|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Male majčice in majčki (2006)
5.7.2007 7:07:43   
puncica
Dobro jutro punce
mojca luštne slikceuser posted image user posted image pa še kdaj, men se pa kr ne da itak sem pa doma taaaakoooo malo na računalniku, v službi pa slikc nimam.

Hm kaj dogaja, to da spimo tako da me bo sam kap trofla, nonstop se neki zbuja in danes ni vedel al bi bil pri men al pri atiju, pa se kr zvijal in tečnaril, ni hotel ne čaja ne mleka ne nič, sumim da ga mal moti ko je prehlajen, pol pa ne more cuzat prstka  in dihat, pol je pa še tamala prilomastla v postlo, pa smo se spet gnetl 4 v postli velikosti 140×200, zdej pa zračunite kulk je kdo dobil placa, s tem da sta tamale dva imela razkošje, no dobr da sem se pol sama ob petih ustala, tako da so lahko bol na komot spal, pa čeprav je moj dragi spet nočno omarco objemaval user posted image user posted image user posted image .

Hm kaj je novga, ma trenutno nič, no trma mogoče, ampak to je že kr neki časa.

Mejte se, ja pa grozno je mrzlo user posted image user posted image Me pa zanima a vaši tamali tud tako hitr cote zamažejo ker se men zdi da vsak dan perem in vsak dan ga morm preoblečt celga od zoknov do bodija, hlače ma vse, ker ima vse totalno umazan user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
   [Brisano sporočilo]
5.7.2007 7:24:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4527
5.7.2007 7:40:20   
mojsoncek
Jutro! Mater vola, se je shladilo. Mi smo imeli zjutraj soncka in niti pod tocko razno ni bilo tako mraz, kot je v LJ. Me je cisto prezeblo od parkirisca do sluzbe... noge imam se vedno cisto mrzle... Auroraa upam, da drzi tole z vremenom cez viken, ker tale mraz ni za nikamor.

Pa se javljam spet iz sluzbe. Anzeta sva spakirala za "mini dopust". Sta ga prisla zjutraj iskat tasca in tast in se jih je ful razveselil. Ko so se odpeljali se je ful smejckal in mahal iz avta. Pa da vidimo, kako se bo obneslo. Saj je res, da sta ga ze imela enkrat cez vikend tam, ampak sva ga dala midva z mozekom spat, potem sva pa sla. Bomo videli, ce bo zvecer kaj problemov za spat, ker sva ga do sedaj se vedno midva dala spat. Bom porocala jutri kako se je izteklo.

Drugace pa tudi pri nas nic novega in nic posebnega. Kar se preoblacenja in pranja tice je pa takole. Ponavadi mu je treba zamenjati zgornji del, le redko kdaj tudi spodnjega. Bolj kot to, da bi bil ful umazan, zna biti moker od te njegove slince, ki se kar ne neha in ne neha ulivat. Tudi slincki ne zalezejo kaj dosti, ker pride vse cez. Najbolje, da mu kar eno plenicko namontiram okrog vratu user posted image . Perem pa ponavadi le cez vikende in takrat na veliko, razen ce se potepamo okrog.

Imejte se lepo...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
5.7.2007 7:46:57   
maya2
Dobro jutro!

Puncica: ja pri nas je bila ravno taka noč, v enem tednu že tretja, z user posted image sva že čist hin, se že 'zbudim' brez energije pol pa je še čez dan fuuul zahtevna je treba skoz neki počet... - jaz pa skoz sama z njo, moj ima ful neko paniko v službi, ga ni tja do 17. - 18.

pri nas imamo očitno isti problem, malce je prehlajena, potem pa ko leži se ji nosek čist zabije, dudo tud hoče imet, pa je jok tu!user posted image Če jo pa nosim pokonci, je pa očitno nosek dovolj prehoden da lahko zaspi, ampak gorje ko jo odložimuser posted image user posted image

Mojca75: user posted image user posted image user posted image točno takšno pozo za spanje ima Karinuser posted image

Auroraa: a user posted image še ni začel??

lp

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 4529
   [Brisano sporočilo]
5.7.2007 8:38:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu maya2)
  Neposredna povezava do sporočila: 4530
   [Brisano sporočilo]
5.7.2007 8:39:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4531
5.7.2007 9:03:44   
mojca75
men je ta poza za spat blazno neudobna in če popravim mojči v položaj nezavestnega se ona precej hitro naštima nazaj - wtf je to ena poza!!!! user posted image
No sej ne spi vedno tko, zaspi pa velikokrat user posted image

Preoblačenje - vsaj vsak dan je kompletno preoblečena, spoh če smo veliko zunaj in kobaca po travi so hlače totalno svinske, tko da jih itak najprej NAMOČIM, oz sploh mojčine cunje vse namočim za čez noč da sploh spravim ven vse te fleke user posted image , bi kdaj kar dala en njen komplet unim k delajo reklame za Vanish, Persil, Bonux, Rex, Ariel,... in podobno! Pa da vidim - oprano na 30 al pa celo v hladni vodi user posted image , pa ne mene na suho nategovat, pa brez predpranja, pa.... malo morgen!
Včasih padeta tudi dva kompleta čez dan, da o izgledu štunfkov zvečer ne zgubljam besed, ma k da nikol nisem po tleh popucala!user posted image

Mi smo danes vstali 6.30, no sej noč je bla kr mirna, ne smem rečt!

