puncica
|
Uh ja bilo je grozno, no sam ne pri nas, pri nas je blo čist za zdržat, res da je elektrike zmanjkal pa da tv ni delal, pa da omrežje ni delal pa ulival je ko zastavo, mi je skor gugalnico odpihnal, dobr da je urnk prvezana . Smo preživel. Smo pa mi mal višje tako da ni bilo škode. Sem pa kr debel gledala ko so se na roditeljskem pogovarjale mamice kakšno je tam okol Škofje Loke, da se sploh do ZD ne da pridet, pa ne vem al v Železnikih al ŠKofji loki, pa da je Podn ogrožen, pa da je eno žensko odnesl z avtom vred, pa da je kr 6 avtov odnesl, pa da je Vrtec ogrožen (ne naš) in da so ene dvojčke reševal Uh sem sam zijala tam, ker nisem mela pojma da se to dogaja, pol pa še poročila doma, me je pa valda sam stiskal. Pa Cerkno, pa najbolj mi je žal tele Bolnice Franja , smo bili tam enih parkrat pa je res tako lep kraj, pol pa vidiš da ni nič ostalo, vse odneslo. Uh ta narava nam zna zagost. roditeljski sestanek uh ja je bilo fajn in sem vesela da je malček v dobrih rokah, no vsaj tako občutek sem dobila. Smo pa dobil pogodbo o sodelovanju z vrtcem, kjer so obveznosti in pravice vrtca in staršev, ki jo mormo podpisat, pa podpisat je treba izjavo da se strinjaš da se izdelki objavljajo pa slikce pa fotografije otrok, pol so predstavile delovni načrt, da imajo več področji od matematike, narave, družbe, telovadbe, slovenščine,... pa da bodo spoznaval zanimive osebe (tisti ki igrajo na instrument, gasilci, policaji, reševalci, tetka jesen, babica zima, dedek mraz,...) pa da spoznavajo živalce da imajo v septembru temo polžka in so se o polžkih pogovarjal, ga gledal, ko je po roki lezel (kje so ga dobil nimam pojma ) pa pesmico so se učil. Pa povedale so da so prav presenečene, ker otroci sploh ne jokajo tolk kot ponavadi, pa da jih je trenutno 8 vendar so bolni in so bili prejšn teden le 4-6. Se vidi da prehladi razsajajo. Pa seveda napisat kdo bo hodil po otroke, da vedo komu dat in komu ne, pa izvolili smo predstavnika staršev za svet šole. pa so povedale da so taki srčki, da je v skupini vse skupaj 11 fantov in le 4 punčke, da bodo vsi prišli tam do 1. decembra. Mater sem naložila. Bom nehala.