|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  211 212 [213] 214 215   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Male majčice in majčki (2006)
19.9.2007 17:25:19   
MarijaPo
Ta problem, ko v sluzbi ni vode mi je znan. Tudi pri nas v sluzbi enkrat ni bilo vode (3 dni) in smo lulali pac v skoljko, ki je bila pol kmalu ful ogabna. Ampak mene to ne moti.
Enkrat pa en mesec ni bilo kurjave (novembra). Smo v bundah delali. Se spomnim, da sem imela 3 stunfe (ta vrhnje iz angora volne), cez skornje, zgori pa spodnjo majco, puli, debel pulover, flisasto jakno in potem ful debelo puhovko, ki se zapenja do gleznjev. Pa me je vseeno zeblo.
To so bili divji casi.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 5301
   [Brisano sporočilo]
19.9.2007 22:13:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu MarijaPo)
  Neposredna povezava do sporočila: 5302
19.9.2007 22:14:12   
F*S*M
dober večer,

mi smo brez vode. No če je nam neurje prizaneslo, smo pa brez vode ostali, saj se je naš nabiralnik vode izpraznil, kar pa je tudi posledica v naših krajih neodgovornega ravnanja z vodo, no pa sej ni važno, sedajle grem spat sam bi pa vam pokazala kako ma Filip okrog posteljice njegovega varuha.

Lahko noč
user posted image

user posted image

no naš fant je danes ves obrožen z medvedkom pujem

pa še ena slikica za mojco da vidi kak je naš fant, če ji bo všeč user posted image user posted image
user posted image

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 5303
20.9.2007 7:18:07   
puncica
Dobro jutro punce
Najprej FSM  luštne slike, sam to me zanima a un vrtiljak na postlci ko se vrti ma še vedno gor, naš bi to vse dol potrgal user posted image .

Marija ja tole je mogla bit pa kriza kr brez kurjave, men bi se zmešal, pa kako ste lahk potem sploh kaj delal, mene če mal zebe sem čist raztresena in se nič ne morem koncentrirat, ker sam na to mislim kako je mrzlo.

roditeljski ponovno smo imel kr 2 uri, valda če smo se glede cene vrtca prerekal, naša tavečja je namreč v kombiniranem oddelku in nam tega noben ni povedal da je cena pač za kombiniral oddelek, tamali pa je v jasličnem oddelku in plačamo zanjga več, ker je ta cena glede na število otrok ki je normativ višja in če bi oba tavečj in tamalega dal v isto skupino, bi bila oba v kombiniranem in bi posledično manj plačal. Uh sem bila slabe volje zarad tega, po drugi strani, je pa bolje da je tamali v tej manjši skupini, kjer je za zdaj 8 otrok, pa na konc jih bo 14, ker tle jih je pa trenutno 11, na konc jih bo pa 19. Dnar je pa le dnar. Se je pa ena ful bunila da lani ni bilo kombnirniranih oddelkov in da so na račun staršev in njihovih financ vse otroke zbasal v vrtec. Pa da je čakala da bo lahk plačevala za 2 starostno obdobje, zdaj pa to. Ja no bo že, za zdaj še imamo.user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 5304
   [Brisano sporočilo]
20.9.2007 7:33:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 5305
20.9.2007 9:15:22   
mojca75
FSM - ja mojči se kr oblizuje, seveda ji je Filip všeč. Še bl pa njegova soba, pravi da bi kar k njemu odšla. Pa sem rekla da je pa mogoče vseen še mal premlada user posted image  user posted image

vrtiljak - Uuuuu že davno ga ni več, to je bil največji užitek potrgat vse doluser posted image

Voda - ja to da je ni je eno sranje, pol šele k nam ukinejo dobrine šele ugotovimo kaj imamo!

Auroraa - trikrat HURA za Zarjo in njeno spanje!

Mi smo bolje, že skoraj dobro spali, malo je še hripava in nekaj valja po grlu, ampak že volja je 100x boljše, se sama igra,....
Upam da v ponedeljek lahko štartamo (ponovno) z vrtcem!

tko zdej grem pa kaj družinsko-koristnega narest

Ne me ščipat v lička, ne me slint, sploh pa mi ne govort kolk sm zrasla

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5306
   [Brisano sporočilo]
20.9.2007 9:33:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mojca75)
  Neposredna povezava do sporočila: 5307
20.9.2007 10:00:18   
mojca75
Auroraa - jest te čist razumem, sem mela za ful dosežek to da sm jo dala v posteljo in je sama zaspala! no sedaj se od te bolezni (tazadnje) spet uležem z njo. Pa gre kar hitro, upam da bomo spet se navadili da sama zaspi!