Neposredna povezava do sporočila: 4532
   [Brisano sporočilo]
5.7.2007 9:14:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mojca75)
  Neposredna povezava do sporočila: 4533
5.7.2007 9:16:15   
pikicaa
MarijaPo iskrene čestitke za novo user posted image . Pa nas je že več majskih. user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa še ostale pogumno v akcijo.

4.6.2006 je prišla na svet najina največja sreča z imenom Maja
18.1.2008 smo dobili še sončico Klaro.

Neposredna povezava do sporočila: 4534
5.7.2007 9:21:02   
puncica
Ja mislim da malčki vsi v taki pozi spijo, ker je tud naša tavečja tako spala pa tamali tud, očitno jim paše rita v luft user posted image user posted image

Ja mi peremo ko pri norcih,zdej ko smo štirje, se mi zdi da ko smo bli trije ni bilo tako, zdej pa skor ne folgam, pa skor vedn mam košaro za cote polno user posted image Ma te cunje lovim ko ne vem kaj, pa še manjka mi jih, pol pa jih mam neki časa dost, pa študiram, le zakaj bi še kej kupovala, potem mi jih pa spet zmanjka. NPR. tamali ima enih 7 bodijev s kratkimi rokavi, 3 majčke s kratkimi rokavi, 4 kratke hlače, enih 5 dolgih hlač, 3 take za doma, pa 2 raztrganih na kolenih, ki so tako še samo za doma, pa enih 6 parov zoknov, 5 bodijev brez rokavov. 2 jopci, 3 mikice z dolgimi rokavi, 1 čeveljčke To je pa se mi zdi tud vse. A se vam zdi premalo, a bi mogla še kej dokupit, ker nikol ne vem, pol pa 1× obleče se mi zdi pa škoda user posted image

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 4535
5.7.2007 9:42:09   
marsovka
dobro jutro v lepši dan..pa še tamal petek je, jupiiiiiiiiuser posted image user posted image

včeraj je bilo res duhamorno vreme, tamau ni hotel nič več spat popoldne (je spal samo od 1130 do 13h) in je potem šel pa vseen šele ob 20h za nočuser posted image ..zunaj pa lilo ko iz škafa, se mi je kar kravžljalo v bajti....

se mi zdi, da zdej, ko so tolk mobilni in zvedavi, jih je pa res težko imeti samo notri..no, potem sta se z atijem vseen spokala v dež v trgovino, itd, pa malo žogo nabijat pod šolo (je šola na stebrih in se spodaj da prevedriti kakšno popoldneuser posted image )

zopet sem pomislila, kakšno neverjetno srečo smo imele z vremenom lani, a se še spomnite?? taka lepa jesen in mila zima, superca, prav za zahvalit se jeuser posted image user posted image

auroraa....join the club!!!!!!! TOČNO TAKO je občasno pri nas....in če sem še pred časom ....mislim da punčici ...tumbala, da naj bo srečna, ker je otrok rad v varstvu...sem prejšnji teden kar malo v žalost zapadla, ko sem videla, kako se mali joka, ko ga peljem od "tašče". Imela sem občutek, ko da ga jaz jemljem od mame v varstvo, Guser posted image ROZAuser posted image

ma, saj sem še vedno zadovoljna, ker se mu res 100% posveti, še kosilo kuha nono, onadva pa zajčke gledat, pa konjičke gledat, pa kravice futrat, pa igrat se, pa na klavir špilat, pa nogice pa rokice prat, pa rože zalivat, pa maline in ribez nabirat s pručko, pa pesmice pet in kupčke postavljat, pa po toboganu se vozit, pa risat, pa...še in još!!!!

saj ni čudno, namreč, ko prideva domov, se moram jaz  preobleč iz šihtnega, pa včasih kaj skuhat, on pa se mora sam zabavat za spremembo, kar se meni osebno tudi ne zdi slabo, samo kaj, ko ima pri noni pa non-stop pozornost!!!
pa seveda, mu ne pustim omar odpirat, pa ne pustim tega in onega, pa hočem, da se mirno previjeva, ne pa kot pri noni, ko imajo cel projekt z zabavljačem nonotom, itd

tako imam vačsih občutek, da bo mali povezoval mene samo z NE SMEŠ, nono pa z VSE LAHKO.

