|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
6.6.2007 21:18:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu maya2)
  Neposredna povezava do sporočila: 4251
   RE: Male majčice in majčki (2006)
6.6.2007 21:46:30   
mojca75
Bravo Zarja!!!!user posted image . Mi smo še daleč, pa nič ne de. Mi smo trenutno v fazi "spajdermena" user posted image - tko kot rakovica ob omarcah v kuhinji al pa sedežni!

jaz se ubadam z birokracijo - ma tisti papirji za vrtec, bemtiš 16 moraš napisat davčno, sej emšo še vem, ma davčno...
Pa tist vele obrazec za znižano plačilo vrtca, tist je šele neki bolšga, pa k bi pol vsaj bil ker cenejši vrtec, ma... malenkost. No ja, birokracija mi ni glih pisana na kožo, pa najt vse une dohodninske odločbe - lanskoletno, sploh nisem vedela da jo mam spravljeno, ...ah ja.

Zdej se moram pa še pripravit - mam jutr sestanek z diretorjem na temo - moj prihod nazaj in naloge. najverjetneje bom do novega leta delala v eni drugi skupini, strokovno kot biolog, po novem letu se pa naj bi vrnila v PR. Bomo videli. Si moram mam spogajat zdej kej, ker oni mene prosijo naj grem mal tja... Držte pesti.

Se beremo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
6.6.2007 22:01:32   
lenika
Zarja čestitke za samostojne korake in čim manj bušk.

Mojca75, dobro se spogajaj. Kar se tiče vrtca, bom pa jaz to urejala poleti, ko bom imela čas.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
7.6.2007 7:44:38   
puncica
Dobro jutro punce
No pri nas nič novga, čestitke mali Zarji (upam da nisem spet kiksnlauser posted image ) za korake.
Midva z mojim pa imava tako čudno urejene probleme da zdej zgleda kot da ni bilo nič user posted image Ma se spičiva na mrtvo, čez 2 uri pa se že pogovarjava kot da nič ni, me je itak poklical v službo ampak nič o tem govoril, čist tako normalno kok se mam pa to user posted image user posted image Ma men je prav smešno, prav tako je ko se ponoč dereva en na drugega ko ti dokur... ker tamal ne zaspi in potem je zjutri vse ok. Tako da smo po starem, mamo se radi pa tako. Je pa bilo prav smešno v nedeljo ko sta šla naša tavečja dva k maši, pa gresta tako ven in naša Janja na glas reče. ATI RADA TE MAM, pa folk se je kr obračal user posted image user posted image user posted image Mojmu pa nerodno

trma
ja to je nekaj, če ne dobi tist kar hoče se dere ko zmešan, sicer problemov s ključi nimamo, mi je pa bad, ko hoče kluče sam zato da jih potem čist prežveč, uh pa taki svinjski ključi. Se pa razkuri, če mu kako omaro zaprem, pa držim da je ne more odpret al pa če mu kej z igračam ne rata, pol se kr neki peni, pa repenči, prav smešen je. Uh kaj bo pri 2 letih me skrbi, ko pride tista ta prava trma z metanjem po tleh pa to. No naša tavečja sicer kake take scene ne dela je pa res da če ji rečemo da neki ne more oz. ne sme, se zadere ko nora NE!!!! in kr z roko zamahne, da te kr premakne, pa z nogam cepeta, pol pa jok. user posted image

Ja nič grem jst mal brat. Mejte se lepo. A slučajn katera ve do kdaj je treba za znižanje vrtca oddat vlogo.  Mi imamo pa v petek prvi sestanek za našega vida, le kaj lepega nam bodo povedaluser posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
   [Brisano sporočilo]
7.6.2007 7:59:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4255
7.6.2007 11:19:50   
mojca75
lahko podpišem večino vaših postov - od trme, ključev, mobija, vrat...dalje in še naprej.
Sm kr pomirjena k vidim da še kje drugje "koljete otroka" - vsaj na ven je tko slišat. user posted image

Bila v službi, se kr dobro zmenila! Ni mi pa bil dobr filing k sem šla, tkoda se končujejo teli lepi dnevi,... ma sej vem boste rekle kaj se ma ta za pritoževat, sam...user posted image

