|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
21.6.2007 14:49:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu maya2)
  Neposredna povezava do sporočila: 4401
   RE: Male majčice in majčki (2006)
21.6.2007 18:55:56   
TiaSara
Oj punce!

Mi je tako hudo, vsak dan vas berem (no skoraj), pisat pa v službi ne morem, doma pa ni časa (no energije v bistvu, potem zvečer grem raje v pančaland). Zdaj pa seveda ne vem, kaj vse sem hotela napisat.

No, vsekakor en user posted image Mojci. Ubožice user posted image - obe, mala Mojca in mamica. Jaz sem vedno tako panična ko ima Andraž vročino, da tudi če on spi, jaz ne. Ga skoz poslušam, pa hodim tipat... Zadnič je bil pa ati buden z njim, pa mu je še vročina ušla na skoraj 40, predno smo to ugotovila. Kako pa je Mojca sedaj? Zakaj pa je sploh dobila tako hudo vročino? A veste?

Ja, mi imamo pa tudi štalo user posted image . Mali nam že 14 dni driska in namesto da bi šlo na bolje se malo izboljša, pa spet poslabša, pa izboljša pa spet... Danes je bil na infekcijski, je dobil infuzijo, izvide dobimo pa v torek. Pa posvoje si želim, da bi kaj našli, ker ima poleg tega še neke izpuščaje pod pleničko pa pod kolenčkom in pazduho in me je zelo strah, da smo fasali kakšno alergijo.  Ah no, najbolj zoprno je ne vedeti kaj je. Pa še teža mu pada - pa nikoli ni bil ravno mišelinko, zdaj bo pa kmalu kot afriški revčki - suh pa velik trebuhuser posted image .

Punce uživajte, tako tiste doma, tiste v službi kot tiste na morju (za te nekako ne dvomim, da boste)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
21.6.2007 20:51:55   
mojca75
Ojla punce,

hvala za skrb, smo bolje ne pa še OK, danes je mela cel dan 37,5, šele zvečer sem ji dala 5ml Calpola, ker naj bi bila vročina dobra za prebolevanje bolezni user posted image
Vgčavnem na kratko:
popoldan sva bili zunaj v senčki, pa jo tipam in je ful topla, pa slabo je jedla in pila cel dan, če bi več pila bi bilo mogoče bolje, tko pa.. No ob18h greva gor ker je bla fuil topla in sitna, zmerim in ima 38 stopinj. Jo skopam da zbijeva in je Ok, poje pol hrenavke (skuhala sem ji jo ker jo obožuje, sem vedela d abo vsaj malo pojedla). Potem grem ob 23 spat in jo tipam in gori, gori... se tudi zbudi, ji dam svečko, ampak po pol ure ni efekta - še vedno 39,3 - spet jo skopam in je bolje, ob pol noči zaspiva. Spi pri meni, ker sva bili sami - bil je torek in user posted image  je dežural kot vsak torek.
Ne vem kaj mi je popoldan reklo da sem rekla mamici naj ima mobi pri sebi ponoči za vsak primer.

In potem nekaj čez 3 zjutraj Mojči zakriči oz se zbudi z krikom, trza, gori, vsa je mlahava, srce ji nabija,...v sekundi sem bila budna, polna adrenalina. Trgam pidžamco iz nje, dolijem malo vroče vode, da stemperiram tisto od zadnjega kopanja,... jo dam v vodo, kopam, ona pada v "nezavest" obrača oči, z belo gleda, trza po celem telesu, sploh ne joka, pomodrijo ji ustnice, samo gledam če diha,... vglavnem ena sama GROZA!
Ker je ne morem pustiti v banjci, jo vzamem sabo, grem po oba telefona, kličem mami naj takoj pride, kličem taščo če lahko še kaj naredim, pravi da ne, da sem prav naredila, krč poneha, Mojči še kar odsotna oz vsa boga sedi v vodi, jaz jo polivam, ko pride mami (prej kot v 5min) jo oblečem v kombinezonček brez rokavov in s kratkimi hlačami in gremo na metelkovo, tam me pošljejo naprej na pediatrijo.
Mojči se shladi in začne jo mraziti, še dobro da mi je mami ukazala naj vzamem dekico, zavijem jo. Prideva na pediatrijo, jo pogleda en mlad zdravnik, nevrolog, sestra je bila FUUUL prijazna, on tudi. Mojči je že bolje, malo je dehidrirana, dajo ji Voltaren svečko in naju sprejmejo na oddelek da dobi infuzijo.

potem greva gor, vzamejo ji kri in namestijo metulčka za infuzijo. dobiva sobo, mojči zaspi, jaz pa jokam jokam, ker je prišlo vse za mano. GROZA.

