|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
21.5.2007 21:59:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nina64)
  Neposredna povezava do sporočila: 4026
   RE: Male majčice in majčki (2006)
21.5.2007 22:19:26   
mojca75
Joj punce moram dodat nekaj naših fotk, sm se zdele tolk nasmejala k sem jih urejala za razvijanje, te digitalci so norci, en obisk pri mojih pa nesem 100 slik na USB-ju domov!

Moj tobogan! Dedi a kle dol?
user posted image  user posted image

Dedi a boš češnjo?
user posted image  user posted image  

Pa še ena umetniška
user posted image

Tud vaše slikice so fenomenalne!user posted image  Men je slike tolk luštn gledat, še jih nalimajte!

Je pa Mojči danes cel popoldan govorila MA-Ma, ampak ne tko kot običajno tko fuuuuul nežno, očitno je dojela kako se prikupit, še babi je bla vsa "mehka".
Pa ful jo je dobro opazovat k že ful razume - npr. pa-pa, am-am, kopa-kopa, aja-aja, piu-piu (=pil), user posted image
Tko zdej grem pa nina-nana (oz. aja-aja).

PS: sory Aleks, nisem hotla tvojga motorja pomanjšat v mopeduser posted image .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
22.5.2007 7:28:43   
puncica
Dobro Jutro punce
Mi smo že na delovnem mestu, sicer še kofetkamo in čajčkamo ampak sej je še dolgi in vroč dan.

Slikce ja res so fajn, ko jih lahko kar tako pogledaom da ni treba v ne vem katere albume hodit, to mi je najbolj všeč, še bol bi mi pa bilo če bi bile pripete brez predogleda, ampak ok, glavno da so. Pri nas sicer bol malo slikamo se vidi da imamo drugega otrokauser posted image

zobki
ja pri nas smo zdej ponosni lastniki 4, sicer pa auroraa tud naš je imel kaka 2 mesca samo en zobek spodaj levi in je bil prav smešen, je bil ta zobek že ful velik ko mu je tudi drugi zraseluser posted image

torte oh punce mi lušte delate s temi tortami, prav sline se mi cedijo user posted image So pa vse tortice fuull lepe upam da so bile tudi tako dobre.

gugalnica ja tud naš se fuuul rad gunca še raje tako da se jaz usedem na tisto večjo gugalnico iz železne verige pa deska gor in se potem skupaj guncava to vriska ko pri norcih, potem pa seveda ta večja prleti pa mormo dol. Uživajo tile naši majčki/majčice na gugalnicah ja.

čeveljčki naš ima tud take cicibanove če najdem slikco jo pripnem. mojca kje se pa kupil te sandalčke res so lepi, pa so bili dragi? Pa zanima me naslednje a vaši nič ne ponucajo čeveljčkov, ko se plazijo, ker naš je imel ene prve take čist obnucane spredaj da smo mu 3× usnje gor limal, da jih je lahko še nosil, bom slikco prlepla sam da jih slikam. Pa mi je fuuuul škoda dat zdej 10 jurjev za prve čevlje, ker jih ima potem 1 teden pa so za v smeti. Mamo na terasi namreč ful grob beton in posledično je že 3 hlač strgal in te čeveljčke čist znucal. To je blo prej ko je lafual po terasi po štirih, pa kolenčke ma čist ogulene, no tako kot mamo mi odrasli na komolcihuser posted image Janja nikol ni mela tako. kaj pa vaši?

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
22.5.2007 8:39:31   
mojca75
Puncica - ceveljcki 39 eur, Ciciban.
ja nasi prvi so tud znucani, zato jih mamo za plazit, te pa bl za "lepo" da bodo vsaj približno zdržal do takat ko bomo hodili.

več ko se vrnem iz šopinga! mamo prazen hladilnik, nič nič...