Puncica - tist obrazec je treba oddat mesec pred začetkom vrtca, sam jaz sem šla danes v službo, pa sem ga nesla potrdit da ne hodim 100x tja!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4256
7.6.2007 12:11:49   
Panda.
Ojla, punce moje user posted image

Pridem po sto letih spet k vam in kaj vidim - da se me še vedno spomnite!!! Iiiiiiii, se mi je kar milo storilo!! user posted image user posted image Pa vidim, da ste me razkrinkale že tudi kot user posted image , ja, tam enkrat oktobra dobimo novega user posted image . Če se mu seveda ne bo tako mudilo kot Roku, ki je za en mesec prehiteval. Sicer še ne vem kaj imamo, ginekologinja sicer pravi, da ne vidi lulčka, ampak to so na začetku govorili tudi pri Roku. Pa ga ima.  user posted image Takega, brez problemov s kožico  user posted image . Sicer pa skoraj nimam časa misliti na nosečnost, ko mi da Rok toliko dela. Šele ko prileti reminder iz Baby Cenrtove strani vem, da je spet en teden naokoli... user posted image   Da ne pozabim: Mari in Pikica - bravo me!! user posted image

Da vam povem še kaj o Roku:
Zobje: trenutno spi, ga je uspavala vožnja domov, ker je bil z mano pri zobarju. Ja, zob ima že polna usta, samo še petice mu manjkajo, ostalo (1, 2, 4, 3) je vse že vsaj na 3/4 zunaj. user posted image

Velikost: 70 cm in 9800g pri enem letu. Mala ljubka žverca. user posted image   Ki, če se temu tako reče, tudi že hodi. Ima pa še bolj stil vrvohodca  in po kolenih gre še vedno hitreje. Ravno včeraj sva na dvorišču spet ene hlače pretrgala na kolenih...  user posted image Se že par tednov pripravljam, da mu sešijem par novih, vse imam skrojeno in pripravljeno pa ne najdem kabla za šivalni stroj user posted image ...

Dojenje in previjanje: ja še vedno ga dojim, vsaj zvečer in zjutraj, včasi pa še čez dan. Sicer je bolj crkljanje, nekaj pa le priteče. Meni je OK, nehala bova, ko se bo sam odločil. Ja, za doma pri previjanju tudi še kar vztrajam pri bombažnih pleničkah in vodi. Običajno ga kar uspem zamotit in porihtat, včasih bi pa čofotal po vodi in ko ne sme, se razburi in me nazja. Sicer v neki 'rokščini', ampak si raje ne predstavljam, kaj bi to pomenilo v našem jeziku... user posted image

Trma: oh, sem si kar malo oddahnila, ko sem brala vaše pripetljaje. Pa le nismo izjeme user posted image .  Zadnje čase sploh ne je, če nima v roki tistega, kar si zamisli v danem trenutku. Enostavno reče 'NE' in ne odpre ust. Pri čemer dobro pozna pomen besede 'NE'. Primer: zjutraj z mano v kopalnici reče 'ne,ne' in predno sem posredovala je dvignil pokrov školjke in vrgel not etui za očala user posted image . Poem pa me prijazno pogleda in reče 'Bam!' in 'ti, ti, ti' ter požuga s prstom. user posted image   Mislim..., srček mali user posted image .

Polž: to je pa trenutno najbolj aktualna žival. In kar naprej hodiva na vrt gledat, če je kje kakšen 'pou'. Pa če je le hišica je ok, če pa leze in kaže rožičke, je treba pa bežat in se me oklene okoli vratu ko klop! Korajža! user posted image

Plavanje: že ene pol leta hodimo enkrat na teden in voda je zakon. Sedaj, ko zna že 'hodit' pa sploh, ko mu daje občutek lahkosti. In se kar spusti roba in potem čez dva koraka potone. Ko ga pa potegnemo ven pa kašlja in se reži ko maček. user posted image

Evo. V posteljici nekaj čivka 'mama, mama'. Se je zbudil. Se kamlu spet kaj oglasim. Upam, da bo vikend lep za kakšen izlet.  user posted image

lp He

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
7.6.2007 12:46:26   
puncica
O panda dobrodošla, pa kje ti hodiš da se nič ne javiš user posted image No čestitke za pogum.

