![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 23.5.2007 10:33:21
|
|
|
|
pikicaa
|
auroraa sem bila peš in sem raje šibala domov, ko je nehal dež padat, da se nebi kasneje spet ulilo. Saj potem ni blo več dežja, če bi pa ostala bi pa sigurno spet lilo kot iz škafa. Se bomo pa drugič kaj pogovorile.
|
|
[Brisano sporočilo] 23.5.2007 10:35:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 23.5.2007 10:41:11
|
|
|
|
mojca75
|
vsem ki ste dobili vrtec... tud mi smo ga in to tega tukaj na poti v mojo službo. Tako da bova z Mojči jeseni skupaj hodili na "šiht" pa sej sem to že povedala ane! Čeveljčki - naša tud še ne hodi ampak hoče pa stat zunaj in se plazit in vstajat in zato "mora" met čeveljčke. Imamo pa tud šele 19 št. Notri pa samo ABS-ke, če bo še večja vročina bo pa bosa, po tleh mamo itak parket. Mojči je šla danes mal prej spat ker se potem ob 12 dobim z mojo "šefico" da mal dorečeva kako in kaj. preden se najavim k direktorju. Sej veste - predhodni bojni plan!
< Sporočilo je popravil mojca75 -- 23.5.2007 10:42:53 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.5.2007 10:54:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 23.5.2007 12:27:03
|
|
|
|
puncica
|
Evo druga malca Sicer je bol kosilo a ok. Jem pa polnozrnato štručko gor namazano skuto poli salamo in lahki samostanski sir, ja pa obvezno kisle kumarce. Sem pridna kaj, Ja nič še vedno smo tu. Včeri sem bila sama popoldne in spravljat dva otroka spat samo to lahko rečem
|
|
[Brisano sporočilo] 23.5.2007 13:23:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 23.5.2007 13:47:41
|
|
|
|
cofek
|
oj, čveke...se pozna, da je večina že v službi - je malo več časa, a . jaz se sicer v službi ne morem prijavit - tale nova RR , sam bomo v kratkem posodobili opremo, tk oda mi to ne bi smel bit več problem... da na hitro pokomentiram, kar se spomnim: najprej Barbs - upam, da se tista epizoda ne bo več ponovila in bo zdaj vse ok. čeveljčki - jaz sem jih nazadnje kupila v Zari in sem ful zadovoljna z njimi - eni so odprti, eni pa teniski. Je pa, ko se je še plazil uničil čevlje, ampak ob straneh, ker je mel tak čuden način plazenja - po levem kolenu, z desno nogico se je pa odrival in poganjal naprej. zasavke - a ste se dobile v L? a v četretk popoldan? se boste še kdaj? smo bili namreč na morju - oh, kolk smo užival, pa je bila nedelja tiktak tukaj . no, bo treba tudi sosednji forum sledit, ne? zdaj grem pa kosilo jest - je včeraj naredil lazanjo, pa se je glih spekla lp,t
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 23.5.2007 14:34:46
|
|
|
|
MarijaPo
|
morje - mi gremo kar dvakrat, prvic z Evinim bratrancem v hotel Zorna in sicer 15.6. do 19.6. (potem gre Igor v ameriko - s trebuhom za kruhom), potem pa od 14.7. do 19.8. kampirat v prikolico. Ni ga cez veliko morja in letos s to porodnisko ga bomo imeli. :)
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 23.5.2007 14:35:44
|
|
|
|
cofek
|
ajaj - sem čist pozabla...smo meli včeraj "tehničnega" in mere: 75cm dolg in (PAZI) 11kg težek frajer je tale naš fant. Dobila sva pikico v desno ramo in Ažbe skoraj ni porajtal, sam mal se mu je čuden zdel, kaj ga sestra nekaj objema, jaz pa za nogice držim. nič, ga grem zdaj k babici iskat. očitno bomo popoldan preživeli noter, ker je prava tema zunaj. lp,t
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 23.5.2007 14:42:50
|
|
|
|
maya2
|
Ja naju so tudi že kaplje pregnale nazaj noter Auroraa: tole moram pa probat, sam najbrž bom morala še kak šnicl za mojga dodat dopust: mi gremo prvič že naslednjo soboto in sicer na Pag, potem pa še enkrat konec julija na Lošinj jagode: a je katera že dala jagode? jaz do sedaj še nisem, ampak bi kar dala, saj zdaj ne bi več smelo bit panike
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 23.5.2007 15:11:24
|
|
|
|
mojca75
|
jagode - veselo papamo že slab mesec, jogurte in sveže - na kocke narežem in jih je z roko al pa vilčko (odvisno od volje), mnjami,... tud cunje so "mnjami" ker pri nas je slinček največja mučilna naprava, no običajno je gor, ampak če je pa kaj takega za jest ga pa ne smemo met Midve sva danes jedli na kocke narezano lubenico,.... mmmm je jedla. Jaz pa zdejle šobsko solato =kosilo. morje - zaradi kombiniranja z dopusti (iztek porodniške) gremo konec julija (v Pelegrin pri umagu), avgusta bo očka varuška, čez vikende pa nas bo povsod polno od Bohinja do Kolpe Tud pri nas se je ulilo , upam da se bo kej shladilo!