Ne me ščipat v lička, ne me slint, sploh pa mi ne govort kolk sm zrasla

Neposredna povezava do sporočila: 5308
20.9.2007 11:33:51   
puncica
ja to se pa popoln strinjam, da tistim katerim otroc lepo spijo že nekaj časa da valda ne razglabljajo o tem kako fajn je ko ti otrok spi in kako si starši oddahnejo ko kaj takega dosežejo kot vedva z M user posted image user posted image ma mene nič ne moti, če se razglablja o boleznih al spanju al zobih BTW, naš do zdej sam 9 zobov, pa še to čakamo na trojke. Ve sam razlgablite user posted image

Se mi zdi da je mojca od mojce (user posted image )nonstop bolana, prav tako Anže od mojga sončka, kalinca je glih včeraj neki preveč dihala, upam da je mamica Kalina kaj pametnga zvedla pri zdravniku pa da niso kje na pediatriji ostaluser posted image Mi mamo probleme z nehranjenjem, mala Evice je itak pridna kot anglček, baje Igorja tud nič ne pogreša user posted image . Mah sej nam je pestro a ne user posted image

Uživajte

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 5309
   [Brisano sporočilo]
20.9.2007 11:52:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 5310
20.9.2007 12:27:02   
mojsoncek
Oj!

No, danes in jutri sem pa jaz doma s tamailm. V bistvu sem jezna ko user posted image na mozekovega sefa. Namrec ima malo drugacne poglede na "starsevske obveznosti" in nikakor ne odobrava tega, da so moski na bolniski zaradi otrok. No, rekel je, da se bova morala z mozekom odloci, kateri od naju bo delal kariero, ker jo oba ne bova mogla user posted image . Kariera gor, kariera dol, v sluzbo je treba hodit...

Ja puncica, nas Anze je kar dosti "bolan" odkar je v vrtcu (no, prvi mesec vrtca je sel lepo skozi, potem se je pa zacelo), prej pa eno leto nic. Ponavadi ima samo kaksne dva dni vrocine in nobenih drugih znakov, 2x je pa pristal na antibiotiku. Zame je to tak sok, da je groza. Upam, da se stanje pocasi izboljsuje, ker smo sedaj ze po tri tedne skupaj v vrtcu in to je definitivno napredek.

grem probat malega dat spat...

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

Neposredna povezava do sporočila: 5311
20.9.2007 18:56:19   
F*S*M
oj, no to ni filipova soba to je samo njegov kotiček v najini spalnici, v sobo bo šel ???? drgače pa mi brez vrtiljaka sploh ne zaspimo in je obvezen pripomoček za zaspati, včasih ga zjutraj ko se zbudi in vstane v posteljici malo ruka samo nikoli pa ga ne vleče je poskušal pri enih 7 ali 8 mesecih pa mu nisva dovolila pa je na temu ostalo.

drugače pa hvala za pohvale

papa

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 5312
20.9.2007 20:04:20   
Kalina
En zalosten pozdrav!

Ja nasa punca je bol boga, uceri smo ful prevec dihal, oz sploh ni mogla zadihat, tko da sm laufala zdravniku, kjer ugotovijo da ima saturacije SAMO 85, in ji valda takoj dajo kisik, potem pa laufam naprej na Vrazov trg, kjer smo ostali, cez cel dan je mela kisik, ponoci tud, danes zutri so odklopli, cez dan je mela okoli 96, tko da so nas popoldne dal na zacasen odpust, jutri ob 12h imamo kontrolo, pa bomo vidli kako naprej. Mene je pa ful strah, kot prvo sm sama doma, kot drugo ne bom upala spat, ker bom skoz stela njene vzdihe. Trenutno je ok, 28/min. Aja imamo bronhitis oz asmaticne napade. user posted image
O pediatriji sploh ne bi govorila, res je obupno. Ok, dobis un stol za ulezt se, ampak boh nedej, se kaksnga povstra dat. Pa wc za mame nimajo, mors hodit dol, k vratarju. Mislim haaalo, a otroka ne smes pustit samga, oz jst je nism upala. Grozaaa. Upam, da NIKOLI vec nebomo tm pristali. No tko, drzte pesti za nas jutr da je vse ok.