trma: tud naš je tak, da čisto vse ma res čisto vse kar najde da v usta in men se bo zmešal ker tavečja ni bila niko taka, pa si jo lahko dal na kup kamenčkov pa nikol skoraj nikol ni nič dala v usta, temu našmu lumpu pa kr naprej vlečemo mačje brikete iz ust boh vedi kolk jih je že pojedel user posted image user posted image No pa da ne bo misla katera da mamo le te na dosegu roke, sploh ne ampak tu pa tam kak iz vreče pade na tla, pa jih vestno pobiramo ampak ta naš lump vedno vse najde user posted image Kot j rekla auroraa ja tud naš bo še tak konček papirja našel, pa če bom še tako sesala in pometala.

govor: ko sem brala kaj vse pove od Pande tamali sem se kr zamisla pri nas je že sto let aktualna besedna zveza DT, ja prav za vsako stvar reče DT, DT, DT, pa zadnič smo bili na eni otroški predstavi o kekcu in pehti, pa je tam bil kuža pa se je čez celo dvorano drl VOVOV, VOVOV, VOVOV, pa mucija tud zdej končno nardi MAU, to je pa tudi vse, ne mama, ne ata, ne nič, no če mu rečemo reči mama, rece JAJA, pa isto za janjo user posted image Da bi pa sam ni šans, ma res ful mal govori se mi zdi, naša je pri tej starosti tud že marsikaj povedala pri 2,5 leta pa je začela govorit kot mi odrasli vse črke tudi R, tako da mi je to kr mal čudno, ko naš pa sam ta DT, DT goni user posted image user posted image Pa sej bo, glavno da zdej šibamo.

Nič mejte se.

(odgovor članu Panda.)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
   [Brisano sporočilo]
7.6.2007 13:44:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4259
7.6.2007 14:14:15   
pikicaa
Samo na hiro se javim, ker sem v službi.

Najprej hvala vsem za čestitke.
Zanima pa me, če ima mogoče katera telefonsko od Pušenjaka v Dravljah. Mislim, da jo imaš ti Barbs nisem pa sigurna. Bom mogla v kartkem se naročit za NS in jo sploh ne najdem.

Se pišemo ko bo več časa.

4.6.2006 je prišla na svet najina največja sreča z imenom Maja
18.1.2008 smo dobili še sončico Klaro.

Neposredna povezava do sporočila: 4260
   [Brisano sporočilo]
7.6.2007 14:20:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pikicaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4261
7.6.2007 16:38:35   
mojca75
user posted image  sva glih hotele ven pa se je toootalno ulilo,... ma ta vreme... tolk mal kot adnje dni še pozimi nisva bili zunaj (al pa se sam men zdi)

Neposredna povezava do sporočila: 4262
7.6.2007 18:12:57   
lenika
Panda dobrodošla po dolgem času. Želim ti čim lepši preostanek nosečnosti. Je pa tvoj Rok resnično zgovoren fantič. Naš Matic ne govori pomensko še prav nič, razume pa ogromno.

Puncica, nam so rekli, da je za zmanjšanje plačila vrtca potrebno oddat vsaj 15 dni pred vpisom.

< Sporočilo je popravil lenika -- 7.6.2007 18:13:27 >

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
7.6.2007 19:20:42   
zungi
Naj vam napišem, da sva bila z Galom že tretijič pri frizerju odkar se je rodil.
Vendar.... revež se je tako branu in puntal, pa kregal, pa ihtal, pa.... kot da bi ga dali na mučilno napravo.
Katastrofa user posted image , prav grozno je bilo.
Se že sedaj bojim, da bo z njim zelo zelo težko hoditi na striženje, a lasje mu pa rastejo kot gobe po dežju.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
8.6.2007 6:18:43   
lenika
Zungi, jaz si tudi ne predstavljam, da bi z našim Maticem morala k frizerju, kajti ne zna biti niti sekunde pri miru. Pa tudi ne pusti, da bi kdo kaj preveč šaril po njem. Na srečo po tem zaenkrat ni nobene potrebe. Sem pa prepričana, da bo bolje čez kakšno leto, ko bodo že dojeli, kaj se dogaja z njimi in ko jim bo mogoče že kaj dopovedat.