SEM SE ZALOTILA, DA SE ZADNJE ČASE FUL OKOLI NJEGA VRTIM IN BI RADA ČIM VEČ ČASA PREŽIVELA Z NJIM, HEHEuser posted image

ma, jaz mislim, da je akr prav tako...saj čez vikende in praznike, tudi ko vidi nono, pa nič kaj posebej ne rine k njej..

pa še to, če pomisliš, da je v varstvu (vsaj moj) okoli 9 ur na dan????? ja, saj res ni čudno, da se naveže

uglavnem, POSKUŠAJ BITI VESELA tega (se tudi jaz trudim), pa brez slabe vesti, samo z ljubeznijo!!!

zdej pa (zasluženuser posted image  hmhm) kofi

danes imamo služben piknik, mi nič kaj ne diši....

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 4536
   [Brisano sporočilo]
5.7.2007 10:02:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu marsovka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4537
5.7.2007 10:51:21   
SelmaC
zdaj sem videla, se vidi, da spet zamujam z branjem. MarijaPo: iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image Upam, da nisem še katere pozabilauser posted image Ma ste pridne.

Neposredna povezava do sporočila: 4538
5.7.2007 10:54:04   
mojca75
kaj pa rečete na tole pozo spanjauser posted image
tko je danes zaspala, zadnje čase prakticiram sistem da ko je zaspana jo dam v postelco pa dude in punčko in počasi sama zaspi, to pali predvsem ob dopoldanskem spanju, al pa če spi samo 1x!

No in danes je zaspala tkole, naslonjena na dekce in prevleko ki jo imam zloženo na koncu postelje, zaspala je zvita k presta.

user posted image
Pa moj otrok je zrel za cirkus in gumi-man-a!

PS: mobi fotka

Neposredna povezava do sporočila: 4539
   [Brisano sporočilo]
5.7.2007 11:12:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mojca75)
  Neposredna povezava do sporočila: 4540
5.7.2007 11:35:59   
mojca75
user posted image  tehnično zelo zapleten postopek - ker nimam kabla si pač pošljem MMS na mail in potem jo mam na računalniku

< Sporočilo je popravil mojca75 -- 5.7.2007 11:46:14 >

Neposredna povezava do sporočila: 4541
5.7.2007 12:09:25   
puncica
Hja tole s taščami, tud jaz sem bila kr slabe volje, ko se je tamal drl in sploh ni hotel k meni, ja pri nas je pa bog in batina naš ati user posted image user posted image tako je tavečja fuuuuul navezana nanj, zdej pa še tamalga navezuje naseuser posted image , pa ne načrtno da ne bo nesporazuma, očitno tako dobr zna z otroci al kaj jst vemuser posted image al pa jst ne znam.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 4542
5.7.2007 12:17:00   
mojsoncek
auroraa - za posiljanje slikic imas verjetno na voljo vec opcij: USB kabel, MMS, infra (IR) ali pa bluetooth. Odvisno je samo od tega, kaj ti "prejemnik" omogoca.

Pri nas se je tudi ze zgodilo, da je sel Anze kar nazaj k vzgojiteljici, ko sem ga prisla iskat user posted image . Ce je otrok v varstvu pri komu od bliznjih se nekako razumem, ampak da gre pa nazaj k vzgojiteljici... No ja, tudi jaz se tolazim s tem, da se ima verjetno fajn, da uziva in da mu nic ne manjka. Bolje tako, kot pa vsak dan poslusati in gledati ne vem kaksne izpade, ker noce v vrtec. In se potem cel dan v sluzbi razmisljas kaj se dogaja, kaj pocne, ali joka, se mogoce le igra, in se bi lahko nastevala...

ah, saj nismo ne prve ne zadnje user posted image

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 4543
5.7.2007 12:37:04   
TiaSara
Ojla!

Jaz sem še kar na bolniški, ampak upam, da bom zvečer lahko šla Pink. Sej imam kar malo slabo vest, ampak danes res še nisem za v službo. Bom šla jutri.

A Mojca tudi rabi več kot eno dudo naenkrat? Naš Andraž najraje vidi, da ima dve dudi in si jih menjava in eno odloži na poližko, potem drugo... Glede spanja pa se Andraž vedno zrine nekam gor, spi pa ponavadi ne tako kot vaši (z ritko gor), ampak pogosto na boku, pa na trebuhu... malo se vrti.

Mojsonček - lepo da se je mali pozdravil - se pa tečne te viroze. Tudi naš je imel enkrat tri dni zelo visoko vročino, pa niso nič našli, potem je pa kar na hitro vse minilo.

