marsovka
|
hola, chicas pri nas je noooro soparno po domače kuhalca, kuhalca, pa še po obilnem kosilu sem (makaroni bolonez, preveč sem se napokala) in komaj sedim najprej hrana: naš je zjutraj okoli 8h (actimel - popije od pol do celega in ovseni kosmiči, sadje, mleko - 1,5 dcl, ali pa kruh+kisla smetana, ali pa kruh+kisla+marmelada, samo tega poje bolj malo, pa vedno ga nona pričaka z robezom ali borovnicami ali malinami, potem ob 10h banana ali izdolbeno jabolko, ali jogurt (samo LCA navaden, nobenega sadnega ne dajemo, ker ne mara) in vanj nadrobljen kruh (poje skoraj cel jogurt), pa spet ribez, itd okoli 13h (odvisno do spanca) kosilo, vse od do (okoli 2dcl mineštre + mesek nasekljan, rad ima ribo, krompir-pire, špinačo...ma, se mi zdi, da kar veliko poje) na srečo zaenkrat še zelo rad je vso zelenjavo potem okoli 15h lahko še enkrat od južne ali pa spet sadje ob 17h-18h jajček (cel na putrčku, brez ali z malo kruha) ali pa kruh sir (poje sredino enega 10cm kruha, sir pa sam nosi v usta) aja, pa kuhan pršut ima tudi rad, mu naredim take kupčke okoli 20H pa skoraj polno skledico makarončkov na putrčku z naribanim sirom, da se vleče, njami... ali pa gres+melko, polenta z rozinami, prosena kaša z rozinami in mlekom, riž na mleku...okoli 1,5 dcl je pa res ful odvisno od dneva do dneva, sedaj v tej vročini včasih celč dan samo sadje žveči, potem zvečer mu pa zapašejo makarončki ali kaj močnatega kot sem že napisala, mu sladko ne diši, samo enkrat sem probala dat en lino, pa je samo ven pljuval, tako da pri nas ne jemo nobenega linota uf, sem bila detajlna, hehe hej, koliko nas je bilo ali premišljevalo o ZOO-ju no, mi smo bili v soboto. naš je kar vriskal, ko so se kozice bodle med sabo, pa pujski so bili tudi zakon...kakšen slon, na primer, ga pa sploh ni ganil, je pa kar zatulil, ko je v bližino priletel en čisto navaden vrabec, hahaha, ja, kdo bi vedel... ostala "eksotika" je pa itak samo ležalav senci, da si komaj kaj videl... ma, drugače bi pa naš bil čisto zadovoljen, če bi lahko po mili volji brodil po pesku na stezi med kletkami drugače pa, kot si napisala, mojca75, se strinjam popolnoma, samo da so zdravi! naš veliko poje, pa je tak šlank otroček, ima metabolizem po meni, hehe!!?? delajte počasi, vsaka naglica je v tej vročini odveč...
|