Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 19.6.2007 14:29:45
|
|
|
|
mojca75
|
vidim da ima Auroraa novo slikico, "živčna" Punčica pa spet hudo dober podpis! Naša spi, jaz bi pa morala likat pa mi je prevroče ... bom jutri
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.6.2007 14:47:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 20.6.2007 7:57:08
|
|
|
|
puncica
|
Dobro jutro punce Ja luštna tale zarja ja. Kaj naj napišem, nimam pojma, vse po starem Ja nov dan je in svinsko bo vroče, tako da klime kr zalaufite. Men je že zdejle vroče pa je ura šele osem, sem pa včeraj vidla eno mamico ob šestih, ko je s malečkom v vozičku bila na sprehodu, men se tako zgodaj ne bi dal, sam kaj če ni druge a ne.
|
|
[Brisano sporočilo] 20.6.2007 8:10:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 20.6.2007 8:25:46
|
|
|
|
žmož
|
Ola! Da se na hitro mal javim. Mamo gužvo-pospešeno se pripravljamo na dopust, gremo namreč v ponedeljek (čeprav si vsi nekaj pripravljajo, samo jaz ne nič ), pa še okrog hiše nam nekaj delajo in hitijo z polno paro, da bi dokončali do ponedeljka. Poleg tega smo včeraj leteli še v Ljubljano in seveda prišli na avtocesti ravno na nesrečo-ta prvo, ma se je glih dobro zgodilo, tako da smo šli še skozi. Ta mala je ok, hodi seveda še ne, je pa vsak dan večji vražiček. Se mi zdi, da ful ponavlja in oponaša stvari od ta večjega, on pa je poln neumnosti. Me prav zanima, kako bo čez kakšno leto. Po moje si bom kar lase pulila. Čao, grem skuhat kavo majstrom.
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 20.6.2007 9:53:46
|
|
|
|
maya2
|
pa je šel post nekam... nič me smo že s sprehoda, je zdaj prevroče zuni za bit, moj je včeraj napihnil bazenčka za Karin, še mene mika se mal namočit sej je velik (160x120) , jo bom slikala pa prilepila slikico ko bom lahko. uživajte v današnji vročini, jutri bo menda še huje (da vas mal potolažim) lp
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 20.6.2007 11:38:00
|
|
|
|
puncica
|
Ja auroraa 7:30 še ni tako hudo takrat sem tud jaz zunaj hodila ampak ob 6:00, kdaj se mora potem ta otrok že zbudit, pa da ga nahraniš pa previješ pa to. Uh. Drugač pa tud jaz vstajam ob petih, pa moj tamal o pol petih . Nč mejte se, ja bazenček bomo pa tud mi danes napihnil
|
|
[Brisano sporočilo] 20.6.2007 12:45:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 20.6.2007 13:13:47
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa mmmm, kolk je to men pasalo. prav luštno je bilo. Zarja je zaspala v vozičku, vse naokrog tišina, jutranji hlad, "športniki" so tekli in rolali, par mamic je vozičkalo; lastniki barov so pometali pred pragom, morje je butalo ob skale, galebi so se oglašali..... Verjamem, tud men bi tole zdejle pasal in kr predstavljam si te. Krasno da ste se že tako zgodaj ustajale, mi pa tamalga dol tišimo do 7
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 20.6.2007 13:50:15
|
|
|
|
cofek
|
joj, se ne smem spomnit kako sem lani že ob pol osmih al pa še kaj prej - enkrat recimo ob pol sedmih - cela neprespana letela ven, da sva bla vsaj mal na zraku, pol pa hit not do večera, pa spet ven..pa sploh nisem bla vajena se sprehajat po mestu - mi je blo ful cudn. ..ja, res sem bla pridna.. drugace se pa Ažbe tale teden zbuja že 5.45 in sam upam, da bo čez vikend kej drugač - najbrž da bo, ker takrat ta čas ne bo noben šel v službo in ga boma lahko potunkala še kake pol ure... auroraa tole kar pa ti opisujes je pa čista romantika ...a nisi bla nič neprespana?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.6.2007 14:45:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.6.2007 14:48:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 20.6.2007 14:56:52
|
|
|
|
maya2
|
Auroraa: dej nehi s tem morjem, ker drugače bom čist slabe volje Karin se trudi obut očijeve čevlje (46) obvezno jih mora pa prej povohat Evo še ene sličice z današnjega kopanja res super zadeva tale bazenček, že vidim da bo veliko v uporabi ima tudi streho da ni panike zaradi sonca, s strani je zagrajen ne piha veter lp
< Sporočilo je popravil maya2 -- 20.6.2007 14:58:00 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.6.2007 16:11:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 20.6.2007 17:22:15
|
|
|
|
mojca75
|
midve sva pol noči in danes cel dan preživeli na pediatrični, ker smo imeli ponoči vročinske krče. Tega ne privoščim nobenemu, še najhujšemu sovražniku ne. Če se mi bi ljubilo zvečer, sicer vam pa jutri napišem kaj in kako je bilo, z eno besedo GROZA, ko skoraj nezavestnega otroka kopaš, polivaš, sam se treseš, pomodrevajo mu ustnice, gledaš če diha,... on pa GORI, GORI OD VROČINE - ni za govort!