Aurora, marsovka - to je pa res zoprno, če mali noče k tebi. Pri nas je zaenkrat še drug problem - da joka zjutraj, ko grem. Saj ne veš, kaj je boljše.

Puncica - mi imamo tudi nekaj takega, samo da imamo dvoje čeveljčkov (ker smo jih dobili). Meni se zdi čisto dovolj, saj itak moraš oprat, pa sedaj perem njegove in svoje cote skupaj in nam nikoli ne zmanjka. Itak bo hitro spet treba kupovat, ker bodo te prerastli.

Dopust - mi gremo čez 14 dni - no malo manj; pa gremo kampirat. Upam, da bo vreme, ker drugače bomo hitro nazaj pribežali.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 4544
5.7.2007 15:12:46   
žmož
Ola mačkice!
Se opravičujem, ker se vam nisem javla prej ko smo šli na dopust, no, pa se vam bom na hitro zdaj, ko smo prišli. Brala vas nisem še čist nič, ker smo šele na frišno prišli. Bom probala do večerAa kaj prebrat, pa se vam kaj javim.
Pa pa

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 4545
5.7.2007 15:21:48   
puncica
Hvala TiaSara, da si opazila moje vprašanje, druge ga verjetno nisouser posted image , al pa majo tolk cot, da raj ne napišejo, da se ne bom zgražala user posted image user posted image Ja men je fuuuul škoda nekaj kupovat, pa potem enkrat oblečt, pa itak tako hitro prerastejo, sam včasih se mi pa zdi da imam kr premal user posted image

(odgovor članu žmož)
Neposredna povezava do sporočila: 4546
5.7.2007 15:31:14   
mojca75
Puncica - sem opazila tvoje vprašanje - lej mi smo dobili ful cotk od mojih sestričen ki imata obe punčke in zato imam precej cunjic pa še kako malenkost kupim, jaz res nimam prešteto, ampak po moje imaš kar zadosti.
Jaz jih imam še od ene kolegice sposojeno, tko da se skoraj preseravam kaj sploh sprejmem, ampak ne me narobe razumet - sem jim neznansko hvaležna - ker glede na to kako hitro prerastejo je super, sploh kake stvari za lepše mi prav pridejo, sama pa sem bl trenirkice kupila ker se bl zbijejo, pa zdej sploh k kobacamo zunaj in po travi in po tleh ... imam bolj ali manj svoje hlače, mam pa ene 7 bermuda hlač ki jih non stop perem

mimogrede - kje ste kupili unga fensi poganjačka - carski je

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 4547
5.7.2007 15:35:02   
marsovka
puncica jaz sem prebrala tvoje vprašanje in hotela odgovoriti naslednje (potem sem se pa nekaj lotila in pozabilauser posted image ); jaz imam uglavnem vse sposojeno, pa sproti mi posoja prijateljica, ko njena dva prerasteta, tako da menjujemo garderobo...nona ima pa pa še od svojih otrok (hehe, čist čedne cotke), pa od taprve vnukinje, tako da sem mu morda kupila ene par majčk, kešno pižamco in štomfke, pa ene čeveljčke, to je pa tudi vse, zato ti težko rečem...
osebno ne grem na to, da bi imel ne vem kakšne dizajnerske cotke, ker je itak vse umazano takoj, bom verjetno kasneje kaj več kupovala...
trenutno mi predvsem manjka majčk brez rokavčkov, rada bi take tanke, da ni treba bodija čez plenico pod tenko pižamico s kratkimi....
kratkih hlačk imamo pa res enih 8, tega še največ.

no, gremo zdej piknikirat (se moram še preobleč v piknik opravouser posted image )

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 4548
5.7.2007 16:38:02   
MarijaPo
Mi smo glede oblek kar malce smesni. Namrec, nasa Eva nosi skoraj samo bodije in "stramplce" ali pa bodi in zabice. Torej imamo eno tono bodijev in pol tone strampljic in pol tone zabic. Ce je mrzlo ruknemo se kako flis jaknco. Velikokrat slisim: zakaj jo pa oblaci kot da je dojencek. Ampak nasa Eva se pac premika po ritki in ce ima hlace, ji zlezejo cez kolena, v noge jo pa zebe in zato uprabljamo zabice in stramplce.
Lahko se pohvalim, da sem ji sesila ze 4 strampljice in troje zabice. :) Torej, ko zacne cesa primanjkovati (kar se pri Evini ekspresni rasti zgodi enkrat na 3 mesece), grem ali v leclerc, ali pa vkrojim in sesijem tisto, kar manjka.

(odgovor članu marsovka)
Neposredna povezava do sporočila: 4549
   [Brisano sporočilo]
5.7.2007 21:15:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu MarijaPo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.