|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  209 210 [211] 212 213   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Male majčice in majčki (2006)
13.9.2007 18:27:57   
puncica
Ok, bom tih pa iskalnik uporabljalauser posted image marija baje je treba nazaj brat pa vse izveš. user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 5251
13.9.2007 20:44:01   
Barbs
Točno tako.user posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 5252
13.9.2007 21:31:23   
mojsoncek
mojca, marija - pojma nimam kaj se dogaja, vem samo to, da sem skurjena do konca, da se to res ze malo predolgo vlece in da tako ne gre vec naprej. Lahko, da mi scitnica ne dela tako kot je treba... mogoce se mi po porodu hormoni niso spravili v red, pa se tezave s scitnico so dedne... in glede na to, da imam moja mami tezave, bi jih znala imeti jaz tudi... mogoce je pa le utrujenost, ker cez teden spim samo 4 - 5 ur na noc, kar je zame vec kot premalo. Mah bomo videli, ne bom prevec ugibala in se obremenjevala v naprej... bom kar lepo pocakala na izvide...

aja, Anze ima vrocino, kaslja kot zmesan  in ima zabasan nosek user posted image ... pa bom spet doma... en cel dan sem bila v sluzbi (pa se to sem bila dopoldan na seminarju)... greva jutri zjutraj kar v ZD, ker nocem cakat cel vikend kaj bo...

ja nic... lepo nocko vam zelim

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 5253
   [Brisano sporočilo]
13.9.2007 21:51:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mojsoncek)
  Neposredna povezava do sporočila: 5254
13.9.2007 22:55:10   
F*S*M
ojla punce

nikakor vas ne morem prebrat, upam, da bom drug teden delala kaj zjutraj da bom mela popoldan čas brat vsaj tekoče dni

nočko
papa

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5255
14.9.2007 8:43:00   
MarijaPo
Mi smo zelo v redu. Pevka je faca, zdaj odkimava sto na uro. Ce jo vprasas: a bi pila? Ona ful vehementno odkima. A mas kaj rada atija? Ona ful odkima. A je integral e na x res kar e na x? Ona ful odkima. Eva, a ti vedno odkimas? Ona spet odkima in pol gre stran, k dojame, da jo zezas.

mojsoncek - glih vceri sem srecala eno Igorjevo sodelavko, ki ima tudi tezave s scitnico.
Kolikor sem brala razna porocila, je v zadnjem casu velik porast problemov s scitnico, ki so posledica stresa. Torej, tako kot si ze sama uganila - preves si skurjena. To, da tako malo spis ful ni dobro.
Mogoce bi bilo smiselno, da gres v sluzbo za 4 ure in ostale ure res samo pocivas - spis, beres knjige, lezis in razmisljas o tem a je vesolje neskoncno ali ni,... Pa pri tem je zelo zelo vazno, da res pocivas, torej, da ne letas tiste ostale stiri ure okrog po opravkih al pa doma pucas. Pocivat!
In pa, ne vem, ali si zivcna oseba ali ne (danes je ta zivcnost prava epidemicna stvar in jo imamo skoraj vsi), ampak temu se da stopit na rep s kaksno jogo ali kako drugo obliko sprostitve. Probaj se zares postavit zase in malo k sebi pridet.

puncica - mir s tem iskalnikom, saj vse vem, jaz sem matematik in vse, kar kera napise sproti memoriziram.

aurora - kot vidis je zanimanje za tvojo Poljsko kar veliko, tako da po moje moras napisat kaj si tam delala, kolk casa si bila, kaksno mas to sluzbo, da potujes na poljsko,... Drgac te bomo vsaka posebi sprasevale posredna vprasanja (v stilu: a si se imela dobro? kolk vas je pa kaj bilo? a si kaj finega zvedla?.. .skratka, vprasanja, ki po ovinku sprasujejo tist kar vse v resnici zanima). :)