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 20.6.2007 18:05:25
|
|
|
|
maya2
|
Boga Mojca upam da ste zdaj ok s Karin vama pošiljava Auroraa: nimam pojma ker je bilo darilo za rojstni dan, bom pa vprašala, sam morala sva kupit električno pumpo, ker ga ne moreš tko napihnit.... lp
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 20.6.2007 18:57:01
|
|
|
|
F*S*M
|
mojca pozdravi se, filipu je hudo. Držite se vsi skupi, maya2 kje ste kupili pumpo, ker mi jo mormo tut je tudi dobil bazen za rojstni dan no ni tak kot vaš je v obliki kita in brez strehe pa dolgi je 240cm in širok 160 cm samo ni tako globok le 34 cm, tako da se bo mama tut namakala sedaj sva se 2 dni kopala kar v banici vzunaj in je užival full
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 20.6.2007 19:14:42
|
|
|
|
zungi
|
Mojčka: bodi močna, mami ti se pa drži . Tudi naš Galči je bolan. Ima malo vročine in kašlja kot sam . Mi je že parkrat kar bruhnu vso hrano vn od tega kašljanja. Pa nč noče jesti, danes je v celem dnevu zmazal eno sadno kašico od Hipp-a in malo medolinota zjutraj. To je pa tudi vse. . Pa non-stop spi. Ko mu pa čistim nosek in vlivam fizio. raztopino se pa dere kot da bi ga mučila . Se mi zdi, da mu tudi prvi zobek leze vn (no nism sigurna) ampak je videti neki belega pod dlesnijo spodaj. Sva pa bila tudi pri zdravniku, ga je pregledal (ni nič hujšega-hvalabogu). Tok mi je hudo, ko vidim kako so nemočni naši palčki. V soboto se odpravljamo na dopust, pa se kar nč ne veselim. Ni pravega veselja, če maš tkole doma bolano žabo. Ahh, kaj čem jamrat, sej bo...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.6.2007 20:21:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 20.6.2007 23:21:58
|
|
|
|
nina64
|
Mojca in eno veliko za čimprejšne okrevanje male Mojčice. Mami tebi pa da skušaš čim prej pozabit tole slabo izkušnjo . Mi je prijatlca povedala kako to izgleda, tako da res želim Mojčici da čim prej ozdravi in da se kaj takega nikoli več ne ponovi.
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 21.6.2007 7:05:45
|
|
|
|
puncica
|
Uh mojca grozno grozno, upam da je malo mojco vse ok, drži se mislimo nate, pa upam da s vam to ne ponovi več, mene je tud vedno bilo tako strah teh krčev. No mi smo po starem, tud mi prvlekli bazenček iz podstrešja in ga napihnil, dal vodo noter in sta oba uživala, no tamali je bol tavečjo tolkel po glavi z igračami, tavečja se je pa drla in jokala Ma prav smešna sta bila, pa kr igrače je ven iz bazena metal. je pa prav smešen ko zdaj skoz govori VAJA (hvala), tako posrečeno, pa AS (ais), če ve da mu kaj ne pustimo. Pravi smeško je
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 21.6.2007 9:19:35
|
|
|
|
marsovka
|
jooj, mojca, imam kar kurjo polt, držimo pesti, da bo mojči čimprej tiptop pa poročaj!
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 21.6.2007 10:00:13
|
|
|
|
pikicaa
|
Mojči čimprej se pozdravi
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 21.6.2007 13:52:12
|
|
|
|
cofek
|
mojca, ko sem tole brala me je kar streslo - res si ne predstavljam, kaj si ti takrat doživljala (in upam, da mi tudi ne bo treba), jaz bi po moje zraven tulila pa zganjala histerijo... upam, da ste že boljš in je vročina popustila.... jaz sem pa včeraj Ažbeta po rokici udarla - sem bla čist fertik, ko je rokico v vtičnico rinil...pol mi je pa razložil, da v bistvu sama vtičnica (ohišje in tisti kovinski jezički) ni nič nevarna dokler ne vtakne kaj kovinskega v luknice.In ker je Ažbe prav izzival - kot bi hotel dodatno pozornost in kar poletel proti vtičnici in vpil ajš-ajš (najbrž mu je blo všeč, da sem tko "burno reagirala" ), sva ga pol ignorirala (navzven mrtvo hladna, noter sem pa mislila, da me bo pobral tolk sem bla živčna) in je res užgalo. je kmal pozabil na vtičnico, čeprav je še ene parkrat šel mimo nje. Res je lump. maya ful dober bazenček - še nam razloži kje se ga dobi prosim
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 21.6.2007 14:30:41
|
|
|
|
maya2
|
ste ugotovile? tnx Auroraa!!! me moraš še naučit F*S*M: v Baumaxu sva jo kupila za bazenček mi pa stric od Karin ni hotu povedat kje ga je kupil, ga bom še mal 'privila', ne vem a misl da bom šle ceno preverjat al kaj??? se mi pa zdi da je takrat omenjal Hervis... sam nisem sigurna. A ve merite temperaturo vode ko so zunaj v teh bazenčkih?? lp
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Odlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.