No potem sva bili cel dan tam. Imamo neko virusno angino, ni za antibiotik, vsi izvido so ok. dobiva tiste zdravila za v ritko ob eventuelnem ponovljenem krči in navodila.

Zvečer ji je temp. spet narasla, tokrat sem ji dala Naprosin sirup ki pa jo je popolnoma naspidiral, dala sva ji ha ob 22h potem pa smo se do 2h zjutraj "igrali" vmes pa trudili uspavam a brez uspeha. Takat je zaspala, jaz pa sem spala bolj tako user posted image  do jutra sem ji vsaj 10x zmerila temp. Seveda smo TAKOJ kupili termometer za merjenje v ušesku - zmeri v 3sek. In mojči pusti zmerit, pravim dajva "halo halo" in se smeji.

Oh ja, punce moje, upam da ne boste nikoli to doživele, sem mislila da mi bo kar umrla, pa sama sem bila, sej sem še dobro reagirala, ane. Ampak ko je prišlo za mano, ko je spala s tisto infuzijo tam vsa mirna sem jokala kot dež.

Tko v zadnjih dveh nočeh nisem spala niti za eno poštemo noč in tko grem sedaj spat.

Bila sem dolga, upam da vam NIKOLI ne bodo koristile te info. ne zamerit ker sem tolk napisala.

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
   [Brisano sporočilo]
21.6.2007 21:47:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mojca75)
  Neposredna povezava do sporočila: 4404
21.6.2007 22:20:15   
F*S*M
Mojči, drži se punca naša, da bo vročina izginila in boš zopet prava navihanka.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mami to pa je zate, vedi da smo ponosne nate da si tako razumno ukrepala, jaz nimam pojma kaj bi naredila

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

Neposredna povezava do sporočila: 4405
22.6.2007 6:59:16   
lenika
Mojca75, sem se kar zjokala, ko sem brala to vašo zgodbico.

Drugače pa imamo mi danes zadnji šolski dan, zvečer gremo pa na morje. Sicer moramo potem do 4. julija še hodit v službo, ampak takrat ne bo več nobene panike in se bom lahko spet malo večkrat pglasila.

Lepo se imejte.

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
22.6.2007 7:46:17   
žmož
Mojca dobra si! Poznam vročinske kreče, ker jih je imel od kolegice sinček in vem, kako grozno to zgleda. Dobro je, da si ohranila trezno glavo in takoj ukrepala. Upam, da se ne ponovijo več! Držte se.user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
22.6.2007 8:13:06   
MarijaPo
Mojca - tole je pa res grozljivo, so mi kar solze v oci stopile. :( Socustvujem s tabo in ti zelim, da se cim prej pozdravite in da nekoc pozabis na te grozne dni. Si pa res dobro reagirala, cist vse si ful dobro izpeljala in tudi tist, da si samo natocila vodo, ne pa sla vse ven zlivat, pa novo vodo, pa ne vem kaj. Res se mi zdi, da si super mama in da bo mala Mojca to enkrat zelo zelo cenila. :) Bravo!

zungi - kam pa hodis na depilacijo? In kam hodite v razvojno?