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 5256
14.9.2007 12:05:45   
puncica
Marija ej ti si faca tule sem se tako režala da je sodelavka sam debel gledala: A je integral e na x res kar e na x? Ona ful odkima.user posted image user posted image user posted image user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 5257
   [Brisano sporočilo]
14.9.2007 14:47:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 5258
14.9.2007 15:20:22   
žmož
sam na hitro da vas pozdravim! Smo non stop v muvingu, sam mal vas prebiram, napišem pa drugič kaj več.
Pa, pa

Neposredna povezava do sporočila: 5259
14.9.2007 21:08:23   
mojsoncek
cer...

kratko porocilo danasnjega dne... Anze je na antibiotikih, cez dan je se nakako slo, od pete ure naprej je bilo pa iz minute v minuto slabse. Sem ga dala spat kar eno uro preden gre ponavadi, ker mu je bilo se lezanje na kavcu odvec. Da o hrani niti ne izgubljam besed, ker ni hotel niti mlekca spit, kaj sele da bi kaj jedel. Se dobro, da vsaj pije (pa se to samo vodo)... Pricakujem pestro noc, zato bom tudi jaz sla vodoravno kaksno uro prej kot ponavadi.

lep vikend

(odgovor članu žmož)
Neposredna povezava do sporočila: 5260
14.9.2007 22:12:51   
Barbs
Moj sonček, žirovka moja, držte se. user posted image
Jaz počivam zdaj še dva dneva, potem pa mama gre.

Poročam stanje.user posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

Neposredna povezava do sporočila: 5261
14.9.2007 22:17:09   
F*S*M
oj
aurora letos bo v modi C&A in ne H&M, ker je sedaj tudi v celju v tanovem kompleksu in baje imajo spet full za punčke za antke pa skoraj nič user posted image user posted image

nič druzga ni novga razen tega da sem čist sesuta

a katera ve je v ponedeljek živalski vrt odprt ker sem frej pa bi šli

nočko

Neposredna povezava do sporočila: 5262
15.9.2007 8:20:32   
MarijaPo
shopping - odkar sem bila zadnjic v ikeai in sva sla z mojim mozatim Igorjem gledat cene cunj, nisva mogla verjet, kako divje nizje so glede na nase cene. Res se bolj splaca kupovat v Avstriji.
Sicer pa bom mali Pevki tud kaj sama sesila, glih vceraj sem sla malo gledat blagove (so super dragi), ampak so takooo lepi. :)

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 5263
15.9.2007 9:09:27   
Kalina
Oj miske siske!

evo na hitro se javim, danes smo same celi dan in celo noc. Trenutno pijem kavico in cakam mizarja, da mi dokonca kuhinjo, sam se napo spedena in neke zakljucne detalje. mi je pa cudovita. Kuhinja sicer. Moja kuhinja. juhuhuuser posted image ko bo vse koncano pripopam slikico.

ucer smo mel zobarja, vse ok, edin mogoce bo mela nek ugriz, se sama nevem kaj je rekla, sam ni vedla, al ji je Kalina tko nardila zarad jeze al pac tko nardi. Bomo spremljali je rekla.
Drugac pa tud neki smrka pa kaslja, bolj na izi. upam da ne bo hujse.

bodte fajn, morm laufat, Kalinca skace po men, ker nikakor ne pusti, da mami sedi in tipka on pa ne, smotka enauser posted image

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 5264
   [Brisano sporočilo]
15.9.2007 14:43:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Kalina)
  Neposredna povezava do sporočila: 5265
16.9.2007 16:06:02   
F*S*M
Aurora hvala

drgač pa čakam gospoda da se zbudi

Neposredna povezava do sporočila: 5266
16.9.2007 20:44:12   
mojca75
vglavnem KATASTROFA!
že par dni se ukvarjam kako bomo z uvajanjem v vrtec nadaljevali, etc.. kot kaže bomo jutri kar doma (no mojca inoči) ker je danes popoldan spet zakuhala - do 38,5, pol sem pa dala Naprosin!