< Sporočilo je popravil mojca75 -- 23.5.2007 15:15:29 >
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 23.5.2007 15:15:57
|
|
|
|
puncica
|
Evo tretja malca Zdejle pa en LCA jogurt jem. Pol pa domov čez 15 min. auroraa: tole pa dobr zgleda sam kaj ko moj preljubi ne mara bučk pa paradajza zdej pa ne vem kaj naj naredim cofek: bravo za velikana Marija: a Igor kr čez lužo, o marička pol boš pa brez prelepega tvojga Igorja bosta sami z Evico al kako, za kolk dolg pa gre? jagode ja naš jih je že jedel in ni blo nobenih reakcij tako domače kot tud tiste industrijske mekratorjeve pa šparove, pa jih ima ful rad, sam da so sladke. GLih danes sem ene kupila, pa jih bova oba pomalcala Mu jih pa kr tako dajem da jih ugrizne zanimivo da jih lahko glede na to da ima samo 4 zobke prav fajn poje Uh tlele v LJ bo pa res sodni dan, dvomim da bom šla ob pol domov, če se bo uscal, včeri je bla pa prav toča pri nas
< Sporočilo je popravil puncica -- 23.5.2007 15:18:32 >
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 23.5.2007 15:20:02
|
|
|
|
marsovka
|
jagode - smo že probali prejšnjo soboto in so fulllllllll zakon, cel obraz je imel rdeč naš ima očitno rad sveže, namreč da bi mu uturila kakšen jagodni desert ali jogurt ali frutek...NI GOVORA!!! edino kar mara od teh oslajenih zadev je actimel (navaden) nasploh se mi zdi (al je pa samo naš tak), da tamejčkeni še niso neki mahnjeni na sladko. to jim po moje kar sami privzgojimo, al kaj. naš ima ful rad slano, sladko pa ne. torte nutella na primer ni maral reakcije pa po jagodah nobene...na srečo. je pa bil lih mal pikcast po jajčku, ampak samo taprvič. more, mooooreeeeeeeee...ja, komaj čakam, samo bo treba do kolektivnega, tam začetek avgusta, če bo vse po sreči , na korčulo!!! moj dragi je potapljač in tam ima kaj videti! sicer se malo bojim, ker sem pred leti na trajektu imela morsko bolezen , potem naslednja leta sva pa prevozila celo pot, samo s tamalim si pa ne predstavljam, kljub klimi. dobr, ostante v rož`cah šit, je začelo grmet
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 23.5.2007 16:22:45
|
|
|
|
maya2
|
Tako pa je pomalicala svoje prve jagode zaenkrat vse ok Dajte punce nehajte zdej o hrani sem tik pred pojem vse kar vidim, že tko mi gre sam hrana po glavi ti hormoni lp
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.5.2007 19:08:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 23.5.2007 21:02:12
|
|
|
|
lenika
|
Dragi gleda nogomoet, pa si bom vzela nekaj minutk, da kaj napišem. Dopust: Mi gremo čez 4 tedne za podaljšan vikend, ker bo v ponedeljek praznik, potem pa še prva dva tedna v avgustu. Čeveljčki: Mi imamo sandalčke fisherprice, imamo pa številko 22 . Saj vem vsi se čudijo, ker imajo triletniki tako veliko nogo kot naš Matic, sploh ne vem po komu. Bo kot Ian Thorpe. Posvetovalnico imamo jutri in vam sporočim mere našega orjaka. Sobica: Selit ga nameravamo poleti. Hoja: Hodi že precej stabilno, ko pa naleti na kakšno oviro, se pa hitro spusti na vse 4 in šiba naprej. Ne zna se pa še vstat sam, brez opore. Jagode še nismo poskusili, jih pa bomo. Drugače pa zadnje dneve odklanja sadje. Ne vem kaj je to, pa tako rad ga je imel. Toliko na hitro. Upam, da nisem česa pozabila. Drugače pa jaz te dneve preživljam zelo delovno. Kot, da ne bi bilo dovolj, se mi je pa še za jutri šef najavil za hospitacijo .