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
22.6.2007 9:19:29   
marsovka
joj,joj, joj, mojca, ob misli na kaj takega...vsa čast, da si bila tako pri sebi! user posted image

jaz na primer niti ne vem, v kakšno vodo je treba dati otroka v takem primeru? v mlačno, torej?? ojej, user posted image

čim manj takih!

zadnjih par noči imamo probleme z vročino. klime še nismo montirali, zato luftam vse vprek, ker direkt v sobi ne morem odpreti okna, ker gleda na cesto in je še kar šundrasto (od ptičev do sprehajalcev in motoristov...) mah, mogoče bi pa vseeno spal? moram probat, bom zdej čez vikend, da vidim, ker sicer je res neznosno.

user posted image sploh ne pokrivam več, spi pa v tankem bodičku in tankem pajacku s kratkimi hlačkami in rokavčki.

a niso bogi s temi plenicami, no??!! a si predstavljate, da bi bile do pasu zavite v npr. always vložek?? user posted image user posted image v tisto plastiko?? meni se res smilijo, zato ga večkrat na dan kar v gatke oblečem in pustim, da laufa okoli, če je lužica, je pač lužica, preoblečemo in dalje!!! sem pa pogruntala, da npr. po spanju gre takoj na kahlico lulat in potem je pol urce suh...

zdej pa en ta velik user posted image

o, lenika, ti si pa čisto NOT padla (v šolo), pozdravljena

pa barbs? se kopate?

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
22.6.2007 9:52:44   
puncica
Uh groza tole z mojca, men se bi tud verjetn kr utrgal, sploh če bi bila sama, mah sploh raje ne pomislim na to. Sicer pa imamo mi za ušesa merit termometer, pa vedno narobe izmeri, tako da jaz se nanjga ne zanašam, raje imam tremometer, ki se ga da pod pazduho digitalnega, ko imaš vročino zmerjeno v 2 min, sicer je mal dlje a vseeno. Na ušesnega mi še nikol ni pokazal vročine, al pa jaz ne znam.

Sicer pa upam da bo Mojca ok in da se to nikol več ne ponovi pa naspite se user posted image user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu marsovka)
Neposredna povezava do sporočila: 4410
22.6.2007 10:27:37   
mojca75
Ojla punce,

danes smo se vsi naspalai, Mojči je spala od 19.30 do 6.30 in je precej boljše volje. sicer zdele spet spi, sam sej je tolk vroče da jo tud vročina ubija. Bile sva že na kratkem sprehodu, dokler so bile temp še znosne!

Verjemite da bi tudi ve tko reagirale, takat ni časa za mamino paniko, to je materinski nagon in tako reagiraš.

Upam da se te temp kej znižajo, blagor Mojemusončku in ostalim ki so že na morju, mi gremo šele čez mesec! No mogoče jo pa šez vikend mahnemo kam na Kolpo al pa v Bohinj.user posted image

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
22.6.2007 14:09:42   
puncica
Super da je mojca ok, sicer pa tud prakticiramo sam bazenček, pa včeri je moram moj ob osmih natočt bazen, ker se je tavelika spomnla da bi noter šla user posted image prej pa okol vandrala, pol je pa še tamal noter šel in sta se spet dajala en drugega, tamal jo je tolko, tavečja pa drla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 4412
22.6.2007 18:37:58   
tea
Draga dekleta, samo ADIJO sem prišla rečtuser posted image Pri nas je prava norišnica, avto je poln do fulauser posted image , jaz pa zmatrana, da boli. Se beremo čez 14 dni!
Brelauser posted image prihajam!!!!!

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
22.6.2007 18:48:32   
TiaSara
Tudi meni so kar solze v oči stopila, ko sem brala Mojčino zgodbo. Res upam, da se nam kaj takega ne zgodi, pa user posted image user posted image user posted image za babico, ki je tako hitro prišla.

Drugače pa naš bošček tudi rabi malo spodbude. Po dnevu na infekcijski z infuzijo v rokici ima danes pa še vročino - sicer še nizko, ampak me je že strah noči.

Tea - blagor in uživajte!

Bazenčki - naš pa noče v bazenček, se ga prav boji - svojo banjco pa prav obožujeuser posted image .

(odgovor članu tea)
Neposredna povezava do sporočila: 4414
22.6.2007 20:12:12   
mojca75
TiaSara user posted image  a ni hudo tole z infuzijo, pa k si jo skoz dol trgajo,.... jooooj! Čimprejšnje okrevanje, mi smo res bolje, sam ne bom kaj dost hvalila!