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
   [Brisano sporočilo]
22.5.2007 9:20:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mojca75)
  Neposredna povezava do sporočila: 4030
22.5.2007 9:26:04   
žmož
Uf! Par dni vas ne berem, pa je tolk materiala za predelat, da mi na koncu še zmanjka časa za kaj napisatuser posted image . Čestitke vsem enoletnikom, seveda ne smem pozabit na Kalino in Barbs, ki sta sploh imele pestre vikende-Rd, poroka, pikniki... ! Sej ni čudno, da je Barbs pristala v bolnici. No, vidim, da je že čist pri sebi, ko takole veselo čveka z nami. Vseeno ti želim, da čimprej okrevaš! Kalina pa se žal ni še nič javla, upam pa, da je tudi z njo vse ok.
No, tamala še spi, jaz sem likala od 7.00 zjutraj, kuham kosilo, hkrati čvekam z vami- a nisem vsesplošno prilagodljiva?!user posted image  Taja je postala skoraj hiperaktivna-okrog šiba ko stouser posted image  (seveda samo po vseh štirih), sekundice ne prisedi... Komaj čakam, da shodi, ker če bo tako hitra kot je sedaj, bo tudi mamica zgubila kak kilogramček, ko bo veselo šibala za njo. Sem mislila, da imamo samo mi probleme z oguljenimi hlačami in zdrsanimi čeveljci, pa vidim, da je Puncica na istem. In jaz sem na istem, kar se tiče "priljubljenosti". Pri nas je vedno samo tati, tati, gre skoraj k vsakemu, pol noče nazaj k meni, če grem kam me sploh ne pogreša...user posted image  No, to ima pa vsaj eno dobro stran-upam, da bo isto, ko bo šla v vrtec.
Fanj se mejte, bom še kakšno rekla ob prvi priliki!
Čao, čao

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
22.5.2007 9:26:15   
F*S*M
oj

jaz sem že čist hin dons pa se dan še začel ni.

Naše dete se je odločilo da več kot do 5.30 ne bo spalo.

No sej se mi še tipkat ne da

nič mejte se

ko bo mal več volje vas grem brat

papa

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

Neposredna povezava do sporočila: 4032
22.5.2007 9:26:32   
marsovka
gud mouning!!!!!

no, zdej ko sem začela na šihtu, se pa kočno lohk vsake pet minut priklopim tuki gor, da vidim, kaj/če kaj dogaja, hahaha, ironično, ane,  user posted image

midva s sinkotom sva te dni spet sama, ati službeno pr Atu Turku, upam, da vsaj kakšen ratluk dobim. materca, ti biznismeni, prej, ko sva spadala še v kategorijo DINK, je odsotnost zvezo mal "poživila", da smo si bolj padal okol vratu hehehe...zdej mi pa kar narobe hodi....
...čeprav, je pa res, da se človek..pardon ženska ...vsega navadi in res veliko prenese (oda ženskostiuser posted image )

torej, te dni, ko sva sama, ugotavljam, da tamali ful bolje ponoči spi...tuhtam...tuhtam...morda je pa to zato, ker je ponoči mir (več ali manj, razen kar se jaz prekopicujem po postelji)...namreč moj dragi večkrat ponoči smrči, se obrača, da se postelja trese ko ob potresu, škriplje...in zdi se mi. da se posledično zbujamo večkrat na noč.
sklep: za par noči bova piškeca preselila v njegovo sobo, pa da vidimo....
je bilo še pri kateri tako, da je bejbi v skupni spalnici slabo spal, po preselitvi pa bolje????

drugače pa moj sinko pridno nabira buške na poti samostojnosti. včeraj se je tako zaletel v kuhinjo, ko je zagledal odprt pomivalni, zamežlal nogice in s čelom pristal direkt na podnožju od sedeža za jest. potem pa tak jooooooooook. eh, sej vem, tega bo zdej še velik.

čeveljce (sandalčki, usnjeni, zračni) sem a jaz kupila kar v tušu in so mega! če jih še imajo bom verjetno nabavila še en par. trenutno nosimo št. 20,  ima spredaj za pol prsta prostora in menda je tako prav, hodi pa res krasno v njih.
res so dobri, sicer mu ne bi dala na nogico kar nekaj. so pa od kid way.

dans bo pa vroče...

dobr, dejmo bit produktivni en pikček

lep dan vsem

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
   [Brisano sporočilo]
22.5.2007 9:39:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu marsovka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4034
22.5.2007 10:28:23   
Mari71
Drage majčice, živjo!