(odgovor članu zungi)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
8.6.2007 7:35:05   
puncica
Dobro jutro punce
striženje No naš mali fant še ne rabi frizerja, ker nima skoraj nič laskov, ravno tako je bilo pri tavečji, tako da s tem za zdaj nimam probleme. zungi  kaj pa če počakaš, pa ga ne strižeš, če se tako brani, pa sej potem se ti še zasmili, mu pač ni všeč, jst bi kr počakala al pa sam spredaj probala laske strižt da mu glih na učke ne gredo, jst vem da ga ne bi mogla tako mučit.
Sicer pa ni pri nas nič novga razen tega da se mi zdi da našmu tamalmu zgoraj ful veliki sprednji zobki rastejo user posted image Ej pa katere krtačke mate za zobke, zdej jih imamo 5, ampak se kr ne morem odločit al že pravo krtačko al kr eno tako z gumo? user posted image Kaj pravite?

Nič mejte se lepo jutri bo baje sonček, pa v nedeljo, močno upam, ker imamo žurko user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
8.6.2007 8:00:48   
mojsoncek
Jutro!

Se zadnji delovni dan pred dopustom je pred mano... in se vedno si ne predstavljam, da gremo ze v torek na morje. Nisem se niti zamenjala poletno zimske garderobe v omarah user posted image . No, upam, da se kaj porihta tole vreme.

strizenje - se dobro, da ga se ne rabimo peljat k frizerju, ker ne vem kako bi to zgledalo. Je tako kot je napisala lenika... ne more biti dve sekundi na miru.

puncica - jaz mu zobke cistim s krtacko, Anze ima pa v roki tisto gumasto, da jo lahko "obdeluje" v ustih. Brez gumaste krtacke mi niti pod tocko razno ne pusti, da bi mu umila zobke. On mora imeti svojo krtacko, drugace ni nic user posted image .

govor - nas je pa ful zgovoren. Pove ze kar nekaj smiselnih besed, drugace pa non stop nekaj zlabudra. Se v razvojni je rekla P, da za svojo starost ze veliko pove. Moramo ze kar malo pazit kaj govorimo, ker zelo hitro kaksno besedo zacne ponavljat. Zadnjic zjutraj, smo se odpravljali od doma, pa je mozek rekel "Ajde, gremo" in Anze za njim "Ajde" user posted image . Najbolj aktualni besedi trenutno pa sta auto in tika - tika.

Ma nic, grem oddelat se teh sedem ur... Lep dan vam zelim!

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 4267
8.6.2007 8:23:31   
mojsoncek
ma sem pozabila poveati se to, da gre Anzetu samostojno korakanje vsak dan bolje. Sicer se ne hodi, ampak se ze kar opogumi s tem, da se spusti in gre brez opore. Kot sem "napovedala" ze tam nekje v marcu, bo verjetno shodil na morju, ker ga bo premamila voda in bo kar sel user posted image . Definitivno bom porocala, ko pridemo z morja, ce se bo moja napoved uresnicila user posted image .

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 4268
8.6.2007 12:06:26   
marsovka
no, jest sem bila pa od srede naprej (u bistvu sem še) na prisilni dieti...sem očitno staknila eno zastrupitev s hrano (s čim, ne vemuser posted image user posted image ), iz torka na sredo ponoči mi je začelo grozno slabet, potem v sredo sem  se na eno vižo spravila v službo, samo sem kmalu končala na wcju, kjer sem veselo objemala školjko in se nabruhala kot ena skrajno navdušena bulimičarka v enem tednu (malo črnega humorja). temu je sledil še en kolapsek (kot pred leti), ko sem prišla k sebi pa spet bruhancije...tako sem potem celo sredo preživela uglavnem ob domači školjkiuser posted image user posted image user posted image , včeraj sem pa preležala, ker nisem že dva dni nič jedla in nisem imela energije niti za ...danes sem na prepečenčku, kaj drugega si še ne upam, švoh pa takouser posted image user posted image

glede na to, da sem pred to "ločevalno" dieto imela DOBRIH 46kg, si lahko predstavljate, da me je posušilo do kosti, in to v dveh dneh!!! ne morš verjet. to je pa tako, če človek nima zaloge.

nič, punce, imejte se skrajno lepo čez vikend, upajmo skupaj na lepše vreme, puncica, bomo držali pesti, da žur uspe!