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
   [Brisano sporočilo]
22.6.2007 20:40:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mojca75)
  Neposredna povezava do sporočila: 4416
22.6.2007 21:07:54   
MarijaPo
puncica - ti si faca. Vsakic ko kaj berem, kako tvojadva dogajata, si recem, da bo prav fletno, ko bo Eva imela druzbo. :) To, da jo tamal tolce, una se pa dere, je ful simpaticno in smesno. :)

Neposredna povezava do sporočila: 4417
23.6.2007 22:03:16   
mojca75
Pa kaj ste res vse na morju? user posted image  samo mi doma user posted image

Danes je bil en tak lep "frišen" dan, kr podpišem da bi bilo v Lj tako poletje, na morju pa je žihr bl toplo...user posted image

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 4418
23.6.2007 23:40:00   
mojsoncek
ku ku... sem prisla danes samo pozdravit...

na morju smo se imeli super... moja napoved iz meseca marca se ni uresnicila... Anze ni shodil na morju, ampak ko smo se vrnili domov user posted image ... zgleda da od vsega veselja, ko je videl vse svoje igrace user posted image ...

toliko za danes... cez praznike nadoknadim z branjem, pa se kaj vec napisem kako je bilo na morju...

lep nocko!

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
   [Brisano sporočilo]
24.6.2007 13:52:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mojsoncek)
  Neposredna povezava do sporočila: 4420
   [Brisano sporočilo]
25.6.2007 12:46:04   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4421
25.6.2007 14:38:23   
mojca75
Auroraa- živalski vrt je zakon, naša je fuuuul uživala, je pa bila v nahrbtniku in je mela dober razgled, še bolj pa so no navdušili psi ki so jih imeli obiskovalci s seboj.

Morje - tud mi imamo še mesec do takrat (21.7)user posted image

Mi smo dopoldan doma, pop pa jo mahnemo k mojim, v senčko na travco, naš stroj pa pere  in pere, ker teh umazanih hlač od kobacanja je ceeeel kup, čeprav sedaj že zeloooo teži da bi hodila za roko.

Neposredna povezava do sporočila: 4422
26.6.2007 6:59:45   
puncica
Dobro jutro punce.
Ja tudi mi smo misli it v živalski vrt, ampak se mi zdi da smo tam vsake pol leta in sem prav gruntala kje je še sploh kaj tako zanimivga za tako male, pa se nič ne spomnem, tako smo ostali na koncu doma, mal pohajkoval in se kopal v bazenčku. Nič pretreslivga in ne vem kako zanimivga. Smo pa po starem, razen tega da tamal kar naprej goni svoj VALA (hvala) zdaj že obvlada tudi AS (ais), LEL (lej, poglej) in je prav smešen ko hodi za mačkom in se dere AS user posted image Pa v peskovnih smo dal nov pesek in valda oba v peskovnih in tavečja vrže tamalemu pesek, pa se tamal začne dret in v jok, čez pet minut pa kontra se je pa tavečja drla, maaaaaamiiiii Vid mi meče pesek.... Pa smo kaj kmalu naredil red user posted image user posted image

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
   [Brisano sporočilo]
26.6.2007 11:34:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4424
26.6.2007 12:19:26   
mojca75
Auroraa - tud zajemalke so različnih velikostiuser posted image

ma naša kukr je, poje cca 1 jajček, včasih samo pol (zmešan na putru) - običajno za večerjo, kruh zraven je bl za okras, pa 1/4 para hrenavke, raje mal več, pa cca 1,5dl juhe z kroglicami,.. odvisno kaj in kdaj in...

sem že ugotovila, če se za kosilo (cca 13h) fino naje, ji brez veze ponujam malico pred 17 - ok kak košček lubenice, ringloja,... jogurt pa šele takat.

če ne pa sam malo poprčka in konec. pa ni ne sita ne lačna. zadnič sem ji dala ga ob 16 pa je pojedla 3 žice, pol ob 18h je pa pol cel jogurt pa še tamal puding. Sej sem pristaš tega da se večkrat po malo je, sam kr je preveč je pa preveč, naša pol je skoz pa vse skupaj nič. MA NISEM DOST PAMETNA!

Smo pa mi danes ultra sitni (oččitno res fronta prihaja) in spala je že skoraj 2h.

Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.