puncica
|
Ojla punce še za lahko noč neki malega napišem. Tamal mi je zaspal KONČNOOOO, pa tavelika tud KONČNOOOO, ne vem al ju luna dva dni že nosi al kaj, tavelika je grozna ponoč, sta se z atijem kr neki kregala en na druzga, ona vpila, ati pa nazaj , malečki je bil pa danes grozn, cel dan sam neki jokal, pa spet fasal rito rdečo, pa ga je verjetn pekl, pa nonstop na joški ko je budn, sam ko spi je ok, pa še na sprehodu se je komi pomiril, sploh ne vem kaj ga je dajal. Pa sem ga enih 5 min pustila samga, pa se je drl, pa drl, potem pa od žalosti zaspal, jaz pa slabo vest . Ja kaj še čebule nisem mogla narezat za riž, no potem pospal ene pol ure pa spet alarm Upam da bo jutri kaj bolje. Čaj a ve to ful spijete čaja, al majnše količine, ker jst študiram a je možno da me ledvice bolijo zarad čaja? Ma neki me boli okol maternice pa ledvic pa križa pa nimam pojma al so to kosti al kak organ, sploh mi ni jasno, pa na sprehodu ful to čutim, pa če se s stola ustanem, moj pa nonstop natepava da naj grem k dohtarju, ma bom že G. vprašala kako pa kaj. Panda. ja se mi je zdel da si prej bila neki drugega , morm popravt na seznamu. Kožica: men je patronažna rekla da naj mu tu pa tam mal dol povlečem, sicer je pa še majhen, no točno to je rekla, zdej pa ne vem, jst mu kr nič ne šarim tam, je pa danes ful jokal pa čist modrga je imel , pa nisem vedla al ga tam kej boli al ga rita boli ko ima opečeno, ma ja kako nej vem, pa še mojga ni bilo takrat, pol se je pa ululal, pa je bilo ok . Kakanje ja tud pri nas je blato bol redko kot ne, je pa spet bol zeleno, kot rumeno, očitno ga neki mora matrat Nataša31 jst mislim da bi ti že patronažna povedala če se ne bi redil ok, no naša ga sploh vagala nikol ni , zdej pa pride pri 4 mescih, je pa rekla da se vidi da ima dost za jest, pa da če mislim da ima premal si naj pa enkrat stisnem ven pa bom vidla kolk lahko napumpam, da bi malček moral pojest tam okol 90-100 ml. Jst si stiskam ne, ker nikol ne vem kdaj se bo naš naprtnil da bi visel na joški, tako da nočem da bi prazno vlekel. Za dudo se pa nič sekirat, srečna bod da se ti pomiri, naš pa dude noče, itak ga pa ne silimo, ker imamo blazne težave s taveliko punčaro, ki kr noče dude dat stran, pa jih iščemo po celi bajti pa jih ima 5, a takrat ko jo hoče ni nobene nikjer AD3 kaplice pa vsi dobijo se mi zdi, mogoče kje druge predpisujejo je pa znano da ful povzročajo krče in zato jih nekatri nadomeščajo z drugimi, mi smo pri punčici imel oleovit, ki smo ga dobil v avstriji in je bil čist ok, pa tud pediatrinja je rekla da lahko to dajemo in da ni problema. sonca pozdravljena. Čaja mu ne dodajam, ker se mi zdi da z dojenjem dost dobi, pa še pretirano vroče ni, drugače pa je če dodajaš, potem pa mislim da bi bilo pametno da dobi tudi kaj čaja. dokumenti zdravstveno kartico si zrihtaš tako da eden od staršev nese rojstni list otroka v službo v kadrovsko in oni potem vse zrihtajo. Davčno in rojstni list smo pa mi dobili na dom, ni bilo treba nič urejat. mammika pozdravljena tudi ti, ja tud pri nas je podobn kot pri vas, sam da naša glih ne nagaja tamalmu, pa tud kake oslarije ne počenja, bol je ljubosumna, ko ga ima kdo od naju v rokah a se je tud to dokaj dobro uredilo, gremo pač z dvema vozičkoma na sprehod, ker zdej hoče tud ona ležat noter v vozičku A ti pa še na wc ne moreš ne da bi ju sama pustila. No naša je pa itak zjutraj v vrtcu, ko pa pride pa se bolj z njo ukvarja ati, ko pa tamalečki spi pa jaz. Mora bit pa kr šit to, če imaš oba doma, men se bi zmešal tt79, jaz pa ti pravim srečna bod da ti tolk spi , kaj bi jaz dala da bi naša ta velika kej več spala upam da tamal ne bo tak. Po moje se ti dost redi če je priden, no sej itak boš pa vidla a ti ga je patronažna kej tehtala? Ja nč zdej grem pa mal še brat, potem pa v meževo deželico