Neposredna povezava do sporočila: 4269
8.6.2007 17:42:48   
SelmaC
Pozdravljene,

Evo še mene, če se me še spomnete. Res smo malo lumpi, kar ni ratalo in ni ratalo...
Priznam, sem malo preletela in vidim, da ste pridni. Z Majem se zahvaljujeva za vse čestitke ob rojstnem dnevu. Mi smo tudi praznovali in to kar v dveh rundah da smo sfolgali število povabljenih. Bodo tudi slikice (upam, da v kratkem).
Tudi Maj je recimo shodil. Večinoma pa se prime za prst "mimoidočega" in hop je treba it kamor on hoče. Ni kaj, naj se ve kdo je glavni. Verjetno smo tudi edini, ki imamo še vedno samo dva zobka. Jih ni in ni, pa čeprav zgleda, da bo zgoraj kaj pokukalo.
Je pa pestro, vsak dan bolj, ni res? Jaz sem še vedno v fazi iskanja nove službe in čeprav je lepo doma je treba kak dinarček, oz. evro dobit.
Zdaj grem pa kaj prebrat za nazaj da bom na tekočemuser posted image
Mejte se in kmalu se vrnem. Tokrat res. Sem vas pogrešala.
Papa

(odgovor članu marsovka)
Neposredna povezava do sporočila: 4270
9.6.2007 7:39:42   
maya2
Zarja in Majuser posted image user posted image user posted image user posted image
Mi smo še daleč od tega da bi hodilauser posted image še vprašanje če do 15. meseca tko kot nam je rekla na nfth.

Je pa čedalje bolj trmastauser posted image , zadnje dni se nikakor ne moremo več previt, odviti se še pusti, potem pa...  so vedno hudi boji. Tudi drugače se začne kar jokat (in to zares!) če kaj ni po njenemuser posted image

striženje: enkrat smo jo že peljali, verjetno bomo šle spet naslednji teden, bolj zato, da jo malce uredi frizuro, je vska las drugačne dolžine...

lp

(odgovor članu SelmaC)
Neposredna povezava do sporočila: 4271
9.6.2007 12:04:06   
mojsoncek
Ladies!

Sem danes ze cisto hin... smo koncno zaceli rihtati okrog hise (z dvo mesecno zamudo, ker mojstri niso imeli casa) user posted image . Imamo pa spet tak "rastur" okrog hise, da je groza.  Anze je pa celo dopoldne uzival, ko je gledal buldozer.

No, popoldan bomo pa malo bolj uzivali. Bomo sli malo pogledat na moto zbor, ki je te dni v Zireh. So nam dostavili sedez za na kolo, pa ga gremo sprobat user posted image .

Jutri gremo na piknik, v ponedeljek gremo v shopping in v torek zjutraj na morje. Danes si ze malo lezje predstavljam tale nas dopust, ker je malo bolj vroce in sije sonceeeee.

Grem malo za juzno pripravit... Uzivajte v lepem vremenu!!!

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 4272
9.6.2007 12:07:08   
mojsoncek
Se nekaj sem pozabila... ne vem kje se me glava drzi user posted image user posted image

Zarja in Maj user posted image cestitke!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4273
9.6.2007 12:44:21   
TiaSara
Dan!

Mi smo pa bolni. Briska in vročina nad 39 celo noč, se je kar ni dalo kaj dosti zbit. No, danes je malo bolje, je pa revček, ves utrujen in bogi. Zdajle spi.

Mojca, CD je prišel. Hvala, hvala, hvala. Bom taglavna na koncertu, bom vse komade poznala user posted image user posted image

Čestitke vsem hodečim. Pri nas je sedaj zakon da sa kaj rine pred sabo - tricikel, ali kaj podobnega, samostojnost ga pa še nič ne mika. Pa tudi govori še nič - no, razen am, ko je. Razume pa noro dosti, včasih res preseneti, ko mu kaj rečeš, pa točno tisto naredi.

Grem počivat, bo danes še zanimivo z našim bolančkom- Še dobro, da je vikend, pa sva oba z atijem doma.

Neposredna povezava do sporočila: 4274
10.6.2007 18:18:49   
mojca75
user posted image TiaSara, ne boš taglavna ker bom JAZ taglavna user posted image user posted image user posted image
pa čim prej se pozdravite!

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.