žmož
|
Končno sem po 4 dneh spet priključena na net. Nam je tisto grozno neurje skurlo modem, še dobro, da ni blo kakšnih drugih posledic(kot so žal bile drugje) in upam, da ni katero izmed vas "zalila" voda. Najprej sem pomislila na Barbs, zanjo vem, da imajo hišo zraven Kolpe. Nič pa ne vem, če je bilo tudi pri njih tako močno neurje? Lahko bi se vsaj Lenika kaj javla, pa nam kaj poročala. No, en velik za vse bolančke, naš laringitis je pri koncu, v ponedeljek gremo (upam) v vrtec. Je pa zdaj, ko hodi, vse toliko lažje, ful se sama zamoti, tudi dosti manj pojokava je. Že prej je ponavljala besede-seveda je bila marsikatera prirejena v njenem besednjaku, zdaj je pa postala prava mala papiga. Vendar pa se mi zdi napram drugim fotkam malih majčkov in majčic še vedno en tak drobižek. po slikah so vaši otročki že pravi korenjaki, še Kalinca je cela gospodična, naša pa je ko en mali drobižek-saj ne da je majhna, je kar dolga, a kaj ko je tako drobnih kosti in suhcena, da mi je včasih že prav smotano odgovarjat kolko je stara, ker me potem kar malo debelo pogledajo No, mene to prav nič ne gane, sam da je ona moj sonček št.2, pa da je zdrava, kakšne nadležne pripombe pa sem se tud že naučila preslišat. Zdaj pa grem brat za nazaj, sem rajši hitela prej kaj napisat, da se slučajno ne bi zbudila, ker potem bi ona veselo tipkala po tipkovnici. Pa, pa
|