cofek
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojca75 Zasavke - nič niste poročalo kako je blo na "moških" no, tko po dolgem času... meni je blo veliiiiko bolj všeč 5žensk.com, tile moški so bli skor tko kot če bi poslušala frende, sam da tile niso govorili štorij iz vojske, frendi se pa ne ukvarjajo s tem koliko after shave-a morajo dat nase, pa še vživela se nisem glih - sicer nisem uspela videt cele predstave, ker sem mogla vmes domov - ja, Ažbe ni hotel nazaj zaspat, tko da sem cavazzata zamudila, pa nič hudega, sam da sem videla Zrneca, ker ta pa je RES faca no, mi smo s šopinga- smo šli v Celje SAM po pidžamce za Ažbeta, pa sm pol Cityja pokupil . Jaz sem dobila prvi kostim - zdaj sem pa res že stara , sam je blo treba, ker sem se zadnjič na enem seminarju počutila kot zadnji klošar, ko so ble vse tko uštimane...Ažbe pa poleg pidžame še kavbojke (mali panker ), srajčko mali karo,... mojca - upam, da je danes že kaj boljš in nimate več vročine al kakih drugih stranski učinkov... maya- ah, morje...ja, tudi nas še to čaka opa, Barbs lenika - a niso smešni, ko si nekaj zapičijo v glavo, pol pa tolk letijo, da jih komaj dohitiš...sam Matic je pa res velik... tko, zdaj so se pa vsi trije moški zbudili, pa gremo še mal v hribe.. a ni fajn, ko je tko dolg dan?!
|