tud shujšani nismo tolk da ne bi mogli počakat. No mojči je dobila kosilo takoj ko sva prišli, midva pa prejle! Sem pelka pico in solati in sedaj bomo vsi nažrti spali. user posted image

Jutri k babico, potem pa silvestrovo doma, v miru toplega domeka!

se beremo

(odgovor članu nina64)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
29.12.2006 16:24:59   
nina64
user posted image

Poglejte, tukaj je še en možen snubec za prelepe majčice user posted image .

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
   [Brisano sporočilo]
29.12.2006 20:42:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nina64)
  Neposredna povezava do sporočila: 2216
29.12.2006 21:22:43   
mojca75
Auroraa - zakaj ste se odločili za ta ruzak. Mi smo že celo dizertacijo naredli pa še vedno ne vem kaj bomo kupili!

Me zanima kaj je tebe prepričalo? Jaz se ogrevam za Vaudejevega Jolly light, pa tudi Deuterjevi me privlačijo. Ampak Kid Comfort II. Gledala sva tudi Ferinotovega Caribuja user posted image  ampak je na zadnjem mestu.

Računam da bi spomladi, poleti in jeseni še kaj "hribolazili" pa nam bo zelo prav prišel, mam namen pa tudi sedaj (če bo kej snega) malo hodit ven sej z vozičkom ne bo šlo, kenguru pa v teh debelih cotkah ne pride v poštev.

Lahko mi pišeš tudi na ZS.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
   [Brisano sporočilo]
29.12.2006 21:35:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mojca75)
  Neposredna povezava do sporočila: 2218
   [Brisano sporočilo]
29.12.2006 21:42:36   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2219
29.12.2006 21:52:18   
cofek
vidim, da se je načela debata o nahrbtnikih....mi smo nabavili kid comfort III, ker smo ga dobili po ceni za II...je pa res, da je malce večji kot II, ma pa že vse vgrajeno - strehica, prevleka,pa še ledeveni del je menda malce boljši kot pri II...če prečekirate starejše debate na forumu, boste našle vse za in proti... (mislim da je na forumu "oprema"user posted image )... drugače je pa ful priporočljiv preizkus - na licu mesta user posted image  posadiš v nahrbtnik in se lepo sprehodiš z njim po trgovini - če je prodajelec dobre volje te spusti tudi ven...čeprav roko na srce, jaz še vedno rajši uporabljam kenguruja, ker imam user posted image  "na očeh" in vem, da prideva pod oviro, medtem, ko je pa treba pri nahrbtniku preštudirat situacijo, če recimo pridemo pod vejo (user posted image  pravi da pretiravam, ker se mi samo zdi, da je user posted image  dosti višje kot jaz)...

Neposredna povezava do sporočila: 2220
29.12.2006 21:55:53   
mojca75
ja ja ta članek sem že prebrala in mi je super!

sm rekla da bomo šli kar v štacune in sprobali, en dan po novem letu se bomo spravili. Najčažje je da dam Mojči not in vidim kateri ji sede, in nama tudi pol šele kupim, ker če ne lahko doktoriram iz tega ...

Neposredna povezava do sporočila: 2221
   [Brisano sporočilo]
29.12.2006 21:59:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mojca75)
  Neposredna povezava do sporočila: 2222
29.12.2006 22:38:26   
mojca75
ja Cofek se strinjam, samo se bojim da bomo mi vseeno premalo korstili in je II zadosti ali pa Vaudov .
sem spet vse prečekirala in jutri pokličem v K2 če imajo še neko hudo akcijo - so jo imeli pred mesecem.

Moj user posted image  je bolj pohodnik (osvojil tudi Mont Blanc) jaz pa rekreativka - z veliko željo, sam me kolena izdajajo!

Neposredna povezava do sporočila: 2223
29.12.2006 22:56:16   
cofek
ne, sploh nismo kaki hudi pohodnikiuser posted image , pač pa kot sem že napisala smo III dobili za ceno II in "akcijo" izkoristili user posted image  - smo pa prvotno tudi mi imeli namen nabaviti II

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
   [Brisano sporočilo]
30.12.2006 8:04:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu cofek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...
Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?