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 23.5.2007 23:17:58
|
|
|
|
nina64
|
lenika - držim pesti za jutri, ampak mislim da boš ti kar z levo roko to opravila. morje - joj komaj čakam, da gremo na letni dopust. Saj smo bili že letos na morju za prvi maj, ampak to za mene ni tisto ta pravo. Mi gremo 13. julija na Pag in to za tri tedne. JUPIIIIIII čeveljčki - mi imamo ene super fitove sandalčke za toplo in ene usnjene rjave čeveljčke, ki mi jih je prijateljica prinesla iz Španije. So pa takšni ne preveč zaprti in z bolj mehkim podplatom. So nam pa na fth rekli, da ga še ne smemo kaj preveč postavljat na nogice. Baje se mora najprej naučit plazit po štirih - ampak interesa ne kaže kaj preveč. barbs - Kako si kaj? Obdobje poročene gospe se ti sicer ni dobro začelo . Ampak pravijo slab začetek - dober konec, tako da kar brez skrbi še vse bo ok . jagode - svežih še nismo poskusili, jemo pa jogurte in skutke jagodne, pa je zaenkrat vse ok.
< Sporočilo je popravil nina64 -- 23.5.2007 23:19:54 >
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 24.5.2007 6:03:39
|
|
|
|
lenika
|
Jaša in Val vse najboljše za 1. rojstni dan.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.5.2007 7:07:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 24.5.2007 7:21:38
|
|
|
|
mojsoncek
|
jutro... jagode - jemo sveze ze kaksen mesec in ni nobenih problemov. Jih pa tudi najraje je tako, da mu dam kar celo in jo odgrizne (seveda pa bi najraje kar celo zbasal v usta). V bistvu smo vecinoma sprobali ze vse "prepovedane" zadeve, ker v vrtcu dobijo za papcat vse po spisku. Pa raje vidim, da sprobamo doma, ce bi bila kaksna reakcija. morje - gremo sredi junija za 10 dni na Pag in mogoce se potem septembra za kaksen teden. Drugace bomo pa tudi mi cez vikende prakticirali taksne in drugacne izlete. Vceraj sva bila na nfth in je bil mali ful pohvaljen. Samo se malo moramo popravljati stopalo ko vstaja (kot da je ful izvedljivo biti zraven vsakic ko vstane), pa s stopalci se moramo se malo igrat - beri zgackati spodaj, zgoraj in ob straneh, da se mu bodo vse stopalne misice dobro razvile in da prstki ne bodo "zavihani" na dol. No, jutri imamo pa se tehnicnega, ceprav dvomim, da bomo cepljeni ker v vrtcu strasijo norice. Bom pa vsaj mere lahko sporocila. Bodite lepo...
