marsovka
|
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa kaj bi to lahko bilo??? ali jo res nekaj matra??? spimo pa v H - Zarja se razbohoti po celi širini, midva pa vsak na svojem robu postelje paziva, da ne padeva dol če jo pa premakneš, te pa brcne v glavo hehehe, sem se morala prav nasmejat, čeprav, ko se zjutraj zbudim v enakem položaju, mi ni do smeha , danes na primer, me tako vrat boli, da ne morem pogledati ne na levo ne na desno, sem se matrala celo noč na enih 20cm, tamau pa na sredin, pa ne samo počez, celo z glavo dol proti mojim nogam, da sem morala še kovter eliminirat, da ga ne bi slučajno zadušila po nesreči... mali!!! ti, glede tega zbujanja z jokom ponoči...join the club!! jaz se tudi sklicujem na zobke, sedaj leze ven spodnja leva dvojka (7. zobek), recimo, da je to... aja, pa poprdeval je celo noč, prav na glas... uf, sem povožena kalina, uh, to ej pa res nerodno (milo rečeno)...mogoče bo čas prinesel kakšno rešitev, saj čas imaš še!! pa le poročaj, kako je kalinca preživela potovanje, ker mi nameravamo tudi ponoči na korčulo, pa malo cvikam, kako bo s spanjem....v stolčku????? si ne predstavljam, da bi zdržal 6 ur??? nisem še čist dotuhtala vseh opcij... AJA, SAJ RES, DOBRO JUTRO IN DOBER PONEDELJEK VSEM!!!! še eno VPRAŠANJE: kako gre skupaj dojenje in tabletke?? nimam živcev za kakšen interuptus, hehe, za plastiko pa tudi ne...saj vem, da bi lahko pobrskala, a ker imam VAS... pa kako gredo skupaj potem tabletke in claritin tablete??? (moja alergija na sonce, bo treba začet jemat) no, če kaj veste o tem... puncica - se mi zdi, da si kar pristašica avon-a?! jaz namreč sem, big fan, mi je zelo všeč, včasih celo kaj "podilam"... pa še vsem fantkom in punčkam za napredek!! zdej pa mal delat....
< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 18.6.2007 11:35:06 >
|