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 5313
20.9.2007 20:37:17   
mojsoncek
Kalina user posted image ... drzim pesti, da bo cez noc vse OK in da se stanje cimprej izboljsa. Pa se eno user posted image za malo Kalinco!

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 5314
   [Brisano sporočilo]
20.9.2007 21:40:27   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 5315
21.9.2007 7:03:38   
puncica
Uh Kalina od kar sem brala uno tvoj temo 50 vdihov sem razmišljala o tebi in mali Kalinci. Res upam da ste ok preživeli noč, pa da se bo stanje izboljšalo. Verjamem pa da je na pediatriji hudo, zato sem pa držala pesti da vam ne bi bilo treba tam dolgo ostat. Sicer pa sem bila jaz v Celju v otroški bolnišnici in moram rečt da imajo pa veliko bolje pošlihtan tole, wc in kopalnica je čist zraven sobic, pa sobice so tako da je en otrok noter mamica oz. spremljevalec pa dobi posteljo imaš svojo previjalno in svoj korit za umivat otroka. Res se mi zdi da je kr bolje pošlihtan kot v LJ, zato sem pa tud jaz vstrajala da medva s tamalim ostaneva tam, da ne greva v LJ in sem ko tole berem kr vesela da sem se tako odločila.

Ja medva z mojim L sva pa uresničila načrt user posted image user posted image Včeraj sva imela obletnico poroke in je L zrihtal varstvo, tako da sva si privoščila eno fajn večerjo v kitajski restavraciji SAMA!! Tja hodiva že 2 leti, tko da sva včeraj pa to uresničila. Res je bilo fino user posted image user posted image

Nč danes je petek, jutri gremo verjetno na trgatev, tako da bomo spet grozdeka papal, mal me je strah za rito od tamalga, ma neki rdečo. Pa še vedno fuuuuul malo je v vrtcu user posted image

Mejte se

Neposredna povezava do sporočila: 5316
   [Brisano sporočilo]
21.9.2007 7:21:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 5317
21.9.2007 12:17:30   
MarijaPo
Ohoj,

kako to, da nobena nic ne pise.
Najbrz vas je vikend tako prevzel, da ga samo se zurate in nimate casa za porocanje. :)

Mi smo super. Igor pride za vikend domov in to pomeni, da sem danes zelo dobre volje in sem ze preplesala celo stanovanje po dolgem in pocez (najbolj mi je bil vsec Stop od Naberja na radiu).

Vceraj sva bili z Evo na rojstnodnevni zabavi ene prijateljice, ki se bo oktobra zal odselila v Ameriko (moz je dobil sluzbo na google.com - je programer). No, ta prijateljica ima dva otroka, en bo star eno leto, ta drugi pa 3 leta. Eva je cist podivjala od srece, ker je bilo toliko igrac na kupu in je vse pretaknila in prebrskala. Ko pa cesa ni vec nujno rabila, je to tko zviska dala puncki, ki bo stara 1 leto, kao, naj ima se ona kaj od zivljenja. :)

Upam, da boste imele lep vikend. :)

Neposredna povezava do sporočila: 5318
21.9.2007 12:53:43   
mojsoncek
Hej, hej!

MarijaPo - tudi jaz bi preplesala stanovanje, ce bi bila na tvojem mestu.

No, mali moz spi, jaz pa kuham kosilo, vmes pa pomivam okna. Steklo na vratih od terase je bilo ze tako umazano (Anzetovo najbolj priljubljeno mesto v celi hisi user posted image ), da se ni nic vec ven videlo user posted image .

