marsovka
|
gud mouning!!!!! no, zdej ko sem začela na šihtu, se pa kočno lohk vsake pet minut priklopim tuki gor, da vidim, kaj/če kaj dogaja, hahaha, ironično, ane, midva s sinkotom sva te dni spet sama, ati službeno pr Atu Turku, upam, da vsaj kakšen ratluk dobim. materca, ti biznismeni, prej, ko sva spadala še v kategorijo DINK, je odsotnost zvezo mal "poživila", da smo si bolj padal okol vratu hehehe...zdej mi pa kar narobe hodi.... ...čeprav, je pa res, da se človek..pardon ženska ...vsega navadi in res veliko prenese (oda ženskosti ) torej, te dni, ko sva sama, ugotavljam, da tamali ful bolje ponoči spi...tuhtam...tuhtam...morda je pa to zato, ker je ponoči mir (več ali manj, razen kar se jaz prekopicujem po postelji)...namreč moj dragi večkrat ponoči smrči, se obrača, da se postelja trese ko ob potresu, škriplje...in zdi se mi. da se posledično zbujamo večkrat na noč. sklep: za par noči bova piškeca preselila v njegovo sobo, pa da vidimo.... je bilo še pri kateri tako, da je bejbi v skupni spalnici slabo spal, po preselitvi pa bolje???? drugače pa moj sinko pridno nabira buške na poti samostojnosti. včeraj se je tako zaletel v kuhinjo, ko je zagledal odprt pomivalni, zamežlal nogice in s čelom pristal direkt na podnožju od sedeža za jest. potem pa tak jooooooooook. eh, sej vem, tega bo zdej še velik. čeveljce (sandalčki, usnjeni, zračni) sem a jaz kupila kar v tušu in so mega! če jih še imajo bom verjetno nabavila še en par. trenutno nosimo št. 20, ima spredaj za pol prsta prostora in menda je tako prav, hodi pa res krasno v njih. res so dobri, sicer mu ne bi dala na nogico kar nekaj. so pa od kid way. dans bo pa vroče... dobr, dejmo bit produktivni en pikček lep dan vsem
|