Najprej en user posted image  samo za Barbs. Saj vem, da je panika že mimo (zaradi mraljincev mislim, ne zaradi porokeuser posted image ), tisti lepi občutki po poroki pa upam da še trajajouser posted image . Čestitke novoporočenki user posted image . Ma vi se itak 'mate že tolk radi, da se bolj ne bi mogli met, a ne?!
Aleks je res pravi frajer. Pa še to - tudi naš Gašper je bolj med suhci (konec meseca imamo šele sistematski), tako da nič sekirat zaradi tega.

Zungi - Gašper je bil verjetno predzadnji majček, ki je dobil zobe, to je pri 11,5 meseca. Sedaj po enem dobrem mesecu jih imamo štiri, vsakih 10 dni pride en ven. Smo pa eni tistih nesrečnih, ker ima Gašper še vedno vsakič vročino. Prvič je imel vročino 4 dni čez 39 stopinj (smo ga vozili k zdravniku, ki pa ni nič ugotovil), potem pa kot bi odrezal nič več. Po enem tednu 1. zobek zunaj. Čez par dni vročina čez 39, tokrat samo 3 dni, pa čez par dni drugi zobek zunaj,.....in tak vzorec se ponavlja, je pa vsakič malo manj dni temperature oz. je malo manj huda. Ti pišem tako da dolgo, ker boš morda prepoznala dogajanje tudi za Gala. Je pa res, da pediatri trdijo, da tako huda vročina zaradi zobkov ni mogoča, ma mene ne prepričajo, ker pri nas se prav to vsakič dogaja! Mimogrede  - VSE NAJBOLJŠE in luštna torta!

DA ENKRAT VOŠČIM VSEM MAJČKOM IN MAJČICAM SKUPAJ - vse najboljše od Gašperja vsaki majčici posebej in majčku tudi!

Drugače pa je Gašper te dni za par dni na prvih pravih samostojnih počitnicah na primorskem, pri noni in nonotu, bravo mali!! Midva pa se obnašava kot mala mulca, ko starešev ni doma: rahlo ponočujeva, šla sva v kino, pa na kosilo kar tako. Danes pa pospraviva klet in balkon, da zadostimo mojemu "gnezdenju"user posted image .
Gašper mi je naročil, naj posebej pozdravim Karinuser posted image !

Pozdravček!

< Sporočilo je popravil Mari71 -- 22.5.2007 10:29:50 >

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
22.5.2007 15:20:26   
puncica
Naš je pa včeri ful grdo buško dobiluser posted image , sta  s teto padla pa je ona čist kolena poravsala, naš mali pa dobil grozno grdo krvavo buško, prav bogi je, se mi zdi da mu bo še na učk plav udarl. S čim mažete take ranice če sploh s čim?

(odgovor članu Mari71)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
22.5.2007 15:29:46   
zungi
Ah jooj ta internet user posted image , sm glih lepo vse napisala, pa mi je vn vrgl.

Še enkrat - tokrat bolj na kratko:
Mari: Sem pred izpadom interneta še uspela prejeti slikice na mail, hvala.
Hotela sem napisati še to, da ima Gal zelo podobne simptome kot Gašper. Zato tudi jaz upam, da bodo kakšni zobki te dni pokukali vn.
Sva pa bila danes pri pediatru. Ga je pregledal, tudi urin in ugotovil, da je mali bp.
Jaz sem mu sicer omenila, da nima še zob in če je možno da je vročina od tega, pa tako kot si ti napisala Mari, oni tega nekako ne povezujejo z izrastjo zob.
Meni je rekel še to, da dostikrat za samo vročino, ki lahko traja tud teden ali malo več, ostane vzrok NEZNAN.
Se pravi, kako došlo tako prošlo user posted image .

Jaz kar držim pesti, da dobimo te dni vsaj en zobek.

Gašper pa 100/uro uživa na "vikendu". Super.
Tudi midva z možem si vsake toliko privoščiva vikend zase in malega pustiva kar v varstvu čez noč pri babici in dediju.