No, vceraj sem tako na hitro nehala, da vam nisem napisala ene "zgodbice". V sredo je peljal mozek Anzeta na kontrolo. No, in mozekov sef ne bi bil "zdrav", ce mu ne bi rekel, da mora nujno priti na sestanek ob enih user posted image . Sem klicala teto, ce je mogoce doma, da bi cuvala tamalega, pa zadeva ni bila izvedljiva. In mozek, ne bodi ga len, vzame Anzeta s sabo na sestanek. Tamali je bil ful priden... pol ure ga je imel en mozekov sodelavec in mu razkazal celo firmo (pa ga je prvic videl). Pol je tamali ratal malo siten, ga je mozek vzel v pisarno in je do konca sestanka (se 34 minut) sedel pri njemu v narocju in risal.

Grem nazaj v kuhinjo, da se mi kaj ne prismodi... Lep vikend, ce se nic ne "slisimo"

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 5319
21.9.2007 13:14:11   
mojsoncek
puncica user posted image za vecerjo v dvoje!

Neposredna povezava do sporočila: 5320
21.9.2007 13:59:18   
mojsoncek
Se tole, potem vam dam pa mir user posted image

Sem dala kosilo na mizo, tamalega pa v stolcek. In Anze rece: "Hala" (v prevodu hvala), zraven je pa podaril se en tak lep hvalezen nasmesek user posted image .

No, zdej pa se ze sprehaja okrog s svojim daljincem na usesu in govori ALO - ALO, vmes pa na veliko ceblja.

Neposredna povezava do sporočila: 5321
21.9.2007 15:39:03   
Kalina
Oj!

Sam na hitrco se javim, smo bili na kontroli, saturacija je 95, kao zadovoljivo, sam men to ni ok. To je glih tist mejno. Neki ji se poka v pljucih, ampak morm bit kr lepo doma, pa ce se poslabsa, pridemo nazaj na kisikuser posted image .

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

Neposredna povezava do sporočila: 5322
   [Brisano sporočilo]
21.9.2007 18:07:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Kalina)
  Neposredna povezava do sporočila: 5323
22.9.2007 9:26:38   
žmož
Končno sem po 4 dneh spet priključena na net. Nam je tisto grozno neurje skurlo modem, še dobro, da ni blo kakšnih drugih posledic(kot so žal bile drugje) in upam, da ni katero izmed vas "zalila" voda. Najprej sem pomislila na Barbs, zanjo vem, da imajo hišo zraven Kolpe. Nič pa ne vem, če je bilo tudi pri njih tako močno neurje? Lahko bi se vsaj Lenika kaj javla, pa nam kaj poročala.
No, en velik user posted image  za vse bolančke, naš laringitis je pri koncu, v ponedeljek gremo (upam) v vrtec. Je pa zdaj, ko hodi, vse toliko lažje, ful se sama zamoti, tudi dosti manj pojokava je. Že prej je ponavljala besede-seveda je bila marsikatera prirejena v njenem besednjaku, zdaj je pa postala prava mala papiga. Vendar pa se mi zdi napram drugim fotkam malih majčkov in majčic še vedno en tak drobižek. po slikah so vaši otročki že pravi korenjaki, še Kalinca je cela gospodična, naša pa je ko en mali drobižek-saj ne da je majhna, je kar dolga, a kaj ko je tako drobnih kosti in suhcena, da mi je včasih že prav smotano odgovarjat kolko je stara, ker me potem kar malo debelo pogledajouser posted image  No, mene to prav nič ne gane, sam da je ona moj sonček št.2, pa da je zdrava, kakšne nadležne pripombe pa sem se tud že naučila preslišat.
Zdaj pa grem brat za nazaj, sem  rajši hitela prej kaj napisat, da se slučajno ne bi zbudila, ker potem bi ona veselo tipkala po tipkovnici.
Pa, pa

Neposredna povezava do sporočila: 5324
22.9.2007 18:10:32   
mojsoncek
Vidim, da nas je vse premamilo lepo vreme... no, samo toliko, da se obdrzimo na prvi strani user posted image

Mi smo sli danes na malo manj "zdravo" popoldansko malico. Smo si privoscili tortico in sladoled. Ja, vsake toliko pa res lahko...

(odgovor članu žmož)
Neposredna povezava do sporočila: 5325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  211 212 [213] 214 215   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  211 212 [213] 214 215   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Mirena
Miška2006

Ste zadovoljne z Mireno? Prosim komentirajte!

DA - Zakaj? (13%)

NE - Zakaj? (9%)

Je ne uporabljam! (78%)

Število vseh glasov: 363

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!