Ma, ne vem zakaj upam da bi do jutri ozdravela in da se ne ponovi user posted image ! jaz vsekakor moram jutri v službo, pogasit nekaj požarov, potem pa bom očitno spet doma, razen če se kaj drastičnega ne skuha, pol bom pa že jutri!

HB (=hvalabogu) se je vsaj tašča vrnila iz dopusta, tko da imamo vsaj dohtarja!
Mojsonček kako ste pri vas? in drugi bolančki?

Sicer pa Marija - ti si carica da šivaš, jaz sem tko antitalentirana za ročna dela!

Moda - ma ne vem , te številke različnih proizvajalcev, nekaj nosimo za 2 leti, mamo pa shiserjeva bodija še za 9 -12 mesecev pa sta glih prav, e zdej pa vedi pa kupi! Jest tud tko kot Auroraa - od zdej sprot kupujem pa še kake hhlače prevelike kupim, ma....

nič, grem si "frizuro" narest user posted image

Ne me ščipat v lička, ne me slint, sploh pa mi ne govort kolk sm zrasla

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 5267
16.9.2007 21:31:00   
TiaSara
Ojla!

Mojca in Mojsonček - držita se, vajina sončka pa naj se čim prej pozdravita. Naš korenjak sicer še kar kašlja ampak ni videti, da bi se mu kaj kašljalo.
Danes smo bili na otroškem bazarju in mali je užival 100/uro. Je kar sam šibal od stojnice do stojnice in raziskoval s čim bi se dalo igrati.

Jaz sem pa čisti antitalent za kupovat cunje - enkrat kupim vse preveliko, drugič pa vse skoraj premajhno user posted image . Bo kmalu moral začet probavat, čeprav verjamem, da mu bo to čisto odveč.

Lep začetek tedna želim vsem!

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 5268
17.9.2007 8:47:38   
MarijaPo
Vceraj je Igor odletel v nemcijo in mi niti ni bilo ful hudo. Evi posledicno tudi ni bilo hudo, ker na meni ni opazila nobenih sprememb, itak pa ne razume kaj je to 1 mesec odsotnosti atija.
Mimogrede, Eva se je naucila rect Igor. Ful je faca, ko govori Igor Igor Igor. (Jaz dostikrat namrec Igorju govorim Igor Igor Igor Igor - tko ga zezam, ker je ves zivcen, ce mu velikokrat recem Igor, ker misli, da mora potem kaj nujno narest.)

Danes sem sla spet mimo jaslic in spet mi je bilo cist grozno gledat te boge mame, ko tam oddajajo svoje otroke, ki se derejo kot, da bi jih iz koze dajal in so vsi nesrecni. Uni, ostali otroci, pa tko zalostno gledajo depresivno sceno.
Skratka, vsakic sem vesela, da greva z Evo samo mimo jaslic, naprej, v blok k varuski. Danes ji je nasa Lili (varuska od Eve) razlozila, da bodo balone pihali in se je Eva cist navdusila.
Torej, socustvujem z vami, se posebi z Mojco, ki je reva skos bolana, zraven pa problem uvajanja ostaja.

Mojca - drzimo ti pesti, pozdravi se in se srecno navadi na vrtec!

aurora - super, da si napisala kaj si delala, zdaj vsi lazje spimo. :) In nimamo recimo strahov, da si tajna agentka CIAe in da si odgovorna za vse prestopnike Vzhodne in Centralne evrope in da nas bos enkrat vse zaprla.

velikosti - mi imamo se vedno nekaj oblekic, ki so za 1/2 leta in so ji prav, imamo pa tudi za 1.5 leta in so ji tudi prav. Eva je univerzalna.

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 5269
17.9.2007 9:08:15   
mojsoncek
Ladies,

jaz sem danes v sluzbi, mozek je pa ostal z Anzetom doma. Joj, kako sem jima bila zjutraj fous, ker sta lahko se spala. No, pred sluzbo sem sla se v laboratorij in so mi vzeli kar 4 epruvete krvi (se mi je kar vrtelo - sedaj vem, zakaj moras imeti 50 kg, da si lahko krvodajalec user posted image ). Konec tedna bodo izvidi... pa da vidimo...