Buške: hmm user posted image , jaz nimam pojma s čim bi lahko mazala, mislim, da mi je ena kolegica priporočala neko kremo od JUSTA?? Bo verjetno katera druga vedela kaj več o tem napisati.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 4037
22.5.2007 20:25:42   
puncica
Evo takele čevlje ima naš po 1 mesečni uporabi. Spredaj smo mu trikrat nalimal novo usnjeno fliko, ker drugač bi jih lahko po 1 tednu stran vrgl.
user posted image

in takele je odbil za r.d. , pa mi jih je kr mal škoda:

user posted image

LP

< Sporočilo je popravil puncica -- 22.5.2007 20:26:46 >

(odgovor članu zungi)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
22.5.2007 21:59:07   
mojsoncek
Cer! Malo pokomentiram, potem pa sibam spat...

puncica - meni je tudi Anze mogoce malo zameril ko sva zacela z vrtcem, pa se je potem kar kamlu privadil, ko je dojel, da ga pridem vsak dan iskat. Je pa drugace tudi pri nas tako, da je ati "ta velika igraca", jaz pa sem bolj v funkciji prehrambenega obrata user posted image .  Pa se ceveljcki... mi smo se vedno kar v ABS nogavickah (tudi v vrtcu), zunaj pa se ne sibamo okrog, ker "teren" na parceli se ni ravno najbolj primeren za mala kolena. Za buske pa res ne vem katera kremca bi pomagala user posted image .

marsovka - mogoce pa vajin pisek res rabi svoj mir pri spanju. Tudi pri nas je nekako tako, kot je napisala auroraa, s to razliko, da sva midva z mozekom tamalega preselila ze pri dobrih petih mesecih. In nam je vsem ustrezalo.

Grem pocasi spat, ceprav bom verjetno s potjo se v hladilnik zavila, ker sem ratala nekaj lacna.

lepo nocko vam zelim...

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 4039
23.5.2007 5:56:05   
lenika
Uhhhh, kaj ste se razpisale. Berem vas, nimam pa časa komentirat.

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
23.5.2007 7:07:44   
maya2
Dobro jutro!

Kako ste? Fuul je pasalo malo dežja kajne?

Mari71: Karin se zahvaljuje za pozdravčkeuser posted image user posted image Hvala za slike so res srčkane, bom pa pregledala če bi še katero drugo rada imela...
meni jih še vedno ni ratal spravit na računalnik... mi je kolega neke nove programe gor naložu, zdaj pa ne zgruntam kako in kajuser posted image user posted image rabim malo časa....user posted image

Puncica: Karin ima ravno takšne le v roza barviuser posted image user posted image

Čeveljčki: pri nas so zaenkrat tudi le za okras, doma je v nogavičkah, v vozičku ponavadi tudi, če smo na dekici na travi tudi, na travo se še vedno boji ituser posted image user posted image user posted image tako da jih damo gor le če gremo kam na 'lepše'user posted image user posted image

LP

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 4041
23.5.2007 7:07:56   
puncica
Dobro jutro punce
No vidim da lenika že pridno uči naše šolarjeuser posted image , pisat pa nima časa.

auroraa žal ti ne morem pomagat glede tega kako bo otrok spal v sosednji sobi, ker sami to ne prakticiramo razlog pa je ta da enostavno ni prostora, tako je tamali še vedno pri naju, bomo pa v kratkem kupili pograd in oba bosta potem v sobi spala samo nekako se sploh ne spravimo, pa še itak mi tamali 1-2× ponoč je mlekuser posted image user posted image se mu prav vidi da je lačen, ja itak če čez dan nima časa jest user posted image Ta večja pa je že kak let pridna in pridno spančka v svoji sobi, nekaj časa je še ati zraven spal potem pa se preselil nazaj k veseli mamiciuser posted image

obutev ja mojsonček abs nogavičke so super, ampak če ima naš samo to gor, potem se mu takoj zrolajo dol, pa jih moram kr naprej obuvat gor, ko pa se mu zrolajo prek prstkov jih pa še sam dol potegne potem bi pa kr bos hodil, kar pa pri nas ful ni primerno, ker imamo zelo mrzlo po tleh ( (stara hiša, kurjava - drva). Glede vrtca mojsonček pa a nisi rekla da se je tvoj fuuuul hitro privadil in sem bila kr presenečena, da je to možno, ker pri ta večji je bila dvakrat kriza, ko je šla v varstvo in potem ko je šla v vrtec.