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 24.5.2007 7:21:58
|
|
|
|
puncica
|
Dobro jutro punce Jaša in Val čestitke za svečko No mi smo po starem spet na delovnem mestu mal čajčka pijem pa montija si printam, upam da kdo ne opazi hoja ja naš pa se je najprej naučil sam ustat, tako da gre iz kolenov tako na nogice, tako kot bi hodil po rokah in noga potem se postavi v počep in hop gor stoji. To je znal preden je shodil, potem pa je itak vedno mal stal pa padel na rit pa jovo na novo. No zdej se pa tako ustane in potem naredi enih 10-20 korakov pa lovi ravnotežje in potem ga kot pijančka vrže na rito Prav smešen je ko hodi za našo tavečjo. Sem pa ugotovila da veliko raje hodi bos ali v zoknčkih kot v čeveljčkih. Mejte se pa pridni bodite
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 24.5.2007 7:29:21
|
|
|
|
zungi
|
JAŠA IN VAL - ČESTITKE Jutro! Naj vam napišem, da je Galu vročina padla. O zobkih ni ne duha ne sluha - upam, da bo kaj te dni. Me pa nekaj drugega skrbi: po vratu, hrbtu in buhiju ma take male pikice, pa na ličku ima tudi 2 lišaja ?? Katera ve kaj bi to lahko bilo? Ali naj ga ponovno peljem k zdravniku ali naj še počakam malo? Je pa meni malo zoprno, ker njegovega osebnega pediatra ni - je na dopustu do 1.6. Dejte mi mal svetovati kaj naj naredim. TNX
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 24.5.2007 7:53:16
|
|
|
|
mojsoncek
|
zungi - poklici v ZD, razlozi situacijo, pa ti bodo povedali kako in kaj. Mogoce gre za sesto bolezen... visoka vrocina in potem izpuscajcki.
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 24.5.2007 7:58:35
|
|
|
|
tea
|
Dekleta, haval za čestitke Takle čas lansko leto je bilo ta hudo že za nama in sva "že " 20 minut veselo cartkala Zungi- bi lahko bila peta ali šesta bolezen. Najprej par dni vročine, potem se pa pojavijo pikice, ki prav tako izginejo v parih dneh. Jaz bi šla k zdravniku, da pove na čemu smo. čeveljčki- naš mišek ima pa bolj majhno nogico- 19. Ima ene cicibanove sandalčke, spredaj zaprte, ki jih mami veselo prenaša v torbi. Ker pri nas na nogici ne ostane NIČ. Še zokenčki ne, kaj šele čevlji. Ker še ne hodi, me niti ne moti, ko bo pa zečel hodit, bomo pa videli kako bo. Če ne drugače, bo bos kot mali ciganček jagode- začuda jih lahko tudi mi jemo Ga je nazadnjem alergološkem pregledu testirala za več vrst sadja in pri jagodah ni bilo nobene reakcije, tako da jih veselo papca Vsaj nekaj! morje- mi gremo od 23.6. pa do 7.7. v Brelo Komaj čakaaaaam! Potem pa verjetno še septembra za kak teden, če me bodo v službi pustili. Imejte se lepo, jaz se grem v kuhinjo trudit tortico spečt, da bo lahko moj škratek svečko pihal in se malo posladkal Sej bogvekaj ne bo- brez jajc, mleka in pšenične moke , ampak... Bomo videli.
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 24.5.2007 8:32:19
|
|
|
|
MarijaPo
|
Ohoj Bejbe, kako kaj gre? Vceraj smo sli na bowling (najela sva varusko, dala Evo spat in potem sva sla). Igor je 3x zaporedoma (v zadnjem metu igre) podrl vse keglje in je bil kar zidane volje. Jaz sem bila kot vedno super zanic, ampak sem se potolazila z banana nutella torto. Originalno sva hotela jet na Omaro Portundo (stanujemo blizu krizank), ampak sva zvedela, da so le stojisca, tega pa moj hrbet ne bi prenesel. Igor je ful navijal, da bi sla, ker je 4 leta svojega otrostva prezivel na kubi in ima ful rad vse kar je s kube. Karte so bile po 35 evrov, kar drago. puncica - ja, tale moj lepi Igor gre kar cez luzo. Gre rihtat biznis se mi zdi (on to dela). Potem gre pa se na zur za 4.7. k nekemu prijatelju (sva ful gruntala, kako bi lahko se jaz tja prisla na tist zur, ampak spehice le ne morem pustit za tok casa). Mislim, da bo v dobrih 14 dneh nazaj. A ti si ze bila kdaj v ZDA? zungi - ce so ze izpuscaji, ste ze ven iz ta hudega. Vseeno poklici v ZD. Uzivajte, malo se je shladilo.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiBLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.