Anze je cisto fertik, poleg vsega so se mu v ustih naredile afte (stranski ucinki antibiotika) in posledicno nic ne je - upam, da ne bo spet prevec shujsal. Nic mu ne pase, konstantno nekaj sitka, non stop je bil pri meni v narocju (se med kosilom), v soboto je sel cez dan 4x spat, dudo vlece ko zmesan.. .no saj si predstavljate... Danes klicem pediatrinjo, da mi pove glede aft, doma imam sicer Daktarin ampak mu ga ne upam dati, preden govorim s pediatrinjo. Upam, da bo tudi zamenjala antibiotik.

velikost - cotke ima se vecinoma za 9 mesecev, sem in tja se najde kaksna za 1 leto. Ima pa tudi ene kavbojke za 6 mesecev, pa se te so mu v pasu prevelike in mu lezejo dol.

Ostali bolancki pocajtajte se! user posted image

Grem delat...

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 5270
   [Brisano sporočilo]
17.9.2007 9:13:29   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 5271
17.9.2007 9:18:06   
mojca75
tudi pri nas ostal ati z Mojco doma, in jutri dopoldan, pol se "šihtava", jaz pridem iz službe, on pa gre v službo!

spet bomo cel teden doma, tko da bomo glih totalno pozabili vrtec. Ma ...

Imajo pa v vrtcu tud neke črevesne viroze tko da sem sklenila da bomo res cel teden doma, pa kaj čem. da mi še bruhat in driskat začne po vsem tem shujševalnem programu! ma ne....

Nič,. grem delat, glede na to da bom samo danes in v petek res kle je fajn da velik naredim!

držite se

Ne me ščipat v lička, ne me slint, sploh pa mi ne govort kolk sm zrasla

Neposredna povezava do sporočila: 5272
17.9.2007 9:33:30   
Kalina
Dan!

Cotke, hm, vecinoma 86, nekaj celo 92. Nekaj pa celo se od 6 do 9m, od HM. Nasa misolina je kr velika, 84cm pa 12kg. pr rojstvu pa 45cm pa 2kg. ma smo napredniuser posted image

Zadnje dni je fuuul tecka, neki smrka, pa ponoci kaslja, upam da bo samo minilo, da se ne razvije v kej hujsega. Tko kuhinja je porihtana, sam se en zidek prebarvam v rdeco pa lucko rabim za nad pult, pa smo koncal z kuhinjo. Ta teden dobimo se posteljo za v spalnico, porem garderobno omaro za v spalnico, potem pa sele vgradne za v hodnik. Komi cakam posteljo, ker sm ze vsa polomljena na tej stari mali postelji.

user posted image

user posted image

user posted image

Kuhinjca je bolj mala ampak meni super! Trenutno se zelo rada zadrzujem v tem prostoruuser posted image user posted image

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

Neposredna povezava do sporočila: 5273
17.9.2007 9:37:35   
mojsoncek
mojca75, socustvujem s tabo, ker se predobro vem kako to zgleda s temi bolniskami. Je pa res bolje, da ostane Mojca doma cel teden, da ne bo se kaj drugega kasirala. user posted image

kalina - lusna kuhinja... moji mami bi bila se posebej vsec, ker ima ful rada rdeco barvo.

< Sporočilo je popravil mojsoncek -- 17.9.2007 9:42:51 >

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 5274
   [Brisano sporočilo]
17.9.2007 9:40:37   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 5275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  209 210 [211] 212 213   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  209 210 [211] 212 213   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

izpovedovanje čustev
danuska

ali vam partner pogosto pove da vas še vedno ljubi in ga privlačite?

da (60%)

ne sploh se ne spolni več (15%)

samo poredko se še spolni (25%)

Število vseh glasov: 413

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!