MarijaPo
|
Mi smo zelo v redu. Pevka je faca, zdaj odkimava sto na uro. Ce jo vprasas: a bi pila? Ona ful vehementno odkima. A mas kaj rada atija? Ona ful odkima. A je integral e na x res kar e na x? Ona ful odkima. Eva, a ti vedno odkimas? Ona spet odkima in pol gre stran, k dojame, da jo zezas. mojsoncek - glih vceri sem srecala eno Igorjevo sodelavko, ki ima tudi tezave s scitnico. Kolikor sem brala razna porocila, je v zadnjem casu velik porast problemov s scitnico, ki so posledica stresa. Torej, tako kot si ze sama uganila - preves si skurjena. To, da tako malo spis ful ni dobro. Mogoce bi bilo smiselno, da gres v sluzbo za 4 ure in ostale ure res samo pocivas - spis, beres knjige, lezis in razmisljas o tem a je vesolje neskoncno ali ni,... Pa pri tem je zelo zelo vazno, da res pocivas, torej, da ne letas tiste ostale stiri ure okrog po opravkih al pa doma pucas. Pocivat! In pa, ne vem, ali si zivcna oseba ali ne (danes je ta zivcnost prava epidemicna stvar in jo imamo skoraj vsi), ampak temu se da stopit na rep s kaksno jogo ali kako drugo obliko sprostitve. Probaj se zares postavit zase in malo k sebi pridet. puncica - mir s tem iskalnikom, saj vse vem, jaz sem matematik in vse, kar kera napise sproti memoriziram. aurora - kot vidis je zanimanje za tvojo Poljsko kar veliko, tako da po moje moras napisat kaj si tam delala, kolk casa si bila, kaksno mas to sluzbo, da potujes na poljsko,... Drgac te bomo vsaka posebi sprasevale posredna vprasanja (v stilu: a si se imela dobro? kolk vas je pa kaj bilo? a si kaj finega zvedla?.. .skratka, vprasanja, ki po ovinku sprasujejo tist kar vse v resnici zanima). :)
|