Ja nič zdej grem pa še mal šetat po forumih, mam še zdejle neki časa, mater sem pridna vse podelam in potem v luft gledam, tista ko me je pa nadomeščala je pa skor znorela je rekla da ona ne bi mogla tega delat, ker je mela vedno polno mizo kupov user posted image user posted image user posted image , da enostavno ni sfolgala

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 4042
23.5.2007 7:09:39   
puncica
IZVIRNO SPOROČILO: maya2
Puncica: Karin ima ravno takšne le v roza barviuser posted image user posted image

So luštni a neuser posted image , no sicer je moja mami najprej kupila ene druge manj odprte pa so bili premajhni saj ima nogico že veliko med 20-21 Med tem ko je naša večja pri tej starosti imela še 3 mesce št. 18

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 4043
   [Brisano sporočilo]
23.5.2007 7:24:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4044
23.5.2007 8:38:46   
mojsoncek
puncica - vrtca se je res hitro navadil, samo popoldan me je nekaj casa ignoriral. Ampak je tudi to po kaksnih dveh tednih opustil. Ja, vsak ima svoj nacin "zalovanja". ABS-ke pa tudi mi non stop popravljamo, ker zlezejo dol ali pa jih iscemo, kadar si jih sezuje in jih kam skrije user posted image . Ampak bolje to, kot pa copatki ali ceveljcki (imamo problem najti zanj primerne, ker ima tako majhno nogico).

Neposredna povezava do sporočila: 4045
23.5.2007 9:00:57   
zungi
Dan!

Berem, da teče debata o čeveljčkih.
Mi smo še vedno pri štumfkah, ker pač mali še ne hodi, ima pa tudi malo nogico in povrhu še ozko.
Smo hoteli zadnjič ene lušne ala copatke za vn kupit, pa so mu bile preširoke user posted image .
Čeveljčkov pa zaenkrat še ne rabi.

Vročinica: danes zjutraj je zaenkrat ni imel, o zobkih še ni sledu. No upam, da ne bo imel več vročine.

Vrtec: naj se pohvalim, da je naš Galči sprejet v vrtec v Ljubljani s septembrom. Dobili smo ga točno zraven bloka kjer živita babi in dedi. user posted image  Super, ga bosta šla kdaj lahko tudi iskati.

Sobica: mi je še nimamo, jo moramo pa nujno naročit te dni, ker to se že vleče malo predolgo user posted image .
Sem že prav user posted image , ker toliko časa odlašava.

Drugi teden pa planiram it s tamalim mal na morje, če bo zdrav. Gremo 3 kolegice s svojimi "mulčki".
Mislim, da bo prav lušno.

< Sporočilo je popravil zungi -- 23.5.2007 9:02:27 >

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 4046
23.5.2007 9:44:14   
puncica
No evo že prva malca tle pr men, jem pomaranče mmmmmuser posted image

auroraa sori sem te zamešala, čak kera je že spraševala za sobico, no sej se bo našla v tem jauser posted image

vrtec  jaaa tud mi smo sprejeti, sicer nisem dvomla, naša ta večja je že v vrtcu kar je ena prednost pa oba v službi, tako da smo računali na vrtec, poleg tega pa še bi bila kriza je pa naša svakinja (zdej na porodniški) itak vodja vrtca user posted image

morje kdaj kej greste dopustovat, mi smo se odločili da gremo zadnji teden v avgustu, kam nimam pojma, smo se pa za ta termin odločil, ker že cene mal padejo, septembra pa tud ne mormo it, ker bo verjetno kriza z uvajanjem v vrtec, tako da raj prej kot pa da takrat neki tamalga motimo pri uvajanju. Uh me je že zdej strah kako bo.

(odgovor članu zungi)
Neposredna povezava do sporočila: 4047
23.5.2007 10:18:58   
pikicaa
Ojla

Sploh nimam več časa odkar sem v službi. Upam, da bo kmalu kaj več časa.

Puncica naša Maja ima tudi takšne čeveljčke samo, da so roza barve.

Zadnjič je ena spraševala koliko majčic in majčkov se sploh še doji. Naj povem , da pri nas tudi joško še vedno rula.

Se še pišemo.

4.6.2006 je prišla na svet najina največja sreča z imenom Maja
18.1.2008 smo dobili še sončico Klaro.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 4048
   [Brisano sporočilo]
23.5.2007 10:26:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4049
   [Brisano sporočilo]
23.5.2007 10:30:29   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.